icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

locko007
14. aug 2011

@lubikan Nie, vôbec nemám ovisnuté brucho. Proste som sa ponapchávala zákuskami hneď po pôrode, ja som taká sprostá. Keď som prišla z pôrodnice, tak som mala brucho menšie a mala som svoju váhu. Ale pritom sa mi nezdá, že by som jedávala viac. Jedenie je u mňa skôr také, že rýchlo - rýchlo.

majkafer
14. aug 2011

Ahojte, dievčatá! Nechodila som tu, iba raz som písala, keď som bola po pôrode 6 týždňov, s 8 kilami navyše.Potom som si len čítala. chcem sa poďakovať babám za rady, zobrala som ich k srdcu a nebolo to márne, menej kíl sa zhadzuje ťažko a hlavne cm na bruchu, no je leto a ja sa oblečiem do všetkého, čo som nosila pred tehu. Nezanevrela som na cvičenie, tri mesiace som robila brušáky každý deň!!, aj keď sa to hýbalo málo, je to už skoro dobré. Ešte 2cm a bude to OK, Aj keď nemám 90-60-90, mám 58 kíl a to je super. Teraz to budem len udržiavať 🙂
Chcem vás aj povzbudiť, aby ste to nezvládali, ja som sa nevzdávala!!! Všetkým ďakujem a všetkým prajem veľa úspechov pri chudnutí!!!

4ocka
14. aug 2011

@majkafer zlatusssssss,porad aj mne lebo som hruba ako storocna lipa🙂 ja som po prvom porode pribrala 15 kg,cez druhe tehu som pribrala len styri...my to mame v rodine otoceme cez tehu ani 10 kg nedame a po porode sa to na nas leti statocne!!teraz mam cca70 a chcem ist na 60 tku cca okolo toho..pomoz pekne prosim aj mne,lebo nemam zada tolko casu precitat cele toto forum😉 a dakujeeeeeeem🙂

martinex
15. aug 2011

bozeeeee,dnes je pondelko a ja som sa zabudla odvazit....no idem skusit teraz,ak to bude moc velke cislo,nahlasim vahu az zajtra 😀

zebra41
15. aug 2011

ahojte, mozem sa pridat. Drobec ma uz skoro 7 mesiacov a ja stale vazim tolko ako ked som prisla z porodnice. Medzitym som sice 4kg schudla, no uz ich mam aj naspat 😒
Konecne som vsak zacala pravidelne cvicit, tak dufam,ze to uz teraz pojde dolu. No tie sladkosti...to je moja slabost.

macekovam
15. aug 2011

ahojte baby...tak ja mam -200 😀 ze malo??? ale jaj.....som spokojna🙂

macekovam
15. aug 2011

babule...chcela by som vediet...to niektora z vas poziadala o zmenu nazvu temy??? lebo teraz to tu bude gulas vsetkeho chudnuceho...asi ...ci nie??? od utrapnych diet...cez 90- dnovku..,plazove diety....ale ved nam nejde o ne ...my sme diety hodili za hlavu...dokonca aj omnoho drastickejsie chudnutie nam sem teraz patri... 😕 ta zmena nazvu sa mi nepaci... 😅 😅 😖

pandrholka
15. aug 2011

@macekovam ahoj, myslím, že to žiadna z nás nezmenila, že to asi admini pomenili, bo aj téma aprílových detičiek 2010 zmenila svoj názov...ja osobne ostatné témy s chudnutím neriešim, našu som si dala medzi obľúbené a do iných ani nenakúkam 🙂

sanym
15. aug 2011

@macekovam menili to admini. v téme Otázky adminom sa to už pár dní rieši a všetci sú nespokojní. Tak snáď to pomenia naspäť.

sanym
15. aug 2011

@macekovam Teraz som si všimla novú foto - kočka. 🙂 😉
Inak babule, včera som požiadala katkav o vymazanie z tabuľky. Podarilo sa mi dostať na váhu s ktorou som spokojná, takže sa lúčim s hmotnosťou 49 kg, oproti pôvodným 72 kg. Ďakujem všetkým za pomoc a rady, všetkým chudnúcim držím palce v boji s nadbytočnými kilečkami. Dá sa to, len treba naozaj chcieť. Určite to všetky dokážete. V téme ostávam, keby sa kilečká na mňa zasa začali lepiť prídem si pre povzbudenie. Držte sa a hlavne to nevzdávajte. 🙂 😉

lubikan
15. aug 2011

mne sa vseobecne modry konik nepaci,pretoze furt su s niecim nespokojni,stale uzamykaju temy,menia inzeraty...atd .atd..

ja som vcera mala rano 74,3 kg...aj som cez den menej pojedla,2 hodiny som plavala a dnes rano ze 74,5...co sa stalo??? 😠

lubikan
15. aug 2011

@sanym ..prosim,tebe sa ako podarilo tolko schudnut?Aj ja chcem tak vela...aky si zvolila postup?Dakujem

lubikan
15. aug 2011

@lubikan a za ako dlho? 🙂 ......tak nech ti ta vaha vydrzi,v dobrom zavidim ☹ ......

lubikan
15. aug 2011

@sanym a za ako dlho? ......tak nech ti ta vaha vydrzi,v dobrom zavidim ......

tunylyk
15. aug 2011

tak a u mna ziadna zmena 😉

macekovam
15. aug 2011

@pandrholka ahoj🙂 no ja tiez nenazeram do inych tem...no teraz tu bude vsetko...a to ma rusi...kym sa prehladam k ,,nasim,, babam tak neviem..mozno sa ani neprehladam...nevidim dovod zasiahnutia do temy??? 😕 ved kazdy si moze zalozit vlastu a tak sme pekne vyspecifikovane...ja tu nechcem citat o tom co mam davno za sebou a viem ze to nefunguje..len budem stracat cas zbytocnym hladanim...tema je uspesna...a chcem ju spat... 😝

macekovam
15. aug 2011

@sanym tak gratulujem..si tam kde si chcela byt..nie je to nahoda...je to tvoja usilvost,sebazapretie a drina...len ty vies co to stalo.) ale ovocie prislo tak si to pekne vychutnavaj kocka🙂 aj ja dojdem do ciela..ked aj krv budem potit...budem tam 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀

tunylyk
15. aug 2011

@macekovam inak ja to mam poriesene tak,ze temy kam zvyknem chodievat som si oznacila ako oblubene hviezdickou a teraz sa nestacim divit,ako sa tie nazvy kazdu chvilu menia 😀 ale aspon to nemusim hladat,medzi oblubenymi mi to stale ostava 😉

macekovam
15. aug 2011

@tunylyk ahoj aj ja mam nasu temu v oblubenych od oktobra minuleho roku...teraz sa zmenil nazov a postune sa bude menit obsah...a podstata nasej temy.... 😠

macekovam
15. aug 2011

inak baby...pochybujem ze nam vratia temu spat...len malokto si dokaze uznat chybu... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 o tom som presvedcena 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tunylyk
15. aug 2011

@macekovam mozno to zmenia,vraj sa to teraz zmenilo vo vsetkych temach,hodilo tam povodne nazvy/ako ich zadali zakladatelia tem/ po zmenach v systeme,nedalo sa to vraj ovplyvnit,teraz to vraj treba hlasit a admini to opravia,take nieco sa mi dostalo do usi 😀

macekovam
15. aug 2011

@tunylyk aaaaaaaaaaaha🙂

tunylyk
15. aug 2011

@macekovam 😉

kvetka58
15. aug 2011

ahojte kocenky, tak ja dnes rano 55,8 jupiiiiiiiiiiiiiiiii, moj ciel do septembra bol 56 kg, takze sa mi to podarilo o cosi skor a teraz sa vrhnem na udrziavanie, konecne obleciem vsetko co mi visi v skrini som spokojna 😀
inak ja chodim len do tejto temy na koniku na ine mi nevyda cas, nechapem tu zmenu nazvu 😖

@macekovam pekna profilovka kocica

macekovam
15. aug 2011

@kvetka58 🙂 tak dalsia v cieli... 😎 😎 😎 😎 😎 super..gratulujem....a uz si predstavujem seba v cieli 😀 😀 😀 😀 😀 je...to bude den ked sem ja napisem...TAK BABULE MAM TO 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a vtedy ked to sem napisem tak omladnem o 10 rokov🙂lebo vtedy som mala to co si prajem dosiahnut..

kvetka58
15. aug 2011

@macekovam som velmi rada, ze mi to vyslo, uz nechcem ist viac dole s vahou, ale musim to este spevnit 😝
co bude dalsia drina 😠

macekovam
15. aug 2011

@kvetka58 to uz das len ceresnicku na slahacku🙂 😀

macekovam
15. aug 2011

@kvetka58 @tunylyk babulky idem uspat detuuuurence...tak sa lucim a prajem krasny slnecny dnik🙂

kvetka58
15. aug 2011

@macekovam jasneeee to uz nejako dobojujem 😀 😀 😀

strasska
15. aug 2011

baby ja stojim, skoda, lebo pred vikendom to bolo podstatne lepsie a ani som nejako nezhresila, takze urcite to bude absenciou cvicenia.
kockam v cieli gratulka velka 😉