Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@liana81 ano, 🙂 ja by som bola za, ze 31.12.2010 je ten velky den 😉
@sssimi, absolutne suhlasim, dajme do tabulky ciel. Ja ale navrhujem, aby sme dali najprv tento ciastkovy - do konca roku. Nie je to az tak daleko, ale ani prilis blizko. Ja by som chcela do silvestra 92-93kg (co je -6kg) 😝
@nanika, neries ci budes alebo nebudes na vianoce vypekat kolace, to poriesime potom, ok? 🙂 Tak budem drzat palce aby si do leta mala 72. Ale leto je daleko, prave jedno skoncilo 😝 a dovtedy mas kopec casu sa ulievat. Takze davaj cielovu silvestrovsku vahu! 😎
@vejula - z mojho pohladu nema vyznam si stanovovat spolocne pravidla. Nikdy sa podla mna na nich nezhodneme a preto ich (ne)dodrziavanie by mohlo nejednu z nas motivovat. Nech ide kazda ako chce, kazdy veri niecomu inemu, ma s niecim dobre alebo zle skusenosti. Jasne ze menime jedalnicek 😀 Podla mna tu babule maju skusenosti a nastudovanu spravnu vyzivu, takze ak niekto bude mat zaujem o radu, spyta sa. Ak niekto bude chciet aby sme ho podporili, urobime to. Dava to logiku? 😉
to som tu jedina s dvoma detmi? uf
@adky ja brucho meram na pupku ale rohodne to nieje najužši bod vyzeram stale jak v 5 mesiaci, ništ nezapnem. A ked si dam niečo širšie aby som to natiahla na brucho tak sa mi to zošuchne a trči mi pol rite kedže mam bachor veliky a panva mi tie gate nezachyti ked sa zošuchnu z brucha... Neviem či ste pochopili moj probem 😅 A potom mi mamina aj starka stale napominaju, trči ti zadok trči ti zadok. A ja vieeeeeeeeem, už som z toho niekedy nervozna 😖 😝
yennn jj 🙂
tak do silvestra mat vahu so 7 na zaciatku, dobre?
*********************************************************************************************************************
BABY TAK KTORA CHCE, DAJTE AJ SILVESTROVSKY CIEL - CIZE KOLKO CHCEM VAZIT DO 31.12.2010
PS: a co je to do leta? Do zaciatku juna / jula / alebo do konca augusta? 😀 😀 😀 😀 😀
*********************************************************************************************************************
tak já vodcházím, večer zase prídem a kuknem, papa zatial
druhy ciel 1.7. 72 kg
tak do silvestra si dávam 62 kg a do leta 59 ako som spomínala už.....to leto navrhujem dátum k 1.7.2010, čo vy na to kočeny?
babyyy inač zajtra to spresnim ked uvidim kolko je moja terajšia vaha, nech som trošku realna 😅
@vejula no aj mňa manžel povzbudzuje. Tiež mi stále hovorí ako dobre vyzerám, ale raz za čas ma podpichne a to ma vie nakopnúúúúť 😀On teda tvrdí, že má rád hnevá, ale určite je na tom kus pravdy. A ja som už nasratá, že neoblečiem moje krásnučké trička spred dvoch rokov ☹ Takže cez leto ich chcem na sebe a bez toho, že by niekde niečo vykúkalo 😀
13.4. 🙂
na mna sssimi nemas, ja obleciem jedny rifle a nechcem kupovat dalsie veci na seba, aby ma to nepodporovalo v nakysani... doma mam plnu skrinu oblecenia, co neobleciem, alebo v tom vypadam hrozne. Pred rokom a pol som mala tych 72-74 kg a velmi mi to pristalo, teraz sa len kazdy den zbadam v zrkadle a idem sa obesit :( Uz sa nakopavam, odkedy je mala na svete, ale s dvoma deckami doma je to strasne o nervy a do toho nevlastny pubis, co s nami byva a muz, co ma psychicky narocnu robobu, ktory sa potom odreagovava vrcanim na moju osobu. Moje sebavedomie je momentalne na bode mrazu :(
Muz robi skolitela v poistovnictve, tj, su dni, ked ho vidim len v posteli, vratane vikendov, ale kedze som na materskej, vychadzame tak tak, nemoze si dovolit ist inam :( Mala je 13.4. Kojit budem dokedy sa bude dat, maleho som nekojila skoro vobec, tak to mladsej chcem dopriat. Ale mam aj nejake zdravotne komplikacie, tak ak mi lekarka zaveli, ze liecba je nutna, budem s tym musiet seknut :(
no budem držať prsty nech to vydržite čo najdlhšie...
inač kočky tak na tieto kozy myslim že nemam ani z destainy http://www.drsnysvet.cz/megakozata-zenska-v-nem...
ahojte
no strasne dlho som tu nebola nejako nestiham ale s chudnutim je to biedne, som schudla aj 6kg ale mala som meniny a za ked som zozerkala vsetky cokoladdy tak sup kilecka naspat 😒 ☹ &prestavam verit ze raz schudnem 😝
@pink_lady vitaj. 🙂 Tak uz sme si povedali svoje miery, vahy, a ciel do 31.12.2010 ak sa chces pridat, tak sem s nimi, ja to zapisujem, budeme sa vazit (kto chce merat) kazdy pondelok. Ak sa necitis v pohode, nebudeme ta nutit. Ak sa ti chce, daj si ciel "UŽ VIAC NEPRIBRAŤ!!!" - u mna by stacilo aj to 😀 😀 😀
6kg ubytok je super, to ti jedny meniny neznicia. Takze daj vediet ako. Pripadne - citaj dalej, a rozhodnes sa neskor.
Ale my ostatne sme sa tiez rozhodli len dnes, takze polka z nas este nevie co a ako - takze ak chces, nasadni na vlak a uvidime co z toho bude, a motivovat sa budeme za jazdy 😀
Podla spravnosti by som nemala denne prijat viac ako 7000 kj, pripadne este cosi navyse, kedze kojim. Ale tak ako som podla toho predtym schudla 16 kg, tak teraz to nie je realne, presne, neviem, ktora ste tu o tom pisali, ze treba vazit a pocitat a chystat si jedlo, pri dvoch detoch vas take moresy prejdu 🙂 Ale este mam tie mnozstva ako tak v oku, tak sa modlim, nech sa mi dari jest menej, ako tie hranty, co som povyzierala posledne tyzdne, taka pikoska, musela som mat aj okolo pol kg sladkosti denne a este mi malo bolo, fuj, je mi zo mna zle... Tak snad bude aj lepsie he he
Idem si urobit nieco ako obed 🙂 potom ma caka uz len olovrantovecera 🙂
@nanika ved o tom to je, kedze sme maminy, mnohe este kojime a nie kazda ma moznost zajst si 2-3-4x tyzdenne na cvicenie, tak musime robit co sa da. Preto nejdem na chudnime-ako.sk ale som tu, lebo viem ze mame podobne problemy. Nebudeme sa predsa bavit o pocitani kalorii, ked vies ze asi problem bude aj tam, ze potrebujes vela sladkosti - tam treba zacat a uvidis aky to bude mat efekt
@yennn ano ciel mam ze aspon nesmiem uz pribrat. 😀 A aha, takze: 31.12. chcem mat - dam si realny ciel, 64 kg, teraz mam, moment idem sa odvazit dufam ze nepraskne ...nepraskla, no 72.2 😒 ale som tesne poobede...a meriam 170 😀 Takze ten ciel asi trosku zvysim, ze ked budem mat 31.12. 66 kg budem stastna 😀

asi lepšie keď si každá sama zvolí jedálniček aký chce, každá nech skúsi čo na ňu platí a čo jej vyhovuje, ja osobne by som chcele obmädziť sladkosti a pečivo, to si myslím že je môj problém, ktorý mi nerobí dobre
no ja si dávam cieť 59 kg do leta.....ale kludne by to mohlo byť aj do toho silvestra 😀 😀 😀 hihi
yennn zapísala si ma?