icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

bershka
19. máj 2011

@katkav len si svojich 97 nechaaaaaaj 😀

chcela by som tych 60

strasska
19. máj 2011

@janca13 ja sa uz teraz citim super, teda az na moje dve rychlokorculiarske stehna 😝 minule som si uvedomila, ze niektore missky, modelky maju tensi pas ako mam ja stehno 😨 😨 😀 😀 😀

mirmaj
19. máj 2011

@nanika no a kde máme foto v tych 40 šortkách? 😉 nech sa motivujeme ako mame na sebe ešte zamakať? 🙂
@strasska ja už minule som pozerala ako ty ideš krásne za svojím cieľom a zabudla som ti pogratulovať, že 20kg si dala dolu 😲 super, naozaj to chce už foto, ako si sa krásne zmenšila 😉
@janca13 ja som tiež kedysi bola zhrozena ked mi vaha ukazala 70kg, kedže som mavala 58kg a teraz čo by som ja za tu 70 dalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😝

nanika
20. máj 2011

@mirmaj len pre teba 🙂

nanika
20. máj 2011

Prosim si vsimnite tie nacapene stehna v hornej casti a to nemam nohy ani pri sebe. Takze, baby, ja si to fakt nevymyslam, au au au 😅 Na nohach tie pekne easytone 🙂

mia258
20. máj 2011

@nanika kebyže som chlap, tak normálne slintám 😀 A to nemyslím ironicky, fakt v nich vyzeráš super. Ja mám 2x také nohy ako ty.

Baby zajtra cestujeme, musím spraviť skúšky v škole, tak držte palce. Ja som na nervy, len neviem či z balenia, učenia alebo z toho, že si viem predstaviť čo bude robiť Mia pri cestovaní 😒

fabula
20. máj 2011

@nanika nacapene .... to je slovo 😀DDDDDDDDDDDDDDDDD ja z teba odpadnem... no bodaj by aj tie moje stehna boli takto "nacapene " ...... 😉

fabula
20. máj 2011

dnes mam za sebou uz aj rannu rozcvicku. moj drobec nechal doma svojho macka a v skolke zacal plakat ,ze chce macka. Tak mi pani ucitelka volala a dala mi maleho k telefonu a ten plac co spustil... no nedalo mi to a tak som bezala zaniest macka ..... co neurobime pre tie nase deti 🙂

nanika
20. máj 2011

@fabula ty srandistka 🙂

nanika
20. máj 2011

@mia258 drzim prsteky, aj mm ma este tento rok dve, tak nech sa este stihnes co to doucit 🙂

fabula
20. máj 2011

@nanika mas peknu postavicku aj nozky... no ja keby si dam takeho gate , tak to by museli byt ako vreco velke a tie moje nozky ako stlpy do betonu ... no ,ale zasmiali by ste sa a riadne ....

nanika
20. máj 2011

@fabula to nemozes takto brat a co ja v decembri 🙂 Teba este cakaju tvoje nadherne chudunke tycky do fazule 🙂

z.vrablova
20. máj 2011

@fabula ... trosku divne to riesila ta ucitelka... moja mama pracuje v skolke a co viem, tak deti chodia do skolky bez svojich hraciek... to ozaj nenasla iny sposob ako vyvolavat rodicom kvoli hracke a este dat maleho k telefonu... 😲

@nanika ... neviem, co riesis dievca... 😉 nohy ako lanka, a ak by s tym niekto mal problem, upriamis pozornost na Easytone a vec vybavena.... 😀 (ale nie, podla mna uplne super... )
@mia258 ... drzim palceky na skuske a tiez s cestovanim... neboj, mala zvladne, deti su flexililnejsie ako si my myslime... 😉

bershka
20. máj 2011

ahojte, dnes rano som vhupla na vahu a mam pocit, ze tam je o 20 menej 😀 😀 😀 😀

ale spolieham sa, ze mesiac ubuuuda, tak aj kilecka pojdu dolu

fabula
20. máj 2011

@z.vrablova no tu mozu do skolky nosit hracky.... spolu s mackom spinkava v skolke a asi by mu bolo smutno. pani ucitelka nezvladla situaciu, to si myslim aj ja a riesila to po svojom. ale nastastie byvame od skolky kusok a som bola doma ..... a ked som ho pocula plakat a kricat maminka moja prines mi mojho macka ... tak ma to dostalo a uz som sprintovala ....

fabula
20. máj 2011

@nanika bodaj by si mala pravdu , ze budem mat raz o 30 kg menej ... ach a to zostanerm aj na 5 minut namyslena a nebudem zdravit prva ludi starsich ako ma ucili nasi . /totiz ja namyslena vobec niesom , tak preto to pisem 😉 /

bershka
20. máj 2011

MALA SOM NA MYSLI 20 GRAMOOOOOOOOV!!!! 😀 😀 😀 😀

z.vrablova
20. máj 2011

@fabula ... ved jasne, to by dostalo asi kazdeho, kebyze pocuje vlastne dieta v telefone plakat... prave preto si myslim, ze to mala riesit inak...
Som si vcera volala o vysledky krvnych testov... tak sa tesim, ze mam krvny cukor a cholesterol v norme... naopak mam mierne zvysene hodnoty pecenovych testov a kyseliny mocovej.... 😒 Opakovat sa budu az po 4 mes., teda v septembri, snad sa to casom upravi... trosku som sa zlakla, kedze moj ocko ma DNu, neviem teda do akej miery je to dedicne... ☹

fabula
20. máj 2011

@z.vrablova suhlasim . mala mu to nejako vysvetlit ,prehovorit ho .... ale volila pre nu najjednoduchsiu cestu

idem upratovat sa mi nechce ...fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj ... tak sa zatial majte

janca13
20. máj 2011

@nanika no ja mať takú postavičku v júli na dovolenke ☹ ☹ ani šortky by som nenosila !!!No ale to mne by museli asi hubu zaštopkať 🤐 🤐

janca13
20. máj 2011

@mia258 neboj zvládneš to 🙂 😉

livia333
20. máj 2011

ahojte, nejako mrtvo tu je ;) Asi ste vsetky vonku....u nas bezsenne noci pokracuju...tak vas stiham akurat tak docitat...
@nanika prosim ta, to akoze kde sa ti tie stehna tru o seba? Inak ja fakt nechapem, kde ty tie svoje kila nosis ??? Vsak ja mam menej, ale tak nevyzeram tak dobre ako ty 😀
@macekovam uz dva dni vecer cvicim 😉 toho tvojho Billa 😀 ci ako sa to vola...ale zatial iba jedneho..lebo aj vcera sa Alex zobudil...vzdy vecer so sebou bojujem, ze ci idem na to al. nie, lebo padam unavou od nevyspatia..ale nejako sa premaham..snad mi to vydrzi...ale vcera vecer ma chytila taka pazravost, ze som jedla chipsy 😠 ...no musim sa viac snazit...mam pocit, ze ked som na novej vahe uvidela ubytok, ze som nejako polavila 😅
a nemas aj nejake cvicenie na brucho 😀 Robim sice doma brusaky - teda take polobrusaky...denne...ale tak chcelo by to asi aj nieco viac..ale nieco, pricom ma neprejde hned chut 😀
@katkav dakujem za opoved aj tebe @nanika , budem na to pamatat pri dalsej MS...uvidime, ci aj o mesiac ma navstivi...
neviem co ist robit, ci si lahnut al. pozbierat suche pradlo...ale chcelo by to dospat aj noc...lebo byt uz 4 dni od 0.30 kazdu hodinu hore nie je az taka zabava 😀 Ale co ak nahodou dnes uz svita na lepsie casy.

A este jedna otazka do plena, @nanika aj pre teba aj pre kohokolvek ineho, je to zle, ak zjem denne viac zeleniny ako tych 500g?

@fabula ked skoncis, kludne dobehni aj k nam 😉 ja upratujem uz cely tyzdne na etapy a furt to tu tak nevyzera...asi by som tie nase psice mala ostrihat do hola, nech je pokoj z chlpmi 😀
No idem..nie ste tu, ked som tu ja ...😝

livia333
20. máj 2011

@mia258 tak dufam, ze to mas za A 😉 urcite to zmaknes. A mas moj obrovsky obdiv...
@bershka 😀 vsak my vieme. Neboj ono to pojde dole, len sa netreba na to tak upinat.

bershka
20. máj 2011

@livia333 no ved to, ked to moc riesim, tak to nejde, ked kaslem na to, tak to ide.... hm....moj manzel, ten ked neveceria dva dni, tak ma hned tri kila dolu

nanika
20. máj 2011

@livia333 no, je rozdiel, ci zjes zeleniny za kg a vytlacis si tym normalnu stravu, alebo je to doplnok k normalnej strave. Napisala som to zrozumitelne? Najlepsie to vidno na energetickej denzite. Ak si si niekedy v stobe ratala, ak si to riadne prehnala so zeleninou, asi si bola riadne hlboko pod 500 kj/100g. Lebo su ludia, co sa naslapu salatmi a tvrdia, ze ine im netreba a toto je prave chyba, nesmie ti zelenina zaberat miesto v zaludku aj na normalne veci. Zelenina ma sluzit na doslapanie, aby bol zaludok spokojny, ze je plny a jasne, ze obsahuje aj dobre veci, ale to tu asi prave neriesime.

macekovam
20. máj 2011

@livia333 ahoj🙂 som rada ze ta to zaujalo...a ktoru cast cvicis?? tu rychlejsiu ci tu pomalsiu...inak keby si si dala denne 30 min.tae bo tak ani brucho zvlast nemusis cvicit lebo tam sa cela,,pretiahnes,, 😀 😀 😀 ja cvicim DVD ..ale popri bruchacikoch je supis aj tych rychlejsich 8 min.co sme sem dali...ja mam DVD a tam mam 8 min. tae bo ..take kazdodenne...potom je tam cast 45 min.pre zaciatocnikov,potom je tam hodinka pre pokrocilych ...ale ja zatial davam tu moju Zoru...

nanika
20. máj 2011

@livia333 ze kde tie svaly nosim, no ja som ten typ taky sumerny, mne sa lepia kg vsade rovnomerne, nepriberam iba na brucho, alebo na stehna a rit. Pozitivne, si myslim 🙂

K tomu cviceniu, za chvilku koncim so slendrom a idem vyhrabat niekde navod ku fit lopte, som zvedava, ako mi to dlho vydrzi, rada by som aspon 3x do tyzdna po pol hodine, ze by som sa s muzom dohodla, kedze za chvilku ma skolsky rok za sebou, ze by mi braval decka aspon na pol hodky von, kym si zacvicim. Preco fit lopta? Lebo sa pri nej nedupe a uz ju mam doma, tak nech maka 🙂

akika722
20. máj 2011

@nanika 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 odpadnem 😲 😲

nanika
20. máj 2011

@akika722 jeeeej, ty si vyhrala, blahozelam 🙂 neodpadavaj 🙂

akika722
20. máj 2011

@nanika ďakujem moja,no ja odpadavam z tvojej foto 😀 😀 úžasne..bože takto raz chcem vyzerať... 😒 a budem šťastna ako blcha..naha by som chodila od šťastia 😀 😀