Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nicky182 http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&...
tuto je skor pisane, ako na to 🙂
@lucka527 ... tiez na mna tvoja fotka neposobila demotivujuco... blahozelam ku zhodenym kilam, verim, ze pre chuducke zeny su obrovskou pritazou aj 3-4 nabrate kilogramy po porode... u nas "obeznych" je vsak podstata chudnut a schudnut hlavne v hlave... proste sa to musi upravit najskor tam...
Jedalnicek sa mi tiez velmi nepozdava, tie bagety by mna osobne zabili... ja uprednostnujem varenu stravu... je to skor navrhnute pre pracujucich Americanov ako pre mamicky na materskej... s takymto dennym prijmom by som nevladala ani nasadnut na rotoped, nieto este cvicit... jednoznacne nizky prijem a z mojho pohladu nezdrave chudnutie...
Tak rada by som sportovala, chyba mi vsak partner, sama sa ani za nic nedokazem dokopat!!!... @adky... nevymyslime spolu nieco?? Rychla chodza, korcule alebo bicykel...??
Inac som si pozerala STOB... som z toho riadne pomylena... podla vahy mi vypocitalo denny prijem podstatne odlisny ako na stranke chdnutie-ako... podla coho sa teda mam riadit?? 😲
@z.vrablova dakujem po porode to bolo okolo 20 kil co som zhadzovala nie len 3-4 boli na pritaz.... drzim palce prichudnuti 😉
ahojte kočky 😎 ako? 😎 dnes som mala chuť isť kupiť nejake lieky na chudnutie ☹ aj ked som pred par rokmi povedala že ich už nikdy nekupim ☹ ☹ ☹ no odolala som...vdaka @mirmaj :-*
@adky ten "syr" z agra som včera skusila...tofu je lepšie 😅 aaaa ako často sa to može jesť?lebo piše tam že cez 90% to obsahuje vaječne bielky 😕 a ty to nejak aj ochutiš??? baby,piekla som nedavno zakusok a ani kuuusoček som nedala do huby 😀 🤐 sama som nechapala 😅
včera som mala zeleninkovy šalatik,dnes boli špagety,ale nadala som si vela...asi taku porciu ako zje moj syn..a vypila som kavu a mam dosť 😵
tak padaaaaam vonku trošku 😵 doma sa znervoznujem že nemam čo na seba 🙄
@z.vrablova co ti tam vyslo? Stob rata viac na pohybovu aktivitu, zaklad berie 5000 kj, ak viac sportujes, da sa ti najest viac. Ale ja by som pod 7000kj nesla, lebo si zarobis na jojo ako vysite... Riadila by som sa chudnutieako.
@z.vrablova neveriiiim,korculeeee? bicykeeel? ANOOOOO .....ja uz dlho hladam niekoho na korcule,teraz chcem kupit Vanes cyklosedacku,takze bude aj bicykel,len musim naskrabat peniazky :D Ale urcite ano.....len daj vediet kedy vyrazame 😀
@z.vrablova chodievala som sa prednedavnom korculovat s Lubosom (priatelom) ...ale on je furt dodrbkany z prace,sestra je stale s frajerom a nikto so mnou nechce ist 😠 a ja tak zboznujem korculovanie.....vraj pri hodine korculovania spalis 2x menu z Mc Donaldu- to mi nasiel minule google ked osm hladala kolko kalorii sa spali pri korculovani 😎 Dame deti chlapom a mozme ist 😀
@adky ... no moje korcule zapadaju prachom uz asi 5. rok... kupila som ich este v Skotsku... a NIKDY som na nich nestala... ale tak hadam by som zvladla,... 😀... ved na obycajnych som kedysi vedela... 😀
Aj o plavani rozmyslam... na SOUE...(L. Podjavorinskej)... len aby ma nedali platit za dve osoby... 😀
Idem upratovat, aspon trosku spalit... mama mi dnes vzala Kiku do skolky, tak som sama... vdaka jej za to...😉
aj som chcela nieco napisat ale asi nemam slov, len jedno ked sa chcete pridat do nejakej temy a "motivovat" mohli by ste aj par stranok precitat a obzvlast ked je nazov "Priberanie po porode".
Inak fakt ale fakt si neviem vysvetlit ze kocka ktora ani nema album nas chce motivovat tym ze sem hned capne fotku v spodnom pradle (na ktorej naozaj vyzera super), mi to skor pripada tak ze potrebuje pochvalit ze vyzera super a nie poradit. Ale tak asi som ina 😝
No nakoniec som sa rozisala 😅
"rozpisala", nie rozisala 😅 😅 😅
@adky ... 1 hod korculovania = -3500kJ, dobre, ze???
@z.vrablova aj ja som o SOUE rozmyslala,zboznujem plavanie 😎 Ved nejako sklbime korculovanie,bicyklovanie a plavanie-jaaaaj,ta nam sa bude chudnut,snad sa mi spevni aj ovisnuta koza 😀
1 hodina korculovania = 3500 Kj ? parada,tak uz viem preco som nepriprala ked sme sa s Lubosom korculovali-dosli sme k Maxu,tam sme si dali prestavku, spapali dvojitu zmrzku,tak sme este korculovali za hypernovu a potom naspat domov-vzdy nam to trvalo hodinu 🙂
Včera večer som prišla na to, že moja žravosť bola/je (okrem iného) príčinou mrchy 🙄 Cítim že keď napr. vypijem 2l vody, tak odíde zo mňa len pol. Ale nevadí, nevzdávam sa, teraz ste ma nejako nabudili 😉
ahojte,dnes som citala novu Maminu,dobry clanok o chudnuti po porode,viacmenej na podobnom principe ako je ten vas 😉
@nanika ... dakujem... dodrziavam to, co mi vypocital chudnutie-ako...
denne 6900kJ, B - 98g, C - 190g, T - 58g.... co mi vychadza pomer (28-54-17%)... pricom STOB mi rata denny prijem
6300kJ, a pomer B-C-T (25-45-30%)... tak som ostala zaskocena, ze mam jest viac tukov ako bielkovin 😲.... dakujem za radu... vidim, ze to u mna zatial funguje (aj bez cvicenia)... vcera som si aj pas merala a su dole 3cm... 🙂
@z.vrablova vau,uz 3cm? To je uzasne,pekne ti to ide dole....mne islo z brucha najpomalsie
@nanika celkom ti závidím, že ti tak "mešká" 😀
Ja keď mám mrchu, tri dni predtým stále hľadám niečo sladké. Ale akonáhle mi začne, ledva do seba niečo napchám 😕 Jeden kúsok čokoládky si dám a nepotrebujem jedlo aj ďalšie tri hodiny. Vúbec mi nechýba a nie som ani hladná. Doslova sa musím nútiť do jedla 😨
@z.vrablova wow, ide ti to skvelo! 🙂
@adky ... ved ma aj z coho 😀 😀 😀 ... mne stale islo z brucha dole (teda ak sa bavime o pase) spolu s kilami.. a samozrejme hlavne mi to islo stale takto "pekne" sumerne aj naspat...!!!
@mia258 ... dakujem... ja som ale kategoria XXXXXXXXXXL... ja sa s vami otvorene budem moct bavit o vahe, az ked bude aspon 20kg dole... 😀
@nanika ... to aj ja zavidim, ze "meska", uzivaj si to, kym mozes... 😉 ja som dostala este kym som kojila...

@nicky182 musim si to precitat aj ja, uz som zabudla 🙂 Co si sa pozabavala, na com? Je tam viacero dobrych clankov, len sa treba troska ponurat 🙂