Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte...len som prisla nakuknut...od piatku mame s malou hnisavu anginu, tak toho vela nepojem.... hlasim -600g....po minulom tyzdnovom +ku som spokojna 😀 tak uz len dufam, ze do konca mesiaca uvidim aj tu 6tku na zaciatku 😀
gratulujem k ubytkom 🙂
dievcata to ako robite ze schudnete 1,5 kg za tyzden ... ? 😝 😝 😝 😝 .... fuuuha gratulujem
dnes sa posielaju aj " rozmery " mojho telicka ?
@livia333 nanika ti urcite odpovie...ale precitaj si toto 😉 http://www.stobklub.cz/clanek/energeticka-denzi...
@fabula ... je z coho... tak preto... 😉
@z.vrablova ak maš zaujem pošli info aké treba do ip
@z.vrablova ved aj ja mam z coho a este kolko ...
@livia333 prepac, urcite som to citala, ale potom mi myslienky poskakali kade-tade a neodpovedala som. Prepac, som v poslednom case roztrzita :( Denzita je dobra cca 500kj/100g. Ak ti svietia semaforiky, tak byva vacsinou taka. Ak ju mas privysoku, tak si jedla prilis kaloricke potraviny, ak je nizsia, prehnala si to so zeleninou. Opakujes? Mne moje prve prave skoncili 🙂 Neboj, buduci pondelok bude uzasne cislo na vahe 🙂
Baby robila som fašírky z ovsených vločiek a tuniaka a že mňam 😝 (ale nie vyprážané no upečené na suchom plechu)
@fabula sa ti mali, ze si nepribrala, ha? Dorka, ved bude aj lepsie, neboj, buduci tyzden to dobehnes 🙂
@katy30 vitaj v klube, aj ja patrim k tej pazravejsej casti populacie. Bude aj obdobie, ked taka pazrava zasa nebudes a nieco pusti, toto nebolo iste kg tuku, len voda zadrzana z blbosti 🙂
@janca13 zatial by som to nechala tak, lebo to mohlo byt kludne ten nejaky blok z minuleho tyzdna, co zrazu pustil. Ak sa to zopakuje tento tyzden, skus pridat najprv tyzden po 500 kj.
@z.vrablova si ukazkova, u teba som taketo cislo dnes aj ocakavala, tesim sa 🙂
@xaga ja neviem, preco pises "aj to malo co zjem", kolko toho "malo" pojes?
@mirmaj no teda, pochlapila si sa teda riadne. A tusim, ako cucham smerom k malej, tak nie si sama 😅 😀
@strasska super, krasne ides vpred 🙂 To vazne uz tak vela? Odpadnem, z casti aj od toho smradu, no fuj, Ema?!
@nanika.... umrem z tych tvojich hlasok... 😀 😀 😀
takze prave som sa vratila z obchodu...bola som si nakupit bielkoviny ktore mi vzdy chybaju....tvaroh a uz je aj tuniak kupeny 😉 sa tesim...ale aj oriesky...lebo aj tukov je malo... 😉 😉 😉
ahojte dievcata 🙂 ja dnes hlasim ubytok len 500g,ale zase aj viem preco neslo viac dole,pretoze to co som ja vcera pojedla 😒 ach jaj 🤐 no teraz tam je rovnych 70kg,tak dufam,ze o tyzden uz budem 6 😉 inak ked sa tu bavite o ms,ja ju mam uz zhruba cca 4 mesiace kazde dva tyzdne,odkedy mam implantat,hroza 😒 a to mi teraz dr. dal este aj cerazette,ze aby mi to krvacanie sa upravilo,takze som hormonmi prepchata az az ☹ sa cudujem,ze este mi ide vaha vobec dole 😖
@debbie Super napad stretko, no zial u mna to nebude mozne. Jednak nemam kam dat maleho, aj keby som mala, neviem, ako by to zvladol, je stale so mnou, cudzich sa boji, aj ked chodime velmi casto medzi deti. Nevadi, mozno raz. 🙂 Ale prajem Ti, aby Ta ucast bola co najvyssia. Pekny den. Monika.
@nanika daki. Máji su u nas same oslavy 😒 . Takže kazdy vikend sme niekde pozvani a končime 12.6 😔 .
Akurat rozmyslam ci si mam alebo nemam dat kusok torticky ku kave. ale som akosi bez nalady uz treti den. Potrbujem vypnut.
Baby blavacky. 25-27.5 budem BA. Ak budete mat cas mozeme sa niekde stretnut a pokecat.
@mia258 150g ovs.vločiek zaleješ horúcou vodou a necháš napučať potom ich scedíš (ale len toľko aby vytiekla voda) pridáš tuniak v oleji ,cesnak cibuľku,rascu(sol a vegetu som nedala,mne sa to zdalo dosť slané aj bez toho) a ja som si vyšľahala 2 bielka (žltka som nedala) a všetko vymiešala.Je to trošku redšia hmota tak som len lyžicou urobila také placky a dala do rúry upiecť,ani plech som nemastila to si pustilo olej.Vyšlo mi 8kusov a ja som si to rozdelila na 4 obedy.(Ak si počítaš cez stob.cz tak si to len videl )Dobru chuť,dufam,že budu chutiť. 😉 🙂 A ešte som rozmýšľala aké by to bolo so sojovou drťou a bolo by to aj viac bielkovin.
ahojte, ja dnes hlasim - 400g, no ked neprsi tak aspon kvapka 😀
@janca13 vyskusam aj ja ten tvoj recept..inak ja som uz chcela minuly tt navrhnut, ze mna by napr. velmi inspirovalo, keby sem tam niekto spomenul, co takeho jedol 😀 . Aby som si ja hlavnu nemusela lamat...aj ked vacsinou tiez jem obed, kt. navarim pre mm...a potom sa snazim si to nahodit do stobu...
@macekovam , @nanika a este sa musim pochvalit, vo stvrtok som objednala osobnu aj kuchynsku vahu...a tak som sa vytesovala a v piatok mi napisu, ze vahu osobnu, kt. som si vybrala v ten den vypredali 😀 ma skoro piclo..vybrala som sencor sbs 5000 tusim sa to takto volalo..tak som rychlo pozerala, ake tam este maju a objednala inu 😀 takze snad zajtra tu uz aj bude...
inak sa musim priznat, ze v sobotu vecer som si dala pekne zemlovku, kt. nam nabalila svokra domov...a nevedela som, preco mam taku chut na sladke...co uz nemavam... 😀 takze padla za vlast...horsie na tom bolo to, ze svokra ju robila z vianocky 🙄 😅 Ale budem sa zlepsovat v pevnej voli, slubujem 😀 Uz fakt dufam, ze buduci tt hodim nejake minus...lebo inak budem potrebovat asi vynadat riadne 😝
ahojte kočky..mohla by som vas poprosiť o hlasok??? https://www.modrykonik.sk/forum/mesiac-s-daylong/hrajte-o-30-kremov-daylong-kids-v-hodnote-15-eur/ dakujem...
dnes som vahu nehlasila,nemam nato vobec ale vobec naladu...nečakane mi zomrel 17.r bratranec...zanedbala dr.čo mala a v priebehu tyždna-leukemia,nador na pečeni 😔 v sobotu zomrel a v stredu pohreb 😔 😔 😔

baby tak si predstavte, ze som dostala moje prve oficialne kramy ☹ takze ziadne minusko sa nekona...ale nastasti stagnujem na tej mojej 65, dnes sa posielaju aj miery? ci ako? Nestiham...Som unavena, rozbita z noci...tak skusim vcas hodit yenn cisla...
@nanika ja chcem tiez, aby si na mna reagovala a vzdy 😀 😀 😀 ked ti to cas dovoli. Inak neodpovedala si mi na tu energeticku denzitu...coho sa mam drzat..? 😀 Do kolko KJ je to ok? 😅
No idem babule, lebo ditko mi nechce spat ☹ tak asi musime nieco poriesit...
skusim vas neskor docitat, vsetkym gratulujem ku krasnym minuskam 🙂