Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav baby tie videa co ste pridali do sukromky v casti Motivacia su neskutocne! @lilithka26 pri tom tvojom videu som plakala aj ja - bez srandy!
INAC BABY MAM VELKE VYHLASENIE:
.......kedze sa uz treti mesiac vazim kazdy den, a kazdy den si zaznacujem vahu do grafu.... a neprinieslo to ziadne dobre vysledky ☹ ....... tak denny graf zahadzujem, a prechadzam znovu na tyzdenne vazenie! 😎
Ahojte dievčata ako sa vam dari? Ja som si rano umyla okna tak sa tešim konečne pomaly musim urobit riadny uklid vyhadzat kredenc a podobne veci,poobede sme boli s detičkami vonku a poviem vam bolo krasne ,slniečko svietilo a deti sa vyblaznili s detičkami,čo som rada.Ja akurat jem mozzarelu a zeleninku ,a musim chytro poprat kuchyn.Inak všetkym vam prajem pekny den ,zajtra sa sem tiež asi nedostanem možno až večer tak hlavne posluchajte nech sme na seba v lete pyšne🙂 😀 😀
Ahojte som tu idem dočítať 😀 čo mate nové 😅
je tu niekto???
@debbie no teraz nejako stojím, ide to oproti vám veľmi pomaličky. ale nevadí, teraz mám veľa roboty vonku, tak pohyb je , ešte ustrážiť stravu a pitie a bude to hádam lepšie,, no môj cieľ 69,5 takže dve kilá, ja dám radšej menej, aby som nebola sklamaná, teraz mi chýbali skoro dve kilá
tak ja idem spať, asi tu už nikto nie je
@jojina11 no ako niesi moc motivovaná ako vezieš sa na nezdaroch , ver si že to zvladneš lepšie a daš dole viac ved musíš mať ciel čo by ťa potešil nie???? Neblázni zlatko , ty to zvladneš aj lepšie ako 22g na den a na mesiac ti to vychádza 660g to daju baby za týžden a ty to chceš na mesiac??? to sa ti nechce či si neveríš či čo??? 😲 😲 😲 😲 😲
@debbie možno to tak vyzerá , ale ja to tak vôbec neberiem, pre mňa je silná motivácia dokázať si, že chudnem, a to číslo u mňa nehrá žiadnu rolu, neviem , či mi rozumieš, viem, že pomaličky sa k tej mojej váhe 65 kg dopracujem, nezáleží koľko mi to potrvá,. ja to neberiem ako rezignáciu, skôr naopak,
asi je to aj tým , že mám o pár rôčkov viac ako vy a nechudnem takým tempom, proste len tak pomaličky 🙂
@jojina11 Nemáš sto rokov a nehovor že sa cítiš stará maš krásne dieťatko a isto neberieš vek za rozhodujúcu vec, ja sa necítim na môj vek ... .... ja som ti len chcela príspevkom dodať motiváciu a silu a nádej že to čo si si dala je pre teba,pri tvojej sile a odhodlaní malo!!!!! Neber to v zlom a ak som ta nahnevala ,urazila prepáč 😒
nik tu asi nieje , idem aj ja haha ha 😀
baby aj ja som tu😉

@nanika v starej tabulke je tych bab menej a menej... vsimli ste si niekto? Takze mozem zase nejakych par zobrat, keby bolo treba... 😉