Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
baby tak práve som sa vrátila z toho Bratislava gurman fest... no čo vám budem vyprávať, poctivo papám pórkovú polievku po tom, čo môj manžel tam spucoval riadny hovädzí steak, ochutnávku kadejakých syrov, a domov si kúpil ručne robené čokoládové pralinky.
Trošku to bol z mojej strany zlý krok, tento program (a to sme tam chceli ísť aj zajtra!) ... myslela som, že to tam svetoznámi kuchári ukazujú ako sa varí, a že sa niečomu zaujímavému priučím. Veď aj tak bolo, až na to, že tam bolo stánkov s parádnym jedlom od výmyslu sveta.... od čínskej kuchyne, japonskej, talianskej, španielskej, slovenskej, českej, až po parádnu festovnú zmrzlinu, či jahody máčané v tekutej čokoláde... A ja som obišla úplne, ale úplne naprázdno ☹ Ale tak zase môžem byť na seba hrdá, nie?
@sanym veru tak, pretože je lúpaná - to môžu aj malé detičky, pretože čo vraj na normálnej šošovici nafukuje, je tá šupka. A červená ju nemá. Je to srandovné, lebo keď ju kúpiš je oranžová, a po uvarení skôr taká žltá... ale mne to chutí. Ja som normálnu ešte nikdy v živote nevarila práve kvôli tomu dlhému vareniu, či namáčaniu (a nakoniec aj nafukovaniu). Túto robím so zemiakami na kyslo a je výborná, fakt za 10 minút sa uvarí
Ahojte 🙂 🙂
@yennn tak o tej šošovici počujem aj 1X ,ale čo učíš sa celý život 😉 a máš môj obdiv,že si tak krásne odolala ja som dneska síce jedla čerešničky ako si nám tu odporučila ,ale... 😅 😅 v podobe že:čerešňové gule s makom 😅 😅 no nie som blbá takto si domrviť týždeň????????
@sanym nechcem ťa sklamať ale tuším že melon je zelenina či? 😉 (aj ked je to dosť čudné)
@janca13 ak su tvoje gule s makom jediny prehresok tento tyzden a budes posluchat aj zajtra, nic sa nestalo... A co sa tyka melonu, ano naozaj sa vraj radi do kategorie zelenina... ale potom... jakááááá dobrááááá, to by bola jedina zelenina ktorej by som dobrovolne zjedla na kvantá 😀
Ahojte 🙂 🙂
@yennn no v pondelok a v utorok nič moc 😠 ale včera som si najskôr dala vývar a véééľa zeleninky a to už som bola dosť plná a potom som tie 4 gule schniapala 😝 ale za normálnych okolností zvládnem aj 14 😅 😅 😅 a potom som makala až do večera tak dúfam,že zajtra to nebude až tak hrozné.Ešte zvládnuť dnešnú návštevu 😝 asi si prešijem ústa 🤐 🤐
@sanym no ved aj ja sa vytešujem 😀 😀 😎
@sanym @yennn tak nakoniec som robila taký syrový "krém" so zeleninou a naplnila som tým paradajky. Musela som niečo vymyslieť, aby to zjedla aj mama 🙂
Dnes máme pekné počasie, pôjdeme asi do parku, už máme akurát po obede. Dúfam že cestou nebudú žiadne stánky so zmrzlinou 🙄
Inak @yennn obdivujem ťa, že si odolala takým dobrotám, ja by som to určite nezvládla 😔
@sanym máš super fotku 😉
@yennn to ta mozem len obdivovat, ja by som neodolala ☹
ahojte, mozem sa pridat k vam do temy? pocas tehu som pribrala 10kg, domov som prisla a mala som z 10kg dolu 6kg. neviem ako ale potom som zacala priberat a teraz mam opat 8kg navyse oproti mojej povodnej vahe-aj som cvicila,ale ziadne vysledky, je pravda, ze som vydrzala len 2 tyzdne, ale ani kilo dolu. nemam pocit, ze jem az tak vela, pred otehotnenim som jedavala omnoho viacej....co robite, aby sa vam podarilo zhodit kila?
pekne slnecne ranko prajem...konecne ma m dovod na usmev uz aj ja🙂 tento tyzden -1,3...taka som rada🙂 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀
DObre ranko,moja vaha 77,7 (no nie su to nadherne cisla? 😀 ) takze mam - pol kila ua tyzden 😎
Ahojte, ja dnes neviem, co mam zahlasit, lebo este nie sme doma, takze som sa nevazila, aj pocitac je taky spartansky, ze mi potrva o dost dlhsie spravit tabulku ☹ gratulujem k ubytkom, ste sikulky
Dobré ránko. Gratulujem k mínusom. 😉 Ja sa po dlhšej dobe tiež idem pochváliť úbytkom: - 1,4 kg. veď už bolo načase, aby sa to pohlo.
Ahojte kocenky, je ake ste vsetky sikovne same minusy, parááááda aj mne sa podarilo dat dole pol kilecka, tak som rada 😅 , tak nech sa nam tak dobre darí aj tento tyzden.

@mia258 ja som mala červený melón. Viem, že ovocie by sa večer nemalo, ale veď dyňa je skoro samá voda. Mne už zelenina tiež lezie na nervy.