Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Dobre ranko, ja ze vas idem docitat a ono ani nebolo co ha ha ha 🙂 Rano ma vaha potesila, ale budem ticho, aby sa tuk nezlakol a nahodou som nemala v pondelok viac, ako dnes, takze pssssssst 🙂
@nanika ahoj nanika🙂 radsej sa naozaj nechval...u mna je to s tymk pochvalenim tiez tak ze akurat ked sa nahlas pochvalim tak na druhy den je to prec....ako keby ma to potrestalo... 😒 inak ja dnes rano mam KILO viac ako vcera 😠 😠 😠 a to som sa neobzierala ☹ ale je pravda ze som necvicila...nechcela som deti muzovi na krk vesat...chuda mal toho vcera dost....bol mi po bicykel ,zasadil zeleninku....doma betonoval a este do nocnej isiel....ale je pravda ze som dnes nejaka na prd nieco namna lezie...hrdlo stipe....a som nejaka divno naliata ako lopta...uz len kopnut a letim... 😀 😀 😀
mala nechce spat, takze smer tesco, dufam, ze aspon na obed bude spat, neviem, co sa robi, aj noc bola divoka :(
ahojte , všetkým vám prajem pekný deň, je tu niekto?? 🙂
ahojte dievcata, tu po vas uz dlhsie poskulujem, ze by som sa k vam rada pridala 😕
som rok po porode a nejako mi ostalo 6 kil naviac, teraz vazim 63 kg a rada by som sa dostala na 57, viem, ze to neni nejako vela ale mam plnu skrinu oblecenia a veru maloco obleciem a to brusisko co mi ostalo 😅 😅
beriete ma medzi seba? 😅 😅
Idem vas inspiriren 🙂 Bola som v tescu, maju akciu na chladenych pstruhov, 4,79 eur za kg, pstruhy su cca 250g, za mojho som platila 1,12 eur plus uvarim nove zemiaky. Papinka, vyzivna, jednoducha, nizkokaloricka a konecne nie kura 🙂 Kto sa prida? 🙂
Ahojte baby ak niekto chce kecať som tu 😀
@nanika no ani som netušila že sa pridám k tebe a čítam , pstruha si papala aj ja som ho mala no mrazeného..už mi zavadzali dvaja smadi v mrazáku 😀 tak boli pečené zemiaky a grilovaný pstruh a šalátik 😝 večeru mame hovedzie na hríboch...
Dnes idem do fitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa teším bola som na masage aj parafín no neskutočný relax , waw som si odpočinula a ked mala vstane pôjdeme na bicykle s mm a ja do fitka . 😀 😀 😀
@debbie vedja viem ze nie si z tt 😉 a aj ti rehabilitacie som vedela, len ty si pisala ze RELAX🙂
Ja som len myslela, ze ked sme s Lukaskom chodili kvoli prieduskam na nahreivanie tak sme chodili do polikliniky tam kde aj parafin podavaju a som chcela skonstatovat ze su tam NESKUTOCNE MILE SESTRICKY. Fakt super pristup maju😉
@sevzuz no jasné ved kde bývaš tam ti daju rehabko, tak ja som bola prvý krát v živote, no ako relax super až na to že su tam žiačky a žiaci a chaos ,stahovanli celú rehabilitáciu ,nové pekné priestory no malo stolou na masaž aj parafín, sestričku mam kamošku inak by som tam čakala od rana celý den... ☹
Vidím, že ryby sú aj u vás v kurze. My dnes dojedáme druhý deň rybku s mandľami 😉
Len som zvedavá čo mi ukáže váha v pondelok, keďže som dnes konečne dostala mrchu 😒
ahojte baby dufam ze sa mozem este pridat aj ked je tato tema obrovska...uz tri mesiace sa snazim a bohuzial len kilo dole...a to od siestej vecer nejem...zazivam pritom uz bolesti hlavy ale nevzdavam sa, len ma stve ze len kilo dole, vaha mi stoji, nepriberam comu som rada, ale myslela som ze to bude lepsie...poradte ak viete, ja uz nevladzem ☹
@nanika nevadiiii, ze akoze nove,uz mi tieto zosuverene zemiaky lezu hore krkom, ja milujem nove zemiacky, nech su aj z Paraguaja 😀 😀 😀 😀
inak teraz budu mat v Kauflande v akcii za 3,49 aj tieto filety, a su uzasne bez kosti, koze, jednotlivo balene
a len BIELKOVINA!!!!
http://www.findus.sk/sk/nase-vyrobky/retail/ryb...
inak v Bille normalne stoja 6€ 😝
@debbie este nemam, musim troska ubrat z cvicenia lebo nechudnem len naberam svaly, asi je 1 a 1/2 hodiny na mna vela. a potom ma to velmi nemotivuje chudnut, lebo sa poriadne stravujem 7000KJ vyvazenych a ubytok za 4 dni len 100gramov 😠
Babule vy sa vazite vzdy len rano? Lebo ja ked sa odvazim hned rano (po navsteve toalety) a potom pred ranajkami o taku hodinku po vylezeni z postele, tak mam rozdiel vo vahe aj 300gramov 😝 to by ma zaujimalo kam zmiznu tie deka???? 😠 😠 😠 😀 😀 😀 😀 😀 😀
A obcas sa mi stane ze mam vecer pred spanim menej kg ako rano 😠 😠 😠

@hella23 mojka, nie je chyba vecer jest, v globale, ked ides spat o pol noci a naposledy jes o siestej, je to sest hodin pred spanim a to ti spomali metabolizmus. Ovocie nie je vecer to naj, radsej si urez z eidamu, alebo si daj polievku a popritom si ocisti mrkvu, kalerab, uhorku. To ovocie ti uz telo vecer nespali, uklada sacharidy.