icon

Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim

mashka
10. nov 2012

Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.

scandya
27. feb 2015

Ahojte, mam za sebou 3ti den. Bol tazky pre mna , som myslela ze zozeriem aj beton. AAAAAle vydrzala som. Zeleninu naozaj mozem hocikedy a kolko chcem? Samozrejme tu povolenu.

Este sa opytam- mozem si dat v 1den takto?
Ranajky- cokoladovy puding
Obed - fazulky na chilli so salatom
Olovrant- cokoladovy puding
Vecera- spagety so salatom

Ide mi o to ci mozem v 1 den 2x hlavne jedlo ako su fazulky a spagety. ci to je jedno co si dam?
Dakujem za odpoved

@anjel1966
@elenakrasna

scandya
27. feb 2015

A je pravda ze to mozem v 1faze? Poradca mi tak povedal, no na stranke pisu ine

anjel1966
27. feb 2015

@scandya Raňajky a olovrant je ok ako píšeš - každý deň by sa mali striedať dve sladké a dve slané jedlá. Ale tie dve hlavné jedlá by som nedávala - jedno hlavné jedlo a jedna polievka a je na tebe čo si dáš na obed a čo na večeru... Ak si budeš dávať polievku na obed je fajn si do nej pridať zeleninu alebo bielka z vajíčka (uvarené vajíčko a nakrájané), máš polievku potom sýtejšiu.
A povolenej zeleniny jedz koľko chceš...
🙂 😉 😀

elenakrasna
28. feb 2015

ahojte kocky.no ja som predvcerom s prvou fazou teda sekla.dosla somsa do stavu,kde som si urobila normalne sacok zelenina..a ja som bola furt hladna.absolutne ma to nezasytilo tak,ako na zaciatku.mala som nervy.takze som si zacala robit normalne jedla,ale vysoko bielkovinne..vela cerpam s dukanovej diety...ovsenna kasa s ovsennych otrub,ryba zo zeleninou ...proste,biekovina zelenina...a striedam,jedno jedlo normalne s tejto skaly a druhe zo sacku.celkom mi to vcera islo...vyslo mi to dve sackove a dve normalne.
je to vzdy lepsie,ako zacat jest zase sacharidy,kym nedam ake take kila dole.

dnes mam nocnu..to je vzdy tazky zaberak....fungovat cely den aj noc...drzte sa..a piseme dalej...mam dojem,ze tu kocky pisu,len ked sa im dari...ak nie..uz viac nepisu..piste..je to cenna skusenost pre vsetky chudnuce...

scandy mlieko mozes,nizkotucne...teda aspon do kavy...ale inak by si asi nemala.dakde som to citala.aj ked si myslim,ze ak mam pred sebou viac nez 15 kg....dieta musi byt ako tak zaujimava a chutna..aby telo ani nepostreholo,ze sa mu nieco odobralo...ja som pridala o 1 PL kokosoveho tuku a 1 PL olivoveho tuku.no uvidim,co to somnou urobi..ale tak striktne to proste moje zrave telo proste nezvlada...hladam cestu aby som aj chudla..ale aby som bola k mojmu telu aj dobra....

scandya
28. feb 2015

@elenakrasna @anjel1966
Dakujem za rady, pomozu :D
No je rano zatial moje telo viac ako proteinovu tycinku nepytalo , no Vahami ukazovala 86kg, co je o 2menej, tak sa tesim. Ked som Vam pisala ze zacinam s vahou 88kg pred 5 dnami to som bola uz 2 dni na zelenine- vyprazdnena, takze mozem povedat ze som urcite dala dole aspon 1kg tuku :D
tesim sa, lebo to som nezhodila za zaky kratky cas ani za tyzden v posilovni- bez vecere

Pevna vola robi zazraky, dnes pojdeme aj na prechadzku

Presne tak, baby piste aj negativa, aj to ako ste to nevydrzali a prestali s dietou. Dufam ze JA budem pre Vas pozitivnym prikladom xi xi

luzzia
28. feb 2015

Ahojte, keby ste niektora chceli, mam este nejake vyrobky navyse napredaj, aj napoje, aj nejake polievky este a ine vyrobky 🙂

scandya
1. mar 2015

@luzzia ake? prottisimo? napis ake

scandya
5. mar 2015

Podavam hlasenie.
-4,5kg
zacina sa mi to pacit :D
no je to drina odolavat, ked okolo vas vsetci jedia jedla co milujem
A vy ako? napiste za kolko dni a kolko KG, povzbudi ma to dalej

anjel1966
5. mar 2015

scandya super! Pekne ti to ide dolu. Ja už som si zvykla, že varím a pečiem mojim chlapom 😎
Teraz keď už môžem mäsko a aj ovocie tak je to fajn. Dnes som mala lososa, špenát, zemiačik na obed.
Zajtra sa idem merať-vážiť, tak uvidím. Ale cítim sa fajn.
Som doma na PNke, tak sa tu premŕvam v rôznych zdravých receptoch a už mám plno zdravých jedál uložených. Samozrejme hlavne sladkých 😀 😀 😀
elenakrasna a ty ako? Pokračuješ? Alebo čo si si "naordinovala"?

elenakrasna
6. mar 2015

no kocky,mne to fakt len tyzden vydrzalo..takze som to vzdala....ja som proste bola stale hladna...prvy tyzden bol fajn..ale druhy sa zacalo peklo s mojimi chutami a ja som ich nezvladla...takze co dodat?uvedomujem si ze kila same doel nepojdu..ale hladat tu strednu cestu....snad najdem to prave....drzte sa

scandya
6. mar 2015

To iste zacinam mat aj ja, no nastastie ja mam taky vyrobok, ktory si nastriekam na ruku a prestanem mat strasne chute- teda ziadne. No uz sa to nepredava , ja som s tym robila tak mam doma. Tak sa tesim ze to zvladam
@elenakrasna

anjel1966
6. mar 2015

elenakrasna to je škoda že si nevydržala... Ale keď to nejde, nasilu sa nedá... Nerozmýšľala si nad Mačingovou? Tam hladná nebudeš. A treba hlavne jesť pravidelne.
Dnes som sa bola merať. S váhou som dolu nešla, ale aj tak som spokojná, lebo tuky mi klesajú a pribúda svalová hmota. Snažím sa každé ráno si trocha zacvičiť a 3x do týždňa cvičím na steppery, s činkami, a posilujem. Cvičím doma, radšej by som išla do fitka ale som na PNke, tak sa mi nedá... 😔
Takže pokračujem ďalej, pridávam si postupne jogurt, ryžu natur, burgur, zemiak, chlebík....Už je to zase veselšie 😀

avetka
8. mar 2015

@doc1 Ahoj. Už dlho neprijímam viac ako 20 g sacharidov denne. Som v ketóze, ale len kým si nedám niečo kyslé. Ako to reaguje? Veď ak nedám organizmu sacharidy, musí energiu brať z tukov a fungovať na ketóny. Na čo funguje po napr. citróne, keď ketolátky v moči niesu? To sa zruší ketóza, alebo ju len heptaphan - prúžok na vyšetrenie moča - neukáže? Prosí, vysvetlenie. Ďakujem 🙂

scandya
8. mar 2015

@avetka to by zaujimalo aj mna, nakolko niekedy sa mi ketoza neukaze tiez. Co okrem sacharidov ketozu rusi???

@anjel1966

angi81
31. mar 2015

Ahojte dievčatá, mám na predaj sáčky Medidiet a Protissomo.
Zeleninový krém, hubový krém, syrová tyčinka, pórový krém - MD 2,30 €/ks
Zeleninový krém, cibuľová s krutónmi, brokolicový krém, horká čokoláda - Pr 1,90 €/ks

angi81
31. mar 2015

...fotka k predošlému príspevku...

scandya
31. mar 2015

Tak sa hlasim, s porusovanim diety 1 tyzden som dala dole 9kg, takze dnes som zacala druhu fazu a hned som dala vecerr aj cardio vo fitku. Dat dole este 9kg a vyhrala soooom. a vy ako?
@anjel1966

@elenakrasna ked mas fyzicku pracu sa ti ani necudujem ze si nevydrzala. Ja mam sedavu robotu, a to som bola slaba ako mucha.

marcela_bosnyakova
Odpoveď bola odstránená
monika1091
4. jún 2015

Ahojte nepredava niekto ten keto diet alebo nieco tomu podobne? Dakujem...

monika1091
4. jún 2015

@angi81 ahoj mas to este na predaj?

angi81
4. jún 2015

@monika1091 ahoj Monika, mám už len medidiet /MD/ 2,- za sáčok, zeleninový, pórový, hubový a syrová tyčinka, protissimo: cibulková.

anjel1966
28. jún 2015

Dievčence mám na predaj po 2,- eurá + poštovné :
Koláčik ku káve s kúskami čokolády (2ks)
Proteínový chlieb (1ks)
Polievka s príchuťou kari (5ks)
Polievka brokolicová (1ks)
Zeleninová polievka krémová (2ks)
Snack s príchuťou syra cheddar (5ks)
Placky s príchuťou lososa (6ks)
Nugety s kuracou príchuťou (1ks)

scandya
30. jún 2015

@anjel1966 Ahoj, polievky vsetky a + chlieb zoberiem :D

tanicka28
17. júl 2015

Ahojte., ma tu este niekto na predaj tuto alebo podobnu dietu? Vdaka

anjel1966
17. júl 2015

@tanicka28 - ostali mi Koláčik ku káve // snacky // placky s príchuťou lososa // nugety s kuracou príchuťou. Ak máš záujem, napíš...

scandya
18. júl 2015

@anjel1966 ahoj, kolko si celkovo schudla? ci kasles na to uz? ja idem znova, mne to momaha
😀

anjel1966
19. júl 2015

@scandya - takže ja som si od 13.januára prešla všetkými fázami diety Protissimo. Celý čas som navštevovala pani Gabiku ktorá sa tejto diete venuje v Trnave. Vždy ma odvážila a zmerala na prístroji InBody. Je skvelá, príjemná, komunikatívna, dokáže poradiť, riešiť problem...A veľmi mi imponovalo, že pracovala v zdravotníctve.
Začínala som na váhe 85,8kg a teraz sa pekne držím na váhe okolo 70kg. Na moju výšku 174cm a vek som maximálne spokojná. Plán bol schudnúť cca 10kg.
Najdôležitejšie bolo naštartovať spaľovanie, metabolizmus (začínala som na -141 a po necelých 3mesiacoch som už bola v pluse )
Tiež je dôležitý pohyb, aby odchádzali tuky a vytvárala sa / udržala sa svalová hmota. S tým bol u mňa problem, lebo som absolvovala v tomto období operáciu ramena.
Teraz sa stravujem "zdravo" - stále veľa zeleniny, olivový a kokosový olej, ovsenne vločky, špaldová múka, biele mäso, kuskus, bulgur, tvaroh, bryndza, kokos, škorica, cvikla, avokádo........ Mojou výhodou je, že varím rada, nemám s tým problém, inšpirujem sa na internete, dobré recepty má aj p.Mačingová ( kúpila som si knižku) ale najviac si vymýšľam sama. A samozrejme ako milovníčka sladkého si doprajem sladké raňajky - placka alebo kaša z ovsených vločiek, a robím aj rôzne pečené i npečené maškrty.
Je pravda, že som za dietu Protissimo zaplatila dosť, ale nebanujem ani jedno jediné euro a každému kto má problém naštartovať metabolizmus a pohnúť ručičku na váhe smerom dolu ODPORÚČAM!
Dievčence držím vám všetkým palčeky!!!

petusikw
Odpoveď bola odstránená
scandya
20. júl 2015

@anjel1966
krasne si to napisala a velmi sa tesim, ze konecne niekto napisal stastny koniec :D
Ja som schudla 10kg, islo to krasne dole, no potom som sa na to vykasla. Na to kolko som toho potom zjedla som sa drzala velmi dobre, nieco som nazad pribrala, ale len preto lebo som sa prezierala xixi. Takze chcem este schudnut dalsich 9kg . Ani ja nebanujem peniaze za toto. dakujem ti za vyrobky, zajtra zacinam :D
tesim sa a tebe drzim palecky 🙂