icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

pandrholka
15. mar 2011

@jojina11 všetko najlepšie prajem 🙂

ivana82
15. mar 2011

@jojina11 vsetko najlepsie a najkrajsie k narodeninkam 🙂

elen58
15. mar 2011

@jojina11 všetko najlepšie ,Joji nech sa ti splni všetko po čom tužiš ,no sice slaviš 40 ale nevypadaš na to a doležite je ako citiš že posielame pusinky a čo bude daka rodinna oslavička maš dačo v plane? 😀 😀 😀

jojina11
15. mar 2011

@pandrholka
@ivana82 ďakujem baby
@elen58 ďakujem ,len taká úplne maličká oslava,len si posedíme pri kávičke a torte, najbližšia rodina

macekovam
15. mar 2011

@jojina11 vsetko najlepsie....vela optimizmu a chuti zit🙂 a nech s radostou dojdes do ciela🙂

sevzuz
15. mar 2011

@jojina11 jeeeej vsetko najlepsie k narodeninam 😉

sevzuz
15. mar 2011

baby ja som vcera planovite zhresila, bola som si sadnut s kamoskami a dalasom si palacinky 😅
ale najprv som si dala zeleninovy salat s kuracim masom a mienralku a potom tie palacinky, ALE bol to planovane a jasne ze by som na seba bola uuuuplne hrda keby som to zvladla bez palaciniek, aleja som na seba hrda aj tak, lebo:
niekedy inokedy by som si dala 1/2 litrovu kofolu, normalne jedlo s hranolkami a kuracim masom na nejakej smotane a potom tie hranolky. 😠 😠 😠 😠
dnes na vahe ziadne + takze sa tesim, 😵 😵
inak som si to nahadzala aj do stobu a vysielmi denny prijem super a neprekrocila som nic, len to ze som to jedla vecer o 21.00 ale spat som isla az o 00.30, tak snad mi stravilo😉

betty21
15. mar 2011

@jojina11 všetko najlepšie prajem
tú zumbu skúsim nájsť na nete a ak mi to nepôjde, tak sa ti ozvem 🙂

adky
15. mar 2011

@jojina11 vaaau,okruuuhle ! Tak to GRATULUJEEEEEEM 🙂

adky
15. mar 2011

@sevzuz no fakt,ked by si mala takeho uzasneho sexi cvicitela kao my tak ti nevadi ze nemas partacku-ved tam by si mozno ja nejaku spoznala 😉 Ale samej je blbo,ja som tiez sama radsej nesla 😀 😝

betty21
15. mar 2011

@nanika no nejako podobne to robím aj ja, ale na bylinkovom masle, ale už mi to prestáva chutiť.... 🙂 , hľadám niečo nové na oživenie, ale ďakujem

tutulka12
15. mar 2011

@adky ty koza jedna, to chceš povedať, že by si na zumbu išla aj bezo mňa? sama? hmmm tak ok ok 😀 dnes ideš sama 😀

jojina11
15. mar 2011

@macekovam
@sevzuz
@betty21
@adky ďakujem dievčatá 🙂

nanika
15. mar 2011

@jojina11 vsetko len to naj, Joji 🙂

adky
15. mar 2011

@tutulka12 a co prekrucas moje slova?? 😀 😀 😀 Som napisala ze nieee,ved ja som tiez radsej sama nesla 😀

sevzuz
15. mar 2011

@tutulka12
@adky
no tak to by som isla sama vyzera dobre na tej foto,ale hlavne je ako sa sprava pri cviceni,ja chodievam na aerobic k jednemu chalanovi a ten sa taaaak neskutocne predvadza (inak pekny nie je vobec), ale s usmevom a srandou a vobec mi to nevadi, ale keby to spravila nejaka baba tak mi to lezie nanervy 😅 😅 😅 😅

tutulka12
15. mar 2011

@adky no dobre dobre, tak ja idem, nebudeš predsa sama vyvaľovať na Peťa oči nie? 😀

marthuska
15. mar 2011

@yennn Janka, prajem skor uzdravenie. no a na kviz odpovedam B.

marthuska
15. mar 2011

inak baby ako sa odmenite 31.3? hmmmm? (uz som si kupila rifle, jasne ze ooovelaaa mensie ako teraz mam) od utorka zacinam chodit do fitka a hotovo. snad mi to aspon do leta vydrzi.

marthuska
15. mar 2011

@jojina11 srdecne gratulujem 😀 a ta pusa od malinkej, to je uplna paraaada. nasa mala, ked chcem od nej pusu, tak otvori ustocka, zlatunka.

tutulka12
15. mar 2011

@sevzuz mne by liezol na nervy aj chlap keby sa predvádzal...

katy30
15. mar 2011

@jojina11 vsetko len najlepsie hlavne zdravicko 😵
@adky
@tutulka12 krasne zumbovanie 🙂
Ja mam isto jarnu unavu. Mne sa tak nic nechce robit. Pomoooc 😝
Inac dnes sa chystam tiez na zumbu ak zozeniem niekoho k malemu. Potrebujem vypnut a nacerpat energiu.

debbie
15. mar 2011

Ahojte babulky mala spí tak som si dala nohy nahoru a idem si dať kafíčko a pozrieť čo to tu preberáte .. 🙂

debbie
15. mar 2011

@jojina11 tak všetko len to naj naj naj ti želám k narodeninkám hlavne veľa zdravíčka a nech sa ti splnia všetky tvoje sny .... cmučíííík .. 😀

debbie
15. mar 2011

Baby haloooooooooooo halooooololololooooooooo je tu niekto ?????? 😖

tutulka12
15. mar 2011

@debbie ja som tu tak zbežne, a od čoho ti pichli injekciu?

debbie
15. mar 2011

@tutulka12 neurológia... ☹

debbie
15. mar 2011

@tutulka12 ako sa ti darí pri chudnutí ?

tutulka12
15. mar 2011

@debbie och no nezávidím ti... s tým chudnutím no za necelé dva týždne pošlo dole 1,4 kg...tak fajn 🙂 a tebe sa ako darí?

debbie
15. mar 2011

@tutulka12 to je super , ma teší že sa ti darí...mne tak hore,dole, ako nesťažujem sa nebyť foooora som na stovke isto ...