icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 no ja som to davala 1 pol. lyz. do pohara vody asi tak 2 dc ale teraz len od oka..ja mam kysle rada tak aj ked ulejem tak mi to nevadi...pred kazdym jedlom 30 minut by sa malo ale to ja nemam cas tak furt sa napijem pred jedenim..ocot mam pri dreze kde mam jar aby mi rano prislo pod ruku 😀 😀 😀 😀 tak prv nez malemu dam mliecko do flasky tak pijem octovu vodu 😀

lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 tak ja to skusim :D dik za tip

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 moja, za malo...nech ti pomoze..a toto keby som mala tancovat ja tak mi asi maternica zo spodu vypadne 😀 😀 😀 😀 a po par sekundach ma zlomi 😀 😀 😀 treba len cvik a trening 🙄

https://www.youtube.com/watch?v=Tb8U9wQsgZs
lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 mali by sme sa dat do toho 🙂 a neake dlhsie video na nete nie je????

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 na boku ich mas dost od nej, inac hladala som, ja som nenasla, ale ruku na srdce, mam pocit ze aj tie 4 minuty takehoto tanca by nam stacili 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gabena1
9. feb 2012

ale ta kocka co tancuje sa asi nemusi kontrolovat co zje, sak to zo seba vytrasie 😀 😀 😀 😀

lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 vraj ta zumba je zaberak ale ucinok je viditelny... nechapem jak kamoska moze davat hodinu 2x denne a potom este 100brusakov... aspon tak to tvrdi...

gabena1
9. feb 2012
https://www.youtube.com/watch?v=piaySFg2LLA

tak toto by som zvladla... 🙂
ospravedlnujem sa za tie linky....uz prestavam 😉
ja len na pobavenie 😉

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 no ked je na to zvyknuta tak to pre nu asi neni problem, pre mna je problem si dat 20 brusakov...
obdivujem ju 😉

lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 no ja som tiez zacala s brusakmi a s cvikmi, hlavne koli chrbtici lebo mam problemy nooo a ja s tazkostami 50

frick
9. feb 2012

@gabena1 mne sa to páči len pokračuj dobre sa na to díva 😀 ale nie priznám sa že som to skúsila aj som sa zapotila 😀

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 no ja po porode som mala tiez problemy, presne 6 tt som si na rit nesadla a chodidla ma boleli este donedavna, nevedela som poriadne stupat na nohy / v tehu ,ku konci som ich mala riadne opuchnute/ a krize, este teraz mi sem tam tak lupne ako keby mi tam nieco skocilo namiesto 😀 ....ale nelutujem 😵 😵 😵 😵

gabena1
9. feb 2012

@frick ja len preto ze som tu v celku nova a aby ma tu baby nezdrbali ze im tu zaplnam stranky linkami...ale sak je to k teme, ci? 😉 😀

frick
9. feb 2012

Inak tie brušáky. kedysi som ich robila 200 ale to som bola móc mladá ale aj som podľa toho vypadala ale neviete či ich môžem robiť po 2 sekciách trocha sa toho bojím so skoro 7m posekcii

lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 tak ja mam diagnostikovanu lumbalgiu takze som rodila cisarskym... a teraz ked uz drobec ma viac kil tak troska mi to da zabrat a predsa aj svalstvo ochabnute a tie kila mi niako nepomahaju skor naopak..

gabena1
9. feb 2012

@frick moja tak to sa musis dokiho alebo niekoho kto je po sekcii opytat, zas neriskovala by som za kazdu cenu... 😉

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 verim, sak pockaj ked bude starsi, bude chciet na ruky, bude take obdobie..sak dnes som s malym na rukach tancovala zumbu asi 5 minut, on vyrehneny a ja hotova...a ked som ho dala dolu tak rev neskutocny 😀

frick
9. feb 2012

@gabena1ďakujem aj tak . ja len že či tu nie sú nejaké kočeny čo to už absolvovali

gabena1
9. feb 2012

tak toto som cvicila aj s malym na rukach 😀

https://www.youtube.com/watch?v=dMy41eMNMvY
gabena1
9. feb 2012

@frick podla mna urcite su 😉 len vystihnut pravy cas ked tu budu 😉

frick
9. feb 2012

@gabena1 veď totok 😀

lenusa87
9. feb 2012

@frick a mas pocit ze este nie si zahojena??? ja som tiez rodila sekciou, ale tak ja mam prve, myslim ze 7mesiacov uz je dost doba ;) sak nemusis hned zacat na stovky :D postupne

lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 on uz je nauceny na ruky.... snazim sa ho nosit co najmenej....

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 tak zasa ja som nasho praveze neucila, aj som dudrala ked bol na niekom zaveseny 😀 ale proste on je taky zamojkany 😵

lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 a myslis ze ja som ho naschval nosila... aj ked navstevy prisli tak len som kricala a dudrala nech ho nenosia aj priatela vecne napominam... snazime sa robit tak aby co najmenej sa nosil... kazde babo je asi mojko :D

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 ale sak zachvilocku bude chodit 🙂 az potom u vidis ten maraton 😀 😀 😀 hlavne gauc a postel bude lakadlo...nas najnovsie vylezie na man. postel a skace po nej aby videl von oknom 🙄 🙄 🙄 asi tak 10 cm od okraja postele to uz len zatvaram dvere do izby alebo novinka behanie po gauci + zavrie oci aby bol lepsi adrenalin 😅 , cez den sa urcite nenudim ti poviem 😀 😀 😀

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 😵 😵 😵

frick
9. feb 2012

@lenusa87 ale nie len som počula všelijaké horory

lenusa87
9. feb 2012

@frick ak mas pochybnosti tak konzultuj s lekarom, ale ak nemas ziadne bolesti a ani problemy tak nevidim problem v tom zacat cvicit brusne svalstvo...

lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 :D :D :D uz sa s tatkom tesime :D my zatial este ani poriadne nelozime... nechce sa nam... ale je to sibal riadny :D