Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@lenusa87 tak nas prvykrat lozil ak si dobre pamatam zaciatok 7 mesiaca, ale to len tak ze sa chytil plachty na posteli a tahal sa a nohami si pomahal, dobre sme sa na tom rehnili, na to sa zacal tocit dookola ako hodinky a ked mal 8 mes a tyzden tak si pekne sam sadol 😵 😵 😵 no a ked uz dokazal toto tak po mesiaci na to uz sa tahal na nohy v postielke a sam zacal chodit na 10 mesiacov...neskutocny pocit... 😵
no nic, idem ja spat, lebo dnes mam fakt dost 😉 prajem este pekny vecer a dobru noc 😉
tak caute 🙂
opat hlasim vahu, stale 67,7kg, zatial sa nemeni, myslim, ze este klesne, ale ja to o par tyzdnov dobehnem. Keby som mala takuto vahu po porode.jaaaaj, pekny sen 😀
Ja som bola večer cvičit,dojedla som cottage a pôjdem spať.
ahojte ja len na rychlo 🙂
dnes som porusila vsetko co som mohla, boli sme mimo domu tak som nemudrovala a ziedla co bolo po ruke bola som hladna jak vlk, dosli sme vecer a maly to zaklincoval tym ze si vysypal muku do tvare...odkladala som nakup a ako som si ukladal muku tak som ju na par sekund zlozila dolu na linku a uz aj bola na nom, bol ako pantomim, len oci mu bolo vidno 😀 😀 😀 😀 , stres neskutocny...teraz som si sadla na rit odkedy sme dosli, 🙄 aj ja mam nakupene polyst, chlebiky + aj tie ploche male 😀 no musela som si teraz dat...a mam aj pohar vina bieleho sucheho, ked uz mam tie meniny 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja len ze sa snazim jest trosku inak ako doteraz 🙂 ale mi to dlho vydrzalo 😀 😀 😀 😀
baby ja som dnes zacala cvicit podla noveho dvd a taku svalovicu mam na stehnach a rukach ze aj malu ledva udrzim .....
baby poradte ako stahovat video z youtube...tolko je tam toho na cvicenia a tancovania...ale rada by som to praktizovala v obyvacke pred tv...tak ak niektora vie tak poradte 😉 😵
@gabena1 ahoj ja som od soboty zacala cvicit podla tohto
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8neviem ci to sme mozem dat.. 🤐 toto je level 1 cvici sa 10 dni potom nasleduje level 2 tiez 10 dni a level 3 tiez desat dni.. ako svalovicu som mala vcera neskutocnu dnes po cviceni je to uz lepsie .. zevraj sa da podla tohto cvicenia schudnut za mesiac aj 5 kg teda ked si upravis aj stravu.
@martinkaa299 - no vizerá to dobre, ale ja by som sa doma nedonútila 😀 😀
no uz mi jedna baba poradila ako na to, tak dik za tvoj link urcite vyskusam...dnes som troch apotancila zumbu so synom zaveseneho na mne 😀 normalne citim stehna aj rit 😀 on je zavazie a zaroven sa bavi so mnou 😵 😵 😵 ale max 5 minut...
no tak len vela zdaru do toho cvicenia...minimum sladkosti a mozno aj aj schudnem 😀
@kosta123 no kedze posilka je umna v pase tak musim aspon takto nieco so sebou robit. a dvd som menila zato ze ma uz nebavilo robit to iste od decembra.. ale inak uz to ide v pohode este zmaknut tie muzske kliky a bude to ako ma byt ..
manžela som upozornila že nechcem na Valentína nič sladké tak mi kúpil jahody. A poobede spravil jahodový pohár so šľahačkou a karamelovým salkom. No nezabijem ho? to sa nedá odmietnuť. 😀 tak som to porušila
baby mna po cviceni zacala nehorazne bolievat hlava neviete z coho to moze byt???
Táááák konecne som mala dnes aj ja premieru v cviceni, super bolo, bola som s mm ale on necvicil, bolela ho cely den hlava, tak mi len ukazoval ze co a ako cvicit a kolkokrat, dnes som cvicila hornu cast tela, vo stvrtok idem na nohy a samozrejme brucho ( to som mala aj dnes ) brucho to najviac potrebuje - cvicenie 😀 😀
uvidim aku budem mat zajtra svolovicu a ci vobec zodvihnem moju malu 😝

ja som mala cvicit po porode to vnutorne svalstvo ale nakolko som ani sediet nevedela tak som to nechala tak a teraz sa zacina ukazovat to preco sa ma cvicit zo spodu 😒