icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ivana82
28. mar 2011

@nanika
@macekovam babulky, ste super ako Vam to ide, ste pre mna hnacim motorom, ked Vas citam, ako sa Vam dari, stale sa pokaram a hovorím si v duchu, kurnik, ked to oni zvladnu, preco by som to nemohla zvladnut ja...ale do leta budete urcite este krajsie a chudsie ako ste teraz, tak Vam prajem velmi vela trpezlivosti a odhodlania, aby ste to zvladli...diky, prajem pekny den 🙂

katkazabor
28. mar 2011

Dobré ránko tak nahlásim aj ja svoju váhu a miery..Váha 75.8 kg. prsia 97 cm, pás 99 cm, zadok 106 cm, stehno 63 cm.
Môj cieľ do 1.7 je dostat sa na tých 68 kil ak by bolo menej tak by to bolo uplne super..A moj najvačší ciel je mať pás tých 80 cm lebo teraz je to otrasne.Musím zrejme robit viac a viac brušákov.Chcem sa poďakovať za túto stránku pretože ma poriadne nakopla.Nikdy som nebola presvedčená tatko chudnut ako teraz.A nikdy som si nemyslela, že zdrave jedenie je aj velmi chutné..Takže dakujem baby..Som tu este krátko ale dufam,že vydržím čo najdlhsie.. 🙂

@nanika super si schudla!!! gratulujem a držím nadalej palce
aj všetkým dievčatám

ivana82
28. mar 2011

@katkazabor moja, nahlas svoju vahu katkav do internej posty /ip/, aby to nemusela hladat v texte...dakujem drzim palce 🙂

elen58
28. mar 2011

Dobre rano babulky vaha - 800 takže 59,1 kg až sa sama divim ako sa to podarilo,inak marcovy ciel bol 60 takže som tiež prekročila 900g ,miery vam nenahlasim ja sa nemeriam len tak orientačne pre seba .za 3 mesiace dole 6,9kg a už mi ostava len 1.1kg ale to hadam stihnem skor ako za 3 mesiace davam tom 2 tyždne najviac mesiac 😀 😀 😀
@nanika no moja gratuluuuuuuuuuuuuuuuujem krasne vysledky si podala maš moj velky obdiv 😀
@macekovam tiež gratuluuuuuuuuuuuuuuuujem ,baby ste skvele ked sa takto nato pozera opravdu klobuk dole super a hor sa do dalšieho kvartalu 😀

katkazabor
28. mar 2011

@ivana82 ano už sa na tom pracuje 🙂 dakujem 

elen58
28. mar 2011

😀 @katulkaaaaaa gratuluuuuuuuuuujem pekne čisielko

tutulka12
28. mar 2011

@katulkaaaaaa super, len tak ďalej ! 🙂

katulkaaaaaa
28. mar 2011

mne sa za tie tri mesiace co to dodrzujem schudla len 2,20kg ale z pasa som dala dole 13cm co ma velmi tesiii 😉 a idem bojovat dalej
@nanika @katkav ste pre nas vzor,super ako sa vam dari

tutulka12
28. mar 2011

@elen58 gratulujem 🙂

adky
28. mar 2011

Dobre ránko baby. Moja dnešná váha je 81,5 - čiže -1,3 za týždeň 😅

Stehno 57,
Zadok 104,
Pás 86,
Prsia 97

Suma sumárum za posledné 3 mesiace:
Schudla som 8,7 kg
v cm:
Stehno -6cm
Zadok -7cm
Pás -7cm
Prsia -3cm
Cieľ som mala 75,nesplnila som ho o 6,5 kila,ale nevadi-dala som si vysoky,aj tak som maximalne spokojna 😉

Suma sumárum od začiatku chudnutia,čiže 6 mesiacov:
Schudla som 28,7 kg
v cm:
Stehno -19cm
Zadok -20cm
Pás -14cm
Prsia -14cm

Ciel do leta si dávam 75 😎

akika722
28. mar 2011

baby,za ten čas čo som tu nebola LEN 1,70kg ☹ cm nemam,boh vie kde je,ešte nemam uplne všetko vybalene..som čakala viac...a brucho mam take vydute ako moje dieťa ☹ hlavne podbruško..nechapem čo sa so mnou deje ale hrozne ☹

zuza80
28. mar 2011

všetkým vám gratulujem, ste šikulky 🙂 ja nemám žiadnu zmenu a je to hlavne koli tomu víkendu, pažravá som bola 😢 ale hlavné je, že idem dalej, pretože pri takýchto pažravých dnoch ma vždy chut do chudnutia opustila a žrala som ďalej, ale teraz pokračujem. Pekný dník všetkým a ešte raz, k ubudnutým kilečkám tlieskam 😉

jojina11
28. mar 2011

ahojte , všetkým dobré ránko 🙂 tak ja dnes hlásim +0,2. k môjmu cieľu to ide veľmi ťažko,začínam si vážne myslieť, že je to pre môj vek, pretože, aj keď sú nejaké prehrešky,nikdy nejdem úplne na 100 % , ale až také hrozné to predsa nie je, nevadí, viem, že pomaličky sa k tej svojej váhe prepracujem, možno mi to bude trvať dvakrát dlhšie, ale ja sa nevzdám
@elen58 Ela gratulujem ti, ide ti to super
a aj vám všetkým ostatným blahoželám, ste super 🙂

pandrholka
28. mar 2011

@nanika aj napriek tomu, že si mala teraz ťažšie obdobie ti patrí veľká GRATULÁCIA za tie zhodené kilečká a o mierach ani nehovorím...len tak ďalej 🙂
@macekovam gratulujem k úbytkom 🙂
@elen58 gratulujem, že si predbehla svoj marcový cieľ 😉 🙂

dobré ránko dievčatá, tak ja sumarizujem moje snaženia sa od 7.1. asi takto. Váha mi klesla o 9,9kg, čo by sa mi isto bez tohto fóra tak skoro nepodarilo a hlavne bez vašej podpory by to nešlo. Aj keď moc resp. skoro vôbec neprispievam snažím sa nájsť si čas a aspoň vás prečítať. Od splnenia môjho cieľa do 31.3 ma delí 1,1kg, ale nevadí ide sa ďalej. Čo sa mier týka tak prsia sú spolu -5cm, pás -8,5cm, zadok -8cm a stehno -6cm. Takže nový kvartál začínam s mierami 104 prsia, 79 pás, zadok 106 a stehno 61cm.
Mám jasný svoj cieľ do 1.7. a to dostať sa na 69kg, verím že sa mi ho aj podarí naplniť.
Ešte raz veľká VĎAKA každej jednej z vás 🙂

zuza80
28. mar 2011

@adky za pol roka skoro 29 kíl. ÚŽASNÉ. No a presne toto ma posúva ďalej, tie vaše výsledky, ďakujem.

katkazabor
28. mar 2011

@adky schudla si uz perfektne gratulujem!! 🙂

sevzuz
28. mar 2011

DObre rano babulky,
Gratulujem VAm trojmesacnym, ste skvele snad vas raz dobehnem 😅
Ja za tento tyzden -700gramov aj tak dobre 😵
DRzim nam palce,

nanika
28. mar 2011

@macekovam 🙂 No, ked umyjem vlasy, tak sa pofotim, teraz len rychlo citam, mala spi, musim dorobit interier skrine, nech tam uz nastahujem muza a chce pomoct s ulohou z Nj do skoly, takze roboty - zachran sa kto mozes. A ja som z Nj blba ako take poleno :( Takze neviem, ci tu dnes budem nejako aktivna.

nanika
28. mar 2011

@macekovam super ti to ide, som zabudla napisat 🙂
@tutulka12 som rada, ze sa dari 🙂
@katulkaaaaaa tak to je potom uplne super 🙂

adky
28. mar 2011

@zuza80
@katkazabor Dakujem Vam krasne 😀

jojina11
28. mar 2011

@akika722 neboj sa pôjde to, len to nevzdávaj 😉

adky
28. mar 2011

@nanika Bombasticke vysledky za 3 mesiace,uzasna si ! Gratulujem 😎

elen58
28. mar 2011

@jojina11 dakujem Joji neboj ja ti verim ty určite nato prideš kde je chyba a vaha bude musiet klesat dole 😀

akika722
28. mar 2011

@jojina11 ked vidím ako ide vam ☹ ja nechapem ☹

elen58
28. mar 2011

@pandrholka dakujem aj tebe gratuluuuuuuuuuuuuujem ved si podala skvele vysledky len tak dalej 😀 😀 😀

nanika
28. mar 2011

@katkazabor tak nech ti to odsypa 🙂
@elen58 oj ti jedna provokaterka. Blahozelam k splneniu ciela a presne, ako si povedala, to kilco mas za dva tyzdne dole 🙂
@adky ako inak, klobuk dole, si sikulka 🙂 Priznaj sa, ze su ti tie svadobne saty ako uliate 🙂
@akika722 netrapkaj sa, ved ti to ide, necakate nahodou tretie? 🙂
@zuza80 no a co, aj lepsie bude, uvidis 🙂
@jojina11 joji, to nic, vies, aky si mala blby tyzden, to plusko je minimalne, to nic nie je, si sikovna, neboj, zasa sa to pusti 🙂
@pandrholka no teda, aka kocka, super ti to ide, som rada 🙂
@sevzuz krasne si sa drzala, gratulujem k peknemu ubytku 🙂

sanym
28. mar 2011

Dobré ránko. Práve som vás dočítala a teda máte krásne výsledky. Gratulujem!!!
@adky no teda, až mi sánka spadla - veď ty si dala dolu už skoro tridsiatku - super 😵 a samozrejme aj ostatné ste úžasné.
A teraz moja štvrťročná rekapitulácia. Dnešná váha 57,2 (takže ako písala včera vejula, tá sobotná žerka mi asi fakt naštartovala metabolizmus). 🙂 Cieľ som mala 60 kg, takže som viac než spokojná.
Za 12 týždňov čo som tu s vami sa mi podarilo dať dolu 14,8 kg a rovných 40 cm. 🙂 A cieľ na ďalší štvrťrok mám 51 kg.

nanika
28. mar 2011

babenky, takto hromadne dakujem za gratulacie 🙂 Este sa nezabudnite na vyrocie pofotit, aspon tie stvrtrocnicove, ok? 🙂

elen58
28. mar 2011

@adky gratuluuuuuuuuuuuuuuujem moja ako ti to nadherne ide ,tie čisla su uplne skvele a opravdu si to zaslužiš,len tak dalej Adi si moj velky vzor na tomto fore 😀 😀 😢

nanika
28. mar 2011

@sanym moja, tak to mi normalne sanka padla 🙂 Lebo si nesla z vysokej vahy a dala si dole mozno aj percentualne asi ako adky, proste, klobuk dole, si uzasny tahun 🙂