icon

Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim

mashka
10. nov 2012

Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.

bubulacka
2. júl 2013

Nieco nové? Ako pokracujete? Ako sa darí? Mne straaaaasne chyba ovocie :( melóny a marhulky :-/

bubulacka
8. júl 2013

Nikto nič? 😒 tak sa pochvalim sama 😀 na diete som od 7.6., začínala som na 83,3 kg, teraz sa pohybujem na cca 75,4 kg ( už cca 4 dni som sa nevazila) momentálne som v druhej fáze, snažím sa neporušovat diétu 🙂

pireli
21. júl 2013

ahojte, ja držím dietu už 8 deň a na váhe som schudla 5 kg. Pritom som aj občas ochutnala žemlovku, koláčik ale málo a podarilo sa tak veľa kíl schudnúť. Asi každý človek reaguje inak pri mne to ide rýchlo. Ja jednoducho nevydržím bez koláčikov aj moje kamarátky sú na tejto diete a tiež občas porušia. Ja som veľmi spokojná, verte mi , ináč by som peniažky do toho neinvestovala. Len dúfam, že mi to nejako neuškodí, nikde som sa nedočítala, či sa môže niečo stať s organizmom. Držím vám palce všetkým a prajem všetko naj.

yidaky
22. júl 2013

@pireli Ahoj...blahozelam. Moji rodicia drzali min. rok ci rok pred tym? Si nepamatam. Schudli poriadne /13 a 16 kg/. Nemyslim, ze by z nej hrozili nejake zdravotne kompliacie. Inak 5kg za 8 dni je naozaj nejako vela 😒. malo by to byt aspon 2-3 tyzdne. Ak sa mozem spytat, z akej vahy ides?

jaja08
23. júl 2013

@pireli
Ahoj,mozem sa ti opytat kolko ta taka dieta stojí?Pocula som,ze je dost draha....A chodis niekde do centra kde ta vazia a neraju,alebo si produkty objednavas cez internet.Dakujem za odpoved.Musim nieco so sebou robit a tak sa nemozem prinutit tak by som chcela skusit tuto dietu aj ja.Ako dlho sa drzi a je fakt,ze po nej nepriberies?Dakujem za info 🙂

jaja08
24. júl 2013

Ahojte zienky,mozem sa Vas opytat kolko tak taka dieta stojí?Pocula som,ze je dost draha....A chodite niekde do centra kde ta vazia a meraju,alebo si produkty objednavate cez internet.Dakujem za odpoved.Musim nieco so sebou robit a tak sa nemozem prinutit tak by som chcela skusit tuto dietu aj ja.Ako dlho sa drzi a je fakt,ze po nej nepriberete?Dakujem za info

yidaky
24. júl 2013

@jaja08 Naozaj je dost draha. V prvej faze mas asi 4 instantne jedla. Pricom jedno vychadza okolo 2,7-3,2e. Su rozne diety, niektore su volno predajne aj na nete. Ja som chodila do centra, kd ma merali. Jeden tyzden, 4 inst. jedla denne - cca 90e. No postupne uberas inst. jedlo jedlo a nahradzas ho...u mna vysledok stal za tie peniaze. A hlavne mi to pomohlo aj psychicky.

jaja08
24. júl 2013

@yidaky
Diky za info cize na mesiac ta to vislo cca 360 e,lebo jedna znama mi hovorila 500 e asi troska prehanala.....pekny vecer

evil1973
26. júl 2013

Ahojte, musím potvrdiť, že centrum protissimo u Dr. Kleina je super. Má veľmi dobrý prístup, všetko sa snaží vysvetliť a hlavne poradí aj z toho lekárskeho pohľadu a aj ľudského. Najprv som mala obavy, lebo som vyskúšala už viaceré diéty a vždy som pribrala niečo späť, tu ma však teší, že keď mám chuť na sladké tak si dám čokoládové brownies alebo nejakú sladkú tyčinku a potom nemám chuť na čokolády 🙂 aj po skončení diéty si doprajem sladké a viem, že sa nemusím báť, že priberiem. Diéta ma naučila zdravšie jesť, hýbať sa a hlavne sa neprepchávať jedlom, ako tomu bolo v minulosti.
Takže baby, vrelo odporúčam 😉

pireli
31. júl 2013

@jaja08 Ahoj ďakujem za tvoju odpoveď ano chodím do centra pani Gureckova ktorá ma zmerala na začiatku a po dvoch týždňoch schudla som 6kg ale sem tam som spapala aj koláčik! nie je to dobré lebo sa spomaly proces chudnutia. Zatiaľ sa cítim OK .kontakt na pani je 0911 610309. Ak chces tak jej zavolaj. Držím palce a cavinko

jaja08
31. júl 2013

@pireli
Dakujem velmi pekne no ja sa tiez davam na to,len ja by som potrebovala po blizku niekoho kedze som z Levoce,ale uz mam na niekoho kontakt tak treba sa len objednat 🙂

elusab
10. aug 2013

Ahojte kočky,no ja som sa tiež dala na medidiet.Som na nej druhý deň a veru je mi dosť blbo. ☹ Chodím pani Trnkovej a upozornila ma ,že prvé 3 dni budú zlé.Zlepšilo sa to?

yidaky
12. aug 2013

@elusab Ahoj, no ako? Este ti je spatne? Inak, neviem. Mne nebolo zle vobec a co si pamatam, tak ani mamine. Ak ti nie je vyslovene, ze strasne zle a nezvracias, tak skus vydrzat tie 3-5 dni a uvidis. Mozno naozaj tvoje telo nie je na takuto dietu "stvorene"

elusab
13. aug 2013

@yidaky Ahoj,no už je to fajn,ani necítim hlad.Mám 5 proteinoých jedál za deň,takže mám pocit,že stále jem.Robí mi problém hlavne to dať to seba 2 (tekuté) krémy za deň.Inak dne mi došiel aj proteinový chlebík,len som sa zabudla spýtať či ho mám jesť iba samotný,alebo si ho môžem s niečim dať a či je to sladké alebo slané jedlo.Ale myslím,že slané.Jem aj dosť zeleniny hlavne brokolicu a karfiol.Od piatku kedy so začala má dole 3.6 kg,čo je voda,ale som rada,lebo aj prístroj mi ukázal,že jej mám v tele nadpriemer.No tak uvidíme ako to bude ďalej.Drž mi palce.Ale som rada,že som našl apoň toto fórum,lebo nikde nie je také kde sa môžem o tomto pobaviť.pa

yidaky
13. aug 2013

@elusab Protein. chlieb, je slane jedlo. Ten mne osobne celkom chutil. Davam si do neho rascu a nadrobno pokrajany por. A zvyknem si k nemu spravit zeleninovy salat /salat, uhorka a por a trosku oliv. oleja/. Inak, neviem ako ostatnym babam, ale mne vzdy po dopeceni splaskne 😖. No aj tak je chutny. Ja teraz opat zacinam. Este by som chcela dat dolu okolo 5-7 kil. Mala som teraz prestavku, dovolenky a tak. Tak snad sa mi to podari a este sa rozbehne proces chudnutia. Tak drzim palce....

elusab
15. aug 2013

@yidaky ďakujem za info.No a včera som si prvý krát robila proteinový chlebík a úplne sa mi podaril,bol super nafúknutý a dobrý,mňamka.Chutí mi viacej ako tie polievky.Ešte by som chcela zohnať tie kuracie nugetky a potom si urobím taky kvázi Ceasar šalát.A koˇôko si schudla než si si dala prestávku?

elusab
15. aug 2013

@bubulacka Ahojky no ako sa ti darí?

yidaky
15. aug 2013

@elusab No ja som schudla nejakych 12 kg. Potom sme sli na dovolenku, leto je teraz tiez tazke 😀. Za seba odporucam, drzat do konca, lebo potom sa tazko opat zacina. Ja som vtedy skoncila v 3.faze, pokazila som to tou dovolenkou. Tak dufam, ze teraz to dokoncim...

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
lulu76
21. aug 2013

Ahojte baby, som piaty tyzden na diete, za 4 tyzdne som dala dole 7kg, ale dost sa to spomalilo, uz ku koncu to bolo velmi pomale, a skoro vobec, mate aj vy taky pocit? Rozbehne sa to este? 🙂 Zacala som teraz 2fazu, tak sa bojim, ze to chudnutie uplne prestane...

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
elusab
30. aug 2013

Ahojte,no ja som na medidiet 3 týźdeň a mám dole 10 kg.Moja počiatočná váha bola vysoká,.Ideme na dovolenku a tak verím,že sa mi to podarí dodržiavať.Moja poradkyňa mi cez týždeň dovolenky dala 3 fázu,teraz mám týždeň 2 fázu a po dovolenke sa vraciam naspäť do druhej.Aj keď mám trocha obavy ,že sa mi to s tou 3 fázou zastaví,ale poradkyňa mi hovorila,že ak nebudem jesť žiadne prílohy ani cukry tak nie.Tak mi držte palce!

avokinagic
9. sep 2013

Žienky, pridám Vám aj ja svoju skúsenosť. Ja som s dietou začala v marci a pod dohladom konzultantky takze viem presne ze za 5 tyzňou som zhodila 5kg čistého tuku a 2kg vody + pol kila svaloviny (ale podla merani jej mam na rukach stale nedbytok :D)

Teraz som chcela začať opäť a teda aj som začala ale zo zdrav. dôvodov musim dietu prerušiť. Preto sa vas chcem opytat, ci nemate zaujem si kupit odomna jedla, ktore mi ostali. Zaruku maju dlhu ale to by som vam presne ku kazdemu napisala dokedy ma a niesu balenia kompletne, kedze uz som s dietou zacala tak by som za to chcela len tu cenu za ks ako je na nete ale poštovné vám zaplatim ja. Ak by sa našiel niekto kto by mal záujem budem rada 🙂 popripade ma kontaktujte cez IP. ...inak len tak ma napadlo..hodim vam sem na inšpiráciu moje fotky pred a po..ak niektorá z vás ešte váha.

avokinagic
9. sep 2013

@bubulacka @pireli @yidaky @jaja08 @elusab @adulka1975 žienky, takto vas priamo oslovujem tie čo máte skúsenosti..ak by ste mali záujem.. vid. predchádzajúca správa

bubulacka
9. sep 2013

@avokinagic ahoj, ja som uz tiez skončila s dietou, takze asi nepomozem :(

bubulacka
9. sep 2013

@bubulacka keď už sa pridávajú fotky, chcem povedat ze naozaj Dakujem Bohu ze som sa na diétu dala, uz si ani nepamätám, kedy som naposledy takto vyzerala. Ešte to nieje ideálne, ale myslím, ze zmena je viditeľná 🙂 zvyšok chcem dopracovat pravidelnym cvicenim. Odporúčam všetkým!

avokinagic
9. sep 2013

@bubulacka krása.

alidion
13. sep 2013

mne sa celkom pozdava tato dieta, je zalozena na pripravkoch na bielkovinovej faze. schudla som s nou uz 15 kil a idem dalej. drzim vam palce a odporucam skor cambridge dietu 🙂 http://www.dietyachudnutie.sk/diety/redukcne-di...

ivanatim
14. sep 2013

Kazda takato dieta je len okradanie ludi o ich peniaze. JEDINY sposob ako schudnut je zacat zdravo jest, nejest vela peciva, mastneho mäsa, sladkostí, kolacov...nevysedavat vkuse pred telkou pri Panelaku, Burlivom vine a inych kravinach. Zacat sa hýbať, cvicit, behat, sportovat, neleňošiť. Jest tak, aby si prijala menej energie v jedle ako za daný deň vydáš, ale samozrejme to neprehanat, pretoze ak schudnes naraz vela, tak sa ti urcite spalene kilá coskoro vratia dvojnasobne jojo efektom, pretoze nevydrzis urcite udrzat trend takeho stravovania, pri ktorom si schudla prehnane vela naraz. A ak teda nevydrzis, telo si hned pri prvej prilezitosti po predoslom energetickom a potravinovom šoku ulozi do tukov este viac zásob ako by potrebovalo - na horsie casy. Takze chudnut len pomaly, postupne, udrzat zdravu a normalnu stravu uz navzdy, zmenit zivotny styl a nenaletiet na tieto kraviny, ktore ti len vyprazdnia penazenku. Tak nebud leniva, nekupuj tieto veci v domneni, ze ti to pomoze aj ked budes stale zit tak ako zijes a zacni normalne jest, normalne sa hybat a sledovat si prijate kalorie - a to dlhodobo, nie len na nejaky mesiac, ci dva. To je jediny sposob, ako naozaj schudnut a udrzat si tu nizsiu vahu aj nadalej, nielen na mesiac... 🙂

Ak si ja teraz urobim nejaky e-shop, dam tam napriklad zelenu kavu na chudnutie alebo co, popisem tam vselijake dobre a prijemne skusenosti imaginarnych zakaznikov, vymyslim si tam nejake informacie ako to krasne zaberá na chudnutie a napisem ta, ze schudnes 20 kil za dva tyzdne, kupis si to? Ak ano, napis, urobim si taky e-shop hned... ale priprav sa, ze to bude poriadne predrazene, lebo dopyt by bol.... Netreba verit kazdej blbosti, ktoru napise niekto, kto chce zarobit na lenivosti ludi co nevedia schudnut.

ivanatim
14. sep 2013

Tiez treba brat do uvahy, ze firma, ktora taketo veci ponúka, si rada vytvori doveryhodne a realne vyzerajuci profil aj tu a bude sa to snazit rozprudit debatu, zatiahnut do nej co najviac ludi v diskusii, vytvorit v nich iluziu, ze to funguje, nasledne túžbu a nakoniec ich takto dotiahnut k nákupu alebo k vyuzitiu sluzieb firmy. Taktiez netreba verit roznym fotografiam "pred" a "po", ktore sa daju bez problem stiahnut kdekolvek na internete.
Tiez je jasne, ze nemozete na 100% odhadnut, ktory prispevok je tu firemny a ktory nie. Avsak pri tejto teme je jasne to co som napisala vyssie, jedina forma chudnutia je ta prirodzena prirodna cesta, normalna vyvazena a zdrava strava, pohyb a disciplína, a nie vselijake drahe doplnky vyzivy a podobne veci. Vsetky tie veci su len marketing a psychologia, a zarabanie na ludoch...