icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
30. máj 2011

ahojte baby....takze ja s vahou po starom...ja len ,,kynu,, a kynu,,uz som riadna buchta....tak ma prosim nezozerte 😀 😀 😀 😎 ☹

katkav
30. máj 2011

ahojte, tak ja dnes -900 gramov 😉
@macekovam mnam buchtickaaaaa 😉 aspon nebol prirastok a buduci tyzden bude urcite minusko, ty si sikulka 😉 mozno to experimentovanie, co si minuly tyzden spominala, nebol dobry napad 😉

macekovam
30. máj 2011

@katkav co nebol..jak nebo?? bol a riadny prirastok...ale nejdem strasit 🙂

fabula
30. máj 2011

Ahojte, tak ja vaha rovnako ...mam dostat tie zenske uzasne dni a tak som ako melon.... .... gratulujem k ubytkom. Inak na buduci tyzden vahu nenahlasim asi 2 tyzdne. ideme na dovolenku k moru a dufam , ze nenaberiem nazad lebo ma porazi.

katusradus
30. máj 2011

@adky jéééj gratulujem!!!!! pekný ženích, krásna nevesta a prenádherná dcérka!!! všetko dobré vám želám 🙂

janca13
30. máj 2011

Ahojte!!aj mám strach sa pochváliť,lebo nieje čím 😠 😠 ja mám plus 500 teda tak odhadom,lebo mám len ručičkovú,ale zas cm mám mínus tak neviem,ale to je tá štrúdľa sobotňajšia už nepečiem nech idú do cukrárne 😎 😎

janca13
30. máj 2011

@katkav
@jojina11 blahoželám k úbytkom 🙂 😉

janca13
30. máj 2011

@macekovam my sme mali asi tento týždeň vírus v tejto kotline ked nám nešli kg dolu 😉 😀

katkav
30. máj 2011

@macekovam ja som to pochopila tak, ze vaha zostala po starom, ze nebola zmena 😉 co dobreho si si dala? grilovacku? alebo nieco slane a nalepila sa na teba voda? urcite to nie je take hrozne. 😎

jojina11
30. máj 2011

@macekovam
@janca13 dík a hlavu hore, bude lepšie 😉

macekovam
30. máj 2011

@katkav senkvicke tycinky...ale to bolo este vo stvrtok... a vcera tortu..mala mala 3 roky..tak som piekla...ale to si nevycitam... 🙂 skor by som si vycitala keby som koli dcerinym narodeninam robila halooooo...koli kusku torty...to nie..ta bola na jej zdravie 🙂

katkav
30. máj 2011

@macekovam vsetko najlepsie malej slecne 😉 tak to urcite, treba si dat na jej zdravie 😉
mne sa dnes tak nic nechce, asi preto, ze som tak cudne spala, som akoby mechom ovalena 😖

macekovam
30. máj 2011

@katkav ale uz poslucham.... 🙂 a dnes vecer cvicim billyho🙂

macekovam
30. máj 2011

@katkav ale aj tak mi to pride nespravodlive...koli 2 somarinam a vaha ide hore...aj ked cvicim...a najviac ma nas..lo ked so v sobotu piekla tortu...jest som jasnacka nestihala...bola som sama s detmi a ked boli dobre tak som rychlo piekla...zdobila a tak...a jest som nestihala...a vecer ela unavena som stala na vahu a ...rucicka smehom hore...skoro ma rozhodilo.... 😠

katkav
30. máj 2011

@macekovam ste stihli dojest tu tortu, ci isla do mrazaku? ja dnes asi pojdem zase len na dlhu prechadzku ako aj vcera a s malym si poobede pospim, nech sa necitim ako zombie 😉 pozeram, ze prazdniny uz zacali, aj cez tyzden tu skoro nikto nie je, aj v pondelky uz ledva 😉 tak cez leto si beriem aj ja dovolenku od tabulky 😉 vsetky budete aj tak vonku s deturencami 😉

macekovam
30. máj 2011

@katkav ja neviem kde su vsetky??? 😕 ale aj vecer je tu malo bab...a co je s @nanikou 😕 😕 😕 a to nebude v lete tabulky??? co ti zabudaju baby nahlasovat??? ci preco??? ?? 😕 😕 😕

katkav
30. máj 2011

@macekovam mozno ze si zabudala aj pit, lebo ja som si pred par dnami uvedomila, ze uz je tu viac menej leto pri tychto teplotach, ze by som mala navysit pitny rezim aspon o pol litra, lebo ked som vonku, tak aj nieco vypotim. Vsak uvidis ako ti to pojde tento tyzden 😉 Verim, ze bude dalsie kilecko dole 😉
Ja neviem, este ci sa bude robit tabulka, ale pravdupovediac, velmi sa mi to robit nechce, ked budem vediet, ze vsetky budu na prazdninach alebo dovolenkach, ved uvidim ako povie @yennn. Aj ja si chcem uzit prazdniny 😉
Bud ju budem robit este ja, alebo najdeme nejaku dobrovolnicku 😉
@nanika sa ma vcelku fajn, vsak jej napis, ona ti urcite odpise, ze ako sa ma, co ma nove 😉

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam
@katkav cafko babce ja som tu, mala spinka tak mam chvilku cas,
teda ani moja vaha nesla dole oproti minulemu tyzdnu je to o 100 g viac, sa len utesujem ze to nie je viac...
a stale lepsie ako 1 kg viac 😀
no my sme vcera boli na oslavach u synovca a bola aj torta ale mne moc nechutila tak mm dojedal, dala som si tak za dve lyzicky ale co som na torte usetrila som dohnala na skvelych pagacikoch 😝 😝 tym som fakt nevedela odolat a vecer sme boli este u nasich a tam ma obhanali so svieckovicou ale to som ustala 😅

macekovam
30. máj 2011

@kvetka58 @katkav ahoj🙂 no tak moja torta mi chutila 😀 😀 😀 az moc 🤐 🤐 🤐 a neviem na kery ony mi muz kupil tie tycinky...ale boli skvele.....a keby ich mam viac tak im urcite neodolam...zakaz nakupovat !!!!!!!do prdele...to mozu tycinky naviazat olko vody???ale dufam ze ano 😉

katkav
30. máj 2011

@macekovam to su take s tou solou na vrchu? ja si kupujem celozrnne, tiez obsahuju nejaku sol, ale nie tie krystaliky soli, aj vcera som ich tlacila 😉 a tak to ma byt, torta ma byt mnam, a este ked si ju ty ako maminka upiekla, tak mala musela byt uplne stastna 😉

macekovam
30. máj 2011

@katkav ano..to su take hrube,dlhe...tycinky...no..bola rada chcela vlak tak som skusila.)

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam
@katkav baby vy sa tu bavite o tycinkach a ja som uz pozerala do skrinky ake tycinky su tam, mame grahamove a syrove a teraz musim odolat!!!

katkav
30. máj 2011

@kvetka58 ved ak vies zjest len par, pre chut, tak si daj, ak chces zjest cely balik, tak nejaku vodu zajtra uvidis na vahe 😉 😀
@macekovam predavaju take hrube aj celozrnne, bez tych zrniecok soli na vrchu 😉 chutovo su dobre.
Tusim tu kazime moralku tymi tycinkami 😉

macekovam
30. máj 2011

@kvetka58 nedaj si...vypomstia sa ti... 😠

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam
@katkav zatial som odolala a naliala si pollitrak vody z točky 😀 😀 😀 mnam mnam ale je len dobráááááááá 😀 😀

macekovam
30. máj 2011

@katkav no ja ich nevyhladavam...a nehladam alternativy...oni sa mi dostali pod ruku a nejako sa mi,,votreli,, do zaludka.. 😀

katkav
30. máj 2011

@kvetka58 skoro ako co? chladena kofola, ci pivo? inak zistila som, ze ma zo sladkych malinoviek rozboli hlava, to co uz je? uz som sa tak naucila na vodu a caj bez cukru.

macekovam
30. máj 2011

@kvetka58 pockaj aj ja si idem dat...si mi s tou vodou narobila chutky... 😀 😀 😀 hmmmmmmmm aj ta nasa je dobra 😉

katkav
30. máj 2011

@macekovam drzane tycinky, si len tak namasiruju Matke do bruska 😉 kazia jej potom jej sixpack 😎

kvetka58
30. máj 2011

@katkav no ja so sladenymi vodami nemam problem, mne sladke vody nikdy nechutili 😝 ja som si to vzdy vynahradzala sladkostami v tuhom skupenstve
a ja uz hravo zvladam aj kavu bez cukru a mlieka len tie cokiny nezvladam vobec 😅