icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
6. máj 2011

www.kgdolu.estranky.cz toto je stranka, co pred par dnami sem @zuzuh hadzala, ci pozname. Priznam sa, stranka je nadupana fotkami, kolko ludi s nimi schudlo a je to velke lakadlo. Troska viac pokrivkava popis, ktory je nielen na stranke, ale aj co tato poradkyna pise do mailu. Nebudem sa rozpisovat, za prve, nerozumiem, ako moze clovek, ktory ocividne nema prestudovane nejake odborne publikacie, co sa stravovania tyka, nema vzdelanie vychadzajuce z niecoho podobneho, radit druhym ludom oficialne cez www stranky a brat za to peniaze. Ja by som na to odvahu teda nemala. Ale skratim to, jedalnicky su akurat tak vhodne, ak by mal niekto zaujem o podvyzivu, stavane su na sacharidoch a prijem tukov, ci bielkovin je velmi hlboko podpriemerny. Mozem ceste prehlasit, ze viac a zdarma da nase furum a dajme tomu stale obmielane chudnutieako.sk, kde je tych jedalnickov a zdravych velmi vela 🙂 Nemala som zatial cas precitat celu tu stranku, je tam toho velmi vela, az na skodu stranky, takze neviem posudit, kolko napisaneho su capiny a kolko normalne veci. V kazdom pripade, ak ste si pozreli aspon zakladny na chudnutieako, stobklub, akv bukovskeho, tato stranka vam uz neda absolutne nic, skor by ste tam mohli toho za take tri stranky doplnit vy.

Dakujem Zuzke za info o stranke plus za poskytnute info o jedalnickoch 🙂

fabula
6. máj 2011

@nanika keby si videla moje stehna ,ktore sa tru a ako sa potim ..niekedy si robim srandu ,ze ako dvere na kravine som mokra 😉 a to ideme za mesiac k moru ,no a za mesiac zo mna ziadna modelka nebude ... no ,ale aj tak sa tesim z kazdeho deka a nosim sa ako herecka . bodaj by som mala 75 kg ako ty ,meriam tolko co ty len ta vaha sa stale tvari , ze mi musia zobrat obciansky preukaz. ... to je taky moj sen . 🙂

mirmaj
6. máj 2011

@nanika ja viem že ty mi dopraješ, len mi nenapadlo žiadne dobre slovo 😝 spojene a šúchajuce sa stehná o seba trapia aj mňa, ja aj ked som mala 58kg tak som mala hrozne vnutorne stehna, to síce pekne zakryje sukňa, ale presne ten problem ako si písala ty, že sa potia a hrozne to bolí ked sa ošúchaju to nevyrieši ☹

sevzuz
6. máj 2011

@nanika
@mirmaj
pravdepodobne o tom viete,ale bolesti pri suchajucich stehnach sa da predist natretim tuheho antiperspirantu na stehna, ja to tak teda robim a nejaky extra problem nepocitujem, jasne ze si to treba viackrat pretriet pocas dna, vzdy ked idem na WC-ko tak to pretriem a pohoda 😅

nanika
6. máj 2011

@sevzuz mne sa tak zda, ze som to robila minuly rok a asi blby vyrobok, nefungovalo mi to

katkav
6. máj 2011

v utorok som pozerala taky program na mtv, volalo sa to komplex xxl a tam kocka schudla zo 115 na 74 za 4 mesiace, bolo to hrozne vela za velmi kratku dobu, ale mne to dalo ten pocit, ze urcite zvladnem zatocit so svojimi kilami aj ja 😉 teraz sa uz blizim k 93 a budem mat tolko ako ked som sa vydavala 😉 ja na seba nedokazem byt taka prisna ako bola ona, dokonca ked prisla do restiky, tak sa pytala, ci jej spravia rybu iba s korenim, bez soli, dusenu zeleninu tiez bez soli....makala na sebe riadne, cvicila silno, tak ale kym clovek nema deti, ma cas iba sam pre seba a chudnutie je jeho hlavny job (chudla cez prazdniny), tak sa urcite da zhodit velmi vela 😉

nanika
6. máj 2011

@katkav Kati ano, ta poznamka, ze nemala deti a chudla cez prazdniny, to teda velmi zavazi 🙂 Ty budes mat 93?! Kurnik, nohu si si odsekla, ci co?

macekovam
6. máj 2011

@katkav ahoj...jasne ze schudnes🙂 krasne ti to ide...a nemusis mat take radikalne obmedzenia ako ona ...teda aspon ja si ich nedavam...zelene semafory su aj pri premna v pohode stravovani🙂 🙂 🙂a otazka znie....JE TA KOCKA CHUDA ESTE AJ DNES??? A AK ANO DO KEDY JEJ TO VYDRZI???? 😎 my sme lepsie a na spravnejsej ceste 😎 😎 😎

katkav
6. máj 2011

@nanika ale tak nie tento tyzden budem mat 93 😉 vsak uvidis aka som kocka, ked vas pridem zase pozriet 😉 hihi

@macekovam dakujem 😉 vsak ja na taketo radikalne chudnutie ani neverim, ked sa pozries do stobu a das si dam ciel, trebar, ze chces schudnut 10 kil za 10 tyzdnov ani ta to nepusti, teda pustit by asi aj pustilo, ale napise ti, ze to je moc 😉

macekovam
6. máj 2011

@katkav a z tvojich prispevkov je citit ze si stastna 😎 😎 😎 😎 😎 😉 prajem ti to 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

sevzuz
6. máj 2011

@katkav

veru veru ved tusim min tyzden si pisala ze prekracujes 99 😵 vyborne ti to ide. ale bolo by dobre aby @nanika overila pravdivost informacie o odseknutej nohe 😀 😀 😀

katkav
6. máj 2011

@macekovam aj sa tak citim 😉 schudla som 10 kil a citim sa akoby som uz vazila 65 😉 lebo viem, ze ked viem schudnut 10, tak viem schudnut aj 20 😉
@sevzuz buduci tyzden jej pridem teda ukazat svoju novu protezu 😉 😀 😀 😀

sevzuz
6. máj 2011

@katkav veru veru presne viem o com pises,
ja som schudla uz (aj mimo tabulky)11,5kg a ked som si vcera obliekla rifle o ktorych som mm radsej tvrdila ze su kratke a nedaju sa nosit (bala som sa ich vyskusat, ze ci sa do nich uz zmestim 😅
a to su mi lepsie ako ked som ich pred trom rokom kupovala, tak som sa predvadzala pred zrkadlom a pred mm a citila som sa ako modelka a to teda s 81kg urcite nie som ,ale ten pocit ked som tie rifle zapla a v pohode v nich cely den vydrzala😉

macekovam
6. máj 2011

@katkav je super ziskat znova sebavedomie...ze??? 😎

macekovam
6. máj 2011

@sevzuz a to este tehotnaaaaaaaaaa ze??? 😉

z.vrablova
6. máj 2011

..ahojte kocky, ja len tak narychlo... prave sa mi mala sama pytala do postielky, nechapem, uz asi 3 mesiace ficime na jednom spanku, dufam, ze nebude chora...
Tak ja som uz dnes spalila nejake kJ... mam vypratany byt a vikend moze prist...
Strava super, cvicit zatial necvicim, ale zmenila som par navykov... ako napr. stojim v autobuse namiesto sedenia, vystupim zastavku skor a prejdem sa... s kociarom idem vacsou rychlostou a aj nase prechadzky su dlhsie, intenzivnejsie...😉
Kilecka ubudaju, cm tiez... pomaly a isto... snad buduce leto si s vami budem moct pisat aj o suchajucich sa stehnach... 😀 (ale to uz tu ziadna z vas asi neostane).... 😉
Mne ostava este18kg, aby som dosiahla vahu pred otehotnenim... ale tym pre mna cesta nekonci...
Akurat vcera som pozerala The biggest loser a tam chlapik zhodil zo 185kg na 87 za 3-4 mesiace a do 3 rokoch mal povodnu vahu spat... teraz sa snazi chudnut druhy krat... proste osobne problem a opat to riesil starymi navykmi... jedlom... :-/ smutne

katkav
6. máj 2011

@sevzuz ja som to tak spravila pred par dnami, vyhadzala som svoje stihlejsie veci a cudovala sa, ze ich obleciem, to som niektore nemohla obliect pred 3 rokmi a teraz uz hej, tak sa vytesujem. Teraz si brusim zuby na svoje sive rifle velkost 44, to je taky moj ciel do konca augusta, snad sa mi to podari 😉
Teraz som si vsimla, rano si mala termin porodu 23.12. a teraz uz mas 24.12., budete mat vianocne babatko 😉

sevzuz
6. máj 2011

@macekovam ja to tehotenstvo zacinam povazovat zasvoju vyhodu, kedze mi asi rychlejsie spaluje 😀 😀 😀

macekovam
6. máj 2011

@z.vrablova najsmutnejsie je to ze sa trapis...veris si...dosiahnes iel a potom pridu problemy,stres...a ty sa vratis spat ☹ ☹ normalne mi ho je luto...musela to byt obrovskaaaaaaaaaaa makacka...ani si to neviem predstavit tak rychlo schudut...sa cudujem ze este zije vobec... ☹ ☹ ☹ ☹ zato ty si iny pripad..🙂 priklad spravneho chudnutia pod lekarskym dohladom a s realnym cielom...🙂 inak asi aj ja tu budem este aj buduce leto🙂 nikam sa neponahlam...snazim sa a vysledky beriem tak ako prichadzaju... 😎a za kazdy zhodeny gram som veeelmi vdacna...@nanika ...Dakujem co premna robis...ze mi pomahas...este ze ta tu mam....

nanika
6. máj 2011

@macekovam co som zasa spravila? 😕 😅 Mojka 🙂

Baby, chcete foto, chcete foto, tak chcete moje aktualne foto? Bez hlavy podotykam 🙂

sevzuz
6. máj 2011

@katkav bola som na tehu kalkulacke a som si nahodila podla papiera od dr. v pondelok som bola 6+2tt a to by dnes bolo 6+6tt a to sedi presne na 24.12 😅 😅 😅, ja som mala posunutu ovulku tak to neratam podla poslednej mrchy.
Inak trochu sa toho desim, lebo pri Lukinovi som mala zaplateneho dr. a teraz som si nechcela platit ale asi budem musiet,lebo okolo Vianoc tam mozem narazit na hocikoho, ale to je este daleko, ale uz by som chcela mat bruskoooo, ja viem ze to bude coskoro 😎

Inak jasom este nevytiahla letne veci spred par rokov,ale toto leto do nich brusko asi nenapcham,ale do triciek z min. leta sa napcham aj s bruskom 😀 😀 😀 aj do zimnej bundy z tejto zimy, jaaaaaaj jaka parada, ze nebudem musiet kupovat nove velke veci 😵 😵 😵

sevzuz
6. máj 2011

@nanika JASNEEEEEEEEEEEEE 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sevzuz
6. máj 2011

@nanika sem s nim 😵 😵 😵

nanika
6. máj 2011

@sevzuz to, ze si zaplatis dr neznamena, ze aj pride. Ja som mala s Olim cca tak termin a mala som tak super rodiaceho lekara, nezazmluvneneho 🙂 Vdaka nemu zijem a zije aj Oli, uz sme tu nemuseli byt, ani jeden 🙂 Ale ak tam poznas nejakeho super porodnika, tak to podla mna za to stoji 🙂

katkav
6. máj 2011

@sevzuz ja som si pri Tominovi nestihla vybavit nic, narodil sa skor, akurat ked som sa chystala vsetko si vybavovat. Ja mam uz tiez rifle a zimnu bundu skoro ako ratafak plachta, tak sa z toho vytesujem 😉
Vsak si uzivaj teraz byt sexi tehulkou, maminkou, do stihlejsich veci sa napchas po porode 😉

nanika
6. máj 2011

kto sa mi bude smiat, ze kde mam kozy, verte, bude s lopatou do cela 🙂

zuzuh
6. máj 2011

@nanika Vdaka - mas to u mna.
Som rada ze si tu na fore a ze si ochotna poradit.
Musim sa nejak znova nastarovat a zacat pekne papkat.
Moj problem je ze nestiham jest.
Musim si sadnut na zadok a znova prestudovat chudnutieako. A najst nejaky jedalnicek co mi bude vyhovovat 😉

macekovam
6. máj 2011

@nanikaochotne mi radis...stojim ti za to aby si nadomnou rozmyslala aj popri tvojich kazdodennych problemoch...najdes si cas zamysliet sa nadomnou aj popri tvojich nezbednikoch...zda sa ti to malo??? mne teda NIE 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzuh
6. máj 2011

@nanika Wauuuu
Zavidim ale v dobrom 🙂
Cvicis nieco aj na brucho - resp. na brusne svaly lebo ziadne brucho nemas 😉

macekovam
6. máj 2011

@nanika mas vsetko akurat 🙂 🙂 🙂 🙂 😉