Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn @adky @tinika @bobocka@dominikuska @marthuska @mimini @katusradus@zuzuh @debbie@ivca17 @maya30 @katkav@ivana82 @fatulda @jojina11 @oacka @macekovam @michaelapillarova @idris @lilithka26 @livia333 @katarinasifrova @fabula @ivanka85 @tunylyk@sanym @zuzub @ada001 @betty21 @akika722@elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @son1cka @sonya16@tinockaaa@katy30 @xaga @katikatika @awalancha3 @xaga @eva1979 @mima88 @luna22 @tutulka12 @monikapalo @zuza80 @sevzuz @katulkaaaaaa @katkazabor @monika c. @strasska @hella23 @kvetka58 @damiankad @z.vrablova
Ahojte baby , asi ste si už čoto o tom že sa chceme stretnúť v Júni prečítali ak nie je najvyšší čas, preštudovať aj tuto temu na sukromke , nakoľko je čas začať sa dohadovať o mieste a datume ......
Tie z vás , ktoré viete už, že prídete a napr.nekojíte, pustí vás manžel alebo svokra teda ste sa rozhodi isť, nahlaste mi prosím účasť do ip a tiež mesto odkiaľ ste ak je to dedinka aj okres,podľa toho sa bude vyberať miesto stretnutia . Ak už viete že začiatkom Juna niečo mate, ale aj napriek tomu by ste chceli isť, napíšte mi prosím termín, ktorý ste mimo . Dakujem a dúfam že sa to podarí zorganizovať s čo najvyššou účasťou ,,, teším sa na vás .
@debbie jej vy chcete stretko, tak to som nevedela, som tu kratko a clovek nestiha citat vsetko ☹ ale momentalne som kojaca matka 😀 😀 😀 takze vsade mam nadherny 😉 privesok 😀
Ahojte a ja som si dneska privstala a hlásim že: ZELENA JE TRAVA CHUDNUTIE JE HRA A SO SEMAFORMI SA SCHUDNUT DA DA DA!!!! 😀 😀 😀 mínus 2KG 😎 😎 😎 aj ked ja si myslím že nejaké to deko je z minulého týždna,lebo pred týždnom mi tá moja stará mršina ručičková neukázala žiadne mínusko.Asi už trpí stareckou demenciou 😅 😀 😀
Dobre ranko baby,som tu prva? 😕
Dnešná váha 79,5 - takže +0,2 -tak som to chcela zrovnat aspon na stagnaciu,no nedalo sa 😒
Nic to,je novy tyzden a mam novu chut ho zacat cisto a nepokazit 😀
ahojte🙂 ja hlasim +100 teraz....takze minus sa nekonalo.... 😉 bolo aj minus v stredu ale potom zmizlo ako gafor a zatial sa nestihlo vratit 😀 😀 😀 😀
kocky no nasa vaha definitivne skoncila teda kym jej nevymenime baterky, musim ist dnes k nasim, aj ked to uz nebude uplne objektivne..alebo sa odvazim hned zajtra rano..
Dnešné ránko s úsmevom lebo je -600g 😀 😀 😀 😀 😀 bolo by aj viac keby som na vahu nezabudla a nepila citronovú vodičku .... ale tak ak chcem isť rano na wc je to to prvé čo urobím , to ešte spím a nepremýšlam hihihi že je pondelok alebo streda hihihi 😎 hihihii
no nemam sa cim chvalit .... bez pribratia a bez ubytku .... tak nic ,,,,, ☹ ..pekny den 😉
dobre ranko vsetkym ja hlasim +200 gramov. dlhsie som tu nebola lebo mam doma samych marodov a nestiham sem sadnut a popisat,ale dnes este spia a kym vstanu a pojdeme na kontrolu k lekarovi tak by som potrebovala od vas opät nakopnut....alebo novu motivaciu .tym ze som uz dlho doma a nechodievame vonku sa na mna lepi aj to malo co zjem kedze nemam pohyb,viete poradit co v takom pripade papat? dakujem.
dobre rano. Nemam sa cim chvalit hlasim +1kg ☹ . No co uz nemam byt taka pazrava ☹
@nanika no skočila som na váhu asi vo štvrtok a už vtedy to vyzeralo dosť dobre,no a skočím aj teraz v stredu,pretože ked kojím je to aj dosť vela tak mi potom poradíš kolko KJ mám pridať,lebo 2kg za týžden je SUPEER ale nie ked kojím tak by som mala asi trošku menej 🙂 no ja si myslím,že sú tam kilečká aj z minulého týždňa 🙂 🙂
ja dnes hlasim minus 1,5kg.... 😀 😀... som tu s vami uz 4. tyzden.... dakujem vsetkym za podporu, bez vas by to neslo tak krasne dole... 😉
@debbie .... zatial neviem... bude zalezat na mieste, do tych 200km by som teoreticky aj mohla...
@xaga dobre ranko, skore uzdravenie drobcom, viem, ze to nie je nic moc sediet doma zavreta. Urcite sa dokazes restartovat aj sama, len sa snaz trosku pravidelnejsie papat, dostatocne pit, mozno pridat viac zeleninky a bielkovin, neviem, co teraz stihas zjest 😉 verim tomu, ze buduci tyzden sa prides pochvalit minuskom a zdravymi detickami 😉
ahojte, tak ja hlásim 81,2kg, čiže minus 1,5kg 😉 JOOOOOOJ taká som šťastná 😀 😀
@debbie ja hlasim že na stretko nejdem určite 😒 kedže začiatkom juna ideme na stretko z temy čo sa týka Tamarky a to už máme aj z časti zaplatené a kedže mam aj mm už viac ako mesiac PN a neviem koľko ešte bude tak nám to finančne určite nevyjde kedže by sme ešte radi išli aj spolu niekam cez leto 😉 ale užite si to. Ale ak to bude napr. v tých Rajeckých ako navrhla yennn tak tam vás môžem prísť pozrieť 😀 😀
ahojte, ja hlasim - 600gr, som spokojna 🙂
gratulujem k ubytkom a pozeram, ze akym paradnym 😉

@katkav idem dať kávu ...sa bojím zaspať 😨 😨 😀