Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@kosta123 to musel byt skvely pocit! aj ja mam super pocit, ked ma zimna paperova bunda uz neomina 🙂 🙂 🙂
@zuzanecka17 - no bol bol....ešte že mám pár nohavíc požičaných od mojej malej krstnej mami, ona je teraz tehu,,,tak ich nepotrebuje,,,,ale dúfam že budem kupovať na jar ešte menšie,,,,aj ked som to dnes dodrbkala lebo sme boli samozrejme kde???? u svokry 😀 😀 a tá robila šišky ,hned som 3 pri káve zožrala ,jedna radosť 😀 😠
@kosta123 jaaaj nevadi, vypotis vo fitku 😎 ja som dnes bola hodinu na beziacom a celkom som sa drzala, ranajky activia a bebe celozrnne, desiata activia, obed salat so syrom, olovrant korbaciky a vecera pukance v kine 😀 a vela som pila. zajtra rano sa idem vazit. posledne dva tyzdne som dost jedla sladke, tak dufam, velmi velmi, ze bude svietit 6tka prva...
ty si uz kolko schudla celkovo?
@zuzanecka17 - celkovo 8kg, pás -15cm,boky -10cm,stehná -4cm.
@kosta123 super super! a ciel je kolko? 🙂
Dnešná váha 67,7 kg dúfam že do leta tam bude tá 60-tka 😀
@zuzanecka17 - momentálne som na váhe ako keď som otehotnela,,,,,ale tak pri mojej výške 164cm je to stále dosť veľa.
@kosta123 ja som tiez tak podobne, ja mam 167cm. ciel je zatial 65, nech som realistka 😎 jasne, ze 60 ideal, 59 to by som uz skakala 4 metre 😀 😀 😀
@kosta123 no, tak som sa odvazila a pomerala. ale nevyprazdnena 😠
vaha - 69,1
plecia - 98cm
prsia - 92cm
pod prsiami - 80cm
pás - 76cm
brucho - 91cm
boky - 101cm (FUJ!!!)
stehno - 64cm
koleno - 40cm
lýtko - 37cm
no, mne sa to hromadi na riti a stehniskach 😠 😠 😠
heheh tak mi to nedalo, dala som si malu silnu kavu, sup sup na zachod a odvazila som sa este raz - 68,9 😎 😎 😎 takze za 2 tyzdne, co som jedla viac sladkeho, ale necvicila som, nemam ani plus, ani minus. tento tyzden uz budem jest lepsie a aj sa hybat, tak hadam o tyzden napisem, ze mam minus kilo 🙂 🙂
po vianociach prve kilo dole no konecne :D dufam ze sa to uz rozbehne...
Tak ja som dnes bola vo fitku ,,,, MM mi dnes objednal spalovač,,,juj ale sa vytešujem 😎 😀
ja dnes začínam tretí týždeň 28 dňovky, dá sa to zvládať úplne v pohode, zatiaľ mám dole 3 kg, na oblečení to hodne cítim,len neviem nájsť meter 😅
dievčatá ahojte, chcela som sa spýtať či niektorá nemáte skúsenosti s týmto www.pinkfit.sk ďakujem
@kosta123 ahoj a ktorý používaš?? ja som tiež rozmýšlala že si nejaký kúpim.
@martinkaa299 - tento mi MM objednal : http://www.efitness.sk/sportovni-vyziva-spalova...
a tento L-carnitin mám momentálne doma : http://www.nejlevnejsidoplnky.cz/nejlevnejsidop...
@kosta123 ja som rozmyslala nad tymto sa mi to zda dobra cena http://www.obchod.sportujeme.sk/vyziva-vyzivove...
@martinkaa299 - noooo aj to vyzerá dobre,vyskúšaj 😉
ahojte kocky, chcem sa vas opytat, ci niektora mate doma elipticky trenazer a ak ano tak mi prosim napiste aky a ako ste s nim spokojne...chcem si nejaky kupit, ale vobec netusim, ze aky...dakujeem 😉

Čaute baby,,,ja som dnes bola vo fitku,,,a konečne som povyhadzovala staré rifle,,,,, juj ale mi boli veľkéééé 😀