icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
29. mar 2011

@nanika v starej tabulke je tych bab menej a menej... vsimli ste si niekto? Takze mozem zase nejakych par zobrat, keby bolo treba... 😉

yennn
29. mar 2011

@katkav baby tie videa co ste pridali do sukromky v casti Motivacia su neskutocne! @lilithka26 pri tom tvojom videu som plakala aj ja - bez srandy!

nanika
29. mar 2011

@yennn vsimla, ja som taky poctivec, ze preleziem obe tabulky od vrchu po spodok 🙂 Teda :( Mozno sa raz vratia, ako ja ;)

yennn
29. mar 2011

@nanika mozno sa raz vratia...... 🙂 Ale ty si jako dobre urobila, ze si sa vratila, kocka ze minus -12 kil? 😀 wooow

yennn
29. mar 2011

INAC BABY MAM VELKE VYHLASENIE:
.......kedze sa uz treti mesiac vazim kazdy den, a kazdy den si zaznacujem vahu do grafu.... a neprinieslo to ziadne dobre vysledky ☹ ....... tak denny graf zahadzujem, a prechadzam znovu na tyzdenne vazenie! 😎

nanika
29. mar 2011

@yennn no po pravde, keby som neodisla, mozno som na rovnakej vahe, ako teraz 🙂 Ale ja som chcela schudnut viac, tak som musela pribrat ha ha ha

yennn
29. mar 2011

@nanika vravi sa, ze clovek niekedy musi klesnut az na same dno, aby sa mohol od neho odrazit 😉
Hm..... zeby tam som prave smerovala? 😀

elen58
29. mar 2011

Ahojte dievčata ako sa vam dari? Ja som si rano umyla okna tak sa tešim konečne pomaly musim urobit riadny uklid vyhadzat kredenc a podobne veci,poobede sme boli s detičkami vonku a poviem vam bolo krasne ,slniečko svietilo a deti sa vyblaznili s detičkami,čo som rada.Ja akurat jem mozzarelu a zeleninku ,a musim chytro poprat kuchyn.Inak všetkym vam prajem pekny den ,zajtra sa sem tiež asi nedostanem možno až večer tak hlavne posluchajte nech sme na seba v lete pyšne🙂 😀 😀

mia258
29. mar 2011

@sevzuz a ako to riešiš ty? Dáš si niečo iné ako náhradu, alebo zhrešíš? 🤐

strasska
29. mar 2011

@nanika kuk mail

debbie
29. mar 2011

Ahojte som tu idem dočítať 😀 čo mate nové 😅

debbie
29. mar 2011

je tu niekto???

jojina11
29. mar 2011

@debbie ahoj ja som tu

debbie
29. mar 2011

😅 @jojina11 ahoooj super , ja že už som zase sama tu. Ako vidíš tvoje dalšie chudnutie ? kolko si si dala cieľ , kolko kg ťa čaka za dalšie tri mesiačiky hm pochvál sa 😅

jojina11
29. mar 2011

@debbie no teraz nejako stojím, ide to oproti vám veľmi pomaličky. ale nevadí, teraz mám veľa roboty vonku, tak pohyb je , ešte ustrážiť stravu a pitie a bude to hádam lepšie,, no môj cieľ 69,5 takže dve kilá, ja dám radšej menej, aby som nebola sklamaná, teraz mi chýbali skoro dve kilá

debbie
29. mar 2011

@jojina11 čožééééééééééééé to si si dala ciel za tri mesiace dve kilá:::::???? to myslíš važne ????

jojina11
29. mar 2011

tak ja idem spať, asi tu už nikto nie je

jojina11
29. mar 2011

@debbie no ja viem, ale po tom ako mi to pomaly ide, budem rada, ak schudnem aj tie dve kilá a ked viac budem sa o to väčšmi tešiť, nemyslíš? 🙂

sevzuz
29. mar 2011

@mia258 ja to riesim tak ze vsetko nahadzem do STOB-u a ked mi to tam sedi denny prijem bielkoviny, tuky, sacharidy, Kilojouly a enetgeticka denzita tak to ZOZERIEM 😀 😀 😀 😀 😀

debbie
29. mar 2011

@jojina11 no ako niesi moc motivovaná ako vezieš sa na nezdaroch , ver si že to zvladneš lepšie a daš dole viac ved musíš mať ciel čo by ťa potešil nie???? Neblázni zlatko , ty to zvladneš aj lepšie ako 22g na den a na mesiac ti to vychádza 660g to daju baby za týžden a ty to chceš na mesiac??? to sa ti nechce či si neveríš či čo??? 😲 😲 😲 😲 😲

jojina11
29. mar 2011

@debbie možno to tak vyzerá , ale ja to tak vôbec neberiem, pre mňa je silná motivácia dokázať si, že chudnem, a to číslo u mňa nehrá žiadnu rolu, neviem , či mi rozumieš, viem, že pomaličky sa k tej mojej váhe 65 kg dopracujem, nezáleží koľko mi to potrvá,. ja to neberiem ako rezignáciu, skôr naopak,
asi je to aj tým , že mám o pár rôčkov viac ako vy a nechudnem takým tempom, proste len tak pomaličky 🙂

debbie
29. mar 2011

@jojina11 Nemáš sto rokov a nehovor že sa cítiš stará maš krásne dieťatko a isto neberieš vek za rozhodujúcu vec, ja sa necítim na môj vek ... .... ja som ti len chcela príspevkom dodať motiváciu a silu a nádej že to čo si si dala je pre teba,pri tvojej sile a odhodlaní malo!!!!! Neber to v zlom a ak som ta nahnevala ,urazila prepáč 😒

jojina11
29. mar 2011

@debbie ale nie, čo si, neurazila, ja som zasa chcela povedať, že aj keď som povedala , že len dve kilá, tak to beriem presne naopak, tzn. urobím všetko preto, aby to bolo čo najviac, a to je pre mňa tá najväčšia motivácia

debbie
29. mar 2011

@jojina11 som tu jaaaaaaaaaaaaaaa 😢 😢

debbie
29. mar 2011

nik tu asi nieje , idem aj ja haha ha 😀

jojina11
29. mar 2011

@debbie ved som tu

sevzuz
29. mar 2011

baby aj ja som tu😉

jojina11
29. mar 2011

@sevzuz no kde sa debbie stratila., ja sa inak tiež už chystám do postele, lebo bohvie aká bude noc

sevzuz
29. mar 2011

@jojina11 hm sranda ja si naopak davam ovela ovela vacsie ciele ako naozaj chcem, aby som splnila aspon to co mi staci 😅 😅 😅 😅

sevzuz
29. mar 2011

@jojina11 ok tak dobru noc 😉