icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

liana81
18. okt 2010

ahojte, ja len na rýchlo, váha dnes 65,3 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ pomoc pomaly priberáááááááám 😠

yennn
18. okt 2010

@adky ty si hviezda, kokos ze 4 kila. 😀 GRATULUJEEEEEEM 😀 ale nabuduci tyzden pozor, uz by to nemalo byt tolko, ale to ty vies, ze? 😉 Tak jednoznacne vedies 🙂 🙂 🙂

@bubinko83 - preboha samozrejme, ze sa nemas vzdavat. Ved kila predsa nie su vsetko, @adky ma pravdu tebe to ukazuje na centimetroch, ved sama vidis ze ti splaslo to spodne brucho - a to ta predsa trapilo najviac, takze uspech sa dostavil, a vaha nech si hovori co chce. Chod rychlo poskusat vsetky sukne a gate a uvidis, ze si bola uspesna!!!! Tak len pokracuj, ok? 🙂

yennn
18. okt 2010

@liana81 nie je to tragedia, je to len 30dg za dva tyzdne. Ale niekde asi chyba bude. Ako sa ti dari? Co robis / nerobis? Mas s niecim problem? Povedz, nieco urcite vymyslime, ak budes chciet. Dlho si sa neukazala - nemas cas ani obcas vecer zajst na 15 minut ked ti mala zaspi?

adky
18. okt 2010

@yennn neviem to ovplivnit,ak nahodou to pojde aj na dalsi tyzden tak rychlo dole tak to bud pravdepodobne asi tou vysokou startovacou vahou,nie? Ved mam tu najviac zo vsetkych,tak zo zaciatku to pojde asi rychlejsie ale potom sa to vyrazne spomaly-aspon tolko viem co som citali pribehy inych 100 kg zien co chudli 😀

marthuska
18. okt 2010

@adky blahozelam k super vysledku, pocuvaj, ved ty mas za chvilku ine cislo na zaciatku 🙂 super, drzim ti velmi palce.

adky
18. okt 2010

@liana81 aj ja chceeeem taku vahu ☹ ☹ ☹ 😀 😀 😀

adky
18. okt 2010

@marthuska Dakujem,tak strasne tuzim po 2 cifernom cislu ze to ani nie je mozne 😀

yennn
18. okt 2010

@liana81 este ma napadla jedna moznost - vsetko robis spravne, dokonca si zacala cvicit a nabrala si svaly - tie su tazsie nez tuk 😀 A potom nikde nie je chyba 😉

marthuska
18. okt 2010

@bubinko83 @liana81 nebojte nic, kazdopadne, vaha so 6kou na zaciatku je aj tak po tehotenstve dar, alebo super praca, akokolvek sa na to pozries 😀 takze aj tak gratulujem a v tichosti mozem akurat tak zavidiet. neboj, vaha ako taka nie je vsetko. centaky su tiez smerodajne. hlavne NEPOLAVTE baby

yennn
18. okt 2010

@adky neboj, ved ja viem, ja som si tym tiez presla. Je to vsetko tak ako ma byt 😀
A co sa tyka dvojciferneho, tomu ver - ved sme sa predsa dohodli, ze do silvestra das 9 😀 😀 😀
To uz je len nieco vyse 5 kil, a to za 11 tyzdnov das lavou zadnou 🙂 Ved ti vravim, ze ma dobehnes. 😀 Ale neulahcim ti to, neboj - naproti ti nepôjdem! 😝

yennn
18. okt 2010

Baby poculi ste ze tukove bunky maju pamat? Svine jedny spatne! 😎
Ked niekto nahle priberie na vahu, ktoru nikdy predtym nemal, a zacne nieco pre to robit aby sa tych kil zbavil, pojde to rychlo. No ked sa dostane na hmotnost (i ked nadvahu) ktoru mal trebars rok alebo dva, tak telo sa bude branit a dlho bude trvat, kym pojde pod tuto vahu.
No proste otras 😖 😎

bubinko83
18. okt 2010

kočky dakujem za povzbudenie,snad sa mi podari schudnut časom.Ja viem ,že pri tych menšich vahach je to horšie.Ja potrebujem zhodit 8kg čo nie je až tak vela ale o to tažšie sa ich zbavit.Nuž čo už každopadne sa nevzdam,lebo sa citim lepšie a pomaly si začinam zvykat na hlad,lebo sa mi asi stahuje žaludok. 😎
@liana81 ,ako to že priberaš ??? Presne napiš čo robiš a budeme sa ti snažit pomoct s dievčatami.

yennn
18. okt 2010

@bubinko83 správna reč!!! 😀 Presne tak, cítiš sa lepšie a to je dôležité, takže niečo sa isto udialo, aj keď to na váhe nevidno. Pomysli na to, kde by si teraz bola, ak by si nezačala. 🙂

gabka24
18. okt 2010

takže žienky ja som zatiaľ nezhodila nič, ale asi to ani nejde za 2dni, či???? cez víkend sme boli preč, ale snažila som sa držať pravidiel a dávala som si pozor na to čo zjem, dnes už mám za sebou aj cvičenie, to ste mali vidieť malý sa hral a ja som pri nom cvičila, ten sa tak na tom zabával 🙂 už aspoň budem vedieť ako ho rozosmiať 😀 stačí robiť brušáky....začala som tiež piť čaj spaľovač tukov, máte niekto skúsenosti???? a večer keď zaspí si trošku zabehám po schodoch, bývame na šiestom takže aspoň na začiatok dole a raz hore a postupne si pridám. pekný dník vám prajem 😉

marthuska
18. okt 2010

@liana81 @bubinko83 takze ked ty schudnes 1kg, schudnes je to 1,62 percenta z tvojej hmostnosti. ked schudnem 1 kg ja, je to len 1,16 percenta, vidis tam ten rozdiel?? ved jasne, ze ti to s lianou MUSI ist pomalsie 🙂 neboj nic. hlavne sa nevaz kazdu hodinu, to vahe nerozkaze, aby sla tym spravnym smerom. kasli na nu, svinu jednu. nech tam na nu v kute sada prach 😀 ved ty vahu nepotrebujes, radsej sa skamarat s metrom 😎 ako baby pisu

@adky kazde kilecko, ktoremu spravite "papa", predstavuje cca percento hmotnosti @yennn

gabka24
18. okt 2010

a chcem sa ešte spýtať na L-carnitin, už ste to niekto brali, môj muž niekedy posilňoval a bral tieto tabletky, sú vraj veľmi účinné, viete niekto niečo resp. máte vlastnú skúsenosť s niečím podobným 😒

marthuska
18. okt 2010

@gabka24 za dva dni sa da malicko ale predsa. zalezi, ako si sa stravovala pred tymi dvoma dnami. ze ci tie chudnuce dni budu o strate vody a pod. kazdopadne super, ze si zacala a sucitis s nami, resp ze my presne vieme, ako sa teraz citis ty. sme na tej istej lodi 😀 behanie po schodoch je uuzzzaaasna vec. ked som byvala na 10. posch, behavala som denne pol hodinu, no jasne, som mala 5 na zaciatku vahy 🙄 kde su tie casy... teda nieee. optimisticky povzdych znie: kolkokrat sa vyspim a pridu tie casy? 😀 (no ved neberte ma doslova)

liana81
18. okt 2010

@yennn ahoj ja vôbec neviem ☹ nejem sladkosti, alebo menej jem ako pred dvoma týždnami
a nemám čas sem vôbec chodiť čítať, mala je živá, nechce spať cez deň vždy, a večer chodí okolo 22.00 - 23.00 spať...dneska mi celý deň reve, už som zo všetkého hotová ☹

marthuska
18. okt 2010

@gabka24 ucinny ak papas co mas a k tomu cvicis spravne, a este chces aj podporit vyrobcov podobnych produktov. ak budes len uzivat tento doplnok a sem tam sa trochu pohybes, podla mna je to bezpredmetne

marthuska
18. okt 2010

@debbie gratulujeeeem, to je fantasticke 😀 proste ides si za tym. klobuk dole

gabka24
18. okt 2010

@liana81 to aj ty máš takého malého čerta? s mojím malým tiež stále šije, dneska som sa chvíľu nedívala a už sa prevrátil v chodítku, ale dneska aspoň nereve inokedy máme tiež dni keď vreští nonstop 😖

@marthuska takže neodporúčaš???

bubinko83
18. okt 2010

baby mate niekto s tymto skusenost? Vola sa to psyllium.Ja to uživam a vyzera to dobre. http://biocare.sk/eshop/produkt/psyllium-vlaknina

@gabka24 ,ja by som ten L-carnitin neodporučala.Myslim že to skor pre športovcov alebo ludom čo sa venuju športom na plno a nie pre nas čo si denne zacvičime 100 brušakov.

zuzuh
18. okt 2010

hlasim vahu : 84kg schudla som 0,4 kg a viem ze to mohlo byt viac keby nie tie sladkosti.
Dnes ma caka zasa zumba 🙂

adky
18. okt 2010

@bubinko83 Ja som pozerala na tento http://www.slnecnica.sk/produkt/psylium-150g/ u as v jednote,ale podla mna redukuje hmotnost len tak,ze ta zasyti kedze obsahuje vlakninu a ty potom nejes ked naozaj nemusis kedze nemas hlad

adky
18. okt 2010

Zumba....pozeram,ze sa tu casto sklonuje toto slove,este niekdy v zivote som na nej nebola 😀
Je naozaj taka dobra? Nie je tazka na zvladnutie?

adky
18. okt 2010

@marthuska ako predstavuje cca percento hmotnosti ? Nechapem 😀 😀 😀

bubinko83
18. okt 2010

@adky ,ved ja mam presne toto psyllium doma, čo si dala teraz lin nan.Nieje to drahe a vraj to aj čisti čreva takže ja som stym spokojna. 🙂

adky
18. okt 2010

@bubinko83 a ako dlho ti vydrzi jedno balenie? To je asi prasok,ze?

vejula
18. okt 2010

čavte kočky... gratulujem všetky ktore ste schudli... ja ostavam na 58 kg... ako som aj predpokladala... ani niesom sklamana aj ked ubytok by isto potešil, ale už tomu moc neverim...
inak včera som bola na rychlej prechAdzke, a že mi v tej zime ani kosa nebola 😉 😀

bobocka
18. okt 2010

@yennn vsak ale som pisala,ze som mala comp pokazeny,preto som minuly tyzden nenahlasila miery a teraz v sobotu som ti predsa pisala,ze mam o kilo a pol menej 😀 poslusne hlasim 64,5kg 😀 😀 😀