Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky hej, minuly tyzden som sla tancovat a v sekunde ma zacalo vsetko boliet a doslo mi zle od zaludka... myslela som ci sa nepresilujem. Ale ked som dosla domov mala som uz teplotu. A cez vikend som dosla o hlas - tak je u nas ticho. 😀 Muzi sa vzdy tesia ked zene dojde o hlas 😀 😀 😀 Ale je to cudne, ked nemozem sa rozpravat s malym, alebo jašit a smiat 😒 Hnisava angina ☹
Kvizova otazka:
Ked o siedmej vecer vase dieta nedoje asi 1.5dl krupicnej kase s plnotucneho mlieka, co urobite kedze vas manzel krupicnu kasu neje?
A. dojem to po nom
B. vyhodim to
C. odlozim do chladnicky a zajtra si to dam na desiatu aj s kusom ovocia
@katkav
@yennn dievčata dakujeme vam za tabulky naozaj sa krasne nato pozera hlavne ked kilečka idu dole,inak všetkym ešte raz gratuluuuuuuuuuuuuujem 😀 U nas je to dneska asi takto vonku sme neboli ,kedže Kubiček teplotuje ma 38 tak uvidime zajtra zatial žiadne sopliky ani kašel ,len je taky mrzuty a na ručičkach by sa choval pokladik moj až mi je ho luto možno dake zubky a stoho ved uvidime zajtra,už spinka a Vanesska ta sa ešte hra ta ma energie na rozdavanie.Inak všetkym prajem pekny večer ,dnes už sa tu asi neobjavim 🙂
@adky
@tutulka12 viem, ze ma chcete len nakopnut, aby som sla s Vami, co by som sla aj hned, no doma poskakovat nemozem, kvoli "milej" pani susede pod nami, ktorej vadi, aj ked spadne malemu auticko, alebo nebodaj buchnem silnejsie stolickou o stol, ked ju prisuvam pod neho...a namotivovana som dost, kedze uz druhy tyzden mi ide po kile dole... 🙂 🙂 🙂
@yennn vyhodila by som, ked by ju robil manzel, tak urcite, pretoze robi strasne sladke, keby ze ju robim ja, tak pouvazujem podla toho, ci som uz mala veceru alebo nie...ja cukor vobec nedavam... 🙂
@yennn prepač cely den som bola mimo netu a mam 50.6kg čiže pusi 0,1 aaaale v piatok to bolo +1 takže som spokojna až až po tej žravke. no ale čo ert nechcel dnešok tiež nepatril k tym vydarehnym dnom zas papam sladkosti, strašne potrebujem akoby a ked som u starkej vkuse mi ponuka kolače a ja neviem odmietnuť ale zas nemožem tam prestať chodiť, je z maleho uplne hotova.... no tak snad sa mi zas podari ceky tyžden to zregulovať na tu stagnaciu
ahojte dievcata 🙂 blahozelam vsetkym,ktore maju na vahe minus a tie,co stagnuju alebo maju na vahe plus,baby nevzdavame sa,nabuduce bude urcite minus 😉 ja sice nie som v tabulke,ale poctivo s vami chudnem uz od januara a zacinam rozmyslat o tom,ze od aprila by som mozno aj do tabulky sa pridala,ak to nebude problem 😉 ja som sa dnes ani nevazila,takze ani neviem ako to mam s vahou,pretoze uz od stvrtku ma tak nenormalne boli zub,ze v sobotu mi uz od bolesti aj slzy tiekli ☹ najhorsie j e ale to,ze ja som bola vo stvrtok u zubarky a asi ma dobre nepocuvala,ked som jej hovorila ze ma to boli a ona mi to proste zablombovala a teda baby poviem vam,toto bol moj najhorsi vikend ☹ aj porod bol oproti tejto bolesti nic.a najhorsie je to,ze som si ani nic silnejsie od bolesti nemohla dat,kedze este kojim ☹ takze som ficala len na paralene a asi 2 x som si dala brufen,ked uz som od bolesti plakala ☹ no dnes som bola znovu zubara a mam to osetrene,takze dufam,ze uz to bude ok a ja budem moct zase normalne jest a cvicit 😵
Bre ranko prajem vsetkym 🙂
@sevzuz juuuj veru máme dobrého trénera veď posúďte same baby http://www.citygym.sk/index.php/aerobik no a choďte na stránke úplne dole a tam je Peťova fotka. naživo je oveľa krajší, niečo z neho vyžaruje, ku všetkým dievčatám a ženám je hrozne milý, po hodine sa vždy pristaví, pokecá na chvíľu, proste má ľudský prístup a celú hodinu sa usmieva 🙂 a super vrtí riťou 😉 to je škoda, že nemáš parťáčku na cvičenie, lebo v dvojici, prípadne v trojici( ako sme my 🙂 ) sa lepšie cvičí a aj pokecáme, odreagujeme sa od detí, domácich prác a tak 🙂
aj ja prajem dobré ránko 🙂
Ahojte babulky nestíham dočítať ani odpisovať idem si dať pichnuť inj.do svalu auuuu 😖 a pak s malou von ak budem vladať ,ak nezaspím s nou na obed, prídem pokecať papa
Gratulujem vam ,ktoré ste schudli a tým čo neschudli tento tt ako ja gratulujem že idu dalej .... Hor sa do toho baby ... 🙂 buduci týž.to bude lepšie... 😅
Ahojte babule. Chorým skoré uzdravenie, my sme tiež stále chorí - ja aj chalani. Idem sa vám pochváliť. Práve som sa natrepala do mojich motivačných riflí č. 36. 😵 Síce som v nich ešte natlačená ako jaternica, ale som taká šťastná. Dnes mi váha ukázala 58,5 kg - toľko som mala pred druhým tehu. Už len 9,5 kg do mojej vysnívanej hmotnosti. Kým som vás nenašla, ani sa mi nesnívalo, že k tomu niekedy budem tak blízko. 😵 😵
všetkým dobré ránko prajem, dnes som plná energie, juchuuuuuu, kmitám od rána, včera som dala cvičenie 20 min,posilovanie zumba na brucho a nohy + doobeda niečo viac zo zoralatesu, dnes cítim brucho aj chrbát ., ale nie je to hrozné,
dnes ma čaká taká malá oslava, mám 40 a vôbec sa za to nehambím, mám mm ,ktorý ma veľmi ľúbi a zdravé deti, čo si už viac si môžem priať, takže hor sa do ďalšieho života a chudnutia, no nie? 😀

@yennn ou antibiotika ? ta co si pochorela ☹
Prajem skore uzdravenie 😉