icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

gabena1
9. feb 2012

ja som mala cvicit po porode to vnutorne svalstvo ale nakolko som ani sediet nevedela tak som to nechala tak a teraz sa zacina ukazovat to preco sa ma cvicit zo spodu 😒

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 tak nas prvykrat lozil ak si dobre pamatam zaciatok 7 mesiaca, ale to len tak ze sa chytil plachty na posteli a tahal sa a nohami si pomahal, dobre sme sa na tom rehnili, na to sa zacal tocit dookola ako hodinky a ked mal 8 mes a tyzden tak si pekne sam sadol 😵 😵 😵 no a ked uz dokazal toto tak po mesiaci na to uz sa tahal na nohy v postielke a sam zacal chodit na 10 mesiacov...neskutocny pocit... 😵

frick
9. feb 2012

@lenusa87 ok dik

lenusa87
9. feb 2012

@frick za malo :D je to len moj nazor

lenusa87
9. feb 2012

@gabena1 noo aj on "lozi" ako partizan, hlava dole ritka hore :D tiez sa na tom bajecne zabavame :DDD

gabena1
9. feb 2012

no nic, idem ja spat, lebo dnes mam fakt dost 😉 prajem este pekny vecer a dobru noc 😉

gabena1
9. feb 2012

@lenusa87 nas tak najnovsie spi, hlava vo vakusi a rit hore, nohy pod bruchom 😀 😀 😀 ale aspon pekne poprdkava bubacik 😀 😀 😀

gabena1
9. feb 2012

tak caute 🙂

zahadka
10. feb 2012

opat hlasim vahu, stale 67,7kg, zatial sa nemeni, myslim, ze este klesne, ale ja to o par tyzdnov dobehnem. Keby som mala takuto vahu po porode.jaaaaj, pekny sen 😀

frick
10. feb 2012

@kosta123 tak dneska som sa snažila od rána piť a nezabúdať a neviem čím to je ale čím viac pijem tým viac som smädná je to normálne?

kosta123
10. feb 2012

@frick - aj ja som to tak mala,,,,ale potom sa to nejako unormálnilo.

frick
10. feb 2012

@kosta123 ok.Inak dneska ma moji chlapi zviedli.Objednali pizzu a ja ako keby som týždeň nejedla 😝 ešte že sme sa s ňou delili traja 🙂

ellysa
10. feb 2012

@frick tak zasa od zajtra 😀

kosta123
10. feb 2012

Ja som bola večer cvičit,dojedla som cottage a pôjdem spať.

ellysa
10. feb 2012

@kosta123 a môžeš zaspať po cvičení, ja som tiež bola dnes a vždy potom do polnoci neviem zaspať

kosta123
10. feb 2012

@ellysa - no ako kedy,ale ja mám problém zaspať aj vtedy keď nejdem cvičiť, tak neviem.

frick
10. feb 2012

@ellysa tak tak už mám nakúpené aj polistirenové chlebíky a zeleninku

gabena1
10. feb 2012

ahojte ja len na rychlo 🙂
dnes som porusila vsetko co som mohla, boli sme mimo domu tak som nemudrovala a ziedla co bolo po ruke bola som hladna jak vlk, dosli sme vecer a maly to zaklincoval tym ze si vysypal muku do tvare...odkladala som nakup a ako som si ukladal muku tak som ju na par sekund zlozila dolu na linku a uz aj bola na nom, bol ako pantomim, len oci mu bolo vidno 😀 😀 😀 😀 , stres neskutocny...teraz som si sadla na rit odkedy sme dosli, 🙄 aj ja mam nakupene polyst, chlebiky + aj tie ploche male 😀 no musela som si teraz dat...a mam aj pohar vina bieleho sucheho, ked uz mam tie meniny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gabena1
10. feb 2012

ja len ze sa snazim jest trosku inak ako doteraz 🙂 ale mi to dlho vydrzalo 😀 😀 😀 😀

katren
10. feb 2012

@ellysa
@kosta123 kocky, ja ked idem cvicit, tak o desiatej padnem ako hruska do postele a budim sa az rano 😀 😀 😀
@gabena1 aj ja som dnes porusila, co sa dalo...boli sme v BA a tiez hladna jak vlk 🤐

martinkaa299
11. feb 2012

baby ja som dnes zacala cvicit podla noveho dvd a taku svalovicu mam na stehnach a rukach ze aj malu ledva udrzim .....

gabena1
12. feb 2012

baby poradte ako stahovat video z youtube...tolko je tam toho na cvicenia a tancovania...ale rada by som to praktizovala v obyvacke pred tv...tak ak niektora vie tak poradte 😉 😵

martinkaa299
12. feb 2012

@gabena1 ahoj ja som od soboty zacala cvicit podla tohto

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

neviem ci to sme mozem dat.. 🤐 toto je level 1 cvici sa 10 dni potom nasleduje level 2 tiez 10 dni a level 3 tiez desat dni.. ako svalovicu som mala vcera neskutocnu dnes po cviceni je to uz lepsie .. zevraj sa da podla tohto cvicenia schudnut za mesiac aj 5 kg teda ked si upravis aj stravu.

kosta123
12. feb 2012

@martinkaa299 - no vizerá to dobre, ale ja by som sa doma nedonútila 😀 😀

gabena1
12. feb 2012

no uz mi jedna baba poradila ako na to, tak dik za tvoj link urcite vyskusam...dnes som troch apotancila zumbu so synom zaveseneho na mne 😀 normalne citim stehna aj rit 😀 on je zavazie a zaroven sa bavi so mnou 😵 😵 😵 ale max 5 minut...
no tak len vela zdaru do toho cvicenia...minimum sladkosti a mozno aj aj schudnem 😀

martinkaa299
13. feb 2012

@kosta123 no kedze posilka je umna v pase tak musim aspon takto nieco so sebou robit. a dvd som menila zato ze ma uz nebavilo robit to iste od decembra.. ale inak uz to ide v pohode este zmaknut tie muzske kliky a bude to ako ma byt ..

frick
13. feb 2012

manžela som upozornila že nechcem na Valentína nič sladké tak mi kúpil jahody. A poobede spravil jahodový pohár so šľahačkou a karamelovým salkom. No nezabijem ho? to sa nedá odmietnuť. 😀 tak som to porušila

martinkaa299
13. feb 2012

baby mna po cviceni zacala nehorazne bolievat hlava neviete z coho to moze byt???

majka_k
13. feb 2012

Táááák konecne som mala dnes aj ja premieru v cviceni, super bolo, bola som s mm ale on necvicil, bolela ho cely den hlava, tak mi len ukazoval ze co a ako cvicit a kolkokrat, dnes som cvicila hornu cast tela, vo stvrtok idem na nohy a samozrejme brucho ( to som mala aj dnes ) brucho to najviac potrebuje - cvicenie 😀 😀
uvidim aku budem mat zajtra svolovicu a ci vobec zodvihnem moju malu 😝

kosta123
14. feb 2012

@majka_k - no super !!!
Ja som bola naposledy v piatok a idem až dnes do fitka.