Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte 😉 tak ja tento týždeň s váhou stojím čo som teda celkom rada, že nejdem hore 😝
@sanym
@kvetka58 baby gratulujem vám k cieľu 🙂 už aj ja chcem
@macekovam pekné foto a aj ked máličko ale aspoň nejaké mínusko 😉 mňa by potešilo aj to
@strasska neboj my sem hodíme o týždeň takú cifru.... 😉 ťapnime si na to 😀
ja dnes -300g
uf,dnes mam daky utlm...pocitam kazde deko....zjedla som stvrtku melona,mozarelu a na ranajky pol rozka s tvarohom a rajcinou a obed sa este len robi,kolozvarska kapusta...ale ja si to len tak pooddelujem pre zapekanim a nasilu vypijem kapustovu kyslu vodu,nech ma precisti,lebo mozno aj preto vaha je taka aka je,ze chodim menej na velku-kedze mam malo zaplnene creva 😀 😠 😲
aj vy mate vahovy rozdiel medzi ranom a pobedim ze aj 1,5 kg?
dievcence a tie co tu chudnete,ste vsetky na MD,alebo pracujete?pytam sa koli tomu,ze aku mate pohybovu cinnost
prosim,este mam otazocku,ja mam strasne silne clenky,nemozem nosit ani 3/4 nohavice,jednoducho mam nohy ako koliky..je tu niektora,co ma ten isty problem,ze ci mi "odpuchnu"...alebo sa tymi zhodenymi kilami vytvaruju do normalu? ☹
nepovedala by som ,ze puchnu,to nie..ale oni tak vyzeraju,ale neviem,ci to je sadlo,alebo mam proste atypicku postavu ☹
ahojte, ja momentalne pauzujem od tabulky, ale nazrela som ako sa vam dari a vsimla som si prispevok
@lubikan ja mam tiez nohy ako stlpy, o stihlom clenku nemoze byt ani rec 😀 a to popritom poznam aj silne baby ktore maju pekne nohy, no bohuzial ja k nim nepatrim, proste mam taku konstrukciu tela, takze aj v obdobi ked som bola stihlejsia, tak tie clenky boli hrube stale, sice v inom pomere, ale hrube ☹ ☹ ☹
Kuknite sem kocky....zdrava strava, pat krat denne, cvicit tak 3-4 krat tyzdenne, dlhe prechadzky s detickami (a pravidelny sex) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Caute baby, po porode som schudla takmer na povodnu vahu, no potom vaha zacala znova rast. A ked som sa pred par dnami postavila na vahu, skoro som sa rozplakala. Tak som sa teraz zatala, a dala si zavazok ze zacnem nieco robit. Od vcera som zacala 😀 . 4-5 krat denne jest, s dodrziavanim urcitych pravidiel. Chcela by som sa vas opytat, ze ak budem dodrziavat iba stravu ci sa da nejakych tych 5 kil stratit. Behat totiz nemozem, mam problemy s bedrovym klbom od tehotenstva. Buduci tyzden chcem vyskusat ist do fitka na orbitrec, kardio cvicenie, to by moj klb nemalo az tak zatazovat. co myslite, bude to takto mat ucinky? 🙂
@zuzana84 ahoj...určite aj keď nebudeš mať pohyb (myslím tým cvičenie) dá sa ísť s kilečkami dole...táto téma je založená na tom, že stravujeme sa 5x denne s intervalmi medzi jedlami nie dlhšími ako 3 hodiny a snažíme sa jesť zdravo...napr. ja osobne som vďaka dievčatám v tomto fóre schudla za necelého pol roka 15kg a necvičila som, iba čo behám okolo malého 🙂 a to ešte nekončím bo treba ešte dať čo to dole, ale bez týchto dievčat by sa mi to isto tak rýchlo, pekne a bez jojo efektu nepodarilo...je tu medzi nami aj jedna žienka, ktorá dala dole už niečo cez 30kg...takže neboj, isto ti kilečká pôjdu dolu
@zuzana84 ja myslim ze určite... ja som fitkom zhodila za 3mesiace 8kg.. bola som štastna preštastna a potom som otehotnela... tak od zajtra sa tiez chystam ist po pernamentku a znovu ... mam totiz 10 kg navrch od povodnej.citim sa ako safalát !!! ale to 5 x denne jesť .. to sa mi snad ani nepodarí ! 🙂)) ja sa navalím raz za den 🙂) naporiadok.
@pandrholka stella231 dievcata dakujem, takze sa k vam pridavam, snad to zvladnem, teda musim. stella231 no vcera som cely den kukala na hodinky a snazila som sa pravidelne jest ako je tu spominane, a doslo mi to celkom komicke 😀 taktiez sa sustredujem na to, aby som pila dostatok tekutin, ja mam najradsej obycajnu cistu vodicku, ta mi chuti najviac... Snad mi to po case pride tak normalne... pandrholka, super, 8 kg za tri mesiace, to je perfektne, drzim palce aby to slo aj dalej. Takze idem studovat forum dalej, hladat prospesne informacie. Dufam, ze sa coskoro pochvalim volajakym tym ubudnutym kileckom 😀
Ahojte 😉 a je tu nejaká spriaznená známa duša? 🙂
ahojte 🙂 aj ja by som sa k vam pridala, no neviem, ci je vhodne zacat s cvicenim uz pocas sestonedelia? maly sa narodil pred mesiacom, takze do konca sestonedelia nam zostavaju este 2 tyzdne. takisto sa bojim zacat cvicit, aby som nestratila mlieko pripadne aby sa mi nezmenila jeho kvalita. nerada by som on prisla, je to velka vyhoda mat dostatok mliecka. mojim problemom je takisto to, ze nas syncek je velmi dobre dietatko, takze mi nedava moc zabrat. mam dostatok volneho casu, takze kazdu chvilu nieco jem. vie mi niekto poradit, co s tym? dakujem 😉
no tak to mas velmi dobre ze ti neda zabrat moja dcera je zas taka ze mi da poriadne zabrat,niekedy vecer si spomeniem ze ja som este dnes nejedla.mala sa mi narodila v aprili pribrala som 25kg a uz 22 som zhodila..
Baby, nemáte tu niektorá trošku času, aby ste mi čekli môj jedálniček? Určite niekde robím chybu, len ja ju nevidím... 😒 😔

@lubikan Ku kočkám som sa pridala 3. 1. , takže asi 7 mesiacov. A postupovala som presne podľa rád v tejto téme - jesť častejšie, v menších dávkach, popoludní menej sacharidov, ale priznám sa že až tak striktne som to nedodržiavala. Napr. keď som mala večer chuť na ovocný jogurt alebo banán, kľudne som si dala. Úplne som sa vzdala sladkostí a to som kedysi na nich bola doslova závislá, začala som piť vodu z vodovodu a pridala som taebo. V súkromke (podtéma trochu motivácie...) som pridala aj fotky, aby ste mi verili. 😀 😀 😀
Určite to zvládneš, ja som nikdy nemala extra pevnú vôľu, ale teraz som sa proste zaťala a išlo to. 😉