icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
17. mar 2011

@monika.c želám všetko naj naj naj k 6.ročikom , tortu si daj neboj ak nezmastíš celú ale len kusok je to ok ... a dik viem že bude lepšie ... už nech je to tu... 🙂

mia258
17. mar 2011

@pandrholka ja viem, ale nedokážem si na tú myšlienku zvyknúť 😀

monika.c
17. mar 2011

dakujem dievcata za blahozelania,uz sme si aj tortu dali,ja pravdaze len kusok 😉 takze som to celkom dobre zvladla.idem ja rychlo malu okupat,nech uz spi a nech je chvilku pokoj 😵

debbie
17. mar 2011

@monika.c odpočin si trošku 🙂

pandrholka
17. mar 2011

@mia 258 šak jasné, že vieš ani na chvíľku som nepochybovala 😉 ...som na tom podobne, že mi to akosi nejde do hlavy, že sa jedná o zelinu a nie o ovocko 😀

debbie
17. mar 2011

je tu niekto ☹

pandrholka
17. mar 2011

@debbie ahoj...ja som tu na chvíľku 🙂

ivana82
18. mar 2011

Bre ranko babulky, tak ako sa mavate? dlhsie som tu nebola a hlavne dlhsi cas som dlzna @yennn a @mirmaj svoje resty z dodrziavania postu - takze som na tom 50/50, pretoze viazne u mna voda a aj malokrat papam. ale zase davam si pozor, co jem, nejem somariny, tak uvidime ako to bude v pondelok. Dnes bude zabijak den, kedze som priblizne od pol stvrtej hore, no bude zabavne dnes...drzim nam vsetkym palce, aby sme dnesne nastrahy zvladli v pohode 🙂 pekny den

@adky @tutulka12 ako bolo vcera na zumbe? 😉

tutulka12
18. mar 2011

dobré ránko, tak včera nás Peťo na zumbe zase kvalitne zničil a potom sme sa s @adky Aďkou prešli po obchodoch a urobili si menšiu radosť, aj keď sme pre seba nekúpili nič 😀 včera Pe´to precvičoval zumbu dole medzi nami a bolo mi dosť trápne, že viackrát prišiel ku mne, som hneď zdrhala od neho 🙂 no uznajte fešák, zblízka pri mne vrtí zadkom, krásne sa usmieva, ja vydatá žena v rozpakoch 😀 😅 ... po hodine so mnou zase prehovoril pár slov a zaželal mi pekný víkend 🙂 inak včera som sa dozvedela len tak medzi rečou, že ho pozná kamarátkin muž a je 100% hetero, takže záhada vyriešená a dokonca aj viem, kde pracuje okrem fitka...má tých aktivít do bludu, je dosť aktívny veru a to sa mi páči 🙂
dnes má moja malá sestrička ( o rok mladšia 🙂 ) narodeninky, tak jej pôjdem niečo pekné kúpiť aj keď sa mi do toho nečasu s kočíkom veru nechce. všetkým prajem pekný aj keď upršaný deň
@adky vieš ako sme včera pozerali na tie krásne náušnice ma vôbec nenapadlo jedny zobrať sestre, tak pôjdem aj dnes do gate-u a asi kúpim tie ozrutné krúžky, ktoré sa nám tak páčili a ešte jej asi kúpim aj nejaký náhrdelník a dám jej aj peniažky, aby si tiež kúpila, čo chce 🙂 keby som nebola zábudlivá, dnes by som tam nemusela merať cestu a pekne by som si sedela doma v teplúčku 😖

tutulka12
18. mar 2011

@ivana82 už som napísala ako bolo, môžeš ľutovať, že si nebola :-P dúfa,. že už v utorok pôjdeš... 😉 🙂

nanika
18. mar 2011

Dobre ranko, ako sa vam dari? 🙂 Dufam, ze uz dnes doprsi, uz mi z toho dazda harasi 🙂

macekovam
18. mar 2011

ahojte baby...sem tam vecer zavitam na forum....a tam nikdy nikto nie je...veru...vecery su takmer ludoprazdne 😉 😉 😉 ale ja som hlavne doobedny typ a tak tu vzdy niekoho najdem...vacsinou je tu nanika ako prva a a ked nahodou ani ona este neprispela tak patram co sa deje...ze nani???tak baby...o chvilku sa budeme fotit a ukazeme ako sme sa zmensili 😀 😀 😀 😀 ja som sa az tak nezmensila lebo ved 6 kil to nie je nejaky velky rozdiel ale dufam ze bude vidno aspon nieco teda... 😉 😉 😉 tento tyzden cvicim len brucho....ine nejako nevladzem....teda v pondelok som dala este vsetko a potom uz len brucho....v utorok migrena....v stredu ms a otapnuta som bola z dazda...a teraz som tiez jak mechom buchnuta....ale brucho dam a zvysok ...no ten je vo hviezdach...zatial..ale zasa som tak rozmyslala minule 🙂 🙂 nad tym ze som v utorok necvicila...mala som aj trochu vycitky...ale potom mi doslo ze niesom stroj....pri najhorsom dosiahnem svoj vytuuuuuzeny ciel o mesiac neskor..... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😎

nanika
18. mar 2011

@macekovam 🙂 Mna tiez zamrzi, ked si uvedomim, ze som ani tu moju ubohu kratku zostavu nedala kazdy den. Hlasim ukoncenie krizy a nabeha na poctivy nezravy rezim od vcerajsieho obeda. Zatial to na vahe vypada, ze ani ma nepotresta 🙂 No uvidime v pondelok...

ivana82
18. mar 2011

@nanika tak to ti v dobrom zavidim, ze po zravke sa ti vaha tak odmenila, ze ti neda ziadne plusko 🙂 🙂 🙂 ale tak snazila si sa od januara a isla si na 100 %, tak par dni by sa fakt nemalo ukazat...drzim palce 🙂

nanika
18. mar 2011

@ivana82 Ivy, ale psssst, som sa vazila o pol piatej, tak som mozno len zle videla a v pondelok bude o 2 kg viac 🙂

vejula
18. mar 2011

ahojte kočky tak ja tento tyžden zas nič moc vyžieram dosť blbosti... no a uvidim ako v pondelok... ale normalne dufam že tam bude riadne plusko nech sa uvedomim... Lebo ked vidim že napriek žravke vaha nepohne k plusku tak ako minuly tyžden tak potom nemam motivaciu niečo zmeniť a žerem stale... ale donekonečna to telo isto nebude tolerovať, tak som zvedava čo mi na to všetko povie teraz v pondelok

@nanika super že si sa spamatala aj napriek tomu že si nepribrala, to u mna nehrozi čakam a vymyšlam až pokial vaha jasne nedanajavo že to už tolerovať nebude 😠

nanika
18. mar 2011

@vejula z globalneho hladiska, par dnove zerky posuvaju dalej, ak predtym vaha stagnovala 🙂

ivana82
18. mar 2011

@nanika tak toto si pre moju psychiku, moja, nemala napisat...teraz si budem davat castejsie zravky, aby som sa pohla dalej 😒 😠 😠 😀 😀 😀

nanika
18. mar 2011

@ivana82 No no no 🙂 Len si nedaj taku dvojmesacnu, ako ja 🙂

ivana82
18. mar 2011

@nanika ved toho sa bojim... 😀 😀 😀 ale taka tyzdnova to je u mna bezne...alebo jeden dva dni v tyzdni urcite... 😠 😠 😠 potom sa spamatam a idem dalej...a tak do kolecka do kola ☹ 😒

nanika
18. mar 2011

@ivana82 nestras, tak to ta obdivujem, to by som teda nezvladla, ja som uplne mimo z tychto troch dni, co som dufam uz prekonala, keby to malo byt aj buduci tyzden, tak sa na to vybodnem :(

jojina11
18. mar 2011

ahojte, všetkým vám prajem pekný deň aj keď u nás prší teda riadne, včera som tu nebola., nemala som internet ani notbuk, potrebujem preinštalovať, mm zobral do roboty , tam to spraví, tak idem vás dočítať, ešte že toho nie je tak veľa 😀

jojina11
18. mar 2011

@mirmaj dakujem @yennn no to bolo už dávno, čo boli chlapci malí,tak ma ber ako prvorodičku 😀

elen58
18. mar 2011

Dobre ranko vam prajem dievčata,Kubik už od včera neteplotuje už aj papa ako sme zvyknuty a blazni sa zo segrou a prespal krasne celu noc,inak u nas už druhy den leje ako z krhly,takže sme doma.všetkym vam prajem pekny den 🙂

jojina11
18. mar 2011

tak konečne dočítané, musím striehnuť na malú , lozí ako ďábel, a nestíham sledovať, @nanika si jedna silná žena/myslím vôľou/ takže nikto tu vôbec nepochyboval, že krízu rýchlo zvládneš a zasa to bude OK 🙂

adky
18. mar 2011

@tutulka12 jaaj,tie....no tie su kraaaasne,iste jej ich kup,mne sa strasne pacili,ja si ich asi kupim v utorok 😝

vejula
18. mar 2011

@nanika hej no to dom aj ja počula že take dvojdnove obžerstvo dobre naštartuje metabolizmus... len u mna je to nebezpečenstvo že po dvoch dnoch sa tak rozožerem že to už len tak nezastavim.... Inač ja som sa tak sledovala a minimalne dva dni v tyždni mam take neposlušne že papam vela sladkeho.... to asi nieje moc v poho čo? aj si poviem že už budem posluchať ale je to taky kolotoč že aj tak vždy tie dva dni su take... a neviem či to dokažem uplne vymazať 😕

katikatika
18. mar 2011

caute zienky, no niezeby som sem nenakukla kazdy den, ale predstavte si, zabudla som, ako sa vola nasa diskusia 😉 a nasla som nieco ako chudnutie po porode. Ste aj tam niektora?

katikatika
18. mar 2011

pridavam sa ku vsetkym, ktore sa tento tyzden odtrhli z retaze. ja som nemala zravu nemoc ani pred menzes, ale teraz prisla - svinucha hnusna.

nanika
18. mar 2011

@katikatika blbe :( Ja tej mojej zerke prave pozeram na chrbat a som pripravena jej jednu uvalit, ked si odchod rozmysli 🙂