Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika moja, že modla 😀 čo si, nájdi si nejakú lepšiu, lebo ja som veru taká skôr negatívna ako pozitívna motivácia. normálne si ma rozosmiala., už necvičím, jedine v záhrade, aj dnes som sa dorobila v záhrade do odpadnutia a teraz., ked som si konečne sadla , tak začalo pršať a cez okno vidím ako nám po záhrade poskakujú po čerstvo pokosenej tráve drozdy super pohľad na relax 🙂
@adky no už ti za mňa odpovedala yenn 😉 a pokiaľ to nebudem mať ako tak v oku, tak by som to chcela vážiť,ale aj tak som to pohnojila,lebo som išla na prechádzku a zašla som dáááleko od domu,takže som stihla až večeru 😠
@macekovam aj mne dneska chýbali bielkoviny a ešte aj tie čo mali byť na olovrant tak som nedala ale zajtra rozbijem Tesco a vykúpim všetok tofu a tvaroh a 😀 😀
@macekovam ... zarucene na "nahananie" bielkovin doporucujem Shmaky, vajecny bielok, krabie tycinky, olomoucke tvaruzky, cottage, strukoviny, tuniak,....
@z.vrablova odkial kupujes Shmaky ( to je šmakoun,ze? ) ja som ho u nas nezohnala,len jeho alternativu- eggchease,v milk agre ....som bola zvedava ci to chuti rovnako, šmakoun je na nete dost ospevovany, eggchease je zatial novinka
@adky ... chutia uplne rovnako... tusim aj kJ a BTS maju rovnake... Shmaky som kupila v Zdravej vyzive na Hlavnej oproti Bagete... predava sa v dvojbaleni 2x100g... cena o nieco vyssia ako v Kauflande...
@z.vrablova aj v kauflande su? A som si myslela ze v zdravej vyzive ho budu mat,len som tam nesla 😀 Ale ked to chuti rovnako tak je to jedno 🙂 Ked si taka zbehla ze kde co vsetko u nas maju-nevidela si nahodou v nejakej zdravej vyzive kuskus? uz dlho ho chcem vyskusat,ale nenatrafila som nanho ani v DM dorgerii-vraj aj tam ho dostat,ale nebol 😨
@adky ... v tom obchode, co som pisala vyssie ho maju na 100%... ja ho milujem... 😉 kupila som tam aj pseno, co je tiez podobne ako kus kus, maju tam aj cervenu ryzu, bulgur wheat, uplne paradny vyber... smajitelom som vykecavala asi pol hodiny... 😉
a Eggcheese je aj Kauflande, aspon ja som ho 1x kupila tam...
@z.vrablova jeeej,dakujem,tesim sa ze ho konecne ochutnam,citala som ze je super a ma jednoduchu pripravu 😀 cervena ryza? Vau,o tom som ani nepocula 😨 🙂
@z.vrablova vy sa mate, ze mate ten eggcheese v obchode, ja som ho v BA zhanala aj v Kauflande aj v Hypernove ako bolo na stranke eggcheesu pisane a houby, take u nas nemame, jedine, ze by som hladala na blbom mieste, ktovie ☹ krabie tycinky mi chutia ako kukurica, tie moc nelubim, kedysi som nemohla vystat olomoucke, ale ked som zistila, ze maju malo kj a veeela bielkovin, tak som sa aj na ne naucila 😉
@janca13 5 Eur? no vsak a ty by si to tam v tom obchode nechala? 😀 😀 😀 😀
ahojček...chcem sa len podeliť o moje rozhodnutie... do drobčekových narodenín /do augusta /sa hodlám zbaviť 6 kíííl!! Ešte neviem, ako sa mi to podarí, ale som pevne rozhodnutá robiť pre to niečo :o))) Čítala z vás niektorá knihu od E. Sipeky - Moje báječné ženy? Myslíte, že spôsobom jesť všetko, len v menších dávkach, pravidelne, každé 4 hodiny...medzi tým ovko, zelenina... a pohyb, sa dá chudnúť?? Je mi to trošku divné....ale skúsim..:o)) Peknú nedeľu prajem:o)
@zuzuh http://www.reebok-club.sk/easytone-reenew-white...
druhe som obrazok nenasla, ale boli lacnejsie o pat eur. Kupovala som v intersport v avione, maju tam snad vsetky a strasne zlata predavacka mi hovorila, ze ak nemaju tvoje cislo, da sa dokonca usit na objednavku. Ze sa do nich zalubili aj chlapi 🙂
@tiffanka ano, podla mna ano, ale mne osobne sa 4 hodiny denne a mensie davky, ked sa to zosumarizuje, co sa takymto stylom da zjest za den, zda malo 🙂 Pred par rokmi som mala kolegynu, co takto schudla, ale nie som s nou v kontakte, takze neviem, ci to ma naspat, ci si dokazala tymto zlepsit zivotospravu... Ak by si sa na to dala, co si ja uz velmi nepamatam, aspon skusmo by som si obcas naratala kj, neviem, ci kojis, aby si nahodou nechudla na ukor svojej vyzivy, nemala by si klesnut pod 7000-8000 kj. Tiffy a aky mas teraz BMI? Ale aby som zasa nebola obvinena, ze sa do kazdeho staram a kritizujem, uz som ticho ako pena 🙂
Baby, ja potom dam svoje skusenosti, ci citit rozdiel, ale ak v nich aj necvicite, ano, aj to sa da, par cvikov maju na svojej stranke, ale dajme tomu ste pol dna na nohach s deckami vonku, tak to ma rovnaky efekt. Ja som ich mala vcera iba chvilku, citim jemnu unavu na nohach.
@nanika ahoj🙂 nakoniec som sa na to vypr.la...jasne nebudem sa na noc stopat len koli semaforu.... 😉 ked som to nestihla cez den tak nebudem dohanat vecer....
@z.vrablova vidis...na tuniaka som zabudla...a to ho mam taaaak rada...ale hlavne tu olejovu formu 😖 😅 ale tak zbastim aj toho v stave...ale zasa mohla by som aj v paradajkovom pretlaku...nie???
@tiffanka ahoj, ako sa mate s jakubkom? do augustovych milacikov uz nechodis? ☹ 😢
@adky ja to skusim este niekde pohladat, mozno akurat v tom kauflande a v tej hypernove to nemali, to byva niekde ako je tofu predpokladam. Myslis, ze by to prezilo cestu postou? dakujem za ochotu, este pohladam 😉
@tiffanka pravidelne papanie, extra zeleninka, extra pohyb, nezabudnut pit, urcite sa ti podari schudnut tych 6 kil, drzim palce 😉

Tak ja dnes musim toho mojho muzika vychvalit do nebies. Kupil mi dvoje, opakujem dvoje uzasne tenisky easytone. Takze hor sa spevnovat zadok a nohy 🙂