icon

Pridajte sa k chudnutiu delenou stravou!

babulka
4. jan 2007

Baby, tak ja zacinam malu "odnoz" temy "Chudneme", lebo sa tam zacinaju pliest diety 🙂 . Uz som spiominala, ze pred 100 rokmi mi veeeelmi pomohla schudnut delena strava, aj teraz si ju obcas naordinujem, ale nevydrzim, takze v tomto novorocnom predstavzatovom obdobi - ktora sa ku mne prida? Aj nove recepty bodnu, aj podpora ...

ninimini
4. jan 2012

@rosa197 patria do rastlinny 🙂 ak lubiš soju alebo sojovú omáčku šupni si ju k cestovinám.možeš si urobit aj palacinky bez vajca a samozrejme nie mlieko ale sojové mliečko a dia dzem 🙂

ninimini
4. jan 2012

@minuskad fazulová je rastlinná skupina

minuskad
4. jan 2012

@ninimini ciz ezajtra ju mozeeeeeem, juuj super 😀

romcag
4. jan 2012

@ninimini ďakujem krásne 🙂 si zlatá
@moncikyta nooo ja som širšia ako dlhšia asi.. 165 cm meriam.. taže strach a hrôza... ale však ja to raz schudnem 😀 dneska sa ani mne nechce cvičiť, aj včera som to trošku zanedbala, ale na nohách som prakticky celý deň... tak snáĎ môžem aj oddýchnuť trochu.. ja sa tiež budem v nedeľu vážiť, asi večer, lebo aj prvý deň som sa v nedelu večer vážila 🙂

romcag
4. jan 2012

a čítam, čítam, že aj prvé prehrešky boli.. ja zatiaľ od nedele večera odolávam 🙂 bojím sa čo len čuchnúť k niečomu, že by som sa potom už neudržala 😀 😀 ale nie, zatiaľ pohodičkaaa čo som prekvapená

ninimini
4. jan 2012

inšpirovali ste ma polievkou tak zajtra bude asi cesnačiková 😀

ninimini
4. jan 2012

@minuskad samozrejme ale ty si musíš urobit so sojového mlieka 😀 to ta asi nepoteším však 🙂

minuskad
4. jan 2012

@ninimini tam neni mlieko :D to je fazulova s udenym :D

rosa197
4. jan 2012

@ninimini čiže tie chlebíčky zajtra môžem, však?? 😀 ááá etše som chcela, iné mlieko sa nemôže, iba sójové??? A ešte som sa niečo chcela spýtať, ale zabudla som čo 😀

Inak, dnes som vypila 1apol litra vody, čo je u mňa veľký pokrok..Inokdy som vypila tak, 2deci vody..maximáálne pol litra, čo už bolo čo povedať 😀

ninimini
4. jan 2012

@rosa197 možeš zajtra celozrnný chlebík alebo slnečnicový ktorý ti viac chutí ale to údené nie 😀 a mlieko no v rastlinkách len toto a možno ešte kokosové ked ho kombinuješ s ovocím ale to neviem presne či sa može to kokosové 😀

rosa197
4. jan 2012

@ninimini a ten polystyrénový teda nie? 😀 na večeru som si ho chcela dať ..😀 A mlieeko sa môže, keĎ je živočíšny deň? 😀 áá ešte..😀 musím každý deň striedať živočíšny a rastlinný deň, alebo môžem mať napríklad rastlinný 2x za sebou??? 😀 Veľa otázok, čoo? .. Prepáč 🙂 Ale, ešte tomu moc nechápem..Ale už začíínam 😉

ninimini
4. jan 2012

polystyrén ryžový a ešte neviem aké sú možeš rastlinný den 🙂 mlieko správne iba pri živočíšnom dni a dni si vyberáš ako chceš ked budeš mat aj týžden rastlinný je to fuk ale musíš správne kombinovat 😀

ninimini
4. jan 2012

@rosa197 zabudla som klik na odpoved 😀

rosa197
4. jan 2012

@ninimini Ďakujem ti krásne za odpovede 😀 už si to všetko opisujem, robím si takú, tabudlku, aby som tomu chápala ..😀 😀 čo kde patrí ..😀 A od zajtra, už vááážne žiadne prehrešky! 😀

ninimini
4. jan 2012

@minuskad zabudla som že si chceš dat také ranajky ako mám ja ale potom by si nemohla tú fazulku 😀 daj si celozrnné pečivo s masielkom zelenikou a možeš fazulku a večer tie chlebíčky 😀

minuskad
4. jan 2012

@ninimini niee si ma mylis s rosou :D ja som chcela fazulku a rosa chcela chelbicky :D

ninimini
4. jan 2012

ja si zajtra nedám cesnačikovú polievku lebo som zabudla že to možem kombinovat len so zeleninou 😀

romcag
4. jan 2012

kua, tak začína ma to chytať.. vidím pistácie, slintááááám 😠 a sú tu aj chipsy nejaké.. ani voda nepomáha ☹ neviem či neísť radšej spať 😔 ale teraz o pol 9? 🙄

minuskad
4. jan 2012

@romcag mne pomahaju kysle uhorky zavarane a baranie rohy tiez zavarane :D rozmyslam, ze pojdem po nich d spajze 😀

romcag
4. jan 2012

@minuskad kyslú uhorku teraz môžem? Mňam mňam asi tiež po ňu utekám.. či nemôžem, len to je menšie zlosť ako toto tu?

minuskad
4. jan 2012

@romcag neviem, ci mozes ale urcite je to lepsie ako zjest celu cokoladu alebo balik pistacii :D

romcag
4. jan 2012

@minuskad fúúúúúú a už som ju aj zjedla, mňaaaaaam.. padol mi pohár z rúk ešte, tak som to tam vyliala ☹ jaaaaj, asi znamenie, že "nežer" 😠

minuskad
4. jan 2012

@romcag uz ??? ja si este sedim za NTB :D ja si ich dam ku telke :Da hlavne baranie rohy, stiplave zboznujeeem 😀

romcag
4. jan 2012

@minuskad nooo ja pôjdem zuby zachvíľu umyť a potom ma už nič nebude lákať.. tedaaaa ja milujem aj uhorky, mňam, kedysi sedemdecový pohár pre mňa k dvom obedom padol 😀 teraz už ani neviem kedy som mala na posledy, hmm..som si pochutnala 🙂

romcag
4. jan 2012

aaa baby, ešte som sa chcela spýtať, zajtra má mm na raňajky kuracie ľudové párky, môžem aj ja jednu, či éé?

rosa197
4. jan 2012

@romcag PoDľa mňa, ak máš živočíšny deň, môžeš..😀 Ae nech ti to radšej potvrdí nejaká, skúsenejšia...ja sa do toho predsa len málo rozumiem 😀
Babule, červené zemiaky áá kapustová polievka sa môžu??? 😀 a v ktorý deň? 😀

minuskad
4. jan 2012

@rosa197 podla mna zelenina sa moze stale, ci mas rastliny alebo zivocisny den 🙂 a uhorka je zelenina, ta sa smie stale:D
zemiaky su sacharidy, cize tie len v rastlinny den :D a kapustova polievka podla mna aj v rastliny aj v zivocisny :D tak som to pochopila ja :D

linea22
4. jan 2012

pomóóóóc potrebujem niečo sladké asi neovládnem:((((

romcag
4. jan 2012

@linea22 booodeee.. nedávno to aj mňa chytiloooooo.. ale už je to preč, drž sa, ako bolo mne poradené, daj si kyslú uhorku :-P

rosa197
4. jan 2012

@minuskad Ďakujem 🙂 zajtra opäť rastlinný deň, a mám na výber až 2 jedlá 😀 Super ..😀 áááá koľko sa dá delenou sttravou schudnúť za týždeň? za mesiac??? 🙂 áá ešte..😀 Som otravná, ja viem 🙂
žééé aj si to nejako delíte, na sacharidy, tuky a bielkoviny? 😀 aby ste mali vyváženú stravu?