icon

Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim

mashka
10. nov 2012

Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.

yidaky
30. máj 2013

No ja som mala teraz 3 tyzdne take o nicom 😒. Boli sme na tyzden na dovolenke. Tam som uplne porusila. Predsa len som chcela ochutnat talianske speciality a tak, potom bola svadba a este jedna oslava. Takze som jedla piate cez deviate. A hups 4 kilecka naspat. No uz tento tyzden som opat na faze 2. A potom budem pokracovat 3. Naozaj plati, ze sa neoplati nejako porusovat, lebo potom sa tazko nabieha naspat. Ja som bola na faze 3. Povodne som schudla uz 13 kil. Teraz som na tych 10 schudnutych. Este by som chcela nejaky 5 dat dolu a potom snad sa podari zdravou stravou si to udrzat 🙂. Snad sa babam dari lepsie 😉.

alexa370
30. máj 2013

@bubulacka Ahoj, tak ja sa držím 😉 Protissimo som prestala jesť pred mesiacom, bolo to pre mňa veľmi finančne náročné, aj tie chute mi už dosť vadili. Teraz sa stravujem zdravo, vážim si potraviny, jem 5x denne a cvičím 3-4x do týždňa. Váha ide pekne pomaličky dolu 🙂 Protissimo ma "nakopol" a idem ďalej 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Držím palce v chudnutí 😉

leja10
30. máj 2013

@bubulacka ahoj da sa. po dvoch tyzdnoch som dala dole 5 kg cisteho tuku,ziadna svalovina dole nesla 😀 a ty ako????

bubulacka
30. máj 2013

@leja10 ja som stále nezacalaaaa 😖 neviem si nájsť čas ísť do centra a stále neviem do ktorého 😀 ale budúci týždeň dávam vyyyyypoved 😅 😝 tak budem mat času az az 😎 baby aj tak super, ked začnem, bude to hardcore, lebo ja mám strašne slabú vôľu 🙂

yidaky
31. máj 2013

@bubulacka Ja si vzdy predstavim cislo na vahe a sumu, co ma to stalo. Tak mi to celkom pomaha 😀 . Teda, az na tento posledny ulet. Najhorsie su prve 3 dni, potom je to uz lepsie. Ja uz po tych 2 mesiacoch som odolavala sladkemu uplne v pohode. Ked som teraz tak porusila, asi 5x som zacinala odznova. Som uz vsak 4 den na spominanej 2. faze, tak snad to uz mam za sebou. Treba sa len odhodlat.

miska678
31. máj 2013

Ahojte...ja to dodrziavam svedomite...ako som pisala drzim to od zaciatku maja...prve 2 tyzdne som schudla 2kg ale hlavne zo svalov...bola som totiz na PN,mala som problem so sedacim svalom a velmi malo som sa hybala...vacsinou som len lezala...dalsie 2 tyzdne som uz cvicila a schudla 2,5 kg tuku
...tak sa tesim...ale rozmyslam ze si to zacnem objednavat cez net...vela to stoji...kolko to stoji cez net? Je to lacnejsie? Mate skusenosti?

janillas
2. jún 2013

Ahojte, gratulujem k uspechom.. len tak dalej 😉 Ja tiez pokracujem. Uz sa pomaly blizim k ( −)10 kg za dva mesiace 🙂. Musim povedat ze som si tie jedla uz oblubila a mam doslova oblubene a tesim sa na ne. Sem tam na mna pride kriza ale len na slane. Dam si vtedy cerealne krekry alebo soletky.. cca 50gramov uhlohydratov. Je to vraj dost na to aby vas to vyhodilo z ketozy ale co uz. U mna to celkovo ide pomalsie lebo mam vraj malo svalov tak som si na ten maly ubytok uz zvykla. Snazim sa menej hybat aby mi nesiel dole sval ako preddtym ale velmi sa mi nedari. Stale sracam aj co to zo svalov. Ked som len lezala a nic nerobila tak to bolo lepsie 😀 Co sa tyka chuti na sladke tak som to vyrieslia Steviou. Pridavam si ju do caju alebo nou 'pocukrujem' proteinovu jablkovu palacinku ktoru predtym potriem malou lyzickou bieleho jogurtu. Je to fantastickeee ! 😀 Stevia sa stala moj 'best friend' a vdaka tejto diete som si uvedomila kolko cukru je vsade a vo vsetkom ze to vlastne vobec nie je potrebne si to do tela davat. Len to urychluje starnutie- aj pokozky. Ked skoncim dietu tak Steviu planujem pouzivat vsade namiesto cukru, aj na pecenie. Dostat aj taku co je stabilna pri tepelnom spracovavani. Inak dalsi efekt co mi povedali v centre ze sa udeje je, ze zmizne celulitida a fakt je to pravda. Vyrazne mi ubudla. Osobne som toho nazoru ze touto dietou som dosiahla najlepsie vysledky doposial a to po viacerych strankach. Dufam ze to tak ostane.

manula
3. jún 2013

@bubulacka Ahoj, ja mam dnes 42. den a 10,5kg dole 🙂)) Citim sa super, vsetci ma chvalia 🙂, vytahujem, stary satnik, necitim hlad a niektore jedla mi chutia este aj teraz 🙂 Takze ja drzim dalej.

bubulacka
4. jún 2013

Ja som konecne vo štvrtok objednana k p. Trnkovej 🙂 som zvedavá a teším sa 😀 neviete nahodou, koľko stojí vstupné vyšetrenie - konzultacia ? Zabudla som sa spýtať a nechcem byt potom zaskočena 😀 😝

bubulacka
4. jún 2013

@manula wow gratulujem ! Perfektný výsledok 😎

yidaky
4. jún 2013

@bubulacka Mne sa zda, ze som platila okolo 35e? Nie som si ista...

bubulacka
4. jún 2013

@yidaky to je celkom znesitelne 🙂 tak dám vedieť potom ze ako sa mi darí 🙂

sylviabab
6. jún 2013

Baby, a co stoji taka dieta? Uvodne vysetrenie a potom napr.dieta na 1 mesiac? Alebo sa to kupuje na viac mesiacov, ako to funguje? Dakujem za info!

vierenka
6. jún 2013

Ahojte dievčatá a ženy. ja sa radím k starším ročníkom - mám 55 rokov a v podstate sa celý život borím s diétami, najmä od prvého pôrodu, kedy mi ostalo 25 kg navyše. a postupne pribúdali ďalšie. Z estetickej stránky som to nejako pretrpela, vždy totiž dobré (každé) jedlo zvíťazilo nad pevnou vôľou. Až teraz však prišla výstraha - vysoký krvný tlak, trombóza, problémy s kĺbmi. Som odporca tabletiek, preto som sa rozhodla. Po Veľkej noci som začala so Zeneou. Prvé tri dni 5 jedál v prášku (dezerty a polievky), potom do ukončenia dvoch týždňov 4 práškové + jedno kuracie mäso, šaláty podľa pocitu - tie dovolené, najmä zelené listy. dolu išlo 5 - 6 kíl. Potom tri jedlá v prášku, ale už som ich mohla striedať aj s tyčinkami, pudingmi a hotovými jedlami a k tomu dve normálne stravy - kuracie mäso, šaláty, vajce, nízkotučný tvaroh a pod. podľa chuti. zajtra budem končiť 8. týždeň a mám 92,5 z pôvodných 105 kg. Už to ide pomalšie, z čoho som ostala trochu nervózna, ale po prečítaní vašich príspevkov sa zdá, že som v tempe chudnutia v norme. A keďže starším to už spaľuje pomalšie, na druhej strane z veľkých kíl to spočiatku vraj ide rýchlejšie, tak vlastne neviem či to ide tak, ako má. Ale hádam sa dočkám tých - 25 - 30 kg - to by bola bomba... len neviem ako zabrániť prudkému zostarnutiu, lebo keď si pozerám na stránke Zenea tie, čo schudli - tak postava super, ale tvár staršia - a toho sa trochu obávam. Preto chudnite hneď a nečakajte, lebo zostarnutie sa mladej tváre dotkne minimálne, ak vôbec...

bubulacka
7. jún 2013

Dievčatá ja som dnes 1. den medidiet 4x md pripravok, ale teraz mi je nevolno - zvracala som. Co s tým? Cely den pohodka a navecer mi prišlo takto zle 🤐

bubulacka
8. jún 2013

@sylviabab ahoj, ja som bola teraz na vstupnom vyšetrení, meraní, konzultacia - 35,- EUR, jedna porcia jedla ta vide cca 2,5 - 3,- Eura, podla toho akú diétu si zvolis. Na den máš zo zaciatku podla váhy určitý počet jedál (napr. ja 4 denne po dobu 14 dni) co je 168,- EUR na 2 týždne. Ale potom ide ďalšia fáza, kde máš už len 3 alebo 2 jedla denne, je to individuálne, záleží od zdravotného stavu a váhy, podla to sa postupuje.

leja10
10. jún 2013

@bubulacka to zvladnes 🙂 len si treba verit treti den bude kriticky ale potom to bude v poho.Som tu ak nieco 🙂

bubulacka
10. jún 2013

@leja10 Dakujem za podporu !!! 🙂 tak dnes som 4 den na diete a rano som neodolala a postavila sa na váhu 😀 celkom som sa potešila, aj ked asi je to len voda - ale predsa 2 kilečká dolu 😝
piatok bol fakt hrozný - zvracala som, neskutočne zle mi bolo večer, sobota - celá oničom, malátnosť, nechuť, nič som nevládala robiť, proste úplne hrozné 😖 Volala som so svojou poradkynou p. Trnkovou - inak veľmi milá osoba, povedala mi že prvé dni sú zlé, že treba vela vela piť a soliť - to som dodržala a už včera som bola v poho - dnes to zvládam tiež výborne. Akurát mi nechutia tie slané polievky 🤐 čo je teda dost problém, lebo medidiet má tých tuhých pokrmov pomenej. Dnes som písala dr. Rýcovi, či je možné kombinovať medidiet a protissimo, lebo u nich som si všimla rôzne vafle, masové gulky, kuracie nugetky a pod., čo by mi veľmi pomohlo 🙂 Som zvedavá čo mi odpíšu, dúfam, že sa moja poradkyna na mna nenahnevá, že kúpim niečo aj od protissima 😒

yidaky
10. jún 2013

@bubulacka Potom daj info, ci sa to moze "miesat". Podla mna by v tom nemal byt nejaky problem 😀.

bubulacka
10. jún 2013

@yidaky jasne, veď predsa byt cca pól roka na 28 prichutiach, ked z toho asi 10 neprekusneš 😅 to nie je "búh ví có" 😀

leja10
11. jún 2013

@bubulacka super som rada, ze sa citis lepsie 🙂 ake polievky mas? mne najviac osobne chuti hraskovy krem a zeleninovy krem je sice pravda ze ja som mala protissimo..... ale aj v medidiet ma dobry zeleninovy krem.Inac omelety by si tiez mohla ja som ich teda mala v prvej faze a bola to zmena 🙂

bubulacka
11. jún 2013

@leja10 no práveže ja papkam iba omelety teraz 😀 lebo fakt tie polievky 🤐 možno aj preto, že som zvracala ten piatok - bolo to chvílu po konzumácii toho hubového krému, tak teraz už len ked to cítim 🤐
Mám zeleninový a hubový, dnes som volala s p. Trnkovou a bola zlatučká, pošlú mi namiesto toho iné - vybrala som si zemiakovu placku, cestovinky s carbonara omackou a pyré zemiakové - dúfam, že to bude chutné. Dr. Rýc mi ešte neodpísal, a tak sa neodvážim ešte kupovať Protissimo, aj ked som sa skontaktovala s Mudr. Kleinom - strašne milý a ochotný pán, fakt klobúk dole, určite budem objednávať aj od nich, ked budem vedieť či môžem a ak áno či všetko alebo je tam niečo aj vylúčené. Lebo napr. robím si "zálusk" na protissimo vafle a brownies - tie kolačiky všelijaké, ale oproti MD vyrobkom obsahuju len pomenej bielkovin a dost vela gramov cukru, tak neviem, či je to vhodné pre 1. fázu 😅

bubulacka
11. jún 2013

baby všimli ste si tuto novu reklamu čo je na MK? http://www.bielkovinovadieta.eu/index.php?route...
Čo je to zač? má to niečo spoločné s medidiet, a pod., alebo nejaké plagiatorstvo? aj ked vecičky vyzerajú celkom chutne 😀 a ceny tiež nie sú na zahodenie 😎 😝 😅

leja10
11. jún 2013

@bubulacka hmm je to tazke ja len viem ze mi viac chutia jedla z protissimo. Kam chodis na merania? Zeleninovy krem chuti velmi dobre. Ale som rada, ze ti poslu nieco ine na vymenu inac by to boli vyhodene peniaze 🙂
Viem ze ja som v prvej faze na protissime mohla iba jeden druh tyciniek a uz vobec nie cokoladove.....

bubulacka
11. jún 2013

@leja10 ja chodím k pani trnkovej ( teda bola som zatiaľ len raz 🙂 ) na roznavsku v BA. Každému asi chuti niečo iné 😎
Niečo si určite objednam rovnake ako z Medidiet a porovnám chute 😠 😀
Teším sa na výmenu a na nové prichute 😉

petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
bubulacka
12. jún 2013

@petra_dusakova Nebránim sa novinkám, len by som bola zvedavá na presné zloženie výrobkov, ktoré ale na stránke nie je zverejnené, aby som videla množstvo cukru, minerály a pod., ako majú ostatné značky. Určite je veľké + že sa dajú objednať po kusoch 🙂 ked niečo nesadne, netreba sa obávať, čo so zvyšnými 6 sáčkami... Aj ked nemôžem povedať, medidiet ochotne vymeni, ak niečo nechutí 😎
Ešte baby k tomu vyjadreniu od p. dr. Rýca -
Otazka - "Sú niektoré prípravky z protissima priamo nevhodné pri redukcii v prvej fáze? Napr. vafle, kuracie nagety, cestoviny, chlieb, toast, koláčiky, sušienky a pod.? Niečo, čomu by som sa mala výslovne vyhnúť? Ďakujem veľmi pekne

Odpoved: "Ano, lze to zaměnit. S jídly typu vaflí, sušenek a podobně ale opatrněji, mohou se 1 x denně až v pokročilejší fázi redukce. Instantní jídla můžete naopak zaměňovat kdykoliv. dr.Ryc"

Takže hor sa objednávať 😀 😀 😀 😀

sylviabab
12. jún 2013

@bubulacka Dakujem za info. Drzim prsty, aby kila isli lahko dole a bola si, co najviac spokojna!
No, ja som na delenej strave, ziadne pecivo a sladkosti. Bojujem 🙂 Drzim prsty vsetkym babam do chudnutia!

petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená