Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
tak konečne som zdarne prečítala, teraz sa sem veľmi často nedostanem, môj pubertiak okupuje počítač, a ja som mimo, snažím sa poslúchať ale nevzdelávam sa a to je zlé 😠 pomaly zabúdam na zásady, takže ak by si @nanika bola taká dobrá poslala mi IP , lebo nejako to flákam , musím sa znovu nakopnúť, 😉 tak čo už , ja som taká, ale viem o tom , že mám strašné nedostatky v stravovaní a pitný režim, no to už radšej nehovorím, mne už ani tá voda nechutí, doparoma ☹ všetkým držím palce, určite nie každé chudnutie ide jednoducho , aj ked sa nám to tak pri druhých môže zdať, ya všetkým je kopec práce, a baby ja už ani necvičím, normálne som sa takto zopsula. 😠 hanbím sa veľmi veľmi, všetkým vám prajem pekný večer, ja už idem spať, malej idú zubz, takže naše noci už nie sú čo bývali 😖
@nanika a reaguj aj na mňa prosím, aj ked nepíšem často, len občas tak viem že ty vždy odpíšeš a povzbudíš a aj pochváliš ak je čo 😀 😝 a ďakujem ti zato 😉
@adky pekná profilovka a tiež sa teším na tie svadobné 😉
@jojina11 hlavu hore, nemusíš sa hanbiť vôbec za nič, ani ja nedodržiavam ukážkovo všetko ale idem si svojím tempom a som momentálne spokojná 😉
@ivana82 pozicaj manzela 🙂
@mia258 mozno jej len slinka zabehla, chudatko, ja by som od strachu osedivela :(
@katarinasifrova ja mam cindy tiez, bolo to musim povedat velmi dobre cvicenie, aj ked trvalo tak dlho. Nebolo take narocne a pekne formovalo celu postavu. Ale niektore cviky boli narocnejsie na priestor, neviem ci si dobre pamatam, take, ze bruslenie, mam akusi mensiu obyvacku, ako kedysi u nasich, keby som nechala otvorene okno, trocha si zalietam 🙂
@jojina11 Co ti napisat mojka, hm. Mne tiez akosi voda nechuti v poslednej dobe, kup si nejaky senzi cajik, ja tomu nerozumiem, ale ja sa vzdy na leto rozcajickujem, momentalne vypijem asi 4 pol litraky caju, par dni do zadu som si kupila novy roiboos, to je ten cerveny, ze vitaminova bomby, ci co to je, ale voni krasne, tak citrusovo a tu jednu lyzicku mam na dva caje, takze ani ma to nejako financne nepolozi 🙂 Ale priznam sa, ze ked som si ho isla pytat, behalo mi hlavou, ze uz nekojim, kupim si nejaky cistiaci. Ale houby, tudy cesta nevede 🙂 Na co 🙂 Ak ta cvicenie preslo, bud si zaspala na vavrinoch, taky maly lenochodko z teba rastie, alebo si momentalne trocha rozhadzana, alebo ta to konkretne cvicenie prestalo bavit, comu verim 🙂 Myslim, ze za ten cas, co si tu, ta tak trosicku poznam a myslim si, ze sa teraz poriadne oklepes a nabehnes zasa na nejaky tebe vyhovojuci rezim, lebo predsa len, aj cvicenie ti vykuzli usmev na tvari a nejaky presny rezim, co sa stravovania tyka, nehovorim, ze si ho vzdy a na 100% dodrziavala, ale aj to ti zreme zvysovalo sebadoveru vo svoje sily 🙂 Jasne, ze ti poslem ten zaklad, ale ja si myslim, ze to uz nepotrebujes. Si totiz uz niekde uplne inde ako na zaciatku a za to som na teba veeeeeeelmi pysna 🙂 (Toto ti pisem len tak, ze medzi nami, baby necitat, hes - Toto mi nemozes urobit, ja na teba tak vzhliadam, ako na modlu, ze to tak dobre zvladas, ze sa nevzdavas, ides pomaly a isto a este aj cvicis, do kelu, na to som ja prilis leniva 🙂
@debbie ja som pieklalen take obycajne,pre priatela a jednu pre Vanesku-na jej rok,ale nebola potahovana,mala len tortinu (jedly obrazok) navrchu .
Davam si predsavzatie (do noveho roka hihi 😀 😀 😀 ) ze sa tiez pre dcerusku naucim potahovat torticky a vytvarat umelecke diela 😀 Zatial som sa pre nu naucila hackovat a pliest,uz len to pecenie mi chyba 😅
prajem dobre ranko🙂tak a zasa som tu nasackovana...no mozem ja zato ze den zacinam takto??? kuknem co je nove...trochu pokecam a potom vsetko ostatne...dne s by sme mali ist na vyletik na bicykli...ale s mojou cyklo-kondickou daleko nezajdem kedze mam pocit aj ked idem ze stojim 😀 a naviac dostavam denne hormonalne ,,facky,, kedze ms klope na dvere....
@adky ahoj adky...asi sa namna hnevas..ze??? vies ja som nechcela nikomu ublizit...nie som ten typ...ale napisala som tiez len to co som citila....myslim ze nanika tu pre tuto stranku stranku robi dobru robotu ...ty si to nemyslis???? 😕 ale ved nanika len zhodnotila jedalnik tej lucie...vtedy davno...ani neviem kedy to uz bolo... 😖 a preco tutulka ked vedela,,ze sem nepatri,, (ako ona napisala ) ze je v ,,nespravnej skupine) preco sa nerozlucila radsej v dobrom a rovnako mohla cez IP tie veci ktore sa jej nepacia napisat konkretne nanike...neviem...ty by si reagovala len cez IP keby o tebe niekto nieco napisal do celeho fora??? 😅 😅 ☹ vies ja si myslim ze sme tu super partia...a taketo nieco sa moze riesit cez IP....najma ak tutulka nechcela vyvolat diskusiu o tom co napisala na fore... ☹ nechcela som odpovedat cez forum...lebo ako jennn napisala a myslim ze pravdu...mame tu peknych 690 stran...a ta jedna zostavajuca su hadky a neprijemnosti na fore... ☹
Ahojte 😉 no a dneska sa 1X NEZELENAM bielkoviny mám len 89% čiže oranžové ale dúfam,že to není až taká katastrofa no nešlo mi to vôbec dopasovať 😠 muž sa mi smial, že behám jak lev v ZOO obývačka -kuchyňa a späť 😅 no a zabudla som si povážiť zeleninu v surovom stave a neviem ako sa po česky povie KEL a ani GOOGLE mi nepomohlo asi ho zruším 😠 a muž mi poradil aby som napísala KAPOUSTA 😀 😀 ty kokos ešteže ho mám...ale zajtra sa polepším 😉
aaaaach, kradnu mi pocitac, takze sa dnes uz nevykecam, och 🙂
ahojte..moje semafory su uz v prd.li 2. den...nestiham nadzovat....bielkovin mam dnes urcite malo a nemam ich ani cim doplnit...nemam tvaroh a ten je na to nalepsi.... 😒 zeleniny bude dost...tukov tiez malo ale tymi sa nejako dostopem...a sacharidy dobehnem...ale bielkoviny... ☹ take demotivujuce aj nahadzovat ked viem ze zelena nebudem.... ☹
@nanika moja, manzela nepoziciam ani nahodou, takeho anjela s obcasnymi rozkami uz teraz tak lahko nenajdes, takze mas smolu...musis si vystacit so svojim "vyberom" 😀 😀 😀 😝
jaaaaaaj, baby boli sme dnes na chate so svokrovcami, taka som prisla znicena, ze nevladzem na jedlo ani len pomysliet... 😀 a vy ako? 🙂

@yennn tak na 8 zatial nie som 😀 (klop-klop) ..... videla osm tu torticku,ale ntuklo mi ze ju robila ona alebo som to nezaregistrovala,vaaau 😲 , sikula 😉