Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@macekovam vraj mu bolo stale zle...bolel ho žaludok a bolo mu na zvracanie...no dr.ho len poslala preč a potom na chirurgiu...ani jedniny odber krvi..nič 😔
nemuselo to tak skončiť si myslim keby že sa nato pride včas..ale naša nemocnica..a dr--česť vynimkam..aj ja som ROK chodila a v sebe som mala nador a tiež mi podla nich nič nebolo 🙄
@nanika ... dakujem zlatko... aj tvoj ubytok stoji za obrovsku pochvalu tento tyzden... 😉
@z.vrablova kraaasa,perfektne ti to ide dole.... kolko si uz schudla za tie 4 tyzdne? 🙂
Rozmyslas ze by si sla na to stretko? Hihi,by sme mohli ist spolu vlakom/busom by som nemusela ist sama 😀
@yennn no neviem, ci uz to bolo v kine 😉 tak jedine, ze si precitas zatial knihu 😉 ma to mat dve casti. Moja segra to vsetko precitala aj videla, ona o tom vie viac, ja som zacala citat prvu knihu tak pred pol rokom a pri malom som este nedocitala, tak som si to teraz kukla. Dalsiu cast som videla zatial iba polku 😉
@adky ... dakujem... si uzivam prve tyzdne, kym to takto pekne chudne... neboj, aj mne sa to casom ustali...
Za 4 tyzdne je dole 7kg a 10cm v pase... obrovska spokojnost... 😀
Zatial sa mi ta ponuka stretnutia paci...zalezi ale kde presne to bude... ako som pisala, tak do 200km som ochotna vycestovat, samozrejme za rozumnu cenu... 😉
Aj tebe uz dnes dosiel znizeny rodicak??? To bude utahovania opaskov.... ☹
@z.vrablova mne chodi stale rodicak 190 (plus pridavky) 😀 nepracovala som pred porodom,otehotnela som 2 mesiace po mature takze spom nestihla 2 roky pracovat 😀 Zvykla som si 🙂
Tak niekde v strede slovenska by sme sa mali stretnut,aby sme mali vsetci cca rovnaku trasu,neviem ci sa to vojde do 200 km,ale ta ponuka co si hodila do sukromky sa mi velmi paci,ma to aj uzasnu sumu 😀
Boooze, 10 cm - uzasne,parada,ta nespoznam o chvilu-aj ked byvame 2 vchody od seba 😀 Mas uz chranice? 😝
@adky ... nemam, sa ti normalne az hanbim pisat, ze sa neskutocne bojim na tie korcule vonku postavit... ja si to budem musiet najskor natrenovat... buduci vikend ideme na Domasu na chatu, tak tam potrenujem a potom sa dohodneme... 😝 ... a chranice nemam, musim kupit...
... tak to mas teda lahsie, si nemusis privykat na horsie... 😉.... mne to teraz sekli o 66E... za tie peniaze si viem kdeco predstavit... nastastie manzel zmenil pracu (snad k lepsiemu)...
@z.vrablova joj co sa hanbis 😀 ved to je normalne,ze sa este bojis a chces si to natrenovat,ved mas dlhu pauzu od koculovania-ked sa budes bat,ked mas bicykel,mozeme ist a nanh-to si tiz sa mi zda navrhovla 😀
no,nemusim si privykat na horsie a ani nemame tak vydavky ako vy,kedze byvame s mamou tak jej pripievame len mensou ciastkou aj za byvanie aj za stravu,ale mat vlkstne byvanie by som chcela-aj za cenu velmi utiahnutych opaskov 😀
@adky mojka ubytko nie to budeme riešiť prvý týž. junový asi alebo tesne pred stretkom ked budem vedieť učasť bab a miesta odkiaľ su, uzavierka bude asi prvú nedelu junovú a uvidíme či to bude aj na noc či ako , dohodneme sa určite ak tak len dame celý dník niekde , okupkame sa, dame si masaž a relax na celý den , hm? 😅

@nanika fakt malo ,lebo mi ani nechuti ,som v strese kvoli detom aby to dobre dopadlo,skor myslim ze kila neidu dole preto ze sa nehybem ,nechodievame vonku ,nemam cas cvicit a je to asi tym.Alebo mas ine skusenosti?