Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Sa tu vykecavam a o 5 hodin mam prijimacky 😀 Idem sa ja ucit 😝
Dobré ránko 🙂 hlásim -1kg 🙂
@adky blahoželám k úbytku a držím palce,aby skúšky dopadli dobre 😉
@ivanka85 blahoželám 😉
@z.vrablova blahoželám 😀 😀 😀 no fantázia to by som aj ja brala,ale ja neviem tak poslúchať 😉
dobre ranko
@z.vrablova gratulujem, tebe to teda kraaasne ide,super 😵
aj ostatne baby, super, krasne minusove hodnoty.
ja som sa dnes odvazila a celkom ma tesi ze aj ked som nijak neriesila jedlo,vaha ide aj tak dole. no ododnes zacinam, hned rano som vypila 3dcl vody, kaficko bez cukru a na ranajky chlebik so syrom a uhorkou-polku mi odjedol moj synator co ma tesi,aspon tolko toho nepozerem ja 😉
a inak mam uz len 4kila + od otehotnenia,co je super,nato ze som pocas tehu nabrala okolo 25kil 😎
baby niečo na zasmiatie, co mi prislo mailom (nieže ma nahlásite adminom 😀 )
****************************************************************************************************
ŠÁLKA ČAJU
Jedného dna bola moja mama prec a o mna sa staral môj otec. Mala som asi 2,5 roka. Niekto mi dal ako darcek malú "cajovú súpravu", ktorá bola mojou oblúbenou hrackou.
Ocko bol v obývacke upútaný vecernými správami, ked som mu priniesla malú sálku "caju", co bola vlastne len voda. Po niekolkých sálkach caju a samej chvály, aký je ten caj chutnucký, prisla domov mama.
Ocko ju donútil pockat v obývacke, aby videla, ako mu prinesiem sálku caju, lebo to bolA "tá najroztomilejsia vec"! Mama pockala a naozaj, ja som prisla dole do haly so sálkou caju pre ocka; a ona sledovala, ako ho vypil.
Potom povedala (kedze len mama vie): "Napadlo ti vôbec, ze jediné miesto, kde dosiahne na vodu, je záchod?"
baby,prave,mi,drobec,odtrhol,medzernik,z,laptopu,takze,neviem,neviem,ci,dnes,bude,tabulka,ak,mi,to,mm,neopravi,.....
.alebo,bude,ale,veeeelice,zvlastna,asi,ako,tento,odkaz..... 😀 😀 😀
ale ostalo tam take kolecko asi 3x3mm tak ked sa trafim tak moze byt, len tento riadok ale trval 3 minuty 😝
ja tiez hlasim - ale riadne mi lepilo, nejako to nechcelo ist tento tyzden dole ☹
baby a vy tu mate nejaku tabulku? myslite ze aj ja by som sa do nej mohla vopchat s tou mojou ritou? 😅
ahojte, tak vy tu máte krááásne ubytky, gratulujem vám všetkym ja sa nemám čím pochvaliť, ale musím s pravdou von že ja mám +0,5kg 😠 takže ja som vôbec nesplnilla poslanie čo nám dala @yennn min. týždeň, asi som vám chcela babulky ušetriť robotu s tabulkou 😒 ja stále nezvladam navštevy, v piatok sme boli na grilovačke, v sobotu na 30tke kolegovi, samozrejem že tam vždy pojem všetko čo netreba 😠 😠
ahojte.... ja dnes nic nestiham.... som si doobeda skoro dve hodiny vystala na pasovom s Kristinkou, vybavujeme pas... ako za socializmu, som mala na male, aby som im nenapisala do knihy staznosti... 😠
@martinex .... Mtaka super.... som ti posielala IP (konecne)... pre pristup do sukromnej temy skus napisat @katkav
@hella23 ... krasne, len tak dalej... 😉
@adky.... drzim palce a myslim na teba, daj vediet ako to prebiehalo
@yennn.... maly aky podareny,.... 😀
@janca13.... super sa ti rozbehlo.... 😉
My cestujeme v nedelu do Chorvatska, tak sa tesim ako si tam precvicim svoju pevnu volu... 😉 😉
ahojte babulky...ja ze waaaaaaw ked vas tu citam...ako krasne vam to ide dolu...a ja som zasa niekde v nebesiach...som sa nad tym mojim chudnutim tak zamysleslela ...no moj plan do januara nestihnem ani nahodou...ako bolo dobre pokial to islo -600 za tyzden...kaslem na viac ja chcem hlasit kazdy tyzden aspon -200...uz aj to mi robilo radost...a teraz?? raz schudnem a potom zasa priberiem...som stale na jednom mieste..kila idu hore ...cm ubudaju...telo sa sice formuje ale tie kilecka sa ma nejako drzia... 🙄 tento tyzden pridam este viac pohybu a uvidim...ak to nezaberie tak sa tu znova postazujem... 😕
čítala som dnes v časopise Diéta, že 98% tých, ktorí držia diétu, ju porušia hneď v prvých dňoch, pričom 30% z nich to berie ako fatálne zlyhanie a s diétou končí. Ostatní pokračujú ďalej, ale do cieľa príde len pätina (!) všetkých, ktorí začali....
PS: inde som čítala, že 67.58% všetkých štatistík je vymyslených 😀 😀 😀
@macekovam no aj mne pás stojí, a pritom ten ma najviac zaujíma... snad sa to rozbehne... 😒
K tomu zlyhaniu.... chvilu cloveku trva, kym pochopi, ale najma sa s tym aj zmieri, ze chudnutie, resp. zdravy zivotny styl je beh na dlhe trate. Ja som tiez zvykla zacat zrat po prvom zlyhani, "ved uz je to aj tak vsetko jedno". No casom si uvedomis, ze to ze si dnes zlyhala ti na vahe neprida, max. ta na tyzden zbrzdi... Ale ak sa spustíš úplne, tak bude trvať týždne, kým sa znovu nakopnes... a tie týždne ťa budú stáť oveľa viac kíl, než to jedno-jediné zlyhanie.
baby dakujeme velmi pekne za vsetky tie uznania, co ste popisali k tej mojej otazke... verte mi, o to mi neslo, len som chcela zistit, ci to s tou tabulkou stalefunguje tak ako na zaciatku, teraz to vyzera akoby som si chcela zdvihnut sebavedomie ... to nebol moj umysel 😀 😀 😀
@adky ale ved na zaciatku to bol len taky impulz z mojej strany, ak by si sa nenakopla v oktobri, tak sa nakopnes inac trosku neskor... ale ako som pisala, kazda si tie minuska vydrela a vybojovala sama 😉 Ako si dopadla na prijimackach???
@yennn velmi pochybujem ze by som sa nakopla sama,mozno len ak by som videla niekde nejaku motivaciu,v mojom okoli,ale nemala osm ako,kedze moje okolie som zacala nakopavat az ja- sestra vdaka tomu ze som zacala chudnut schudla 18 kil,dokonca aj mamka schudla 10 kil,pretoze chce byt popri dcerach krasna 😀
Takze asi tak-ak by som nezacala,ani oni asi nezacnu,sestra mala 84 kil,ale ked pozrela na mna- nezdala sa sama sebe tucna,az teraz-ked pozera na stare foto a porovnava.
Ozaj som ti vdacna za to ze si ma tu opat privolala,viem,uz som ti to y krat pisala a ak je to potrebne tak este x krat napisem,ozaj DAKUJEEEEM , teraz som konecne uplne stastna a spokojna so svojou postavou 🙂
Prijimacky? Bolo 50 otazok,z toho som 25 vedela suverenne,urcite budu spravne,zvysne 25 som tipovala,ale snad aj z nich bude aspon zopar spravnych....bola nas vacsia konkurencia, 50 uchadzacov a prijimaju len 20- tak som zvedava,budu brat do uvahy aj znamky zo strednej,maturitu ....dufam ze nebudu brat do uvahy to,ze nie som zo zdravotky .... zajtra vecer budem vediet vysledky,sa neviem dockat 😎
@yennn ja som sa nespustila🙂 to som myslela ked som drzala siety...tak to tak vzdy bolo...teraz je to inak..kedze sa moje stravovanie az tak nezmenilo tak to necitim ako velke obmedzenie stravy....tieto 2 dni som akurat bola nutena jest biele pecivo...kedze v nasom uzasnom obchode mali len biele a potom len zafarbene....takze som to mala za jedno...takze asi aj tym bolo to plus...a teraz ked je to ceresnove obdobie tak som si ich na desiatu dopriala viac ako ked som jedla len jablko alebo pomaranc...ale tak bolo to ovocie...uz mu sezona konci tak som si dala...lepsie ako slanina..no nie??
@z.vrablova dakujem za IP, katke som uz pisala,som tam 😵
my ideme tiez na dovcu v nedelu,sice len do tatier ale predsa. a na pevnu volu som aj ja zvedava,lebo budeme kazdy vecer grilovat,ale snad v kopci salatu sa nejaka ta klobaska strati 😵
dobré ránko dievčatá.joj tak dávno som tu nebola,ja neviem ci nestiham ci co.ale uz sa budem zase naplno venovat 🙂) vaha mi ide teraz trosku dole aj ked som tehu lebo mi byva rano strasne zle 😝 ale dufam ze sa to upravi.niektore mate uzasne ubytky gratulujem!!!no vyzera to tak ze ja svoj ciel nedokazem ale neni som z toho az taka smutna ked cakame drobceka.len abyy bolo vsetko ok a budem stastna 🙂 drzte sa dievcata!!pa

@z.vrablova nadhera,uzasne,krasny ubytok - Gratulujem 🙂