icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

vejula
11. júl 2011

@monika.c 5000 je strašne malo.... ak si pod 7000 KJ tak možno aj preto nechudneš že ješ strašne malo a vtedy sa metabolizmus spomaluje, určite si uprav stravu na minimalne 7500KJ kedže kojiš dala by som to aj na 8000KJ a možno ti pojde zazračne vaha dolu 😉

vejula
11. júl 2011

@liana81 aha, no fakt nevedno možno nejake ormony.. neuživaš HAK? aj z toho zvyknu niektore dievčata priberať

vejula
11. júl 2011

@janca13 neva, ty to dobehneš 😉 a čo sa ti tento tyžden nedarilo dietovať?

janca13
11. júl 2011

@z.vrablova no ved aj ja som schopná zjesť aj kilo na posedenie a keby len toľko ale aj viac no a na noc moc nechcem,aby som nenocovala na WC 😅 takže už od 17:00 už nie apotom som hladná a dobieham celý deň ... ale aj tak mi už idú ušami 😀 😀 😀 😝 neboj riadne sa do toho zahryzneme a pôjde to 😉

janca13
11. júl 2011

@vejula no ved dúfam,že to dobehnem ...ani neviem nejak som sa nekontrolovala čo jem ale nie žeby som vééľa,ale skôr tak že ZLE .Celý deň melon,marhule, uhorky ...a večer chlieb ... 😝 no a dostala som ms tak dúfam,že je tam aj zadržaná voda v tele ved uvidím o týždeň.

janca13
11. júl 2011

BABY a všimli ste si,že nás veľa pribralo???????????????????????????? čo s tým??????????

adky
11. júl 2011

@z.vrablova to sa mi az nechce verit,ten strasny prirastok na vahe. Odvaz sa aj zajtrra rano,na 90% to bude o dost menej, Ved to sa neda za taky kratky cas pribrat 3 kila,aj ked si mala prehresky,ale len malicke. My sme mali za teto tyzden 3 grilovacky kde som sa bohuzial neobmedzovala v jedeni a pribrala som 0,9 😒

liana81
11. júl 2011

@vejula práveže neužívam, ani som neužívala nikdy 😒 ale najviac sadla mám v tom bruchu, darmo chodím, bicyklujem, eliptical, tak na brucho to najmenej vplýva, a brušaky nevládzem robiť, tak 20-30 za večer ale nevládzem sa ani dvihnúť, uplne kondička je niekde inde ako keď som mala 18-nasť 😀

liana81
11. júl 2011

@yennn ozaj a kde si teraz môžem sledovať tabulku?

yennn
11. júl 2011

@liana81 poslem link ale neviem ci si v nasej sukromke clenkou - asi este nebola, ked si odchadzala, teraz uverejnujeme do vytvorenej sukromky. Ak ti ten link nepojde, tak musis poprosit @katkav aby ti spristupnila, lenze ona je teraz na dovolenke, tak budes musiet pockat. Ale o nic si neprisla, nasa tabulka teraz komplet pribrala takze neni co vidiet... 😒

dicinka1
11. júl 2011

@yennn :D

Baby,skúšali ste jablčný ocot?

denne73
11. júl 2011

heheheheh baby vidite??? a ja nie a nie pribrať naspäťaspon 5kil. Pošlite chytááááám

liana81
11. júl 2011

@yennn ok, nebola som členkou, vtedy to ešte nebolo tá sukromna 😀

yennn
11. júl 2011

@denne73 júj moja, tu sa chudne, a nie priberá. Ale chápem že ťa zmiatol názov tejto témy, takže to chápeme a nehneváme sa na teba, že tu provokuješ 😉 Chápem že každý, kto nie je spokojný so svojou váhou, má problém .... či už má plus alebo minus 5 kil 🙂 Držíme ti palce, aby si to pribrala a ty drž palce nám, aby sme tie naše schudli, dobre? 😉

z.vrablova
11. júl 2011

@adky ... Adi, tiez nechapem, ale rozhodne sa zajtra rano vazim...
Dnes som cely den vazila, pocitala, a neplanujem s tym skoncit, kym sa bude darit.... 😉

@janca13 ... tak vidis, ze to malo pricinu, ja nanestastie ms necakam aspon 2 tyzdne... 😉
A dnes som hadzala melon do tabuliek... uuuplne v klude 100g = 140kJ (B1 T0 S7)... ja som dnes zjedla 1kg rozdelene v dvoch jedlach...

@janca13... mozno za to moze mesiac... pribuda... ☹

denne73
11. júl 2011

@yennn juj ale ved ja som to pochopila a určite nechcem provokovať 🙂)))) prajem vám všetkým aby ste zhodili a boli so sebou spokojne🙂

z.vrablova
12. júl 2011

Babule, neuverite.... !
Dnes mi nedalo a postavila som sa znova na vahu a ukazuje mi o 900g menej ako pred tyzdnom 😝 😀 .... taky velky balvan mi spadol zo srdca.... 🙂 takze zjavne bola vcera chyba vo vahe... hned idem kupit novu baterku, viac takych prekvapeni nejdem riskovat..... 😉
Nic to vsak nemeni na tom, ze pokracujem v pocitani kJ a vazeni potravin, mam pocit, ze som prehanala porcie.... 😉

martinex
12. júl 2011

@z.vrablova zuzi super,mozno by si si mala este odsledovat miesot kde sa vazis,aj v tom moze byt chyba.... ale tesim sa s tebou 😉

z.vrablova
12. júl 2011

@martinex .... dakujem.... a miesto mam odsledovane, resp. mam naznacene presne okraje vahy... takze v mieste to nebude, jedine, zeby bolo vcera zemetrasenie 😀, som si ista, ze to mohlo byt jedine baterkou, zda sa, ze uz ma svoje odsluzene... 🙂

tinika
12. júl 2011

@denne73 ty potvoro neprovokuj .)
hned ako odrodim ti poslem aj 10

vejula
12. júl 2011

jaj baby prave som sa nejako utrhla z reťaze a zožrala som všetku čokoladu čo sdoma mame a to jej nebolo malo... prdele aka som krava hlupa. a to som sa už 2 tyždne držala bez väčšich prehreškov 😠

janca13
12. júl 2011

Ahojte 🙂
@z.vrablova no vidíš!!! super teším sa s tebou 😉 ja som sa tiež ráno odvažila ale moja váha potvora mi menej neukázala 😠 😠
@vejula a čo by ťa malo to naše priberanie demotivovať,tak teba asi motivuje 😀 😀 😀

vejula
12. júl 2011

@janca13 no ja neviem akusi som dostala strašnu chuť a navyše švagrina došla z anglicka a doniesla kopu čokolady... ved to sa už nedalo dalej odolavať, a taka dobra bola, och joj.. aj sa bojim napisať kolko som jej zjedla, no pokryla mi hadam odporučany energeticky prijem na cely den... takže teoreticky by som do večer už nemala jesť 😅 ale to je samozrejme nonsens to by som otrčila kopyta... tak si teraz robim čaj nech sa trošku prečistim a neutralizujem chute. ty sa ako dnes ddržiš?

janca13
12. júl 2011

@vejula no na počudovanie dobre aj včera celkom OK stále ma láka dať dolu do budúceho piatku tie 4kg aby som mala aspoň 75 na dovolenke.Akože aj by sa to dalo ale neviem či to nie je moc zlé na mlieko.A v nedeľu som stretla kámošku z detstva čo vždy bola taká pri tele a teraz je ...ja neviem asi ani 50 kg nemá a je vysoká ako ja ..skoro som okoktavela ked som ju videla skráátka super!!! Som ju chválila a hned som sa jej pýtala či to je tým že má mladšieho pertnera a len sa smiala no lebo keby povie že hej,tak aj ja vymením toho môjho 😀 😀 😀 😀 😀 ale len pokiaľ neschudnem!!!

vejula
12. júl 2011

@janca13 😀 😀 😀 ty si pripad 😀 no holt niektore ženy maju take odhodlanie, ja neviem akosi stale po čase upadnem, už zas mam chuť na sladke a to som pred 2 hodinami dojdla tie čokolady..a ch joj

janca13
12. júl 2011

@vejula neopováž sa !!!!!!!!!! ideš odtiaľ!!!! vidím ťa !!!! a neklam že si si nedala si zašpinená 😀 😀 😀 😀 pekne si zober mrkvu a chrumkaj to ťa na chvíľu zabaví.Ty ale aj ja to mám tak,že niečo schudnem a potom mám pocit,že si môžem dovolovať!!! nie žeby som si povedala super idem dalej lebo ja mám toho teda ešte dosť na sebe a teraz v lete by to mohlo byť také jednoduché ked je toľko zeleninky a ovocia. Do prčic!!! No ale asi ak to neschudnem tak si dam nejaký trest!! len neviem čo by som vymyslela 😝

martinex
12. júl 2011

@janca13 teraz som si spomenula,ako si spominala mladsieho partnera. mam znamu a klasika,dve deti,muz,sedave zamestnanie a kila isli hore,ale aj s nimi bola kocka,prose jej to pristalo. mala nejakych 95kil. a ked som ju stretla asi po roku,akoze sanka dolu sefe...nechapala som, chuducka,krasna bab z nej bola, oblecko nosi 38micku a dala dole vyse 30kil. a ked som vyzvedala ze jak sa jej to podarilo,tak mi prezradila,ze sa zalubila do nejakeho mladeho zajacika, do toho stres kvoli detom a muzovi....ale akoze super vyzerala. teraz sice so zajacikom uz po lukach nesanti,ale postavu si drzi stale,takze aj zle je na nieco dobre 😀

janca13
12. júl 2011

@martinex no ved hovorím 😀 😀 😀 Aj ona mala problémy,jej sa muž zastrelil takže to jej nezávidím ale vyzerá úúúúžasne) no a ja som hovorila mužovi že by som to mohla skúsiť a tak mu hovorím že ved aj ty si nájdi (samozrejme všetko sme brali na tej žartovnej rovine ) no a on že :"A ty sa budeš chcieť potom vrátiť???" a ja že no a on : NO URCITE!!!ked sa konečne sa ťa zbavím 😀 😀 😀 😀 😀

janca13
12. júl 2011

@martinex a ešte moja LUCIA zabila že oci to by si ju musel odviesť do LEVOCE si niekoho nájsť (slepecký ústav) 😀 😀 😀 😀 ...ale ako mi veria!!!! jáá ich skrátka milujem 😎

martinex
12. júl 2011

@janca13 moj muz by asi reagoval podobne 😀 😀 😀
pekne ti davaju,este stastie ze tie moje deti este nevedia odpapulovat 😵 ale sak pockaj, ja som sa uz nasrala a do buduceho leta tu budem pobehovat v bikinach velk. M a nie ze do moletomody ist kupovat 😠 a potom ich vsetkych prejde smiech...
akoze moj stary stale vravi ze ma ma rad taku aka som,ale kedze mam VS tak som dost mudra nato ze viem, ze by bol isto radsej mal pri sebe sexy 65kilovu cicu ako 95kilovy tank, sak logika,nie???
a to ze mi vecer nuka tycinky,keksiky a blbosti,no co s nim....zabijem ho,ked ho tak lubim?!?! 😅