Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@lenusa87 moja, za malo...nech ti pomoze..a toto keby som mala tancovat ja tak mi asi maternica zo spodu vypadne 😀 😀 😀 😀 a po par sekundach ma zlomi 😀 😀 😀 treba len cvik a trening 🙄
ale ta kocka co tancuje sa asi nemusi kontrolovat co zje, sak to zo seba vytrasie 😀 😀 😀 😀
tak toto by som zvladla... 🙂
ospravedlnujem sa za tie linky....uz prestavam 😉
ja len na pobavenie 😉
@lenusa87 no ja po porode som mala tiez problemy, presne 6 tt som si na rit nesadla a chodidla ma boleli este donedavna, nevedela som poriadne stupat na nohy / v tehu ,ku konci som ich mala riadne opuchnute/ a krize, este teraz mi sem tam tak lupne ako keby mi tam nieco skocilo namiesto 😀 ....ale nelutujem 😵 😵 😵 😵
Inak tie brušáky. kedysi som ich robila 200 ale to som bola móc mladá ale aj som podľa toho vypadala ale neviete či ich môžem robiť po 2 sekciách trocha sa toho bojím so skoro 7m posekcii
tak toto som cvicila aj s malym na rukach 😀
@lenusa87 ale sak zachvilocku bude chodit 🙂 az potom u vidis ten maraton 😀 😀 😀 hlavne gauc a postel bude lakadlo...nas najnovsie vylezie na man. postel a skace po nej aby videl von oknom 🙄 🙄 🙄 asi tak 10 cm od okraja postele to uz len zatvaram dvere do izby alebo novinka behanie po gauci + zavrie oci aby bol lepsi adrenalin 😅 , cez den sa urcite nenudim ti poviem 😀 😀 😀

@lenusa87 no ja som to davala 1 pol. lyz. do pohara vody asi tak 2 dc ale teraz len od oka..ja mam kysle rada tak aj ked ulejem tak mi to nevadi...pred kazdym jedlom 30 minut by sa malo ale to ja nemam cas tak furt sa napijem pred jedenim..ocot mam pri dreze kde mam jar aby mi rano prislo pod ruku 😀 😀 😀 😀 tak prv nez malemu dam mliecko do flasky tak pijem octovu vodu 😀