Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav dakujem Katka 🙂
@katkav to som aj ja pozerala. minule som si dala pasteku,100rokov som ju nemala a ked som si pozrela ze tuk min. 40% tak som si povedala,ze dakujem ale uz nemusim. uff,clovek ked necita co to obsahuje tak ani nevie co pozerie...fuuuj,az ma striasa..na druhej strane ked ta pasteka je taka mnam...ale nevadi,prezijem aj bez nej.radsej si spravim nejaku pomazanku 😵
Dobré ráno 🙂
@katkazabor gratulujem k bábu, hlavne si užívaj tehotenstvo 😉
@adky držím palce pri výsledkoch
Mám jednu otázku... keď si nahodím do stobu bujón, mám zadať jeho pôvodnú váhu (10g) alebo koľko ho budem mať v polievke na tanieri, napr. 30ml?
maaam hroznu chut na sushi, asi si ho budem musiet prvykrat v zivote spravit 😉 a brucho ma hrozne boliii, mm mi povedal, ze ak chcem, tak ma tychto bolesti kazdy mesiac na 9 mesiacov zbavi, no nie je zlaty? 😉
ahojte, dlho som tu nebola, ako vidím, neviem, či aj stihnem dočítať 🙂
ahojte dievcata...takze dnes uz konecne mam kupene znova cerealne pecivo a vlocky🙂varim si kuracinku s kyslou kapustou..polievka je uz hotova...od vcera mam pridane co sa tyka pohybu takze nie 30 min taebo ale 50..a je to pekna zaberacka s tymito mojimi kileckami....ale kedze som sa dockala konca DVD tak som bola stastna a tak dobre spokojne som si lahla vecer spat..dnes ma to caka znova a dufam ze vpondelok prispejem peknym minuskom... 😉 inak sa mam fajn... 😎
Ahojte 🙂 no baby moje ja som dneska ako zbitý pes 😝 Ninka celú noc mrnčala a bolí ma hlava ...počasie nič moc a si bude zase pršať inak neviem ako u vás ale tu prší skoro každý deň a už mi to lezie na nervy 😠 😠
@katkav Kati a ako chutia mrazené čerešne po rozmrazení?Ja som ešte nemrazila (len jahody a tie sú potom dosť mäkké ale Lucke to nevadí) no a máme ich neúrekom tak by som tiež mohla zamraziť.
počítala som si, riadne ste tu popísali, ja sa sem často nedostanem, lebo v záhrade už aj okolo zeleniny treba, čo ma veľmi teší, dá sa už jesť, aj ked na mojej váhe to nevidieť, tento mesiac súu nás samé narodeniny, a ja sa priznám, že neodolám, preto aj tie pluská, musím sa priznať, že som poprosila Janku o vyradenie z tabuľky, nech vám to nekazím, ale podarilo sa jej ma prehovoriť, viem, že nedodržujem všetko tak ako treba možno polovica z toho čo zjem by som nemala, ale dúfam, že aj ked môj júnový cieľ určite nesplním/ jedine , žeby sa stal zázrak/ tak sa pokúsim pokračovať a hádam sa mi to raz podarí 🙂
všetkým, ktorým sa darí gratulujem a nech sa dostanete tam, kam sa dostať chcete
@janca13 ja mam tiez namrazene ceresne,jahody a ine ovocie. kedze peciem torty,tak do nich to davam a vsetkym zatial chutili. a pri peceni ich nerozmrazujem,len teplou vodou oddelim a hodim do kolaca,ci plnky 😵
inak mam taku chut na nieco sladke-od nervov. kazdy den spavam cez obed s chalanmi a dnes adam cely obedny spanok bojkotuje,vykrikuje,nic mu neni dobre a mne ide hubu roztrhnut jak sa mi tu zyva 😖 boze, vecer sa zase pred polnocou do postele nedostanem, no uz sa tesim jak budem zajtra zlomena 😢
@adky .... myslim na teba, pis hned ako budes vediet... 😉
@katkav... ja takto "hospodarim" s melonom uz nejaky ten tyzden a cuduj sa svete kilecka ubudaju, asi na tom nieco bude... a kazdopadne sa tym doplna aj pitny rezim, kedze melon obsahuje az 95% vody... tak s chutou do melona.... 😉 Ja som uz svoje kilo na dnes dojedla.... 😀
My sme dnes bez malej, nasi si ju nechali na noc, tak si to ideme s mm vychutnat.... 😉
@z.vrablova snad budu este dnes 😕
@z.vrablova surodenca sa chystate robit, cooo? ked pozeram, ze si snazilka
@adky ja som hrozne zvedava, ale verim, ze sa ti tvoj sen splni a urcite ta uz prijali, len im to v tom horku trva uverejnit 😉
@katkav ... no Katka, keby si nas videla... 😀 Manzel hraje Crash Bandicoot na playstation, ja pozeram The Biggest loser.... cista romantika... 😉 ale noc je este mlada... 😀
Dnes som si kupovala tampony na dovolenku a normalne dejavu, ze ich ani nevyuzijem... tak bodaj by... 😉
@z.vrablova no tak to bude zaujimave takymto sposobom splodit potomka 😉 ja som myslela, ze je potrebny nejaky fyzicky kontakt 😉 😀 😀 prajem ti, aby ti ich nebolo treba, vsak v tej krabicke vydrzia a pouzijes ich potom niekedy rok po porode 😉
@katkav uff, ani sa nepýtaj 😒 zožrala (pardon za výraz, ale trefnejší nebol) som ju skoro celú sama 😔
Na počudovanie to v stobe nevyšlo až tak zle, robila som ju celú z celozrnnej pšeničnej múky, úúúplne tenučké cesto a na vrch zeleninka + syry.
Snažila som sa jesť s mierou ale vždy keď som prešla okolo kuchyne, som si trošku zobla 😅
Ale keď som poobede zjedla polku čokoládky a keks, zistila som, že som včera mala dostať mrchu 😠
@mia258 vidis, to ta mrcha jedla za teba, aj ja som jedla blbosti, nez mi zacala, aj dnes som sa malemu do chipsov pomiesala, ale tak zajtra budem posluchat, ja neviem ist na 100 percent bohuzial. To som rada, ze ti vysla a jedla si ju iba ty, alebo niekto iny tiez ochutnal? Meska ms? Bude baby? 😀
@katkav trošku ma to mrzí, že som neodolala, lebo včerajšok som nemala až taký zlý 😒
Do konca týždňa síce času dosť, ale v sobotu je veľká rodinná oslava - svokrovci oslavujú výročie svadby 😖
Prišla aj svokra ochutnať, aj deťom som odkrojila z mojej - zdravšej.
Mešká, ale mne tak zvykne 2-3 dni. Bábo nechystáme zatiaľ a síce nič nie je na 100%, myslím že nehrozí 😀
Ahojte, necitala som vsetky prispevky....to by mi teda trvalo....takze len k teme...
Nastastie ja som po porode len chudla a chudla...za 4 mesiace som mala 3 kg pod svoju povodnu vahu a teraz, po 3 rokoch som opat na svojej povodnej vahe, takze tak akurat. Bojim sa, ze pri druhom dietatku by som pribrala....
Pisete tu, ze viacere radi mlsate...ved to asi vsetky....len ja malokedy jem po 17 tej hodine, mne sa dakedy vecer nechce uz ani chladnicku otvorit a nie este, aby som jedla...ale za to cez den si dam pravidelne vsetko co patri...
@z.vrablova teda zuzi zavidim.... jak ti je dobre... 😵 a the biggest looser by som si aj ja kukla,dnes som len taky zostrih foto pred/po pozerala a uz to bolo super...u niektorych som mala pocit,ze to musi byt retusovane,ze to ani neni mozne

@katkazabor dobre ranko Kati, tak nech ti tie nevolnosti, co najskor pominu, nech si mozes svoje tehu poriadne uzivat, vahou sa teraz netrap, hlavne si na seba davaj pozor 😉 svoj ciel si splnis buduci rok 😉
@martinex hlavne si na dovci dobre oddychni...inak pozerala som minule jeden program a tam ukazovali, ze kolko tuku je v klobaske, myslim, ze ja ich uz jest nebudem, si predstav, ze pomaly polka klobasy je tuk. Ale tak na to je dovolenka, aby si clovek dal nejaku dobrotku 😉
@macekovam aj ja som ceresnovala, v mrazaku mam teraz 7 sackov ceresni, pretoze sa to ani zjest nedalo. Dnes je prvy letny den, najdlhsi den v roku, este aj pocasie vonku je krasne, sa z toho tesim, aj vaha isla trosku dole, hned ma clovek lepsiu naladu 😉