Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte, dnes som sem prišla neskoro, ale nemám sa čím pochváliť, najprv som rozmýšlala, že to sem ani nenapíšem, ale nedá mi to, takže včera mínus , ale dnes + 600, je to tak , hanbím sa, od štvrtku váha ide hore, to , že neviem zvládať stres inak ako sladkým , na to som už teda prišla, ešte do toho narodeninová oslava mojej dcéry a včerajšie narodky môjho švagra, ale naozaj je to o mojej neschodnosti vzdať sa sladkého , a aby som toho nemala dosť takže ešte menses od soboty, dúfam, že som nikoho nedemotivovala, ale skôr opačne, ja so sebou bojujem každý deň, tak mi držte palce, nech sa mi ten môj cieľ podarí dosiahnnuť
všetkým , ktoré ste schudli a chudnete gratulujem, veľmi sa tešte aj z malého úbytku, pretože aj ten je na nezaplatenie 🙂
@macekovam Mati aku Zoru cvicis? mas nejake dvd? Daj tip ;) al. aj na taebo. Ja som sice mm pohrozila a vycistila trosku zaludok, ze trcim stale doma, lebo sa nemam ako niekam dostat, kedze maleho nema kto povarovat a neviem, ci by zvladol ho vecer ulozit...a ze chcem zacat chodit, kedze aj on mi bezne zahlasi par hodin pred odchodom, ze ide na basket 😀 , ale toto by bola alternativa dostat sa k cviceniu doma 😀
@yennn a kde si objednala ;)
@jojina11 nevesaj hlavu 😉 Pekne zavri dvere a ideme dalej, buduci tyzden to bude urcite lepsie, neboj. A obe sa pekne pridame do kategorie MINUSIEK 😵
@elina313 no neviem či je to dobré, ale objednala som si to 😉
Vieš, ja som sa doteraz vyhovárala pri cvičení že kojím. Tak síce ešte stále kojím, ale už len ráno po prebudení, tak už by som sa asi nemala vyhovárať.
Potom som sa vyhovárala aj na to, že mám prasknutý meniskus a nemôžem zumbovať, ani plávať. Tak som si objednala zoralates, a už by som sa asi nemala vyhovárať.
Potom som sa vyhovárala aj na to, že môj muž chodí neskoro večer domov a nemá mi kto postrážiť syna. Tak som si objednala zoralates a ..................................................................... už by som sa asi nemala vyhovárať. 😉
Čo ty na to? 😎
....... ja vas obdivujem babizne .......
... ináč toto je fascinujúce - kedysi sem človek mohol prísť v ktorúkoľvek hodinu, ba i minútu a vždy tu niekto na tomto fóre bol, a nie jeden, s kým sa dalo pokecať. Dokonca o jedenástej večer sme sa museli navzájom vyháňať do postele, aby sme si dali náš povestný "beauty sleep".... 🙂 A teraz už len cez deň? Hm.... 😒
ahojte je tu niekto
😉
ahojte, dnes ma opätovne navštívila motivácia aspoň čo sa pohybu týka som sa vybrala na korčule a spadla som 😠 dostala som kameň do koliesok a už som aj letelaaaa, zožgrela som si pravu nohu takže teraz si dám na chviľu s pohybom pauzu, kedže mam aj mm ešte stále maroda a nemôže malu dvihať tak keby som sa dokaličila ešte aj ja potrebovali by sme au-pair 😲
@yennn tak ja na to že ... je 21:23 a môj muž je na ceste domov... obyčajne je to okolo 20-21 ... že kojím ešte asi 4x cez deň a v noci to nepočítam.... 😀 😀 😀 😀 híííííííí toľko argumentov ja mááááám 🙂 🙂 🙂 🙂 detičiek mám 2 a keď už mám od menšieho pokoj, tak sa konečne dostane na radu staršia... a ja od rána od 6 padám na hubu... keby som to robila počas dopoludňajšieho spánku malého, tak sa topíme v špine a hladujeme a poobede fičím pre dcéru z Petržalky do Rače MHD 😎 a ak v tom nájdeš pre mňa kúsok času, tak Ti budem nesmierne vďačnááááááá 😀 😀 😀
ahojte dievcata 🙂 uz som sem pisala rano,len mi spadol konik a pravdaze prispevok neuverejnil,no co uz 😒
@elina313 to poznam aj ja,mm tiez chodieva domov,ako vietor zafuka,ale tak ked pride domov skor,nastartujem svojoho tatosa a ficim na zumbu,pekne mu necham obe deticky a basta 😀 presne viem,ako ti je,ja sim si uz x krat hovorila,ze budem cvicit zoru,ked mala spi,len akosi mi nikdy nevyjde cas,tak si davam aspon brucho vecer,sice ked sa po mne nestvera mala,tak syn mi predvadza gymnastiku,lebo sa snazi cvicit ako ja,no niekedy ma brucho od smiechu boli a nie od cvicenia 😀 mame to mi tazke 😖 a ozaj,aj ja kojim a na kojenie sa uz nevyhovaram,moja mala dokonca neprotestuje ani ked pridem rovno z cvicenia a po nejakej pol hodke jee davam cucnut 😅 je to proste moj maly zavislak,ako bol aj jej brat 😀
@mirmaj aj ja som skusala kolieskove korcule minuly stvrtok,isla som aj s kocikom a syn na bicykli,no chudacik moj,sa na mne narehotal,sice som nespadla,ale vela k padu nechybalo,nase ulice asi ne su stavane na korcule 😖
no nic,uz vas opustim,idem hajat,nejako som nevyspata,maly hnackuje uz od soboty,do toho sa Laura budi zo 2x v noci,tak niekedy by som uz aj po stojacky zaspala 😔 vsetkym prajem dobru nocku
@jojina11 Ja som ti zabudla napisat :( Mojka, ty si najuzasnejsi clovek z fora. Vobec si nemyslim, ze si slaba, alebo nieco podobne. Od kedy to tu uz s nami tahas? Kazda druha by sa na tvojom mieste na to vybodla, lebo nie vzdy je minus, casto stojis, obcas to hore skoci. Ale ked si pozriem co si dokazala od zaciatku, aky kusisko roboty a napriek nie vzdy priaznivym podmienkam ides dalej, ja sa pred tebou hlboko sklanam 🙂 A tych pa kileciek, co ti este chyba, to uz doklepnes do konca roka svojim tempom, verim tomu 🙂
@livia333 ahoj livia...ja cvicim zoralate uz od januara..pokial mi to zdravie umounuje vicim kazdy den dve casti...najskor zacnem bruchom lebo to ma stve najviec a potom si davam cast trup a ramenny pletenec...ale pri tychto castiach precvicis krasne cele telo...aj zadok,ak nohy napriek tomu ze je to brucho a trup 😅 vyhovuje mi to...mala som upln eslabe a ochabnute paze a uz mam z nich 4 cm dole co je na rameno dost a zvysok sa pekne spevnuje...dokonca zvladnem aj zenske triceps kliky co som na zaciatku vobec nezvladla....ja tomu davam 10 bodov...ale nie je to lahke cvicenie najma ked mas aj dieta...ale robim to tak ze rano ked maly zaspi tak si dam brucho (15 min)...potom ked ich na obed ulozim dam si trup a rmena (15 min...) a vecer si dam 15 min.tae bo...viac netreba a mam zeleny semafor: 😀
a tae bo cvicim billyho blanksa...len ako take kardio....trochu...teraz som od skakania upustila lebo som x krat pisala ze prsia si setrim na leto do plaviek 😀 😎
hej som ..... 🙂 bojujem , skladam si jedalnik ale co na veceru ani srnka netusi

@yennn 😉 myslela som zoru ale aj stob... a mimochodom nevies ako si mam prepnut klavesnicu...namiesto z pise y 😅