icon

Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim

mashka
10. nov 2012

Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.

bubulacka
14. jún 2013

Cestoviny MD 🤐 naopak palacinka MD 😀 😀 mnamiiii. Kuracie nugetky Protissimo tiez mnam 🙂

babikah
14. jún 2013

...ahoj,je to účinné,pokial budeš dodržiavať predpísané množstvá jedál a nešvindlovať,popritom možeš jesť aj povolenú zeleninu a masko,aby si nebola hladná a mala dostatok bielkovín,aby ti neubúdalo svalstvo.Ja som min. rok dala dole 16 kg, a doteraz si to držím.....prajem pevnú voľu ,určite ti kg pojdú dolu.Ak máš nejaké otázky ,kludne napíš Marta

woman14
15. jún 2013

caute, vo stvrtok vecer som si objednala produkty na bielkovinovadieta.eu, prisiel mi vcera mail, ze v pondelok bude tovar doruceny, myslela som si, ze to pride cez slovensku postu, baby, to dovezie kurier? ved som v praci a tam to nechcem mat dorucene, vam to ako dorucili? dik

yidaky
15. jún 2013

@woman14 Kurierom mi to prislo...

woman14
15. jún 2013

@yidaky to len tak, kedy sa im zachcelo? to je cudne, ved nie som na domacej adrese cez den....

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
woman14
16. jún 2013

@adulka1975 dakujem, si zlata....som si aj myslela, traposim tu s otazkami ohladne dorucenia, pritom najdolezitejsie je, aby som schudla, no nie? :D drzala som Cambridge, islo dole 10, ktore sa nevratili, teda 14, ale tie 3-4 nejak lietaju hore dole, tak som chcela na tom principe vyskusat nieco podobne, kde je viac pripravkov 🙂

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
adulka1975
Odpoveď bola odstránená
bubulacka
16. jún 2013

Baby prosím Vas ako robíte ten proteinovy chlebik? Ja som robila presne podla navodu, mala som z toho jeden prekrasny nadychany bochnicek, ale ked som ho vytiahla z rúry ☹ cely splasol a vnútri taky "nedopeceny" troska. Pekla somp resne podla navodu - cca 23 min v predhriatej rure na 205 st. Mám ho piect dlhšie a slabšie? Zvonku bol krásne zlatavy a vnútri 😖 ďakujem 🙂

bubulacka
17. jún 2013

@bubulacka nikto nerobí chlebik??? 😨 😔 ☹

yidaky
17. jún 2013

@bubulacka Ja som robievala proteinovy chlieb. Tiez bola ta zemlicka v rure pekna "nafuknuta" a po vybrani splaskla 😖. Takze neporadim 😉.

bubulacka
17. jún 2013

@yidaky dokelu ten chlebik mi vážne chutil, dobre som ho nasolila 😎 ale nebudem ho robit ked takto splasne. Musím prísť na to ze co robím zle 😅

bubulacka
17. jún 2013

Jaj baby inak nechcem dráždiť, ani to zakriknut ani nič 🙂 ale dnes som 11 den na diete a 4 kilecka dolu 😀 😀 😀 aj ked som už hovorila ze sa nebudem vážiť, neviem to vydržať 😀 ani raz som neporušila a da sa to pekne zvládnuť, aj ked ma láka ovocíčko zo zahradky 😅 vo štvrtok idem na merania.

bubulacka
20. jún 2013

Dnes som bola na tom meraní, spokojnost veľká, ubudol aj aj visceralny tuk, pokracujem ďalej v prvej fáze, nakoľko mi vyhovuje 🙂 zatiaľ je vsetko v poriadku, dúfam, ze sa mi bude aj naďalej dariť. 😀

bubulacka
22. jún 2013

Baby ešte pridam jeden postreh, od p. Trnkovej som dostala super podnet, predtým ma to nenapadlo, tak pridavam - spravit si polievocku z povolenych druhov zeleniny a do toho zahustit vajecnym bielkom. Je to niečo medzi zeleninkovou a rascovou polievockou. Ja som dnes povarila karfiol, brokolicu, malú kusocek cesnaku, dochutila, korenie, soľ, pár kúskov som vybrala a zvyšok pomixovala, "zachránené" kúsky som potom vrátila spať. Je z toho celkom chutnucka polievka, ktorú spapkal v pohode aj môj drahý 🙂 nepočíta sa to ako hlavne jedlo, takze môže sa jesť kedykoľvek. Potom som celkom došla na chuť chlebiku s upecenymi bielkami alá "volské oko" bez žltka 😀 celkom fajn ranajky alebo olovrant 😉

robin2
23. jún 2013

Dobrý deň, som trochu zmätený po informáciách o Dr.Rýcovi - zakladateľovi diéty Medidiet, ktoré sa objavili v českých médiách. Myslel som konečne, že som našiel človeka, ktorému možno veriť, lebo sa trápim so svojou nadváhou, ale vidím, že jeho morálny kredit je rovnaký ako u všetkých zbohatlíkov... Som z toho celého smutný a vzalo mi to opäť ilúzie.

http://www.slidil.cz/super/clanek.php?id=7048

stephanie14
23. jún 2013

Ahojte, rada sa ku Vam pridam. Tuto diskusiu citam uz od zaciatku, no bala som sa zacat, pretoze nikdy ziadnu dietu nevydrzim. No ked moja vaha stupala uz skoro k 65kg tak som sa rozhodla to vyskusat aspon na tyzden. No a dnes je to 11 dni a dnes rano mi vaha ukazala 59,7 kg. Toto cislo som na vahe nevidela skoro 4 roky. Takze sa strasne tesim 🙂

woman14
23. jún 2013

@stephanie14 super 😎 blahozem 😀 😀 😀

sunny1310
23. jún 2013

Ahojte práve sa sama rozhodujem ci tuto diétu značnej preto čítam pár komentárov od vás ;) Chcela by som sa spýtať lebo som počula od kamarátky ze na 2 týždne stojí ťa dieta 220 euro a druha otázok co som nikde nenašla prečo sa nemôže cvičiť ?? Ďakujem pekne za odpovede

sosnicka
24. jún 2013

@riki1 mozem sa spytat aka je cenova relacia na mesiac cca? lebo nikde sa neviem dopatrat. ja idem na zeneu od stvrtka. dakujem sona

sosnicka
24. jún 2013

@strunaig mozem sa spytat kolko to stalo? lebo nikde nevidim ceny a ked som volala s poradkynou ani ta mi nic nepovedala, idem vo stvrtok zacat, len aby rodina bola pripravena

riki1
24. jún 2013

@sosnicka záleží od tvojej nadváhy ,to je individuálne ,ale taký priemer je 400€ prvý mesiac ,potom postupne menej 🙂

sosnicka
25. jún 2013

@riki1 fuuu, to je dost, jojo dakujem za info 🙂

bubulacka
25. jún 2013

Baby už som písala pred tým, jedno jedlo vide na cca 2,5-3,- Eura (podla toho, ktorá dieta) Medidiet a Protissimo sú pod dohľadom, ostatne sa daju aj cez net objednať (menej prísne). V prvej fáze môžeš mat aj 4-5 jedál denne, tak ako písala riki1, čiže na den to môže byt aj 15 EUR. Niekto je v tejto fáze 2 týždne, niekto 3, niekto aj mesiac. Postupne sa počet jedál znižuje. Pri väčšej redukcii môžem sama za seba odporučiť p. Trnkovu, ktorá ma má na starost, nemá problém s komunikaciou, podpora prvé dni aj cez víkend po telefone, ochotná, poradí, pomoze.

bubulacka
25. jún 2013

@robin2 mne táto informácia nerobí vrásky na cele. Som toho zastancom, ze nie vsetko co sa píše je aj pravda. Pre mna je podstatný fakt to, ze táto dieta tu je a že funguje. Nič iné ma netrápi, len ja, moja redukcia, môj cieľ. Prvý krát redukujem bez väčších trápení, odriekaní a bez hladovania, dokonca sa cítim výborne a tie prijemne komenty od okolia... 🙂 na nezaplatenie 😎

petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená