Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ty vole, to už je pondelok? 😉
-100g
@martinex... ta co moja? co ta mm neposlucha? nic si vsak z toho nerob... buduci tyzden das krajsie cislo.. 🙂
... ja dnes vahu nenahlasim, chcipli mi baterky, mm na kupit v praci, tak snad zajtra, pozajtra sa odvazim...
Inac co som zacala minulu sobotu cvicit, mam dole 3cm z pasu za tyzden a 2cm z ramien.... 🙂
@z.vrablova ale zuzi,co ti poviem, chlapi...rozculuje ma a uz nemam silu s nim bojovat,tak sa s nim nebavim... nech si robi co chce,uz mi to je jedno...
teda pekne ti to ide dole,tie cm...a co cvicis? ja som si chcela dnes zacvicit,ale taka som unavena,ze radsej pojdem s detmi cez obed spat 😀
konečne niekto podobný problém - ja som postupne zistila, že som pribrala kvôly dojedaniu kašičiek - zla sme papkali a bolo mi ľúto tie kaše vyhodiť (ja mám rada mlieko a kašičky,...) nehovoriac o tom že pri nočnom vstávaní mi často vyhladlo. Schudnúť mi pomohlo až prianie dvoch 2Lflaší s vodou do kočíka a zrýchliť tempo. (na iné som čas nemala 😉 )
dievcence tak zase sa mi vaha pohla,smerom vpravo 😝 +1kilecko aj ked teraz docasne dovolene,ale ja s nimi zatociiiim 😀 😀
ahojte, tak som to nakoniec ustala, hlasim - 300gr 😉
Ahojte 🙂 ja mám aj strach sem dneska nakuknúť,pretože vám pokazím tabuľku a bojím sa,že ma vygumujete 😅 😅 😠 ale aspoň že vám sa darí!! A ja už tiež poslúcham,takže o týždeň ak nedám mínusko tak sa nebudem baviť sama so sebou a hotovo 😀 😀 😀 (a že akú nudu by som tu teda mala) no ok.a ja som si si dala pioniersky záväzok(teda ak vám to ešte niečo hovorí) že na vianoce budem mať 70 kg a ak nie tak ani darčeky nechcem.
@martinex a nič si z neho nerob 😉 aj mna včera večer vytočil ty kokos normálne som sa pred sebou cítila ako blbá!!! úplne pretočil jednu vec kt.sme rozoberali asi 3 týždne dozadu a zrazu to neni pravda!!!!! no ešteže bol večer,lebo by som asi mala nálet na chladničku ...ale ospravedlňuje ho to že dneska išiel na konkurz do nového zamestnia lebo v tom starom mu to už lezie na nervy no čo už s nimi s chlapmi nepodarenými 😠
ozaj a blahoželám k úbytkom 😉
@martinex.... tu som vlozila link na to cvicenie, ak mas zaujem, stiahni si.... jeden level trva asi 25min... tak sa to da stihnut aj popri detoch
... mna najviac tesia cm z ruk a pasu.... sa tesim.... 🙂 a to mam odcvicenych len 6dni.
... s tymi chlapmi je to niekedy na porazenie... my sme tiez mali minule strasnu noc, co Kika nechcela zaspat, tak vyhlasil, ze on uz dalsie deti nechce, lebo si nemoze v klude ani spravy kuknut.... ma skoro vystrelo...!
Na druhy den uz samozrejme nebola pravda, co povedal, ze to bolo v zlosti....!
@janca13.... buduci tyzden to das moja, hlavne sa nastartuj poriadne a bude do Vianoc aj tych 70... 😉
@strasska... no super, vidis, ze to vyslo.... 😉
...
Dievcence,pridavam sa k vam....mam 77kg ...vlastne v piatok som mala a dnes rano 75,5kg.......vyska 164cm..a 28 rokov...vzdy som bola baculka,skusala tolko x chudnut,ale vzdy na druhy den som prestala...ale musim sa z toho vyhrabat este pred 30-kou,lebo potom to pojde hodne tazko.........mam problem kupit si normalne nohavice,lebo som ako hruska,vsetko co mi je dobre v pase,mam zas uzke na stehnach a naopak...a ked sa vyzleciem,sodoma gomora...
Moje jedenie bolo ze som jedla vsetko,co nezjedlo mna,aj 2 keksiky naraz atd.......za den som vypila tak no 0,7 dcl vody a aj to sirupovej 😨 😠
vynechavam totalne vsetko sladke okrem ovocia........uz 3 dni pijem len obycajnu vodu a asi si zaobstaram plienky 😀
prave mi konci 2 MD....tehotenstva na mne zanechali nasledky ako su redsie vlasy a mlandrave telo...co som nabrala cez tehu,po porode som schudla-same od seba odislo... 🙂
taakze predbezne som si precitala nieco z diskusie...prosim,napiste mi vase postrehy,co a kedy jest....
myslim ze ovocie skor doobeda a pobede,navecer masko ??
pre seba nevarim zvlast...napr. pre rodinu ked varim zemiakovu omacku,si pred zahustenim mukou a smotanou odoberem len zemiaky s vodou a to je moja polievka....
a milujem kavu s mliekom a cukrom,zatial som si dala len stipku cukru a odjakziva mam problem vypit horky caj,ale myslim,ze ked budem pit so slamkou,nebudem to tak citit
a pocas chudnutia si vraj netreba robit starosti s 1-2 kg hore,pretoze to zavisi od zdravotneho stravu,kazdy zapal,nachladnutie si zadrzi v tele vodu..vraj obycajny jacmen na oku az 0,5 l... 😕 ...
a zabudla som napisat...zistila som,ze mi nerobi dobre obycajne mlieko-citim sa nafuknuta,plna..ale su pre mna lepsie kysle nizkotucne mlieka
ake mate skusenosti s acidkom,zakvasom a pod?
@z.vrablova už som naštartovala,takže už len dúfam,že mi to niekde nezdochne,lebo ja som ti veru biedny šofér 😀 😀 😀 😀
@janca13 ja mam nejak pocit,ze ta nedela je nejaky krizovi den u nas...vacsinou v nedelu poobede sa chytime,to asi preto ze sme spolu zu dlho-od soboty 😀
@z.vrablova pozrem to videjko..ja mam tiez take cvicenia,ze do 40minut trvaju,to sa da ked decka zaspia...ale teraz mam tolko pecenia,ze cez obed robim torty...akurat dnes som si 3 hodky s detmi pospala,lebo som mala deficit 😀
@lubikan no tak vitaj medzi nami 😉 no začala si celkom fajin...každý deň minimálne 2 litre vody ...stravovať sa pravidelne každé 3 hodiny(teda ja osobne každé 21/2hod.) pečivo,ovocie a kalorické jedlá do obeda,obed začni nejakou polievkou no a mäsko,príloha(ja dávam 1/2) a zeleninka véééľa,no a poobede sa pokúšaj jesť len bielkoviny a zeleninku . Kávu s mliekom pijem aj ja,čajik si skús ochutiť citronom a acidko je fajin a kludne môžeš večer (aj ked ja osobne nízkotučné veci NIE) no a ešte ak budeš mať chuť a čas tak skús prelúsknuť stránku stobklub.cz ... no tak ja len tak v skratke,určite ti baby poradia viac a ked niečomu nerozumieš,alebo budeš v koncoch tak sa pýýýýtaj určite ti niektorá poradíme 😉 😉 hlavne to pri prvom neúspechu nevzdávaj.Sú tu baby(alebo boli) kt.tu nechali aj 30kg. 🙂
@janca13 iiha teda,ze 30 kg....ja sa len obavam toho ,ze sa mi vaha zrazu na daku dobu zastavi a nebude mozne s nou hnut............chcem dat dole ze ale min. 15 kg...nemam velke oci,ale tak realne chcem buduce leto vyzerat ako niekto uplne iny 😎
no dnes som jedla len sunku s paprikou,2 jablcka ,polievka fazulova so zeleninou a psenom, kuracie masko pecene vo vlastnej stave s porom s rajcinovo uhorkovym salatom...a ani neviem kolko zihlavoveho caju...
inak ak by sa dal zohnat daky merac spotrebovanej dennej energie...by som hned brala 🙂
@lubikan .... maso (najma hydinove), ryby, eggcheese (Smakoun), vajicka, tofu, strukoviny, tvaroh, mliecne vyrobky,....
@lubikan ahoj a vitaj 😉 neboj, urcite sa ti podari spolu s nami schudnut, aj ked teraz sem malokto pise, vsetky dovolenkujeme v plnom prude 😉 ked pozeram, co si vcera zjedla, tak super, vsetko ma nizky glykemicky index, takze by si sa nemala citit hladna, ale je tam dost zeleninky, takze kaloricky to je mozno malo, v klude si mozes nalozit na tanier trosku viac, ak budes papavat takto zdravo, nezabudni si dat aj olovrant 😉
áááááááááááááááHOJTE 😀 😀 dáme kávu??
no dnes som vypila skoro 3 litre zihlavoveho caju,akosi ma cely den boli hlava a co ma prekvapilo,uz mi vobec neprekaza vypit ho horky....s cim som vzdy mala problem
pochutila som si na mozzarelle... 🙂 ..mnaam....
davate si do jedla aj lanove semienka?

Dobre ranko,dnes som sa na vahe vytesila, -1kg po 2tyzdnoch.Konecne...Do predporodnej vahy este musim zhodit 8kg.