Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
konecne sme v poriadku docestovali, maly bol zlaty, celu cestu bol dobrucky, len to cestovanie malo nevyhodu, nepila som ani log od obeda. Mam co dohanat... ☹
Baby normálne som sa dala do spodného prádla že nech ma MM nafotí,,aby som po čase lepšie zhodnotila zmenu,,,,,no a kokos hrôza 😔 😔 to som ani nevedela že ja mám také zárezy zo zadu na chrbte,,,a brucho ako v 5 mesiaci ?????otras,,,dnes som nebola cvičiť bol MM a už som nestihla ísť aj ja,,kedže on dlho pracuje,,,mám depky,,zajtra sa rozbijem ako cigánska hračka !!!
@kosta123 boze nie...to by ma odradilo 😀 ..ten maly..co ide aj do bokov...ale viem sa na tom narobit..ja som si vcera zacviciôla na lopte...a dnes mam zas o pol kila menej nez v sobotu 🙂 😎 ...a vecer som sla skor spat...tak som aj odpocinuta viac...ja tiez este vyzeram hrozne...treba este vela makat....
vcera bol moj MM s mojim bratom a kamosom na pive...a moj muz sa od mojho brata dozvedel,ze mam dole 10 kg... 😀 ...lebo ja som mu to jaksi ani nestihla povedat,len som sa na FCB pochvalila 😀 ..a moj MM s kamosom,ze oci von..a ten druhy to ako robi?ja potrebujem ,aby aj moja zena schudla,ze taku ma pneumatiku 😀 ...tak cakam telefon,ze bude pytat "zazracnu pilulku"..... 😀
no,moj MM chodi neskoro domov.......ale hned som si dvihla pyzamo,ze ci to je vidiet...len ohrnul nosom,no je to vidiet,budes skoro jak vyzla... 😖
inak velmi mi robi dobre acidko,hned nalacno ked si dam....tusim som to uz spominala..
mne uz aj nohavicky padaju...potrebujem ist na nakupy..ked budu financie...taka som rada....ale este furt mam take mlandrave telo 😒
Ahojte baby, po dlhsom case sa hlasim.Konecne som sa spamatala a pustila sa do chudnutia.Uz druhy tyzden jem fakt zdravo, vela pijem(aj z toho vela cikam🙂) a sice mam kazdy den maly prehresok,ale da sa to aj tak.Schudla som sice iba 2,5 kg ,takze malicko oproti vam ostatnym,ale aj to nieco na uvod, nie??
Baby, takze ja som sa uspesne odstartovala, nechcela som to tu vypisovat aby som nic nezariekla, ale ide to...vazit sa nevazim kazdy den, lebo len depky z toho budem mat, raz za tyzden staci ale prekvapila ma moja startovacia vaha : že 73,8 🙄 😠 😠 😠 😠 des 😝 , to ma poriadne odstartovalo, lebo takym stylom by som dosla veselo aj k 80 kg a to by som si asi hodila maslu - to by som asi tazko do leta zhodila...drzte palce aby sa darilo aj nadalej.
Inac pohravame sa s myslienkou chodit cvicit s muzom, on ma doma ( u rodicov) spravene take male fitnes - taky velky pristroj na precvicenie snad celeho tela, lavicku stac.bicykel...tak asi zacneme, len si chcem este ja kupit nieco na rychlejsie spalovanie tukov a mm na rychlejsie priberanie svalovej hmoty ( on je dost chudy a ked necvici a neje ten megamas - neviem ako sa to pise 😅 -tak je strasne chudy 😨 ) takze pokupime a asi zacneme, ja musim pozvolna lebo som po SC takze brusaky len opatrne...ale celkom sa aj tesiiiim 😉
@lubikan - kokos to ako robíš že zacvičíš na lopte a hneď mínus O,5 kg??? ja som za 2 mesiace len 2kg schudla 😔 😔 ja sa akože nečudujem,,,,ja som nikdy neschudla len tak pre nič-za nič,,,,a teraz makám vo fitku a že 2 kg?? ved to je smiešne 😨
@euphoria - hmm,,,že ničo na úvod -2,5 kg veď to je super,,,pozri sa na mňa 😠 😠 😠
@majka_k - aj tak super váha,,,veď si len nedávno po pôrode ale ja som už 15 mesiacov po pôrode a vážim to čo TY ...strach otehotnela som s váhou 67 a nemôžem sa tam dopracovať...........
@kosta123 no ja sa tesim, ze aspon nieco je zo mna je dole.Vsak vies, najlepsie by bolo zobudit sa chuda bez cvicenia, diety a tak🙂))
Ja som otehotnela s dcerou pri 69 kg, potom mi vlastne 5kg zostalo visiet, zisli dole az pri zvracani na zaciatku druheho tehu.Rodila som s 85kg, hned po porode bolo brucho fuc,vaha 75kg.No nechapala som.No a nenapadne isli tri kila hore (po prvom tehu ich bolo nenapadne asi 6!!), tak som si povedala, ze je cas s tym neico urobit.No ja som strasne leniva. Pred dvoma tyzdnami som mala 78,6, dnes rano 76,1 kg. Rada by som sa dostala aspon pod 70kg...óptimalne 67, idealne 65...snivam, snivam..🙂)
@kosta123 tak ja neviem...to mam -0,5 od soboty rana....ja som rada..ale sa bojim toho,ze idu dole svaly..po tom co vsetko citam,ze svaly potrebuju jest tuky....a zase az taku velku namahu nerobim...ako nikdy som necvicila a nikdy som tak vela nepila a neobmedzovala sa v jedeni ako teraz..hladovku nedrzim....pravidelne papam tak neviem..asi je telo v soku abo co a to je zima,travenie sa spomaluje 🙂
ja by som zase potrebovala sa zodrat v posilke ale neni cas. MM je furt v robote a s detmi nema kto byt... 😒 ..ale sak aj to raz pride..myslis,ze je dobre posilovat doobedu?
dnes som daka unavena...robim velke upratovanie....hmmm..idem si dat kavu...
@lubikan No na miery som zvedava aj ja.Pred mesiacom ma merali vo fitky (hrozne soky som z toho mala !!), no ale bola som cvicit iba 5 krat,kedze je to tazke,muz je furt prec, a kde dat deti,ze?? ALe rozhodla som sa,ze od buduceho tyzdna tam budem bravat drobca so sebou, ked bude dcera v skolke.No uvidime.Zajtra ma maju pomerat, tak dufam, ze tie miery 103-83-113 uz nebudu..a ze moja vaha nevazi inak ako ich..
Inak som Teba obdivujem,ze 10kg dole..Skvele🙂)
jaj kočky čavte koa sa držite? ja posledne dni akosi zlyhaavam a tlačim sa sušienkami a keksami ja neviem čo je to somnou, ododnes zas začinam 😀 😉
Tak sme sa s mužom dohodli, že po novom roku ideme skúšať či sa podarí druhé bábo. Do januára by som chcela zhodiť ešte, teraz mám 66-67kg.
Viete poradiť nejakú diétu? Už som chudla cez počítanie kalórií, len teraz na to nemám kvôli malej a škole vôbec čas 😒 Problém u mňa je ten, že doobeda nemám na jedlo ani pitie čas (kvôli zhonu doma, škole, cestovaniu, atď.) a poobede do seba už tlačím piate cez deviate, ledva zvládam za celý deň 1.5 litra vody...
čafte babeny..som tu zas a znova..ale stále som na tom,že len -3kila..pritom nič sladké,žiadne biele pečivo,múčne jedla..pijem len čistú vodu a nič..viem že sa to nedá zo dňa na deň,ale.... :( keby som sa donutila aspoň cvičiť alebo keby bol čas(aj peniaze) na fitko alebo dačo..ale nedá sa :( nejaké rady,čo ešte vyradiť z jedálnička?
baby,mne pred tyzdnom trhali zub,tak som az dodnes jedla len jogurtiky a pila vodu,a rano stanem na vahu a konecne mam pod 70kil-presne 69,7 kg..normalne sa mi dvihlo sebavedomie alebo co...cez obed som sla s kamoskou s ktorou som sa dlho nevidela von..a ona?ty cakas dalsie??? tak som dopadla,...
@iwulka23 ja by som ti poradila, aby si sa s muzom dohodla, ze napr. 3x do tyzdna vezme malu na hodinku von a za tu dobu budes cvicit. Nemusis nejake namahave cviky, len aby si sa hybala. Ale aj tak, treba si zistit, ci tie cviky su spravne prevadzane a ucelne. Mozno by som 1x isla aj do fitka sa poradit (to by sa financne dalo) 😉 My mame tiez teraz popri stavbe malo na ucte, ale mam pernamentku na plavaren, tak aspon tam sa mozem realizovat 😎

@lubikan - jedna baba tam bola včera hodinu na stepery,,,,,mokrá aj v ..... 😀 😀 to je riadny spalovač.