Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
inak, jasne, ze sme boli vonku, az kym jedno dievcatko Olimu neuvalilo a hned sme isli domov, ani som sa rozglejit nemusela 🙂
Ahojte dievčata tak som sa došla pochvalit ,tie rekondične stoly to je uplna parada opravdu ked som po hodine odtial vyšla citila som sa uplne ako novy človek,taka uvolnena a najviac ma potešilo krasne som precvičila aj vnutorne stehna opravdu som citila ako sa mi napina sval ,proste zadok,brucho,paže chrbat mi tam krasne masirovalo určite pri dalšel priležitosti zopakujem a vrelo odporučam,Dnes strava nič moc pojedla som same nezdrave veci kedže sme boli v meste tak na obed 2 rohliky a pochtkovy salat a poobede som to ešte dorazila kolačmi,akurat ta voda je ok a že večer padla už len uhorka,inak dnešny den bol uplne prelietany doobeda v meste a cele odpoledne vonku,detičky si oblubili piesok tak sme tam vareny pečeny 😀 😀 😀
Ahojte kočeny ako sa máme prepáčte že Vás zanedbávam 😅 Ale stále som vonku alebo v záhrade a keď už mám čas na seba tak spím xexexe mením sa na malé dieťa ...
ahojte babulky 🙂 Je tu niekto? Prisla som len na chvilocku, kym je maly vo vani
no ja som tu dva dni nebola...a tolko prispevkou tu pribudlo 🙂 ale musim baby povedat, ze som zmenila jedalnicek a nepapam po 18tej...no ked idem spat o polnoci, tak aspon nejake ovocie...ale inak nic tazke, aby som nenabrala na vahe...denne vypijem minimalne 3litre vody....a vidim, ze vaha pomalicky klesa 🙂 tesim sa strasne...🙂no idem si precitat co je noveho u vas 🙂
tak ja teda idem, ked tu nikto nie je pekný večer
aj ja som tu🙂
clovek si chce po dvochdnoch pozriet a v klude precitat prispevky, ktore pribudli v diskusii...a ako naschval mi to cele mrzne :( no nic mozno zajtra 🙂
Baby tak ste ma navnadili s tým sadením, že sme vzali bicyk dnes a šli babke ,sadili sme s Vaness mrkvičku, petržlén,vnatku a bazalku , oregano a všetko mnamkové do šalátikov 😀 😀
Baby čo to je dnes s tým konom??? 😠
dobru nocku 😔 idem aj ja , čo tu budem sama?

Ahojte, davam do pozornosti mozno zaujimavy obed s varenymi zemiakmi pre celu rodinu, teraz bude od piatka v kauflande akcia za 2,55 Eur
http://www.findus.cz/sk/nase-vyrobky/retail/ryb...