Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@martinex ... Matka, mat tak tvoje odhodlanie a zacvicit si... ja mam Kiku u mojej mamy v skolke uz druhy den a neda sa mi ani len upratat, co som taka leniva v tom teple, nieto este cvicit. Zato plavanie mi chyba, na dovci som si svoje kazdy den odplavala. Zajtra ak bude pekne sa chystame do Thermalparku, tak snad... 😉
Mna moj muz chudu nikdy nevidel, zato o 20kg chudsiu hej, aj jemu by som priala zazit ake to je byt manzelom krasnej, stihlej manzelke... 😉
Tiez som zistila, ze moje dieta nema pekne fotky so svojou maminou, kedze manzelove zabery momentalne mazem alebo orezavam ☹ a kedze v sept nastupuje do skolky, nechcem, aby jej mamina bola na posmech...☹
Ahojte baby 🙂
Vidím, že riešite niečo podobné ako ja teraz, priateľ navrhol aby sme šli na predĺžený víkend v moru. Normálne mám stres z toho, že sa tam budem pretŕčať (aj pred ním) v plavkách ☹
Asi vyrazím zajtra na nákupy a pohľadám celé sťahovacie plavky. Síce antisexi ale určite menej ako ja 🙄
no baBY TAK DNEšok som celkom že posrala... ale idem teraz na zumbu, snad aspon psychicky mi to trocha pomože a večera bude nejaka lahka dajaky jogurt a jablko a basta, a zajtra sa ide na plno očakavajte ma tu pridem si po motivaciu
@z.vrablova no super ze je to nakoniec menej,myslela som si ze vaha pochybila,nie ty 😉
@z.vrablova no poviem ti tieklo zo mna ako z prasata,vonku 30 stupnov a ja som doma cvicila...ale ten dobry pocit potom,to stalo zato....
inak ja tiez mam malo malo peknych fotiek s detmi,vsade som jak prasa vyskerena,tucna.... no jo, mozem si zato sama...tak sa z toho musim aj sama vyhrabat 😉
neboj,mi to dame 😵
@mia258 ja mam obycajne cierne cele a v pohode,okolo rite uviazem satku,tak to neni take strasne..ale boli sme sa v nedelu kupat a poviem ti,niektore tam behali v polovicnych plavkach s prevysajucim bruchom cez spodok,ze si nevidela ani aku ma farbu a v pohode vyskerena,bez hanby... proste niektore zeny to maju v sebe ze to vobec neriesia
@vejula tak aspon zumbu zmakni,lepsie ako nic...a snad ta to nakopne.. 😉
ahojte dievcence, ako sa vam dari? uz dame nieco dole vpondelok? kazda aspon 200g? ja som len zvedava, ako sa nam dari.
@mia258 kasli na stahovacie plavky, kup si pekne, aby ti vytvarovali prsia a hotovo a hlavne treba mat sebavedomie. chlapi aj pupkaci ako sa nosia po plazi... aj niektore baby🙂) ano, treba sa to naucit. tento rok plavanie ignorujem uplne... akoze mam vsetky plavky este neprestahovane do noveho bytu, chapete 😀
@z.vrablova neboj pre tie naše drobčence budeme vždy najkrajšie nech sme aké sme 🙂
@mia258 len ty nevymýšľaj so sťahovacími plavkami a poslúchni
@marthuska ...ja som si minulý rok kúpila celé čierne (OTRASNEE) len preto aby som akože všetko zakryla a vyzerala so m no hrúúúza prsia mi padli na kolená(podprsenka nebola vypchatá) brucho sa mi rozlialo ...Lucia skonštatovala že v nich vypadám ako KOSATKA 😀 😀 😀 no a kedže som nebola opálená no... (a odfotili ma a dali ma sem do noteboku ako pozadie a ked sa vidím 😀 😀 😀 😀 😀 😀) aj by som tú fotku hodila sem aby ste sa pobavili ...ale strach mi nedovolí 😝 😝
@martinex ja viem, na dovolenkách som videla mladšie aj staršie, aj hore bez s prevísajúcim všetkým 😀 a nič si z toho nerobili. Ale ja mám zo seba komplexy, toto by som nedokázala 😅
@marthuska aspoň máš výhovorku ohľadom toho sťahovania 😀 My sme neplánovali žiadnu dovolenku, keby som to vedela tak aj dušu vypustím, len aby som chudla viac. A on mi to oznámi pár dni predtým 🙄
@janca13 neblázni, nechcem aby sa za mňa hanbil 😀
O chvíľu nabehnem na nákupný maratón, ale premýšľam nad tým, že kúpať sa v šatách tiež nemusí byť zlé 😵
Ahojte kocky...neviem ako bude teraz pokracovat s chudnutim...zajtra idem na chirurgiu a idu mi napravovat lopatku...len neviem ci to urobia hned a zafixuju...ale zevraj to skor vidia na operaciu...tak uz teraz stresujem...tak neviem aky vplyv to bude mat na vahu...rada ostanem v tabulke a budem sa snazit aspon postupne zhadzovat...🙂 ale neviem ci ju nebudem kazit... 😒 uvidim prve dva tyzdne co a ako...ked vam ju budem velmi kazit, tak poprosim katkav nech ma vyskrtne 🙂
baby, na mna caka zajtra hodina pravdy, MM mi dnes kupil novu vahu 🤐 🤐 🤐
Ahojte babenky 😉 no mám včera nešiel tak som tu ani nebola a ako vidím nemal kto písať.Ja som mala včera taký čudný deň..ani som sa neprejedala a cítila som sa neskutočne nafúknutá plná a opuchnutá 😝 😝
@hella23 jasné teraz rieš v prvom rade svoje zdravíčko ako píše
@ivanka85 a
@marthuska 😉
@strasska no ako čo si odpadla ked nehlásiš?? 🙂
@z.vrablova @janca13 @martinex ahojte babulky🙂 som tu zasa len na par minut a stihla som sa docitat ze pisete o tom ako chcete byt pekne pre svojich muzikov...aj ja chcem byt pre toho mojho za kocku...to je jasne..ved ktora nechce...ale poviem vam uprimne...to ze je somnou moj muz pre mna znaci to ze ma ma rad taku aka som...a urcite nie je somnou pre dokonalu postavu...super pevne prsia...zadok z ktoreho by padal do kolien...krasnej hebkej pleti a tym podobnym blabolam...viem ze keby je somnou len preto tak by som bola naozaj nestastna zena....lebo vsetko toto stoji neskutocne vela usilia co si dobre uvedomujem...a je mi luto zien ktore to musia podstupit len koli tomu aby o ne ich muz ,,zavadil,,, uvedomme si jedno...aj ti nasi maju moznost vymenit nas za mladsiu,krajsiu,stihlejsiu...ale oni si vybrali ,,mudrost,, a tou sme pre nich my 😀 😀 😀 😀 prosim berte moj prispevok s rezervou...mata🙂
@macekovam presne ako pises...ja som teda nikdy nebola modelka, pri vyske 177cm som mala tych 72-74kg,proste baba co ma rici aj cici...a poviem ti vzdy sa okolo mna chlapi tocili a moje ultra chude kamosky nemali ani jedneho...cize skor je to o vyzarovani a sebavedomi zeny.... zena moze byt sexy aj s kilami navyse 😉
@martinex svata pravda... ide hlavne o to sebavedomie 🙂
@missy97231 jeeej cicka,aj ty si tu? ale ty teraz pekne priberaj 😉
@martinex hej bola som 😀 ale uz len smirujem a v oktobri sa vratim... kedze som ostala tehu 😉 ale to ty aj @z.vrablova budete mat svoje plany co ste si urcili splnene,, 🙂 drzim palce.
@missy97231 jaaaaj,dufam ze mas pravdu....musim sa poriadne posnazit 😵
@martinex a kolko mas za ciel schudnut? a dietujes, ci sa zdravo a pravidelne stravujes a cvicis? sa mate tam v BA,,, vedro poriadne, bazeny a kupka v plnom prude,,, mozes plavat a chudnut o dusu 😀 a kojis Adamka este?
@janca13
@ivanka85
@marthuska dakujem pekne kocky 😀
tak zatial mi zistili, ze to je naozaj lopatka, ale mam tam silny zapal sprevadzany s opuchom, tak z napravou sa bude cakat...najprv absolvujem 3-4tt rehabko a mam par liekov, nech mam co papat... 🙂
lekar mal krasny dotaz na moju vahu...ze mam par kil nadvahu, ze takych 5-6kil mam zhodit...a bude spokojny 😝 ked som mu spomenula, ze od minuleho roka ( juna ) som zhodila 17kg, tak mi nechcel verit...este, ze bol so mnou mm a mal foto v mobile ☹ on musi vsetko zdokumentovat... 😠 . ja chcem zhodit viac ako 5-6kil...aspon tych 10kg... a neuskodi to ani telu... 🙂 cim viac toho ide dolu, tym lepsia je aj kondicka a moja psychika 😀
@missy97231 ....ja ta tu pockam, mojko... kym ja dosiahnem svoj ciel, tak tu uz hadam ani ty nebudes...
@hella23... ze 17kg... skvele... a mm aky zlaty, este aj dokumentaciu poda na pockanie... 😉 Drzkaj sa, prajem ti, aby ta rehabilitacia apon trosku pomohla

@martinex neboj príde čas ked aj tvoje deti budú držať s ocinkom. A je to tak ...každý chlap povie ved ja ťa ľúbim takú aká si ale tiež by kráčal pyšnejšie s chudučkou kočkou . A teda mna osobne to štve ked stretneme nejakého jeho kámoša čo ma nepozná a on povie že to je moja žena ...no ja ked vidím že sa s niekým vykecáva tak radšej obídem a prezvoním ho že kde som 😅 😅 no ale múúúdro hovoríš o rok sa prídem popretrrčať že: JA SOM JEHO ZENA!!!!