icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

emily_666
28. jún 2011

ahojte babeny, vaša téma sa mi veľmo páči, aktuálna aj pre mňa. Po pôrode mi zostalo zopár kilečiek navyše a ak s tým niečo neurobím, budem musieť celý šatník vynoviť, bo nič neoblečiem, čo predtým ☹ ☹ ☹
ak by sa vám niektorej chcelo, budte taká dobrá a napíšte mi v skratke, na čom ste sa spoločne dohodli, mám na mysli, čo robíte pre to, aby ste schudli. Bohužial je tu už 739 strán a ja nemám čas prečítať ani 2, však to poznáte. dakujem

idris
29. jún 2011

Ahojte kočky tak aj som včera narazila na toto je to podľa mňa dosť podobné nášmu jedálničku tak kopírujem

Nie je to dieta,ale zivotny styl.!Norbiho tajomstvo alebo zbohom drastickým zázračným dietám!Ja som schudla a chudnem dalej

POTREBNÉ PRÍSADY

Rado by som sa s Vami podelila o dietu , ktora skutocne zabera a pokiala neverite ako ja zo zaciatku, tak sa naozaj oplati vyskusat.Ja som schudla 10kg a moja svokra neuveritelnych 25.Mozem Vam povedat, ze uz mi liezli na nervy vsetky novinky v chudnuti.Po precitani knihy norbiho tajomstvo som pochopila , ze vlastne mozem jest vsetko, ale zalezi na tom kedy.Nizsie uvadzam priklad stravovania.Rada by som pomohla vsetkym zenam , ktore trpia nadvahou a nechcu sa v jedle obmedzovat ono to skutocne funguje BABY NA POZIADANIE UVEDIEM PRIKLAD MOJHO STRAVOVANIA POMOCOU ´KTOREHO CHUDNEM..SKUSIM NAPISAT JEDLA , KTORE SI PAMATAM RAŇAJKY:JA SA SNAZIM PRAVIDELNE CCA 8-9 HOD.VACSINOU MAM CHUT RANO NA SLADKE , TAK SI DAM MLIECNU RYZU ,ALEBO JOGURT S ROZKOM .A INOKEDY PRAžENICU Z 2 VAJEC ,ALEBO NA TVRDO UVARENE SO ZELENINKOU A CIERNYM ROZKOM.PROSTE TO JE JEDNO , ZHRUBA CO ZVYKNETE RANAJKOVAT DESIATA :JA NEPOTREBUJEM , LEBO BY MI NECHUTIL OBED ,ALE KTO CHCE TAK MOZE AJ TYCINKU, JA SI NIEKEDY DAM AJ COKOLADKU OBED:CCA 12-13 HOD ZELENINOVA POLIEVKA, MASOVY VYVAR ,PROSTE POLIEVKY AKEKOLVEK. LEčO, VARENE MASKO, GRILOVANE KURCA BEZ KOZE SO ZEMIAKMI ,RYZOU.JA ODPORUCAM KLUDNE OBEDOVAT AKO DOTERAZ . OLOVRANT :VACSINOU ZJEM NEJAKU POMAZANKU S NATIERKOU, ALE UZ LEBO PO 15:00 ZIADEN CHLIEB ANI MUKA ,ANI RYZA A NI ZEMIAKY.NAMIESTO CHLEBA SI DAVAM TIE RACIO CHLEBICKY VECERA:SALATY S KURACIM MASOM.ALEBO MASO SO ZELENINKOU ,ZAPEKANE KURACIE MASO PROSTE CO VAS LEN NAPADNE, KTORA MATE CO RADA.DOLEZITE ,ABY TAM NEBOL CUKOR,MUKA , ZEMIAKY...A KLUDNE SA MOZE JEST AJ PO 18:00..

POSTUP PRÍPRAVY

Môžeme jesť od 6,00 do 22,00 hod.

Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.

Od 6,00 do 15,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. O 12,00 hod končíme jesť Cukry a múku.A po 15,00 hod nejeme zemiaky a ryžu.

Od 6,00 do 22,00
Môžeme jesť všetko, koľko nám chutí. Po 12,00 bez cukru a múky, po 15,00 bez zemiakov a ryže.

V noci telo spracováva tuky uložené v tele, lebo nemá po 15,00 cukor, múku, zemiaky, ryžu. V noci chudneme najviac.
Je vhodné mať o 11,30 – 12,00 prvý obed a o 14,30- 15,00 druhý obed.
Pamätajte na: pravidelnosť, Čas, 5 x strava, vytrvalosť, nehladovať, podporiť cvičením

(6,00 - 12,00)banán, Becherovka, likér, vyprážané strúhanka, lekvár, čokoláda, zákusky, cestoviny, aj do polievky, sladké nápoje, džús, ďatle, figy, fašírky, hranolky, chipsy, ľadový čaj, koláče, ovocné jogurty sladené, kakao s cukrom, knedle, krupica, kompóty, lekvár, lasagne, ochutené mlieko, bravčová masť, husacia, med, nanuky, zmrzlina, paštéty, pomazánky, ovocné polievky, ovocná ryža, kečup, strapačky, saláma, slanina, vyprážaný syr, šľahačka, šampus, ovocné šťavy, zemiakové guľky,..

(6,00 – 15,00)ananás, marhule, broskyne, egreš, fazuľa suchá, celozrná múka, cestíčko, graham, ryža, hrušky, lahôdková klobása, kukurica, kečup nesladený, majonéza, maslo, mandarínka, melón č, ž, mandle, orechy, mango, musly, nektarinky, pukance, puding - škrob zemiakový, plnená paprika, hráškový prívarok, pomaranče, slanina údená, syry tavené, semienka, tekvicové, smotana aj do kávy, šľahačka, tlačenka, tvaroh mastný, víno biele muškát, pivo, zemiaky, umelé sladidlo...

(6,00 – 22,00) aníz, artičoky, baklažán, bazalka, brokolica, bryndza, bravčové chudé, cesnak, cesnaková smotanová omáčka, cesnakový nárez, cibuľa, citrón, minerálka, čaj, cvikla, cviklový šalát, cukina, čalamáda, černice, čučoriedky, Coca-cola light, dyňa, divina, tvaroh nízko-tučný, fazuľa, fazuľka zelená, fanta - light, grep, gulášová polievka bez múky a zemiakov, hovädzie mäso, huby, polievka, chren, jablko zelené, jahody, jogurt biely, káva, kefír, kola -light, kokos, kapusta akákoľvek, karfiol, kareláb, kel, kôpor, kapor, kačica, klobása suchá domáca, kuracia polievka, kurča dusené grilované, prsia na brokolici, na ananáse, so syrovou omáčkou, lečo, langusta, mak, malina, mrkva, mlieko, morčacie mäso, olivy, paprika, aj v octe, šalát, paradajka, patizón, petržlen, pšeničné klíčky, šrot, praženica, vajíčko, párky - bez múky, sója, polievka mäsová, zeleninová, so smotanou, pstruh, redkvička, repa, ríbezle, ringloty, rasca, ryby, šalát, syr Ementál, Eidam, Parmazán, Feta, ovčí, smotana nízko tučná, sviečková, slivky, sezam, sója, kocky, fašírky, grécky šalát s Fetou, špenát, šošovica, šunka, teľacie mäso, tekvica, tvaroh nízko tučný, tuniak, treska, Tofu, uhorky, rýchlo kvasené, voda, vajcia, višne, víno červené suché, zajac, zubáč, zelenina, želatína,...

ovocie
skupina č. 3, všetky druhy ovocia.
skupina č. 2, ananás, marhule kyslé, broskyne, egreš, hrušky, mandarínka, melón žltý, červený, mango, nektarinky, pomaranče. Ak sú sladké, radšej jesť do 12,00.
skupina č. 1, zelené jablko kyslé, jahody, citrón, černice, čučoriedky, grep, kokos, malina, olivy, ríbezle, ringloty, slivky, višne.

Teda čo môžeme jesť večer

Zeleninová polievka bez zemiakov, múky, bez cestoviny. Môžeme ju zahustiť smotanou.
Mäsodusené, varené, na prírodno, zapečené so syrom tvrdým, s akoukoľvek zeleninou, bez hrášku a kukurice, so syrovou omáčkou, smotanou,
Ryby- na akýkoľvek spôsob,
Mäsová polievka, bez cestoviny, so zeleninou a mäskom, prípadne tvrdý syr,
Jogurty biele, ako príloha ku šalátom,
Pomazánky, bryndzová, tvarohová so smotanou, smotana, zeleninové, vajíčková,
Mlieko, acidofilné, kefír, sójové mlieko,
Víno červené suché, Pšeničný polystyrén ako náhrada chleba.
Tvrdý syr, šunka, klobása suchá, párky bez múky, sardinky, tuniak, šunka v aspiku,tlačenka, slanina,
Šaláty,zelenina, kapusta, cibuľa, grécky šalát, uhorkový so smotanou, šalát s tuniakom,
Vajcia, na mäkko, na tvrdo, plnené pomazánkou, praženica,
Falošná tatárska omáčka: smotana, 50 ml olej,2-3 malé lyžičky horčice, malá cibuľka na jemnučko, soľ, korenie – peper.

Večera:
- zeleninová polievka s kapustou a paradajkovým pretlakom,(ako Boršč) zahustená smotanou.
- V alobale zapečené mäso s paprikou, paradajkou, cibuľkou, olej, soľ, korenie
- Kuracie prsia na prírodno, zeleninový šalát, jogurt,
- Karfiol ako mozoček, smotana s horčicou, zelenina,
- Polystyrénový chlebík, bryndzová pomazánka s pažítkou, olivy,
- Kura zapečené na kyslej kapuste (pod aj nad kurčaťom - naporciované, nasolené, urobíme vrstvu kapusty, keď je napol hotové, polejeme smotanou s vajíčkom, soľ, korenie)
- Zeleninový šalát s tuniakom- Grilované kurča, obloha,
- Varené mäso na cibuľke a na červenej paprike,
- Paprikáš so smotanou,
- Prsia na ananáse
- Zapečené mäso na prírodno so syrom (tvrdým),
- Mäso na hríboch, na smotane,
- Mäso na prírodno so syrovou omáčkou,
- Grécky šalát, tvrdý syr,
- Mäsový vývar so zeleninou a mäsom z polievky,
- Vajcia na tvrdo plnené pomazánkou, zelenina, tuniak
- Kapustnica bez zemiakov
- Syrová roláda
- Ryby
- Hríby, /nie vyprážané/

janca13
29. jún 2011

Ahojte dievčatá no čo ako po včerajšku? mne kľudne môžete zapísať 1 🙂 no a dneska doobeda teda do 10 hod. u mňa chaos zmätok a panika 😅 musela som letieť do mesta niečo povybavovať,potom pre kyticu(moja Lucka išla na prmocie do BA ) a nakoniec si ešte vymyslela aby som jej vyžehlila vlasy 😠 ona ma krásne kučeravé a je z nich nešťastná,lebo všetky baby v ich triede majú rovné tak aj ona také chce trdielko moje.No ale nech ma radosť tak som žehlila a bola z nich taká vytešená,lebo ich mala asi o 10cm dlhšie. Takže od raňajok po desiatu som mala pauzu 31/2 hod. no čo už a teraz sa tu vytešujem z káááávy 😀 😀 už som mala absťák.

janca13
29. jún 2011

@katkav no ja som už ožehlila... síce len vlasy 😀 😀 😀

janca13
29. jún 2011

@idris džem je už uvarený?? no a tú metodu čo si sem šupla poznám,čítala som aj knihu.Moja kmotra sa podľa nej stravuje a za 1 mesiac schudla 5kg.Máš pravdu že je to niečo podobné čoho sa tu väčšinou držíme aj my.Norbi to aj opisoval v tej knihe že vychádza zo stravovania ešte neandrtalcov 😀 😀 😀 : doobeda nemali čo jesť tak jedli len zeleninu,semiačka a obiloviny a po obede už ked prišli z lovu a doniesli mamuta 😀 boli bielkoviny. Takže on odporúča sacharidy do 15:00 a potom bielkoviny.A viem že má aj nejaké obchody s potravinami,lebo kmotra si niečo objednávala z Trenčína.

idris
29. jún 2011

@janca13 ešte nie je navarený dnes ráno som len povarila takže keď na obed zaspí mala alebo až v noci 🙄

janca13
29. jún 2011

@emily_666 ahoj a vitaj 🙂 😉 no väčšina z nás sa snaží jesť zdravo,pravidelne,dodržiavať pitný režim a ak sa dá pridať nejaký pohyb. Ja ti môžem napísať ako asi vypadá môj.Rano: celozrnný rožok,syr(alebo šunka) zeleninka Desiata: ja si dávam jogurt alebo ovocie Obed: zeleninová polievka (ja si dávam aj inú akú mám uvarenú ale nezahusťujem ju) mäsko 100-150g polovičná porcia prílohy a vééľa zeleninky Olovrant: jogurt s rožkom,alebo rožok so syrom ,mlieko a mussli...Večera ak mám zelenin.polievku tak tú,alebo zelen.šalát s vajkom(tuniakom,syrom...) no a teraz väčšinou melon. Ja som začala chudnúť v apríli a schudla som 6 kg čo sa ti možno bude zdať málo,ale mala som veľa dní ked som zlyhala 😠 😠

janca13
29. jún 2011

@idris a variš až do zhustnutia,alebo dávaš gelfix? Lebo ak varíš ako naše staré matere tak dovi -dopo to bude trvááť aj noc ti bude málo 😀 😀 postav tú svokru k hrncu za trest za tie sladkosti 😀 😀

katkav
29. jún 2011

@janca13 to tak byva, kto ma kucerave, chce rovne, kto rovne, chce vlnite....ja som kedysi tiez mala take dost vlnite, tiez si teraz rada zehlim, aspon to nevyzera tak divoko potom 😉 dnes sme stihli ist na omsu, do obchodu, uz sme obedovali a mne sa chce hrozne spat a malemu nejak nie 😉
inak pruseeer (pardon za vyraz), buduci tyzden pojdeme k nasim, to by som mohla nejak tabulku spravit, ale ten dalsi tyzden ideme k svokrovcom a tam internet nemame, musim nieco vymysliet, aby som stale Janku nepretazovala....asi poslem vsetkym link, nech si k svojmu menu hodia cislo a hotovo a bude to bez grafu jeden tyzden, to by sa dalo prezit 😉

mia258
29. jún 2011

Ahojte.
So mnou to teda ide dolu vodou, rovno sa priznávam, ďalšie plusko na váhe.

Malá mi ochorela, má zapálené hrdlo, kašle, kýcha, soplí. Včera sme tu mali 35° vonku a dnes 30°, my sedíme doma kvôli chorobe a sme z toho obidve na nervy. Mia nechce jesť (kvôli hrdlu), zaspí po hodinovom plači a potom sa o pol hodinu prebudí, lebo nevie dýchať ☹ Našťastie nemá teplotu, len raz je úplne spotená, inokedy má studené rúčky. Bojím sa toho, že nás pošlú do nemocnice 😢
Poobedia sú hotová katastrofa, len ju nosím na rukách alebo v šatke, nemôžem ísť ani na wc, lebo musíme byť stále v pohybe. A keď už zaspí, tak do seba rýchlo tlačím jedlo, aby som stíhala ešte ostatné porobiť a viem, že o chvíľu bude hore a zas začína kolotoč...

Nestíham vás dočítať, tak len dúfam, že sa máte všetci dobre a pekne z vás ubúda 😅

idris
29. jún 2011

@janca13 chcem to variť do zhustnutia 😅 😅 😅 no uvidím ešte

@mia258 skoré uzdravenie malej

nám dnes odstavili vodu, ako total doma máme bordel .....

janca13
29. jún 2011

@katkav no spanie ani nespomínaj,neviem čo mi dneska bolo,ale musela som si urobiť aj tretiu kávu,lebo by som bola asi zaspala po stojačky.No ja s mojou malou do kostola nemôžem,lebo ona neobsedí (aj ked teda máme aj pre deti zvlášť miestnosť) ona ked objaví dvere tak len von a to ked ju mám nahánať okolo kostola... tak pravdu povediac viac nechodím ako chodím.

janca13
29. jún 2011

@mia258 no moja to mi je ľúto 😔 netráp sa teraz váhou,neboj bude dobre.Malinkej prajem skoré uzdravenie.

janca13
29. jún 2011

@idris ešte miešaš?? 😅

katkav
29. jún 2011

@janca13 no okolo Velkej noci som maleho aj ja nahanala, to bolo fajn na chudnutie, len som z omse nic nemala a teraz vacsinou uz dokaze pekne sediet, aj ked dnes som ho pomaly cely cas krmila, aby vydrzal a ku koncu uz zacal pistat, lebo mu bolo dlho.
Dnes sme skoro dvakrat zmokli, isli sme zase na dlhu prechadzku a prvykrat sme sa schovali pod stromy pri malom Dunaji a kusok sme presli, bola aj duha a zmokli sme skoro druhykrat. Ja som dnes taka nejaka akoby mechom ovalena, ci co.
A zacinam mat asi depku, ze mi ta vaha stale stoji....chcela som byt tehu s 85 kilami a vyzera to, ze budem mat tak 95 miesto toho a to sa mi veru nepaci, asi to budeme musiet posunut, aj ked neviem, ci sa mi podari schudnut o par mesiacov, som nejaka demotivovana, alebo co. Uz mi z toho asi sibe, lebo som skusala vyradit zo stravy chlieb a to je blbost riadna, pretoze vdaka tomu sa asi moje telo brani a nepusti dole ani gram. 😠 😖 No nic, nejdem tu kazit moralku, nech sa vsetkym ostatnym pekne dari 😀 skusim ist odznova naplno od zajtra 😉

jojina11
30. jún 2011

ahojte, niečo aj ja pridám do fóra, takže zatiaľ pomaličky idem dolu/ klop, klop/ ale mám skúsenosť, , že pol týždňa váha klesá a pol stúpa, tak uvidím v pondelok,
od zajtra už nastupujem do práce, tak tu budem ešte menej ako doteraz 😢 , ale čo narobím, budem sa snažiť o to viac, dúfam, že sa mi to podarí,
zatiaľ musím v práci spojazdniť internet, alebo hlásiť @yennn už v nedeľu/ ak teda Jani môžem/
včera sme boli vonku na prechádzke počas dažďa, vôbec nevadilo, dokonca Vladka aj spala v koči, čo sa už strašne dlho nestalo, tak sme sa hodinu motali a bolo nám fajn
všetkým vám prajem pekný deň a úspešné chudnutie 🙂

emily_666
30. jún 2011

ja sa snažím pekne obmedzovať v jedení už 3 týždne, žiadna čokoládka a sladkosti ( predtým som dokázala doslova ZOŽRAŤ tu velku milku na posedenie 🙂)) - čo ked je čokoládka taka mňam mňam ), nepijem žiadne sladené a sirupové vody, aj chlebík obmedzujem, lebo tiež som zjedla štvrťku za deň 😒
mala som 68, dneska o 2 kg menej, celkom slušné na začiatok
možno sa vám zdá, že to nie je tak veľká váha, ale som dosť nízka, tak tie kilá na mne vyzerajú inak, som ako gulička 😝
tak len dúfam, že mi to predsavzatie aj dlho vydrží

janca13
30. jún 2011

Ahojte 😉 a zase kávičkujem sama? ešte ste sa nevrátili s vysvedčeniami?? 😀 😀 no my ho už máme doma

janca13
30. jún 2011

@katkav no len nič neodkladaj a ked chceš byť tehu tak šup šup na to,lebo dopadneš ako ja toľko som to odkladala,že ked som už zrazu aj chcela byť tak to zrazu nešlo a trápila som sa (hlavne psychicky ) dosť rokov až som to nakoniec vzdala a povedala som si,že mám aspoň Lucku a je vééľa žien kt.nemajú ani to šťastie mať aspoň jedno dieťa.No a už ked som to vôôôbec nečakala tak to prišlo a strašne ma to zaskočilo.Ved teraz sa pekne stravuješ tak sa budeš aspoň snažiť nepribrať veľa a chudnúť môžeš aj potom.No a mne pomáha ked sa chcem naštartovať aspoň 2 dni kontrolovať so stobom som na tom asi tak,ako
@jojina11 1/2týždňa váha klesá a po víkende ide hore,ale ja viem aj dôvod.Všetci sme spolu doma tak mi chutííí.

janca13
30. jún 2011

@katkav a ešte ja vždy ked som vylúčila zo stravy chlieb,tak som to vydržala tak týždeň a potom som bola schopná zjesť aj 1/2 na posedenie!!!!!!!!!! Takže teraz si dám 2X za deň a večer mi už ani na rozum nepríde 😉

janca13
30. jún 2011

@emily_666 no vidíš ako pekne si sa rozbehla 😉 len treba vydržať a nevzdávať sa po nejakom neúspechu 😉

emily_666
30. jún 2011

@janca13 ja neviem, ale akosi mi ani nejde chuť na sladké, ozaj neviem, čím to je

janca13
30. jún 2011

@emily_666 no ale ved to bud rada,neboj ono to príde ked to budeš najmenej čakať 🙂 možno je to aj tým,že pravidelne papáš a u mňa je to najhoršie,ked dostanem ms 😠

katkav
30. jún 2011

@janca13 😀 dakujem za slova povzbudenia. Tiez si hovorim, ze budem sa snazit pribrat pocas tehu co najmenej, lebo ozaj to vekom asi pojde tazsie otehotniet, aj je to neskor asi vacsie riziko 😉 Vcera na mna nejak dolahlo asi to, ze mi vadi, ze mi to nejde rychlejsie, neviem, ci to je este tym, ze kojim, ale ved vela kociek schudlo aj popri kojeni viac ako ja, neporiadok tu mam....ale som si povedala, ze dnes dam vsetko do poriadku, lak na nechty pripraveny, farba na vlasy pripravena, este nohy si musim okosit, nech som pre mm viac sexy 😉 A zajtra je prveho, @adky spominala, ze bude zajtra nov, takze perfektny den na ocistny den, tak si asi kupim melon a budem cely den na melone a cajikoch a vode s ladom a snad nieco pojde dole, takze od zajtra zacinam znova a uvidime, mozno do konca augusta este dam nejake to kilecko dole a bude to fajn 😉
dnes uz mam za sebou dlhu prechadzku, maly mi zaspal na pol hodinku a ani za svet si nechcel v kociku lahnut, tak mi vsetci vraveli, ze uz vam spinka a ja, ze viem, ale lahnut si nechce, tak spal po sediacky ako zvoncek alebo konvalinka? 😉 zajtra ma segra promocie, tak tu bol jej mm, lebo segra si zajtra nema co obliect, tak som ho nabalila svojimi satami, snad nieco oblecie 😉 idem sa pustit do toho megabordelu 😉 a skraslovacieho procesu 😀 😀

elina313
30. jún 2011

ahojte kočenky, ten Norbiho update čo sem dala @idris ma nejako nadchol - tak som sem hodila aj diskusiu, ale to neznamená, že nepatrím k vám 😀 😀 😀 len čakám, že vás konečne poteším výsledkom 😎 😎 😎

elina313
30. jún 2011

ahojte kočenky, ten Norbiho update čo sem dala @idris ma nejako nadchol - tak som sem hodila aj diskusiu, ale to neznamená, že nepatrím k vám 😀 😀 😀 len čakám, že vás konečne poteším výsledkom 😎 😎 😎

macekovam
30. jún 2011

ahojte je tu niekto?? 😕 😕 😕 😕 😕

janca13
30. jún 2011

@katkav tak u nás os poobedia leje ako z krhly,takže my sme boli len doma zatvorené 😠 😠 a naháňali ma tu kedejaké chúťky tak som zdolala celý melon čo so kúpila a mal asi cez 3 kg 😅 😅 no ale lepšie ako sladkosti. Ja tiež ešte kojím a tiež mám niekedy pocit,že sa ma tie kilá držia ako zásoba pre mliečko a vie ma vytočiť,ked stretnem maminu kt.kojí len preto,že popri tom chudne 😠 😠 a potom si aj myslím či mi tie kilá nejdú dolu,lebo nejem pravidelne,ale stále aj ked je to len ten melon... no neviem zajtra ráno skočím na váhu a uvidím ako som na tom .Takže zajtra ideš na oslavu čoooo? My ideme v sobotu,švagor má 50 tak som zvedavá ako to zvládnem 😝 Alebo žeby to v mojom prípade bolo už vekom ???????

janca13
30. jún 2011

@macekovam no ja som tu,ale ty už asi nie jedine žeby si pri tom pc zamrzla 😅 😅 no ako sa ti darí? vymyslela si nejakú novú stratégiu ako tie kilá oklamať??

macekovam
1. júl 2011

@janca13 no ahoj🙂 citam kazdy den len neprispievam...no snazim sa🙂 v utorok som sa bola orculovat so sestrou...a bolo super...ale s kocikom to na nasaj trase urcite nehrozi...kedze ideme rovina...hore kopec,dole kopec a nemam brzdu na rucke kocika tak volim zivot dietata 😀 😀 😀 😀 😀 a zostava doma🙂 mala som co robit aj sama so sebou kedze to ideme cez dedinu a jazdia tam aj auta🙂 ale bolo velmi dobre...inak vecer cvicievam billyho...tae bo...ale to nie je nic nove....dnes je vraj nov...tak som si dala ranajky normalne ako vzdy a teraz budem len polievkovat zeleninovu polievku a na veceru si dam trochu tvarohu len koli bielkovine....a zajtra uvidim🙂nemozem sa chvalit lebo potom sa vzdy vseko zazrakom zvrati 🙂 🙂 🙂 🙂

sanym
1. júl 2011

Ahojte. Hlásim návrat z dovolenky. Pribrala som tam kilo, čo je vzhľadom na množstvo a druh pojedenej stravy a na to, že som vôbec necvičila celkom fajn. Horšie je, že sa doma nejak neviem znormalizovať a pokračujem v záhaľčivom spôsobe života. 😀
@macekovam prosím ťa, zvládaš toho Billyho v pohode? Ja som od januára chodila na taebo, ale už bohužiaľ skončilo a išlo mi to super. Potom mi mm kúpil 4 CD Billyho a hneď pri prvom som skoro dušu vypľula a keď som si dala ultimate tréning, myslela som si, že nastala moja posledná hodina. 😝 😀