icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

kosta123
27. feb 2012

@lukajdik - Vitaj 😉
Každé kilo je úspech.

ellysa
27. feb 2012

@lukajdik stravuješ sa podľa semaforu?

lukajdik
27. feb 2012

@kosta123 ahoj, mam veru z kazdeho kilecka velku radost, teraz sa to zase nejako stoplo,nejde nic dole ale ani hore 😉

lukajdik
27. feb 2012

@ellysa najprv som drzala 28 dnovy detox a potom som si kupila knizku zase od Macingovej -Schudkova metoda hubnuti,strava pre celu rodinu, je tam jedalny listok na 3 mesiace a potom chcem zase skusit 28 dnovku, varim podla tejto knizky ale pozeram sa aj na svoju krvnu skupinu a tak to prisposobujem a pijem vela vela vody , cca 3,5 l

zajaciq
27. feb 2012

ahojte baby chcem sa opytat, ci ste niektora boli na tom vysetretni interklinik, kde zistuju intoleranciu na rozne druhy potravin a podla toho ste chudli (a schudli :D) . dakujem

frick
29. feb 2012

ahojte.Tak som tu znova po dlhšej dobe.Deťuchy obidve choré teplotovali a ešte aj manžel.Som ostala len ja.Stravu som absolútne neriešila všetko som porušila.Ale začala som s kamoškou cvičiť a myslím že toto určite dlhšie vydrží lebo sa navzájom motivujeme. Chodíme 2x do týždňa do posilky.Len neviem asi by som po cvičení už nemala jesť.Znova som začala obmedzovať pečivo a sladké tak uvidím či to aspoň troška pôjde dolu.🙂

zahadka
29. feb 2012

Dnes na vahe zase cosi menej, dokedy??? 😀 😀 😀 Dufam, ze po porode si toto budem hovorit nejaky cas, kym vaha neklesne pod 60-ku 🙂 🙂

beruska113
29. feb 2012

AHojte, ešte som tu nič nečítala, ale asi začnem, aby som získala motiváciu. Od januára 4kg dolu a min.týžden som začala nakupovat potraviny v obchodoch Norbi update. Máte s nimi niekto skusenosti?

mysiatko
1. mar 2012

tak ja od dnes 28 cyklus od mačingovej a stroj na cvičenie konečne doma a včera prvý krát testovačka 🙂 mám 13 kíl nad svojou pôvodnou váhou a skrine plné oblečenia do ktorého sa nevpracem 😖

akeber362007
1. mar 2012

Mne pomohlo cvičenie 15 min každý deň a brušáky začala som jeden deň 10 druhý 15 a skončila po 100. POMOHLO ! dostala som sa na pôvodnú váhu aj bruško mi spevnelo 🙂

kosta123
3. mar 2012

No tak ja som sa dne vážila a konečne sa to pohlo, ved skoro 2t to stálo,,,zajtra mám meranie po ďalšom meraní,,,,,sama som zvedavá či išli ešte nejaké cm dole.

kosta123
3. mar 2012

Oprava: meranie po dalšom mesiaci :D :D

@beruska113 - no ja nemám skúsenosť žiadnu a o čo vlastne ide? čo sú to za obchody ?

beruska113
3. mar 2012

@kosta123 no v skratke maju odburane a nahradene cukry a neviem čo v potravinách. A ja sa možem hanbit, lebo svokra priniesla štrudlu a navarila segedin. Tak sa týžden radšej nevážim

kosta123
3. mar 2012

@beruska113 - jáj tak,,,,u nás v PB taký nieje,teda aspoň o tom neviem.

zuzana84
3. mar 2012

Tak caute baby, po dlllllllllllhej odmlke som tu zas. Tentokrat dufam, ze na viac ako mesiac 😀 😀 😀
chcela by som vas opytat na ten 28 dnovy detoxikacny program, rada by som ho aj s manzelom vyskusala, mate s nim dobre skusenosti?

kosta123
4. mar 2012

Tak som sa dnes po dalšom mesiaci meriala a ako som aj predpokladala miery rovnaké, len boky -2cm aspoň niečo keď sa tu už tak vlečie 😀

No a som celá happy lebo už je to 63,5 kg /-12kg/ 😎

Neviem či som vám spomínala ale vyradila som uplne pečivo /nerátam ked ráno kúsok kaiserky dojem po malej/ a nahradila som to tými knackebordami či ako sa to volá z lidla, celkom mi to berie 😀

ellysa
4. mar 2012

@zuzana84 ja som schudla 5 kg s ním, podľa mňa to skvele naštartuje na iné stravovanie, držím palce
@kosta123 ja sem tam poľavím, ale tiež som bez príloh aj pečiva, už som si celkom zvykla 😉 ja ráno papám zeleninový šalát alebo jogurt, tak mi to tam ani nechýba, len sem tam si dám, ak urobím dobrú pomazánku napríklad, ale len kúsok

deni26
4. mar 2012

dievcata pridavam sa, chystam sa utokom na moje kila a dufam, ze aspon 10 dam dole 🙂. som rada, ze je tu tato tema

martinkaa299
4. mar 2012

babulky tak ja odzajtra zacinam znova cvicit po dvoch tyzdnoch kriplovania... 😠 😠 😠 ale stravu som dodrziavala klila nesli hore nastastie :D

jankabambulka
4. mar 2012

Ahojte. Prosim ma niektora 28dnovu dietu v nejakom sumare? Vopred moc dakujem

zuzana84
5. mar 2012

@ellysa od dnes som si dala zavazok ze tento tyzden vela pit a malo sladkeho a od buduceho tyzdna sa dam na tu 28 dnovu kuru. Uz sa na nu tesim. 🙂

@jankabambulka ahoj, ja som si tu knihu stiahla z www.ulozto.sk

jankabambulka
5. mar 2012

@zuzana84 dakujem

martinkaa299
6. mar 2012

ja idem dnes prvy krat na zumbu po sto rokoch tak dufam ze sa zajtra dokazem pohnut 🙂

ellysa
6. mar 2012

@martinkaa299 ja som bola minule po dvoch týždňoch a myslela som, že ma odvezú, no však keď nebudeš vládať tak sa budeš len tváriť 😀

zahadka
6. mar 2012

Baby, ale tak by sa aj patrilo dat nejake foto pred a po. Ja teraz nedavam, lebo uz brucho zacina vytrcat, ale vaha je zatial najnizsia za posledne dva roky 65-65,5kg 😎 😎 A verim si, ze o rok bude este nizsia 😀 😀

zuzana84
6. mar 2012

Dievcata, uz treti den sa snazim dodrziavat pitny rezim t.j. cca 2,5 l vody denne a ziadne sladkosti, vynimka je med v caji, kedze sme doma vsetci chori. Moze byt ze mi vaha kvoli odvodneniu zisla o 1,5 kg dolu? Alebo mam zlu vahu 😀 😀 😀

ellysa
7. mar 2012

@zuzana84 jj prvé dni to ide strašne rýchlo, ja som prvý týždeň schudla asi dve kilá

zuzana84
7. mar 2012

@ellysa fiha, to je super, co by som dala za to, keby som dala do mesiaca dolu takych 5 kg. Zatial sa mi od pondelka celkom dari, ziadne sladkosti, ziadne mastne, pravidelna strava, minimum peciva. Snad to vydrzi, normalne ma to teraz bavi. 😀 Chodievas aj cvicit, alebo sa to snazis korigovat len stravou?

ellysa
7. mar 2012

@zuzana84 chodím na zumbu, ale len raz týždenne, tak to je len na rozhýbanie

euphoria
7. mar 2012

Ahojte dievcata, nebola som tu strasne dlho.No nie je sa cim chvalit. Schudla som tri kila, ktore su naspat.Mam 77kg.Proste hanba a hroza.Mala som velmi anrocne obdobie, no uz sa zlepsilo, tak sa idem pustit do boja s tymi hnusnymi kilami navyse..
@zahadka Gratulujem k tehotenstvu, urcite sa tesis🙂)) Ja som inak pri druhom tehotenstve schudla na zaciatku 8kg, kedze som furt zvracala, mala som menej ako pred prvym tehu.

A musim zacat opat cvicit.Len ma to nebavi, ked som sama.neprida sa niekto v Ruzinove?