icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
30. máj 2011

@katkav ale j to riadna morda...zbavit sa toho brucha... 😠

kvetka58
30. máj 2011

@katkav mozno sa v tom brusku vzpriecili 😀

macekovam
30. máj 2011

@kvetka58 no tu sa musim pochvalit ze moju milovamu horalku som od januara nemala 😎 😎 😎

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam s bruchom mam svoje " radosti " aj ja

macekovam
30. máj 2011

@kvetka58 jasne🙂 stavaju si tam bobriu hraz🙂

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam tak to potom neni uz az tak milovana ked ju zanedbavas 😀 😀 😀

macekovam
30. máj 2011

@kvetka58 ale ja sa tak snazim so vsetkym.....len niekedy mi zasibe a pokazim to... a potom mam aj vycitky.... 😖

kvetka58
30. máj 2011

inak mna by asi nemali do obchodu pustat, na poslednych nakupoch som prosim pekne nakupila take dobrotky ako arasidy cukre, v cokolade a este aj brusnice v horkej cokolade, samozrejme s umyslom ze nie pre seba ale na ponuknutie, ked niekto pride 😅 a nikto neprisiel, tak som to zbaštila ale už som si slubila, že si take nekupim 😕

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam vsak baby mate vsetky moj obdiv, ja jednoducho bez prehreskov co sa tyka sladkosti, neviem fungovat ale samozrejme, ze sa snazim ovladat a zdravo papkat a vdaka tomu som aj nieco zhubla 😎 ale mohlo by to byt aj viac
sa vam tu musim verejne priznat, ze ja som este nemala tyzden bez sladkosti a co tyzden ani 4 dni som nevydrzala
☹ ale beriem si z vas priklad a cucam energiu aby som sa zlepsila 😅

macekovam
30. máj 2011

@kvetka58 ja tiez nemam svatoziaru nad hlavou.... 😀 ale cvicim a tym sa to snazim vykompenzovat...

macekovam
30. máj 2011

babulky...idem si po robote...ak budete vecer cvicit tak si namna spomente a pridajte do kroku...nech ste lepsie ako ja 😉 papa

marthuska
30. máj 2011

ahojte bambulky, no drzim sa, citam tu, ze aj vy🙂) zacala som pit kavu, lebo cez obed vzdy chodim ako matoha, zeleny caj nezaberal, uvidime 😀

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam ja sa tiez snazim pocvicit si ale len tak doma trosku kostru ponatahovat 😅 odkedy som zacala katkav hlasit tyzdenne vahu, tak mi to pomohlo v tom, ze co som schudla som nenabrala naspat , a tiez precitat si, ze aj ine koceny s tym bojuju,to ma nakopne a aspon po troskach to ide smerom dole a tak musim sa aj pochvalit a nie tu len bonzovat na seba, vcera co sme boli na tej oslave som zapla koselu co mi predtym tahala okolo brucha, teraz sedela krasne a co bolo treba aj zakryla 😀

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam papa aj ja idem nieco porabat a nie pojedat 😅

kvetka58
30. máj 2011

@macekovam papa aj ja idem nieco porabat ale nie pojedat 😅

hella23
30. máj 2011

Ahojte moja vaha bola dnes rano 70,2kg...cize -400g....neviem teraz ci budem mat cas chodit na konik...musim si hladat pravnika....firma mi nechce vyplatit odstupne, stale sa na nieco vyhovara 😠 a uz som z nervami v koncoch ☹ ☹ a to nehovorim o tom aku velku chut sa mam prezierat... ☹

adky
30. máj 2011

@mirmaj @bobcka @jojina11 @kvetka58 @katusradus
Dakujeme baby 😉

kvetka58
31. máj 2011

breeeee ranko dievcata

@hella23 no parada ako by clovek nemal dost inych starosti este sa musi natahovat o peniaze, ktore mu patria... my momentalne mame problem s poistovnou, ktora nam nechce preplatit vymenu celneho skla 😠 😠 😠 keby ste citali na ake bludy sa oni odvolavaju a za kazdym na nieco ine... tak sme s mm vytoceni, ze rozhodne to budeme riesit aj sudne, nedarujem im to ...
sa musim pochvalit, ze vcerajsok som krasne zvladla bez prehreskov sladkych ci slanych, a aj brucho som kusok pomordovala 😅

macekovam
31. máj 2011

@hella23 @kvetka58 baby len im to tam riadne nandajte...nic im nedarujte...nech vam daju co vam patri..
@kvetka58 pekna fotka kocka...🙂 aj ja som vcera dala tae bo.....uz konecne chcem ubytok 😎 skusim kazdy den zoru po starom a tae bo a uvidim....

kvetka58
31. máj 2011

@macekovam dakujem a ked zhubnu, tak budem ina kočica (mňau)
no uz sme 2 x odvolali a cakame... ako poznam mm najradsej by niekoho chytil pod krk, kto tak mudro rozhodol od stola
ja by som dnesok chcela este zvladnut bez mlsania a trosku sa pomrvit 😅

macekovam
31. máj 2011

@kvetka58 jasne ze budes 😎 ale nezda sa ze by si mala kilecka naviac....ale radsej sa pomrv..tym neublizis 😀 😀 😀 aj ja sa budem mrvit 😀 😀 😀

kvetka58
31. máj 2011

@macekovam no vies ja mam ten uzasny typ postavy, ze keby ma clovek videl od hlavy po prsia povie, ze z koncentraku, trcia mi klucne kosti co budi dojem stihlosti 😀 😀 😀 ale partie bruska, bokov a stehien rychlo vyvedu z omylu 😅 😅 😅
no ja nemusim vela chudnut, stacilo by este nejakych 5 kg a zmestim sa do haldy oblecenia co mi visi v skrini,
ale tak uz na tom pracujem a pomalicky to prinasa svoje prve ovocie, mnam mnam 😀

macekovam
31. máj 2011

@kvetka58 ja mam tiez postavu na zamyslenie....od pasu dole som zmierena ale od pasuhore to teda nie..mam rada ked perne vidno klucnu kost...lopatky v tricku na ramienka...ked nevisia ,,cicky,, 😀 z tielka pod pazuchami...a ploche brucho..take ze nie len stihle ale aj svaliky tam trosku hraju....na bruchu mi vzdy zalezalo...len teraz po 2 porodoch zostalo velke a huspeninozne🙂 ale tiez sa to zlepsuje tak som spokojna🙂 😎

kvetka58
31. máj 2011

@macekovam no keby sa to tak dolo poprehadzovat si to ako sa nam to lubi 😅 😅 😅
mne cicky nevysia lebo mi nema co vysiet 😀 😀 😀 o starost menej
ale to brucho po porode ostalo presne ako pises "vyvalene" vonku viem, ze nebude ploche ale keby nebolo aspon take velke, vsak ja mu ukazem este 😅

macekovam
31. máj 2011

@kvetka58 ale ja myslim cicky 😀 nie ako cicky 😀 ale zavincoky okolo tricka ramienkoveho...ale tie ja tiez nemam 😀 a to brucho bude ploche..len sa na nom namakame... 😎

kvetka58
31. máj 2011

@macekovam 😀 😀 😀
jasne, že bude 😅 😅 😅 ja idem teraz makat lebo mala ma uz vyvolava z postele, je zlata dnes si dala krasny sloficek 😵
tak krasny den vsetkym zatial papa

macekovam
31. máj 2011

@kvetka58 o.k.papa aj ja idem
...

katkav
31. máj 2011

ahojte kocky, tak mne dnes vaha ukazala dalsie minusko, sa z toho hrozne tesim...keby tak z brucha chcelo odist a z bokov...dnes som akurat vravela mm, ze budem za chvilku vyzerat ako jablcko na palicke 😉 stihle nohy a potom gulate brucho a boky a pritom je najdolezitejsie mat stihly pas, kvoli zdraviu, ma porazi, si to odrezem 😉 mam hroznu chut ist si zaplavat, ale jazera su este studene a aquapark drahy, do vyplaty este kopa dni, tak sa zmierim iba so zajtrajsou zumbou a dnesnou dlhou prechadzkou zase 😉
@kvetka58 pekna fotka 😉 konecne vieme ako vyzeras 😉 kocka jedna 😉

adky
31. máj 2011

@katkav obycajnu plavaren tam v Blave nemate? ja uz len cakam kedy mi skoncia kramy a idem aj ja 😀 Mame tu 3 plavarne kde je vstupne na hodinu 2,20 ( lacnejsie nez hodiny zumby 😀 )

Mna ten bruch tiez strasne stve,najradsej by som ho "odfajkla" , keby to bolo take lahke 😀

strasska
31. máj 2011

ahojte, tak som sa navratila z dovolenky a hlasim svoje prve plusko od zaciatku chudnutia...ale viac-menej som to ocakavala, len som dufala, ze sa zmestim do pol kila ☹
no ale neva, do buduceho pondelka to musim dat dole, aj ked ma caka este oslava mojho trojrociaka 😉