icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

strasska
31. máj 2011

ale pozeram, ze ten tyzden bol nejaky zakliaty, teda nie pre vsetkych, ze ? @katkav 😉 😉 😉 😉

katkav
31. máj 2011

😀 @adky ale jasne, ze su tu plavarne, len neviem, kde by som mohla ist aj s malym, ja mam radsej, ked sa mozem aj trosku opalovat, mam pocit, ze by mali otvorit za chvilku aj vonkajsie plavarne, tak mozno pojdem do takej. Plavanie je na zostihlenie postavy to najlepsie, este lepsie ako korcule a ine sporty 😉 ake budeme kocky, po lete, coooo? citis sa inak, ked uz si vydata pani? 😉 hihi....tam sa chod pekne ucit, nech zvladnes prijimacky 😀 😀 😀

adky
31. máj 2011

@katkav a na zumbu chodis tiez s malym? Ze hladas plavarne kde by mohol ist aj on 🙂 DO nasich plavarni chodia aj deticky,ale mamina si tak moc nezaplave-len sa poclapka vo vode,kedze musi byt stale pri dietatku. U nas otvaraju letne kupalisko uz zajtra-mozno ja u vas 🙂 Len to bude zas o tom istom asi-nepoplaveme si moc,ked nebudeme mat pri sebe niekoho na strazenie 😀
Ako Pani? Suprovo,len mi stavaju vlasy hore dupkom z toho kolko vybavovaciek ma o chvilku caka 😕 Vsade oznamit zmenu priezviska 😝

monika.c
31. máj 2011

ahojte dievcata 🙂 ja som nejako mimo,mame navstevu zo sk a vcera sme cely den chodili po londyne a obdivovali pamiatky,no poviem vam,km sme nachodili ze az 🙂 no vaha vcera ma nepotesila,bola rovnaka ako minuly tyzden a dnes som sa radsej nevazila,lebo vcera som skoro vobec nejedla a pitie tiez nebolo ok,tak ale dnes uz poslucham,tak dufam ze do pondelka bude minus 😅
@adky aj ja sa pripajam ku gratulacii a prajem vam vela vela stastia a lasky na spolocnej ceste zivotom 😉

debbie
31. máj 2011

ahojte

macekovam
31. máj 2011

@debbie ahoj ...si tu..ci??som tu len na skok🙂

debbie
31. máj 2011

@macekovam som tu ako sa tidarí ?

macekovam
31. máj 2011

@debbie nedari sa mi🙂ale pridala som v cviceni tak dufam ze pondelok bude pre mna lepsi ako ten posledny..a t uz dobre?? nic neboli??? uz ide s na plno??

debbie
31. máj 2011

@macekovam zlatko , necvičím už vyšše mesiaca, chodím stále na rehabko ☹ ale aj napriek tomu vaha ide dole, to som rada . Už ani nedufam že ma daju dokopy dr. ale inak ok, da sa. A nedarí sa ti s cvičením, stravou, či ako?

macekovam
31. máj 2011

@debbie no s cvicenim nemam problem...v strave boli nejake prehresky ale zasa nie take hrozne...ale vaha sa vypomstila..skor som malo jedla... 😉 ale uz zasa poslucham...

macekovam
31. máj 2011

@macekovam musim koncit deti placu...uz sa sem nedostanem...ja skor doobedny vtak...tak papa🙂

macekovam
31. máj 2011

@debbie musim koncit deti placu...uz sa sem nedostanem...ja skor doobedny vtak...tak papa...

katkav
1. jún 2011

@adky na zumbu ani na vacufit s malym nechodim, ale plavanie nemam to srdce ist len sama, ked viem ako velmi ma rad vodicku 😉 a mm tiez, myslim si, ze aj on potrebuje trosku relaxu a oddychnut si od prace. Ved ked pojdeme vsetci, tak mi mm maleho na chvilku postrazi, nech si poplavem. Dnes to pocasie zase vyslo, ale tak strasia v juli styridsiatkami, tak si este urcite zaplavame 😉
@yennn posluchas? pozerala si vcera I used to be fat? 😉

kvetka58
1. jún 2011

dobre ranko kocenky 😅
teda u nas uz zacalo prsat 😠 aspon ze mi mala este buvka a ma prist kuknut brasko tak sa mam na co tesit 🙂
no ja som sa dnes na vahu ani nepostavila pre istotu, totiz vazim sa kazde rano nech viem ci dobre alebo zle 😅 ale dnes som sa nepostavila, nakolko sa citim ako gula, jahody maju dorazit o tyzden uz teraz sa citim hrozne, to bude uzasny tyzden 😖

kvetka58
1. jún 2011

...asi tu nikto nie je teraz, tak idem aj ja nieco navarit a upratat

janca13
1. jún 2011

KLop klop je tu niekto?? No my sme včera boli u zubára 😝 tak dúfam,že ho už tento rok neuvidím.
@kvetka58 no ja na váhu skočím tak v stredu a potom v pondelok,ale po tom,ako mi v pondelok vyskočilo plusko tak som na nej stále 😠

mia258
1. jún 2011

Ahojte.
Ja som v pondelok ráno mala plusko, +500g ☹
Chcela som ísť plávať s malou, na prechádzky, ale ochoreli sme obidve. Teraz väčšinu dňa prespí, ale keď je hore, tak sa ťahá vonku a nechápe, že nemôžeme ísť. Ešte k tomu otrasné počasie...
Normálne dostávam depku 🙄

yennn
1. jún 2011

@katkav nepozerala som vcera, lebo som zistila ze uz som to videla, ja som si na nete pozrela celu season 1 a myslela som ze uz davaju druhu seriu... ☹

hella23
1. jún 2011

Ahojte kocky...vaha mi ide zazrakom na dol...ale asi je to len tym, ze mi skoncila mrcha 😀 alebo z tych nervov...dnes mi este aj mala spadla tak nestastne, ze si udrela halvicku o beton...volala som na pohotovost a povedali, ze ked nevracia, nemusim s nou prist...ma spinkat, aby sa jej zregenerovala hlavicka a mam ju sledovat...ked sa sere, tak uz vsetko naraz 😠 hadam aspon tie zhodene kilecka nepojdu na spat...potrebujem sa do konca juna natlacit do siat....ideme kamaratovi na svadbu a kupovat sa mi nove nechce 😉
@kvetka58 🙂 @macekovam no s tymi bludmi isiel na mna dnes konatel firmy, ale tusim som ho prekvapila, lebo necakal, ze budem tak oboznamena v akom stadiu je firma....nikdy za 3 roky som ho nevidela, tak mileho a ochotneho... 🙂 v piatok mam stretnutie s pani z inspektoratu prace a potom este jedno so socialnou poistovnou... 😢 takze nemam ani potuchy kedy tie peniaze uvidim ☹ ked bude nutne tak to budem riesit aj s mediami... 😅 ale nedam sa mam ich plne zuby...a este mi mzdarka povie, ze vsak som na materskej mam cas vybehavat...ale som ju uzemnila, ze ked nema decko tak vie akurat tak velke hovno... 😀
@mia258 prajem skore uzdravenie 🙂 neboj za 2-3 dni to obe vylezite 😀
@adky aj ja sa pripajam ku gratulaciam 🙂 skvele fotky a pravdaze nadherna nevesta a malicka bola ako princezna... 😀 nech vam to vydrzi navzdy 😀

katkav
1. jún 2011

@yennn a ci posluchas, si mi nenapisala 😉

michaelapillarova
1. jún 2011

@adky Blahozelam, boli ste nadherni, skoda, keby som vedela, ze sobas bude v Kosiciach , tak pridem zablahozelat. Tak este raz vela stastia na spolocnej ceste zivotom.

adky
2. jún 2011

@michaelapillarova sobas nebol v KE - zdalo sa ti,ze ano? 😀 Bol v Prešove- v nasom hlavnom velkom kostole na pešej zone 😉 Ale dakujem krasne 🙂

adky
2. jún 2011

Baby,dnes som na seba maximalne hrda. Vcera bol nov - ked je nov,ubuda luna a vtedy je vyborne ak si clovek dopraje detoxikacny den,ktory je cisto len o vode. Takze vcera som mala vodovy den,dodrzala som ho takmer na 100% (mala som len 3 lyzice polievky co nedojedla vanes - ale ved polievka je tiez voda 😀 a asi 4 chrumky ktore mi Vanes nukala a davala az do ust-nemohla som odmietnut 🙂 ) a vysledok? - 1,1 kg za jediny den ! Viem,vela,ale taky detoxikacny dnik mi prospel,citim sa lahka,svieza 😀 Dnes uz som opat nabehla na racionalnu stravu. Dalsi nov bude podla lunarneho kalendara 1,7 - kludne sa pridajte,ja som uz aspon schudla to co som pocas svadby nabrala 😝

macekovam
2. jún 2011

@adky tak super..ale preco si nam to nedala vediet dopredu??? 😕 😕 😕 😕 😕 taku dolezitu info 😉

adky
2. jún 2011

@macekovam ups 😀 ja ze by ste sa nepridali,ale davam dopredu vediet ze 1.7 je opat nov 😉

mirmaj
2. jún 2011

@adky škoda že som to nevedela aj ja by som sa určite pridala, už kedysi som to robievala, a bolo to super, dúfam že do 1.7 nato nezabudnem 😀 😝

macekovam
2. jún 2011

@adky pohoda.. nabuduce sa pridam... 😎

macekovam
2. jún 2011

@hella23 ahoj...jasne chod si za tym..nedaj sa odradit a tej mzdarke si to dobre povedala 😀

kvetka58
2. jún 2011

cafce babule, aj sa pridam k vam na ten nov 😅 😅 😅 a spolu to zmakneme

michaelapillarova
2. jún 2011

@adky no zdalo sa mi , ze v KE, je to potom podobne ako u nas 🙂