icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katy30
18. apr 2011

Ahojte kočky. Hlásim-0,2kg nie je to vela ale aj to poteši. Absolutne nestíham reagovat. Len,čo niečo dočítam bežim k malému 😠
Tým,čo išla trošku váha hore nevadí, nebojte zase pojdu dole.Musím bežat už je hore drobec ma porazí 😠

nanika
18. apr 2011

Babenky, prepacte, nemam cas momentalne povzbudit a pochvalit kazdu z vas zvlast, takze vsetkym do nohy blahozelam a tesim sa spolu s vami. Na pribrate neukazujem prstom, som jedna z vas, bude aj lepsie, ked sa doma popravi to ci ono a zasa to pojde ako po masle. A teraz nech sem ta, co naviac tento tyzden schudla laskavo pride a zje po synovi plny tanier cokoladovych slizov, kym ich spracem do brucha ja! Treba byt troska solidarny 🙂

katy30
18. apr 2011

tak ešte spíme tak ešte nakuknem.
@nanika nik od teba nečaká, že budeš reagovat na každy prispevok, ale človeka to poteši 😉 . Ono tie kila idu hore pri odstavovaní od kojenia. Ja moc slíže nemusim ale zato ma čaká tortička čoko a ovocná v chladničke 😵. Dnes som kupila mamine mojej za ochotu pri staženi drobca ale aj sebe. Z každej trošku ochutnam a necham manželovi.

mia258
18. apr 2011

Ahojte.
Dnes len na rýchlo, hlásim -250g (odhadom, keďže mám len ručičkovú váhu). Ale musím sa priznať, postavila som sa na ňu asi 4x a prosila som ručičku aby sa posunula presne na 65, ale ona nie 😠 Tak mám 65.5 😔
V noci prišli sestry na návštevu, takže raňajky som si brala do ruky a jedla som ich počas prehliadky mesta. Všade sme chodili pešo, nohy ma bolia ani neviete ako, ale snáď z toho odišli nejaké kJ 😀
Teraz sa čudujem, že som dva dni vkuse upratovala, keď tu bol bordel do piatich minút 😀
Mladšia sestra (bude mať 6 rokov) si myslí, že Mia je bábika, tak ju musíme mať vždy na očiach. Miesto toho aby mi sestra pomohla s Miou sme teraz dve na dve deti. Ale nevadí 😅
Zdravých obedov sa asi nedočkám tento týždeň, ale aspoň budem mať dosť pohybu 🙂

Všetkým, z ktorých znova ubudlo blahoželám, zvyšku držím palce, nech nabudúce ubudne 2x toľko 😉

jania023
18. apr 2011

Kocky nepoznate nejaku dobru dietu alebo nejaky ten tricik na zhodenie max 5 kyl...ja sa snazim chudnut ale namieso toho priberam a to som uz 3 tyzdne na 90 dnovej diete a ani deko dole,zato manzel dal dole 10 kyl...zaaaavidim 😅

macekovam
18. apr 2011

ahojte...ste tu niekora???
🙂

katkav
18. apr 2011

@macekovam vsetky usli, lebo vahu uz nahlasili a plus je pekne vonku, tak su vsetky vonku 😉 asi pojdeme aj my este na chvilku. 😉

macekovam
18. apr 2011

no nam to nehrozi ...hlava ma boli od rana...a deti su nejake ekrazitne ☹ ☹ ☹ 😒

tunylyk
18. apr 2011

ahojte,tak ja vam svoje +pripadne - nahlasim prvykrat o tyzden 😉 neboli sme v meste,zatial vahu nemam,viem len aktualnu z 1.4/to sme boli u nasich a ideme tam aj cez velku noc,tak budem vediet porovnat,inak chut ma stale nepresla,denne rotoped fici,uz aj na to pravidelne papanie som v pohode nabehla a prekvapivo sladkosti zatial mimo palaciniek,ktore boli minuly tyzden ziadne 🙂

janca13
18. apr 2011

ahojte 🙂 tak ja dnes tiež len tak rýchlo.lebo moje dieťa mi nedovolí sa k PC ani len priblížiť 😝 takže tiež úbytok necelé kilo no odhadom 700-800g(mám len ručičkovú) ale aj tak jupíííí lebo ja som začala až od štvrtku 😎 no je mi jasné že to tak nebude stála že to po čase pôjde pomalšie

debbie
18. apr 2011

😀 Ahojte žienky tak ja som hlasila tiež ubyt. -400 a som rada za každý gram hihihih , idem pozrieť ako sa vam darilo tento týz. 😵 😵 😵

bobocka
18. apr 2011

zdravim kocky.tak som si dnes kupila tie reeboky easytone http://www.poshglam.com/reebok-easytone/ tie modre mam a v intersporte ich mali v zlave.vysli ma 65euri 😉 .tieto su ale iba na chodenie,na bezne nosenie-nie su na sportovanie,lebo hrozi vyvrtnutie clenku.na sportovanie su podobne tymto,no maju trosku inak podrazku a tie vankusiky tam vyriesene.inak mam ich na nohach takmer hodinu a veru ma boli brusko na chodidle.su fakt velmi pohodlne,no treba si na ne zvyknut.fakt citit,ze ta podrazka je ina a ze ta cela noha pracuje pri chodzi 🙂 no chystam sa ich nosit denne,tak uvidim co to po mesiaci spravi 😝

tinika
18. apr 2011

ako čo je konovi???
či ja uz som slepa? som tu pisala a moj prispevok nikde

yennn
18. apr 2011

************************************************************************************************************************
Babulky, prave som dokoncila tabulku c.1, no nebudem uz pokracovat, zajtra dokoncim cely proces, dufam, ked bude maly psat.
Ale musim povedat smutnu spravu - za staru tabulku c. 1 - SME PRIBRALI +2.9KG !!!!!!
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
************************************************************************************************************************

bobocka
18. apr 2011

@yennn ☹ ,aaaaa, nevadi.nie kazdy den je nedela.posnazime sa viac tento tyzden 🙂 s tabulkou sa netrap,ked bude -bude 🙂

katkav
19. apr 2011

@yennn esteze nas drzia kocky z tabulky c.2 😉 tie schudli 7,9 kila 😉

katikatika
19. apr 2011

@andrea_stella ahoj, ty si mladucka, neboj, podari sa ti schudnut. A hlavne to rob pomalicky, lebo ked ti kila zmiznu rychlo, tak sa rychlo aj vratia. A nehovor, ze si slonica, lebo niektore nas to moze urazit 🙂 , napr.mna, kedze mam uctihodnych 102 kg, tak som co? Grizlica? 😒

elen58
19. apr 2011

Dobre ranko dievčata všetkym prajem pekny dnik,bohužial moc sa sem už nedostanem vonku je krasne tak prakticky cele odpoledne travime s deičkami vonku,doobeda sa snažim dačo porobit kedže každy den je dačo a pretože som už poobede na deti sama tak sa k ničomu nedostanem
@yennn Janka s tabulkou sa netrap ved my sme tiež matky a každa z nas to určite pochopi,kedže maš takuto situaciu a dakujem ved zato že mi to takto ide vdačim aj vam sama by som to takto nezvladla ! 😀 😀 😀

jojina11
19. apr 2011

@yennn ako napísala Ela, no čo nie vždy sa zadarí, musia to potiahnuť baby z 2. od Katky

janca13
19. apr 2011

Ahojte 🙂 juj ale je krásne vonku 😎 baby a ja mám super motiváciu k chudnutiu je to odklepnuté ideme na dovolenku takže do 23.7.potrebujem dať dolu 17 kg aspoň 😝 aj ked neviem,či to neni vela za tak krátku dobu.No a hlavne musím sa dotlačiť do cvičenia čo sa mi moc nechce 😝 😝

idris
19. apr 2011

@yennn Janka netráp sa tabuľkou na tom naše snaženie nestojí. vieme že máš toho veľa takže ak by bola tabuľka až po sviatkoch nevadí aspoň mne 😉 😉 😉 no a držím palce aby ste to mali do toho týždňa hotové tak ako sľúbili

inak babule ja asi rezignujem z tabuľky, neviem sa nijako dostať do toho aby som chudla, proste keď dostanem na niečo chuť nedokážem si to nedať , a teraz nedokážem zjesť ani zeleninu som si blbo vsugerovala že mi nechutí a to som ju v zime jedla na kilá za týždeň... Dnes som si pokúsila obliecť letné nohavice a ani do polky stehien som si ich nenatiahla 😔 😔 😔 😔 všetko viem ako mám robiť, čo mám kedy ja jesť, len nejako stresujem (vnútorne v hlave ) že sa mi nedarí , a už aj mm leziem na city keď to omieľam dookola aká som buchta ...... No viliala som si srdiečko tak idem dať domácnosť do poriadku kým drobča spinká lebo u nás to na veľkonočné sviatky ani nevyzerá 😅 😅 a to sa ani nepriznávam že nemám ešte nič nakúpené na sviatky ... .

jojina11
19. apr 2011

@idris moja nevzdávaj to, ved ani ja nechudnem ukážkovo, jeden týždeň plus a druhý mínus, a tiež aj nejaké prehrešky, pomaličky to pôjde, spolu to dokážeme 🙂

nanika
19. apr 2011

@idris pozri moja, kazda mame krizu, niekto kratsiu, niekto dlhsiu, zatial sa nam tym, co tu zostali na fore, podarilo vzdy nejako odrazit od dna a ist dalej. Proste, este nie si asi na dne 🙂 Neskusaj male veci, to dokaze vytocit aj mna, 10 veci obleciem, ale kedze sa nevtrepem do 3 veci, ktore som este ani v zivote nenarvala, mam na seba strasnu zlost a chyta ma depka. Vies co, obleci si veci, co si nosila, kym si cosi neschudla, to je lepsia motivacia sa popozerat, ako odstavaju 🙂

nanika
19. apr 2011

@idris a este nieco, vahou sa neriad, ak mas aj na nu zlost a nielen na tie veci, ja by som napriklad na @katkav nikdy nepovedala, ze vazi, kolko vazi a ani, kym som ju spoznala, ze je taka perfisna baba. Proste u nej akosi clovek ani nadvahu nevidi, osobnost ju zatienila 🙂 A verim, ze ty si na tom rovnako, teraz myslim svojim "ja", nie kg 🙂

nanika
19. apr 2011

@jojina11 Jojulka, mojka, ako sa mas? Nieco uz chystas na sviatky? Pri tolkych hladosoch budete mat iste nieco dobre 🙂 A v zahradke uz cosi mimo buriny vyrastlo? 🙂

nanika
19. apr 2011

@katikatika Ahoj chrustik, aky grizli, moj muz je grizli, to ta blba povaha, ty si chrustik. Neboj, do konca mesiaca spolu s @katkav padnete pod stovku, nech sa nevolam nanika 🙂

nanika
19. apr 2011

No, mm o chvilku dorazi, idem preventivne het. Len keby sem niekto pachol, no baby, ste super, kazda z vas a vaha na to vplyv nema, ale na nase zdravie ano, na to treba mysliet, nie na tie ohavne male veci v skrini 🙂

jojina11
19. apr 2011

@nanika ahoj , ty si tu? Teším sa, naozaj, no tá burina ma pobavila, pomaličky rastie , ale len pomaličky , cibuľka, reďka a už som videla a j sem tam hrach,. joooj ale sa načakám, pokým vyrastie, no a na sviatky , pre koho by som vypekala a vyvárala, polovica mojích detí býva s ich otcom ☹ takže len tak normálne budem a k nám okrem svokrovcov nik nechodí , tak asi tak 🙂 A ty si už zdravá?

janca13
19. apr 2011

@jojina11 no ty si riadna šikulka ked sa ti už v záhradke zelenie 😉 to ja som ju ešte len včera bola obzrieť a niečo tam potrúúsila ale teším sa ked už konečne budem mať svoju zeleninku lebo tá umelá do mňa nejak ťažko ide 😝

katkav
19. apr 2011

@nanika jeeej, to si krasne napisala, ty si tiez perfisna baba a strasne zlata maminka a podla mna uz ani kilecka navyse nemas, mozno treba trosku spevnit telo, ale to neviem, vyzlecenu som ta nevidela. 😀
@idris neblazni, nikam nejdes. Ja sa manzelovi tiez v poslednej dobe stazujem, ze pocitujem nejaky vnutorny nepokoj, ani sama poriadne neviem z coho sa ma chytil nejaky stres. Ale uz mam slubenu masaz na celkove uvolnenie a zbavenie sa napatia, takze sa velmi tesim, ze budem ako nova. Mozno si len potrebujes poriadne oddychnut. 😉 Nanika ma pravdu, vaha je len cislo, podstatnejsie je ako vyzeras, niekto moze mat 100 kil a vyzera na 80 a niekto 100 kil a vyzerat na 120. Ozaj si skus veci, co si nosila trebars minule leto, ci tam je nejaky rozdiel, uvidis, ze ta to potesi a zistis, ze ma zmysel ist dalej. A pokus sa nenapadko davat na tanierik trosku zeleninky, mozno sa na nu zase naucis, ved teraz bude vsetko cerstve, urcite chutnejsie ako to bolo v zime 😉