Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
nie...to potom nie...skuism polistovat tu niekde...ale aj tak ti dakujem..a ozaj co chodis cviciť? zumbu??
@damiankad pozri tieto a vyber si ktora sa ti bude najviac pozdavat a prip. pokombinuj, mas tam aj ten hummus
http://varecha.pravda.sk/recepty/cicerova-natie...
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27234
http://www.zdravehamko.sk/2010/08/hummus-cicero...
http://www.jedlo.eu/recepty/ryza-a-obilniny/cic...
... a vlastne, ved si vygoogli sama, co si tu budem prsty drať 😀 😀 😀 😀 😀
@yennn no ked tam to pivo neni cítiť,tak to ani nejdem variť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a z tých báb si ťažkú hlavu nerob mňa sa tiež nedávno pýtala jedna že ako som pochudla a ked som jej povedala,že jem zdravo a 5X denne a vôôôôbec nie som hladná tak to zrazu nebolo pre ňu aktuálne.Asi čakala,že jej dám nejakú prefotenú zaručenú diétu 😎 no čo už mne tiež trvalo dlllllllho kým som sa nad sebou zamyslela a asi keby už nekojím tak teraz fičím na dákej 90dňovej alebo niečo podobné 😝 😝 😝 bléé
@damiankad ja som tancovala aj pred materskou, tak som sa k tomu vratila, a prave v case ked som chcela prestat pred nedavnom, lebo to nie je "šport-športovitý" 😀 na chudnutie, tak som to zacala dost poctivo robit a fakt sa zapotim 😉
Ale kebyže môžem zumbu, čo kvôli kolenu nemôžem, tá ma chytí viac.... ja môžem hlasnú hudbu, hromadu hopsajúcich chuduliek a tá energia, čo z toho sála... to ma úplne dostalo a keď sa k tomu pridá ešte latino, tak som vo vare a ani neviem ako prejde hodina. @adky ani som nepostrehla ze uz na zumbu nechodis... ale ved sa ti na zaciatku pacila? Si vravela ze je to super...
@jennn @damiankad @katkav....ahojte babulky🙂 som tu len na minutu a preto odpisem len kratko a dalej uz nie🙂 netrapte sa tym ze vas chude nechcu pocuvat...jednoducho je to tak ze pokial mame kila naviac tak nam nikto neuveri ze jest 5 krat denne je zdrave a prospieva to chudnutiu a tam je kluc...oni uveria az vtedy ked budeme same sebe reklamou...pockajte ako budu cucat ked schudneme normalnym jedenim s rozumom...na masku,prilohe,polievocke,zeleninke...no a im..,kozam,,nechame len kapustu🙂 tak papa muz tu uz dubaluje ze kde som...
Ahojte baby 🙂
Vidím, že ste sa pekne rozbehli takto večer, mne malá zaspala, mama si už balí kufre, tak som sa potichu vytratila na net 😅
V pondelok mám prijímačky na vysokú, držte mi palce, na jednu ma nevzali 😔 Trošku ma to zamrzelo, posmútila som, aj som si dala dva čokoládové keksíky a v pondelok to snáď zvládnem.
@yennn aj mne zozaciatku prisla super..ale potom 🤐 tie zazerajuce vychrchliny 45 kilove...lebo len take tam chodili(vacsinou) len ja 67 kilova 😔 a este jedna 80kilova baba a uplne...na nas zazerali ze co tu robime....a jedna zahlasila ze zumba je len pre chude...tucne nestihaju 😲 a to si nemyslim ze som az taka strašná 😅 ..mam nadvahu viem..ale oni sa chvalili že za cely den zjedia len zeleninovy salat na obed a nalievaju sa mineralkou 😖 choré...a nervozne ..mooooooooooooooc čo už....
@adky ahoj..nuz aj mne sa nastastie darilo... 🙂 a tiez som mala maly prehresok vo forme bananu 😕 ale tiez na vahe konecne menej..uz som sa zlkala ze sa vaha nazad vracia 😨 nuz tak fain, ze sme sa drzali...ked chceme byt stihle...inak aj mna zumba presla po case..a tiez som skorej na plavanie...a ty ides do skoly?? na vysku??
@damiankad len banan? ved to je super,urcite lepsie ako tvarohova lupacka 😀
Neboj,kriticke obdobie jedenia mame za sebou,uz sa len drzat 🙂
Na vysku? prihlasku mam podanu,teraz v pondelok mam prijimacky za porodnu asistentku,len netusim ci ma prijmu,posledne obdobie som mala nabite,pred nedavnom som mala svadbu,na ucenie akosi nebolo nejako casu,takze vela toho neviem,ale citam si z podkladov na prijimacie konanie z biologie cloveka-tak snad sa na mna nieco aj nalepis,ak nie-nevadi,pojdem do prace-aj tak bude dobre 🙂
@adky ahoj..jeeej ty si zdravotacka?? aj ja...aj ja idem do skoly od septembra ale ja som sa rozhodla po dlhej diskusii s mojim zamestnavatelom (reumatologom) pre obycajnu zdravotnu sestru...a u nas sa nerobia prijimacky..ani na porodnu....neboj sa...snad to zvladnes...a podari sa ti studovat...u nas boli dokonca taky ustretovy..ze mi dovolia individualny program..nebudem musiet chodit na prednasky...len 1*do tyzdna prax...tak v pondelok budeme na teba vsetky mysliet a budeme silnooooooooooo drzat palce 😉
@damiankad presne tak,moj porod bol uzasny,velmi osm si ho uzila a mam nanho ozaj krasne spomienky 🙂 ved je to uzasne privadzat kazdy den na svet nove zivoty (samozrejme,aj tato praca ma svoje temne strasnky,ked sa babatko nenarodi zive ☹ ) ....hej,v uceni mam trochu chaos,snazim sa pochopit ten krvny obeh - ten mi ide asi najtazsie a taktiez tie druhe nazvy (slovom) pre vitaminy ,ale mam este 2 dni 😀 Len bunky neviem- to bude na teste tipos- bingo,to uz sa nestiham naucit 😒

ahojte baby 🙂 uplne nahodou som nasla tuto temu a zistujem, ze chvalabohu nie som sama.. ja som zacinala tehu so 73kg pri 164cm, skoncila som ako 86kg. podarilo sa mi ani neviem ako zhodit na 80, priznavam, ze pomohol aj stres, ked sme boli s dcerkou v nemocnici 5 dni. stale kojim, ale nejak to na mne nevidiet, ze by mi to pomahalo chudnut. najhorsie je, ze sa fakt do nicoho pomaly nezmestim, same nohavice na gumku a podobne.. des.. rodina mi hovori, ze kym kojim, nemam to riesit, ze ked prestanem, tak zhodim. lenze ja sa bojim, ze dovtedy sa budem fakt gulat.. rada by som sa dostala na uroven svojich obligatnych 62-64kg.. skusite mi navrhnut, ako zacat? budem vam vdacna 🙂 dakujem 🙂