Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ok tak dobru nocku baby 🙂
@debbie ano ano jasom tu som taky nocny vtak, a chodim spat az okolo polnoci 😉
neviem ci si verim, ale kazdopadne bojujem.
Inak mam strasny strach ze to vzdam, zatial ma to sice netaha na jedenie fuj fuj veci,alebo na necvicenie ale fakt som este nikdy nechudla,vzdy som si hovorila od zajtra zacnem 😠 😠 😠
ty si na tom ako?
dobré ránko, dnes bude krásne svietiť slniečko, to je pocit, hneď od rána 🙂
dobré ráno, aj tu krásne svieti slniečko, ale bohužiaľ ho môžeme pozorovať iba cez okno...totižto mám oboch chalanov chorých, horúčkujú, Teušinko zvrackal. stále plačú, sú zamňaukaní, nechcú jesť ani piť....musím s nimi bojovať, aby som do nich niečo dostala ☹ po nociach nosím Tea na rukách, lebo nechce ležať, tak sa s ním prechádzam po byte, inak plače a budí sa aj Danielko s plačom, tak musím aj jeho chlácholiť...dúfam, že nám to rýchlo prejde, lebo ja už nevládzem ☹ 😢
tak som sa vyžalovala, dúfam, že som vám nepokazila náladu... zatiaľ som sladké nejedla, tak mám zo seba lepší pocit, uvidíme aký pocit bude mať váha v pondelok... pekný deň babuľky
Dobre ranko. Inak, ja som si dala ciel minus 7,4 kg za tri mesiace, je to nejakych 600g za tyzden, tak ak nebudem mat zasa zerky, ako obycajne, mohla by som to zvladnut. Ale zasa, bude ta velka noc, ha, to je taky psychologicky aspekt, ze clovek priberie uz zo zvyku 🙂 Takze v pondelok potrebujem mat 76,8 uz sa na tu 76 tesim ako na vianoce 🙂
@jojina11 ďakujem, veď to je fajn, že ti Vladku pokočíkuje, nie? aspoň máš chvíľku čas pre seba 🙂
@nanika ďakujem pekne, ja som si dala cieľ 5 kg a ešte som so sebou uzavrela dohodu, že vynechám tie sladkosti a slanosti a uvidím ako to pôjde, zatiaľ sa držím, čomu sa moc teším, lebo v lete nechcem vyzerať ako hurka, ale ako pekná mladá baba 😀 no už keď nie pekná, tak aspoň chudšia 😀 😀 ja sa teším zase nato, že moja váha bude konečne začínať 6-tkou 😀
Na mna zacal muz zazerat, ze kolko som schudla, ze uz sa nemam opovazit dalej chudnut :( Este to tak :( Takto sa necitim dobre, stale mam na nohach a zadku pocit, ze mam oblecene oteplovaky 🙂
@jojina11 tak možno balí na vladku kočky, nie? baby letia na chlapcov, ktorí sa vedia postarať o bábo 😀
@elen58 ďakujem mojka, dúfam, tiež dúfam, že to čoskoro prejde, lebo keď si predstavím, že od piatku som na nich sama ( Mimko má piatky dlhé, chodí domov až o 19tej, kedy už deti spia, alebo sú v posteli a cez víkend pracuje mimo PO) no jednoducho ide ma picnúť....
Dobre ranko babulky prajem všetkym,u nas krasne svieti slniečko hned od rana ,prišla som vas aspon pozdravit a idem pomaličky nachystat detičky ,kedže ma veze priatel na to cvičenie tak musime aj deti sebou kedže nemame hlidanie,ale je tam detsky kutek tak sa určite zahraju a hod vydržia,večer podam hlasenie ako sa mi pačilo,opravdu som plna očakavani,len aby som nebola potom sklamana.
@nanika no moja...ty si bola kocka na fotke uz minule...co si tam v tych modrych teplacikoch a tielku ..teraz uz musis byt ozaj ako modelka...a tie oteplovacky 😀 si asi len pamatas zpred 4 mesiacov...nie??? 😀 😀 😀 a nevies sa ich v mysli vzdat 😀 😀 😀 😀 sak uz tam si mala nozky ako srnka 😉 😉 😉 😉
@macekovam praveze ja nemam na pohlad pocit, ze sa v dolnych partiach cosi zmenilo. Ok, obleciem mensie rifle, aj v nich dobre vyzeram, ale ked som v gatkach, tak nic moc :( Ani medzera medzi stehnami, mam ich stale priplestene o seba. V lete by som chcela chodit v satockach a ked sa mi stale budu triet o seba stehna, tak nic moc. Takze "oteplovaky" 🙂
@macekovam no jasne, aj ked ja medzitym planujem este jedneho drobca, ale uz teraz mam menej ako som mala na nasej svadobnej ceste, ked sme boli v Dominikanskej, vytesujem sa, ja mam take ciele, ze priblizit sa vahe, v akej som sa vydavala, to je -6 kil, potom k vahe, ked ma manzel poziadal o ruku, to je -8 kil a potom -19 kil, to je doba, ked sme sa s manzelom zoznamili. Ale tak ked viem dat dole 8 kil, tak viem dat dole aj 10 aj 15, no nie? 😉
uz sa tesim na leto, dovtedy mi budu vsetky tie pekne veci, co mam v skrini dobre. Tie stihle si este pockaju, ale aj tak budem v lete uz kocka 😉

@sevzuz si tu , držím palčeky , je lepšie veriť si a dať si vyššie ciele a hnať sa dopredu ako zaostávať a neveriť si , držím ti palčeky mooooc nech sa ti splnia ... 😀