Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@pandrholka
@ivana82 ďakujem baby
@elen58 ďakujem ,len taká úplne maličká oslava,len si posedíme pri kávičke a torte, najbližšia rodina
baby ja som vcera planovite zhresila, bola som si sadnut s kamoskami a dalasom si palacinky 😅
ale najprv som si dala zeleninovy salat s kuracim masom a mienralku a potom tie palacinky, ALE bol to planovane a jasne ze by som na seba bola uuuuplne hrda keby som to zvladla bez palaciniek, aleja som na seba hrda aj tak, lebo:
niekedy inokedy by som si dala 1/2 litrovu kofolu, normalne jedlo s hranolkami a kuracim masom na nejakej smotane a potom tie hranolky. 😠 😠 😠 😠
dnes na vahe ziadne + takze sa tesim, 😵 😵
inak som si to nahadzala aj do stobu a vysielmi denny prijem super a neprekrocila som nic, len to ze som to jedla vecer o 21.00 ale spat som isla az o 00.30, tak snad mi stravilo😉
@tutulka12
@adky
no tak to by som isla sama vyzera dobre na tej foto,ale hlavne je ako sa sprava pri cviceni,ja chodievam na aerobic k jednemu chalanovi a ten sa taaaak neskutocne predvadza (inak pekny nie je vobec), ale s usmevom a srandou a vobec mi to nevadi, ale keby to spravila nejaka baba tak mi to lezie nanervy 😅 😅 😅 😅
inak baby ako sa odmenite 31.3? hmmmm? (uz som si kupila rifle, jasne ze ooovelaaa mensie ako teraz mam) od utorka zacinam chodit do fitka a hotovo. snad mi to aspon do leta vydrzi.
Ahojte babulky mala spí tak som si dala nohy nahoru a idem si dať kafíčko a pozrieť čo to tu preberáte .. 🙂
Baby haloooooooooooo halooooololololooooooooo je tu niekto ?????? 😖

@jojina11 všetko najlepšie prajem 🙂