icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
19. máj 2011

@strasska ahoj...myslis si aj ty ze to bude primalo???ak ano tak to primalo bude...ak nie tak schudnut mozes tak aby si ty bola so sebou spokojna🙂 a citila sa dobre a atraktivne....mimochodom kamoska kolko vazi a meria???, 😕 😕 😕 🙂 😉

bershka
19. máj 2011

@katkav no ja sa ani moc dobre necitim.... ja odjakziva bojujem s vahou.. ked som bola mala,tak sa mi decka posmievali, ze som tucna, pritom som ani nebola. oproti deckam, ako vyzeraju v dnesnej dobe, som bola fakt chuda 😖
tak mam komplex...

nanika
19. máj 2011

@janca13 ktoru fotku? Uz si nepamatam 🙂

katkav
19. máj 2011

@bershka mozno sa musis len naucit mat samu seba trosku rada. Neviem, co by ta urobilo stastnou, dostat sa na 60 kil? Decka dokazu byt krute a mas pravdu, dnesni tinedzeri vyzeraju o dost horsie, co sa kil tyka a vyzeraju aj starsie ako sme vyzerali my, ale to je aj inou dobou. Aj cvicis? Mozno keby si si trosku spevnila postavu, tak by si sa citila lepsie. Neviem, co ti ine poradit. Vsak ty sama prides na to, co ti chyba.

macekovam
19. máj 2011

@bershka dnesne decka su sice tucnesie ale aj sbavedomejsie....ale cudujem sa tym dievcatam ze maju sebavedomie dat si bedrove rifle a plavacie koleso na pase len tak visi... 😀 😀 😀 😀 ale zasa...maju sebavedomie a vazia si same seba...poznaju zrejme svoju hodnotu 🙂

bershka
19. máj 2011

@katkav ja 10 mesiacov chodim pravidelne na zumbu 2x do tt. speky okolo pasa sa trochu zmensili, ale vaha stupla.... ja neviem, ci svalova hmota, alebo co.....no ved uvidime.

INAK RADA PRE VSETKY!!!!!!!!!!!!!! ked mesiac pribuda, tak sa lahsie pribera, teda ked je aj spln. ked mesiac sa zmensuje, tak sa lepsie chudnee.
mam to odskusane 😉 😉 😉

strasska
19. máj 2011

@macekovam
@katkav
@janca13
ja som tolko nikdy nevazila, teda mozno este na ZS, teda si to velmi nepamatam. Ja uz na gympli som mala 78 ☹
Je iste ale ze mam teraz inaksie postavu, vyzera to lepsie ako gympli.
Ale som jej povedala, tej kamoske, ze teraz idem na 75 a potom sa rozhodnem, ci chudnem dalej alebo nie. 😀

macekovam
19. máj 2011

@bershka si mi sem dobre padla do rany s tym mesiacom...teraz je aka faza??? uz ubuda??? kedy to zacalo a ako dlho to bude trvat?? a kedy je dalsi spln??? mne to tiez zabera len to neviem odsledovat 😉 dik za radu...

macekovam
19. máj 2011

@strasska a uz mas tych 75???

strasska
19. máj 2011

@macekovam a kamoska meria 174 a pred rokom mala asi 72, a vraj vtedy bola spokojna 🙂 Ja na nu nie som nahnevana, lebo viem, ze to nemyslela zle, len som sa nad tym zamyslela, lebo je to uz asi 3 poznamka tohto typu od roznych ludi nezavisle 😨
a predsa rokmi nadvahy je podla mna moje sebavnimanie trochu pokrivene a mozno nedokazem realne zhodnotit co je este na mne pekne 😒
to je len taka uvaha...

macekovam
19. máj 2011

@strasska akoze...ja si pozeram tuto tvoju fotku...a velmo sa mi pacis 😀 😀 😀 si kocka ale ak chces tak sa odfot v niecom uzsom v com sa dobre citis a hod sem foto🙂 😉 co ty na to???verim ze si kocka lebo pri vahe 75 a tej vyske ktoru mas to ani inak byt nemoze...aj ja som mala vahu 85 a uz som chcela chodit len kanalmi...co som sa hanbila...citila som sa hroooozne a potom ..s prvym zhodenym kilom sa to zacalo zleepsovat a nejako aj krajsia sa citim aj ked som zhodil azatial pre niekoho,,len,, ale premna ,,uz,,8 kil 🙂 🙂 🙂 zhodene kilecka vedia pekne upravit sebavedomie...teda aspon umna to staci.. 😉

sevzuz
19. máj 2011

@macekovam to bolo pre teba🙂
dnes vas tu len citkam 😵

macekovam
19. máj 2011

@sevzuz aha...takze precitane..ale nepochopene..aj ja si tuto stranku pozeram...potrebovala by som to hodit ,,po lopate,, 😀 ale najdolezitejsie pre mna...je ze mesiac cuva ci este necuva????kedy zacne cuvat a do kedy bude cuvat a kedy bude ten spln??? 😨 😕 🙂 😉 stacia mi tieto 3 udaje...

bershka
19. máj 2011

@macekovam ked ho neni vidno a zacina pribudat az do splnu, tak priberame, den po splne az zasa do zmiznutia, mesiac ubera, tak chudneme

macekovam
19. máj 2011

@bershka asi dnes je den po slne...nie?nieco tu niekto pisal...

strasska
19. máj 2011

@macekovam este nemam, este mi chybaju 4 kg 😉

macekovam
19. máj 2011

@strasska
takze 79???ja mam okolo78 ale priznam sa uz si aj,,ritou,,zavrtim 😀 😀 😀 😀 ked idem... 😀 😀 😀 😀

strasska
19. máj 2011

@strasska ok, dnes neviem, ci stihnem, ale skusim pofotit a potom hodim do sukromnej 🙂

macekovam
19. máj 2011

o.k..idem...vstalo ,,ditko.,,.. 😉 papa

strasska
19. máj 2011

aj ja zdrham, pa

hella23
19. máj 2011

ahojte...nestiham to tu velmi citat.... ☹ stale sme s malou chore... 😠 z anginy nam to preslo na zapal priedusiek... 😒 tak mam radost...ale uz mozem jest normalne 😀 , tak konecne sa vaha rozhybala smerom na dol 🙂
vcera som po 2 rokoch natiahla stare rifle 😀 😀 😀 som myslela, ze sa od radosti rozplacem 😀 a mm bol najlepsi...dosla som za nim a pyta sa ma, ze kedy som bola nakupovat, ked som chora... 😉 tak ma to potesilo ... 😀
vecer si to tu cele skusim prestudovat, ked nezaspim skor ako zaucinkuju antibiotika 😀

bershka
19. máj 2011

@macekovam ano, dnes je den po splne, alebo dokonca uz dva dni... ved ked si kuknes kalendar, aj tam to je

katkav
19. máj 2011

@bershka moze byt, ze naberas svaly, ale to je super, ze chodis na zumbu a spevnujes telo, aspon bude z teba este vacsia kocka 😉

macekovam
19. máj 2011

@bershka ja mam anglicky 😅

adky
19. máj 2011

Tak uz som aj ja chutnala tu francuzzsku natierku,v modorm obale.....ale mne vobec nechuti ☹ ☹ Oj,skoda,som sa tesila ze konecne nieco nove,zdrave a tak som dopadla 😠 Mam blbe chutove pohariky 😀
Tak asi ostanem pri svojich osvadcenych jedlach 🙂

bershka
19. máj 2011

@katkav hahaaa, no bodaj by, ale neviem, pripadam si taka siroka nejaka 😖 😖 😖

bershka
19. máj 2011

@macekovam ja mam americky a tam to je tiez.. 😀 to je rozdiel len par hodin

katkav
19. máj 2011

@bershka myslim, ze mas asi pokazene zrkadlo 😉 vsak nie si malicka, tak siroka urcite nie si 😉 mozeme si vymenit, ja ti dam svojich 97 kil a ty mne svojich 63, ok? 😉 😀 😀

Dnes som nasla zdravy obchod, to bude sranda, som zvedava, co tam budu za ceny, smakouna ani eggcheese neviem nikde najst, tak mozno ho budu mat tam, maju tam sajtan, ci ako sa vola ta nahrada masa, tak mozno tam najdem este nieco zaujimave. Idem vesele zehlit, nech tu netrpim samomluvou, zajtra pride svokor, buduci tyzden sa chysta do kupelov a svokru to vobec netankuje, namiesto toho, aby ho balila, nakupuje blbosti, oskvarky, zmrzlinu a podobne potrebne veci, no co uz nebudem sa rozculovat. Zhanala som mu dnes kupaciu ciapku, dm mi zavreli pred nosom, tak nic zatial, kupi si sam 😉 pekny vecer vsetkym, idem sa venovat zehlicke 😉

janca13
19. máj 2011

@nanika a ty máš viac takých dobrých?? ty potvorka 😉 😀 😀
@strasska no ja ked som mala 75 tak to už som sa cítila na 😝 bola som spokojná ked som bola pod 70 čo i len deko no a teraz som mala 85 a pod 80 sa vôbec nemôžem dostať.Aj dneska som to riadne pohnojila no to bude v pondelok pri vážení riadna úroda 😀 😀 😀 no a moja výhovorka je :mám ms 😅 Ale aj ja poznám veľa super báb kt.sú silnejšie ako ja a sebavedomia majú na rozdávanie a v detstve som tiež patrila k tým "pri tele " 😝