icon

Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim

mashka
10. nov 2012

Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.

alexa370
8. apr 2013

ahojte, ja som na tejto diete 3. týždeň. Prvé dva týždne 6,5 kg dolu. Zatiaľ sa nevážim, len 18.4. Ta som veľmi zvedavá. Ešte som ju neporušila, aj keď sviatky boli "kruté".

strunaig
18. apr 2013

je 18.4. mám dole 15 kg.až na to že to je dosť drahé, stale mi to chutí.uvidím dokedy vydržím...

alexa370
22. apr 2013

@strunaig super, a za aký čas? Ja bom bola minulý týždeň na vážení a teda nič moc... -1.4 kg za dva týždne......bola som dosť sklamaná...... teraz som tak, že raňajky a olovrant mám protissimo a obed a večeru si robím doma. Tak mi poradila tá pani v centre. Mne už tie chute išli hore krkom........ Tak mi povedala, že mám skúsiť dva týždne takto a potom začať odznova, aby sa to naštartovalo.

marilynm
1. máj 2013

Ahojte, mne sa zatial s protissimom podarilo dat za 4 mesiace dole 22kg. Pocit je to nepopisatelny 🙂 Vzhladom k tomu ze InBody kontrola vahy, tuku a svalov uz ukazuje 0.0kg ..finisujem a dostavam sa do poslednej faze 🙂 Bolo to sice drahe ako svina, ale rozhodne to stalo za to. Chcem iba povedat ze to urcite nie je o hladovani, ako tu niekto spomenul, pretoze zaklad je NEBYT hladny.. a nie je to ani o niceni metabilizmu, pretoze ja som predtym snad ani ziaden nemala a vdaka tejto diete sa mi konecne nastartoval a fungujem ako clovek. Vnutrobrusny tuk som na zaciatku mala na hodnote 91, pricom od 100 to vraj uz moze ohrozovat zdravie, teraz mam ho 35 konecne mi nerobi problem viazat snurky alebo zapinat viazanie na snowboarde 🙂 zmenila som zivotny styl .. chodim pravidelne cvict, a aj ked uz v tejto faze mozem jest ryzu&zemianky alebo chlebik..za tie 4 mesiace som si od toho tak odvykla, ze sa tesim na masko so zeleninkou, hladam nove-zdrave recepty. To je nejete to co vacsina ludstva (okolia) mi neprislo z mojej strany obmedzujuce. Cely cas som takmer denne pripravovala obedy mne a priatelovi do prace.. a odkedy som zacala chudnut, zacala som viac piect a asi si tym posilovala volu 🙂 Skor to mozno liezlo na nervy inym ludom, ktori odmietali prijakt fakt, ze si u nich nedam kolacik, alebo nezjem oblozeny chlebik..no mne to problem nerobilo.
Co sa cvicenia tyka.. neviem ako kazdy z vas, no pre mna to nebola dieta bez cvicenia. Cvicit som nechodila mozno prve 2 tyzdne, aby sme videli ako telo reaguje.. a potom som normalne nabehla na 1 powerplate tyzdenne.. na posilnovanie svalov, chodila som tancovat.. a 2 tyzdne dozadu som pridala aj 1 H.E.A.T program na spalovanie.. Pricom moja vyzivova poradkyna povedala, ze s tym ako mi nabehol metabilizmus, tak mi postacuju aj tieto 2 cvicenia tyzdenne.
Zmenilo to vsetko, aj postoj k cviceniu.. ak nahodou tyzden nemozem ist cvicit, som nervozna a hladam najblizsiu moznost ist sa konecne hybat.. Mam rada svoje svaly 🙂
Drzim vam palce!

miska678
2. máj 2013

ahojte. ja s touto diétou akurát začínam, od včera. Výrobky mám protissimo od jednej známej, ktorá s tým robí....Je to teda dosť drahé....Dá sa to niekde objednať aj cez internet lacnejšie?

leja10
2. máj 2013

Tak ako tak citam viacero z vas tu ma zmiesane pocity z tejto diety. ja som ju drzala 9 tyzdnov a isla som dole 15 kil. POtom som si dala prestavku na 5 mesiacov a teraz zacinam znova ( druhy den) a pocas piatich mesiacov nic nerobenia ( myslim tym cvicenie) a len jedenia vsetkeho som pribrala 1.5 kila co si myslim, ze nie je vela.Tesim sa na dalsi ubytok vahy.
Musim vsak povedat, ze tuto dietu je lepsie robit pod dozorom nakolko sa mate vzdy s kym poradit a prebrat neake problemy ak nastavu.
Stastne chudnutie :D

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
adulka1975
Odpoveď bola odstránená
adulka1975
Odpoveď bola odstránená
marilynm
3. máj 2013

.. dala by som si pozor na objednavanie "podobnych jedal" cez net len kvoli cene. Znama to tak spravila.. a vdaka tym "podobnym jedlam" skoncila v nemocnici. Krasa & zdravie cosi stoja 🙂

bubulacka
4. máj 2013

Ahojte 🙂 prosim Vas, kde v BA sa nachádza firma, ktorá pracuje s touto dietou? Máte konkretnu skúsenosť? Ďakujem pekne, držím päste všetkým, ktorí sa na to dali 😎

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
riki1
4. máj 2013

@adulka1975 ešte ti tam chýba zenea ,na tej som ja 🙂 ,ja už som dávno písala v komente ,že to je vlastne všetko rovnaké ,len to predáva zakaždým iná spoločnosť ,teda jeden výrobca ,ktorý to balí do krabičiek s logom jednotlivých firiem ,ale tak či onak ,má to efekt ,ja mám dole 14 kg za dva mesiace a cítim sa super ,bola som na komplet preventívke a všetky výsledky mám v poriadku 🙂

helenka1956
5. máj 2013

Ahojte 🙂 bubulacka, ja chodím do Medislim v Bratislave, je to na Lazaretskej ul. Je tam veľmi cítiť, že tomu doktorovi ide hlavne o peniaze, ale inak asi doporučujem. Som na diéte 4 týždne a schudla som 3 kg, čo je asi najmenej zo všetkých, čo tu píšu. Ja som aj tak šťastná, lebo ani keď sama chudnem pomocou počítania kalórií a pripravovaním si vlastnej stravy nikdy neschudnem viac, ako 0,5 kg týždenne. Mám veľmi pomalý metabolizmus, tak s tým počítam. Dôvodom bude aj to, že nemám vysokú nadváhu, chcem dokopy schudnúť len 4,5 kg na 60 kg. Okrem toho nejem len prášky, ale od prvého dňa aj cottage, tofu a hlavne Mozarellu light , zeleninu a 1,5 až 2 tyčinky denne. Keby som si nepridávala tie veci, bola by som strašne hladná. Do polievky na obed si vždy dám mozarellu a varený karfiol alebo brokolicu. Keď som si dala len polievku, cítila som sa úplne slabá a hladná. Hlavne ten obed treba posilniť. Nie je možné zjesť na obed 100 kcal 😠 Tak mi to doporučil aj ten doktor, pod ktorého dozorom to robím. Inak som s diétou spokojná, cítim sa dobre, tiež ma núti piť, čo nešlo, ale za hlavný prínos pokladám to, že sa mi podarilo sa naštartovať na diétny režim. Odhodlávala som sa hrozne dlho a toto je jednoduché, takže to uľahčilo ten začiatok. Ten doktor mi jednoducho povedal, že tieto veci budem jesť, kúpila som si ich a potom mi neostávalo nič iné , len ich začať jesť. Som fakt šťastná, že s mi to podarilo a pokračujem ďalej. Doporučujem 🙂

helenka1956
5. máj 2013

A ešte jedna skúsenosť. Veľmi často ma pri tejto diéte páli záha, teda asi mám zvýšenú kyselinu. Pijem Fatru a jem homeopatiká proti kyseline, ale stále sa to vracia. Mám obavu, že je to z toho veľkého množstva zjedených proteínov. Máte niekto takúto skúsenosť?

yidaky
5. máj 2013

@helenka1956 No ja som na meidiet /cca 2 a pol mesiaca/ a zahu som nemala este ani raz. No neviem z coho by si mohla mat prekysleny zaludok :-/. Skus umeboshi slivky, mali by pomoct pri prekysleni organizmu...

bubulacka
6. máj 2013

@yidaky a koľko si schudla ak smiem vediet? Tiez si z BA?
@helenka1956 no tak to si ma moc nepotesila s tym lekárom ☹ ja neznasam ked je to moc okate, aj ked je jasne, ze zadarmo by to nikto nerobil. Ja som dostala kontakty na p. Trnkovu - Roznavská a p. Belišovú - Palisady. Som odhodlana do toho ísť, hoci som teraz delenou stravou, menšími porciami schudla uz cca 6 kg, potrebujem ešte aspon 17 kg, čo je dost a aspon čo som čítala, malo by to prebiehat pod lekarskym dohľadom. Bola by som vdacnejsia za nejake príspevky na internete, ľudia, čo tym naozaj prešli, ale veľa som toho nenašla ☹ ked je toho tak veľa, ked je to taka zazracná dieta, kde sú všetci tí ľudia, ktorí ju podstupili? To sa nechcú pochváliť? 🙂

yidaky
6. máj 2013

@bubulacka No ja som na medidiet asi 2 a pol mesiaca. Som vo faze 3. Nie som z Ba, ale som v kontakte s p. Trnkovou. V podstate to mam cez nu. Schudla som 12kg. Sem tam aj porusim, samozrejem, ze nic zakazane, ale stalo sa mi, ze so si dala o instantne sladke jedlo naviac, alebo tycinku..niekedy veceriam okolo osmej ci pol deviatej vecer, ked naozaj nestiham a tak...Vydrzat sa to da, mne tie sladke prichute aj chutia 😉. Dolezite je zacat a vydrzat par dni, potom to uz ide. Cvicit velmi necvicim, nestiham. Aj moji znami drzali u p.Trnkovej, zhodili okolo 13-17 kg. Uz sa im aj co to vratilo, ale to viem, ze nedodrzuju zasady zdraveho stravovania. Tak je to tym. Vela sladkeho a tak. Pre mna bolo dolezite, ze som sa nastartovala na pravidelny rezim stravovania, 5x denne. Este by som chcela nejake 2kila dolu a prejdem do fazy 4. Este ma napadlo, ze nemam ziadne vedlajsie ucinky ako palenie zahy ci bolenie hlavy a tak. Akurat, este stale mam niekedy chut na kolacik a s kavou 😠. No ja som velmi spokojna, aj ked mam strach ako nabehnem na normalnu stravu, aby som nezacala zase jest privela sacharidov. No to uz je o pevnej voli a plnohodnotnej strave.

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
bubulacka
6. máj 2013

@adulka1975
@yidaky super výsledky babyyyyy 😀 😀 😀 tak to naozaj výborne Vám to ide 😲 🙂 som nadsena, ze sú na to take pozitívne ohlasy... Ked som chodila do školy, robila som aktívne volejbal, hadzanu, floorball : mohla som zjest aj tank a kilecka sa vždy držali pod 60 kg 😝 😅 ale odkedy robím v banke, spolu s mojim úžasným hormonalnym profilom 😖 26 kg hore len taky fukot 😠

leja10
7. máj 2013

@bubulacka ahoooj skust toto:

http://www.vitality.sk/kontakt
ja tam teraz chodim a je to pod dozorom vseobecnej lekarky a ma velmi dobry pristup 🙂

yidaky
7. máj 2013

@bubulacka To poznam...behavala som, sportovala. Momentalne pri 2 detoch to nie je ani mozne. Proste to nedokazem. Vecer napr. bezne uz o deviatej spim pri telke, co som taka unavena. Ked sme mali len rvu dcerku, chodila som aspon 2, 3x do posilky a tak. No ani tak sa mi nepodarilo schudnut na povodnu vahu. teraz uz mam povodnu, len by sa mi zislo este spevnit svalstvo a tak. Len kedy?

yidaky
10. máj 2013

No baby, mna vcera chytila brutal kriza. Az som zjedla normalne 2 kolace 😠 . To sa mi teda nestalo za cele 3 mesiace vobec. Nechapem.

bubulacka
12. máj 2013

@yidaky to nevadiiiii, ja som čítala viacero príspevkov, kde niekto "podľahol pokuseniu". Všade písali, ze to nie je az take hrozne, jednoducho treba ďalej pokračovať tými fazami. Samozrejme, musíš si dávať pozor, aby sa ti to nestavalo každý týždeň 😀 ale inak to nie je nič ojedinele. Predsa sme len ľudia a občas môžme aj poľaviť 😉

janillas
12. máj 2013

Prave drzim tuto proteinovu dietu uz 44 den. Zacala som na 70kg a mam teraz 64kg. Bohuzial som sa v prvom mesiaci dost hybala co je zakazane a stratila som aj sval. Pohyb je zakazany preto lebo akonahle sa sval namaha nema vlastne odkial cerpat ziviny lebo kaloricky prisun je maly a zacne pozierat sam seba kedze uprednostnuje bielkovinu a nie tuk. Preto treba mat uplne relaxacny rezim kedy fungujete v podstate len bazalnym metabolizmom. Vyska straty tuku zalezi od toho kolko kil svalstva celkovo v tele mate. Ak je to menej vas bazalny metabolizmus alebo energia aku potrebuju vase svaly, telo na fungovanie je nizsia a tym padom ani tolko tuku vase telo nezozerie. Preto u muzov ktori maju cca 55 kg svalstva moze byt ubytok az v dvojcifernych cislach za mesiac. U zien je to pomalsie prave koli tomu ze mame menej celkoveho svalstva potrebujeme menej energie pre bazalne fungovanie. Ja by som povedala ze tato diet ja skvela hlavne koli tomu ze ak sa spravne dodrzuje tak ide dole len tuk a to je velmi tazke dosiahnut normalnymi dietami kde ide dole aj sval a tym sa metabolizmus spomaluje kedze ubyuda vlastne hmota ktora v tele poziera kalorie aj ked nic nerobime. Toto je jediny sposob ako robit dietu a vyhnut sa jo-jo efektu.

zuzkahom
12. máj 2013

@adulka1975 ahoj, chodila som do rovnakeho centra 🙂 viem o com rozpravas 🙂 kam sa chodis merat? pliz porad. Dakujem. Drzala som to 10 tyzdnov.

manula
13. máj 2013

Ahoj, ja mam dnes 21. den a mam 6kg dole. Mam vyrobky protissimo a chutovo su velmi dobre. Skusala som tiez lacnejsie objednavat cez net, ale asi som sa nedostala k tej spravnej znacke, lebo to sa podla mna nedalo jest ☹. Aj mne tato dieta velmi vyhovuje, keby bolo na mne, tak som 2 mesiace na proteinovych tycinkach, ale to sa neda 🙂. Ale vseobecne, necitim hlad, malatnost, nervozitu, nie som na rodinnych clenov agresivna a nevrla 🙂, mam kopu energie, nemam problem pri vareni, citim sa fajn. Chcela by som schudnut este aspon 10kg 🙂, dufam ze sa to podari.

rijabanska
14. máj 2013

ahoj dievčatá, nechápem prečo Vás na protisime držia tak dlho len ne práškoch, ja som absolvovala Medidiet a krásne som schudla aj na 2 práškoch za deň s upravenou stravou od terapeutky a čo je dôležité nestálo to toľko prachov, čo je myslím si popri materskej dosť dôležité. super bolo aj to, že nemusím kupovať celé balenia ale aj jednotlivé porcie takže si kupiš to čo ti chutí a čo sa týka chute mne najviac chutí táto značka je aj nejaký vulm diét čo je asi 2 mesiace ale to je chutový otras

medidiet je podľa mna super, odporúčam

petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
bubulacka
29. máj 2013

Dievčatá niečo nové? Ako sa Vám darí? 🙂
@manula
@janillas
@yidaky
@leja10
@helenka1956
@miska678