Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@janca13 ... dakujem... uz stresujem... tolko malickosti este musim stihnut, ze radsej sedim pri PC, aby som to oddialila... cestovna horucka sa hlasi.... 😨
@z.vrablova neboj, vsetko stihnes, vsetko bude ako ma byt 😉 a brusko neboli?
@z.vrablova no ale to si dobrá ja stresujem aspoň 2 týždne pred odchodom 🙂 juj ale ti závidím tak v dobrom 😉
Baby aj u vás je dneska taká zima? 😠 my sme už aj bazén napustili že sa budeme čvachtať,ale asi jedine ak v oteplovačkách 😝
@katkav ... brucho zatial neboli, ale intenzita sa uz rozbieha... sak co uz, vyzbrojena Ibalginom, ide sa na to...
Kika mi nastastie spi od 11ej, snad este aspon pol hod pospinka, nech je s nou rec...
Pobalena som na 99%, uz len malickosti a to, co som si doteraz nespomenula, mi chybat nebude... 😉
@janca13... pred dvoma tyzdnami som ani netusila, ze niekam pojdeme... vsetko sa to zbehlo do tyzdna, last minute a ide sa... len ma mrzi, ze manzela nechceli z prace pustit... ma novu pracu, je este v skusobnej... 😒... nic to, uzijeme si babinec....
Dakujem, ze na mna myslite... este posledne minuty a o 16ej startujeme z PO.... 😉
@janca13 my tu nemame velku zimu, skor trosku fukalo. Ale ochladilo sa, hold vy ste severnejsie ako my 😉
Idem asi dokoncit prevliekanie posteli, lebo maly este odmieta ist spinkat, tak aspon si budem moct ist potom lahnut s nim 😉 hiii a ja som si zabudla v obchode kupit melooooon, kurnik sopa antilopa 😖 no nic, musi mi stacit ta kopa zeleniny, co som kupila. A mam uz aj riasy na sushi, takze budem asi cez vikend majstrovat, to bude sranda velika 😉 snad to bude jedleee. (A este sa tatovi chystam spravit puncovu tortu, ked ma v nedelu narodky). A zajtra sa ideme pozriet na zraz lokomotiv, snad sa to bude malemu pacit 😉 pekny vikend vsetkym 😉 a posluchajte, v pondelok hlasime miery aj ciele 😉
😲 😲 😲 kde ste všetky???
My sa akurát chystáme na prechádzku, vonku skoro 30°, tak si užívame slniečko 😵
A našťastie sa nám rodinná oslava presunula o týždeň, tak nemusím dnes odolávať svokriným dobrotám 😀
vidim, ze poriadne vikendujete, dnes sme boli pozriet s malym vlaciky, tortu som uz upiekla, maly cely den nespal, tak pred hodinkou zaspal a asi bude az do rana, cely den som posluchala, tak snad budem v pondelok hlasit pekny ubytok 😉 v cm na pase urcite 😉
ahojte 🙂
@mia258 no tak pošli z toho teplúčka trošku aj k nám ☹ 🙂 ja tu sedím zababušená v deke 😠
@katkav a ja som zase neposlúchala ale od zajtra sa idem zase kontrolovať so stobom už mám aj zošit a pero pripravené pri kuchynskej váhe a ked to zase nezvládnem tak si v pondelok dám zašiť ústa a bude po probléme 🤐
@janca13 a co takeho dobreho si mala? pochval sa 😉 vonku to vyzera, ze bude kazdu chvilku prsat a je aj dost chladno, normalne mam pocit, ze leto uz odislo, ci co 😉 ale tak ma byt zase pekne, takze sa budem moct zase chodit kupat a opalovat 😉 idem ranajkovat. Maly vstaval o piatej, ja som si este polezala, kym sa mm vychystal do prace, uz nie som na take skore hodiny zvyknuta 😉
baby pomoooc, moja váha skáče ako na trampolíne, čo sa ja tých posledných kíl naozaj nezbavím,
inak u nás je riadna zima, a prší už od rána, to zasa bude deň 😒
@jojina11 tie posledne kilecka idu dole najtazsie, tak treba len dalej bojovat, urcite sa ich zbavis 😉 Oni casom zistia, ze su na tvojom tele nevitane a budu musiet zmiznut 😉 a dari sa ti papat pravidelne? asi teraz robievas vela v zahradke, nie? a pijes tiez ako by si mala? uz musis byt pekne opalena z tej prace v zahrade 😉
ahojky.. teda moj vikend bol des, jdla som maximalne nepravidelne - ciastocne aj kvoli malej, ale aj som zabudala :( lenze to je tak stale, ked niekam ideme alebo mala spinka dlhsie ako by mala.. nevadi, hadam sa za to na mna nenalepia dalsie dve kilka navyse.. dnes uz sekam dobrotu a normalne som si nastavila pripomienky na telefone, aby som nezabudla, ze mam jest 😀
Ahojte baby...mám takú malilinkú otázočku...koľko cm majú podla vás ideálne stehná?? také ani moc štíhle...ani bucľaté....niekde som čítala že normálka je 60 cm, no moje majú 50 cm a nezdajú sa mi štíhle 😀 ..a ako ich posilňujete aby neboli ako huspeninka?? ja cvičím pomohlo..ale ešte to treba dosť posilniť aby vyzerali ako tak pekne...dakujem za rady...ps...nekorčuľujem po úraze...lebo to mi väčšinou radili 😀
Ahojte bambulky, no nestiham vas ani zapnut, nie to este citat... dnes som presla 10km, tak som na seba pysna. inak sa mi nejako moralka pokazila, dovolenka, no jaj, ved viete... ked mam v hlave zakodovane, ze pohoda rovna sa dobre jedlo. drzim vam vsetkym palce, velmi🙂)
ahojte chudulky, daaavno som tu nebola pozeram ze tu je nejako malo stran zapisanych, jasne kazda vivarate z cerstvej zeleninky tak sa vam lahko chudne a nepotrebujete motivaciu🙂
Ja som uz zase naslapla na spravnu cestu dnes som mala den ze som aj celkom dodrziavala zdravu stravu,len jedno ako som tehotna straaasne mam chut na bulinkovu mineralku citronovu, tak to stale chlastam😉
53,6kg hlasim, cize-400g🙂 a pekne ranko vsetkym, kocky🙂
a k tym stehnam, co ste cera pisali, ja mam 55cm a tiez si ich viem predstavit stihlejsie ako tie moje kapustaciky.)
Ahojte kočky keďže začína další kvartál tak som tu tak ako som sľúbila Ja som som sa strašne pokazila :/ v januári som bola uz na 80 kg ale znova som sa dostala na 87 dnes 86,4 môj cieľ je 80
a téma stehná hmmm mat 50 cm to by som bola asi ako slamka mám 72 som ako obor no dám to dole aspoň na 68 za tie 3 mesiace. Plán okrem zdravého stravovania je aj veľa cvičiť a robiť si masáže na tie moje stehienka 😀 😀 😀 😀 inak objednala som si masážny krém škorica kofeín tak bude mať mm čo robiť 😀 😀 😀 😀
ahojte dievčatá, tak ja hlásim tiež plus O,5 kg, cm sa asi trochu popravili, ale váha nie, no čo , kedže som nepostúpila pod 70,cieľ zostáva rovnaký 🙂
všetkým ktoré ste schudli, gratulujem, a my čo sme v pluse, musíme sa viac snažiť,
všetkým vám želám pekný deň 😉
ahojte, takze ja dnes 97, -600g, bolo by viac, keby som vcera o siedmej nejedla z tatovej narodeninovej puncovej torty 😉 ciel som nesplnila, ale asi to budem brat tak, ze jeden kvartal je lepsi, druhy menej, ale hlavne sa netreba vzdat a ist dalej za svojim cielom. Tak dufam, ze tento dalsi kvartal bude uspesnejsi. 😉
ahojte baby..mam +200 a pomaly mi dochadzaju slova...ak buduci tyzden neschudnem tak uz neviem co budem pisat aby som sa ,,furt,,neopakovala...ziadna slava...mne tento mesiac padli akurat tak 2 cm zo stehien....a vie mi niektora vysvetlit ako je mozne ze vecer mam o kilo menej ako predchadzajuci vecer a rano o nieco viac ako predchadzajuce rano???, 😅 😕 😕 😕 😕
Ahojte 🙂 a to je aj posledný úsmev kt.sem dneska dám,pretože moja váha je hroznááá 😠 ale ved čo sa čudujem ked som celý týždeň žrala. A prosím nechlácholte ma rečami že o týždeň bude lepšie radšej mi napíšte že čo si čakala ked sa ti žuvací sval celý týždeň nezastavil.Ale včera som si listovala stránky ked ste tu začali chudnúť v oktobri a bolo to neskutočne motivujúce a povzbudilo ma to takže od dneska začínam celkom novú etapu a idem od začiatku!!!!!!!!!!!!!!! Takže žiadne vyžieranie čerešničiek priamo zo stromu so škorcami o preteky len aby nezhltli viac ako ja.Pekne si ich naoberám do misky,aby som videla koľko som vlastne zjedla a žiadne prejedanie sa melonu so slovami "VED JE TO LEN VODA!!!" Idem na to pekne poctivo ako na začiatku a kto chce nech sa pridá a pekne sem každý deň napíšem ako som dodržala svoj sľub. 😠 😠
A blahoželám vám k úbytkom 😉
ahojte, ani u mna ziadna slava, vaha ostala minulotyzdnova a cm sa tiez nepohli...vlastne ano, ale z prs 😠 😠 😠
Ciel som nesplnila, chyba mi min. 700gr, ale tak neva 😝 ideme dalej 🙂
Inak co myslite, je realne schudnut v nasledujucich mesiacoch 7,5 kg?

Ahojte 🙂 😉 no tak mňa to čerešňovanie vyšlo draho 😠 😠 dneska som skočila na váhu a mám + 😠 😠 asi tie stromy vypílim ...no čo už
@z.vrablova prajem ti krásnu dovolenku 😉 😎