Priberanie zo stresu. Ako schudnúť po období napätia?
Za posledny pol rok som mala vela stresu a hnevu, pribrala som 15kg, chcela by som to dole dat no uz to nejde mam 42r. Aj vela sladkosti ma nutilo jest.uz sa to dostava do normalu so stresom.Bola som na vysetreniach z coho priberam a mam krvne testy aj stitnu ok, tak to obvodny uzavrel. Rozmyslam,ci to nebude tento problem stres. Zacala som cvicit na brucho, stehna a kardio, snazim sa obmedzovat sladke.brucho mam ako pneumatiku, nemoze to byt kortizolove? Co poradite ako to vratit spat? Dakujem
U mňa nervy, stres urobili to, že som nie jedla, ale žrala. Pribrala som 8 kg
A to som od januára do apríla schudla. Žiadne večerné / nočné vyžieračky, chipsy. Viac pohybu. Pridala som silový tréning.
U mňa nervy, stres urobili to, že som nie jedla, ale žrala. Pribrala som 8 kg
A to som od januára do apríla schudla. Žiadne večerné / nočné vyžieračky, chipsy. Viac pohybu. Pridala som silový tréning.
@maca1984 to je vsetko? Ja mam pocit ze z brucha to nejde a kazdy vecer som ako v 6mesiaci
Už stres pominul? Veci sú vyriešené? Telo mohlo zostať v stresovom móde s potrebou chrániť sa.
Zlá strava, nenabrala si to zo vzduchu, takže treba rátať kalorie, cvičiť a pôjde to, iná cesta nieje, tak isto vek nerozhoduje, nehľadaj výhovorky a priznaj si, že si sa tam dostala sama
@viva13 pribrate kila produkuju zapalove faktory z ktorych len chora budes a ano pribrala som kvoli stresu 20kg...aj kvoli inemu sa snazim chudnut
Pribrala si kvoli kalorickemu nadbytku nie zo stresu. Ked si das kaloricky deficit s cyvazenou stravou, zacnes dodrziavat pitny rezim a budes mat dostatok pohybu hned kila pojdu dole. Pises, ze doktor urobil krvne testy bral aj hormonalny profil? Ak ano tak ak by na vine bol kortizol tak by to tam ukazalo, ze nie je v norme.

@viva13 pribrala si z kalorickeho surplusu a schudnes tiez len z kalor deficitu. Sladkosti nekupuj a doma vobec nedrz.
Cvicit je fajn ale uplne zasadne je dodrziavanie poctu kalorii. Pamataj ze moze trvat 40 minut kym spalis 200 kalorii ale jedna minute kym zjes jednu cok tycinku