icon

Proteínová diéta a výrobky Protissimo - Centrum Medislim

mashka
10. nov 2012

Caute baby,
mate niektora skusenosti s touto dietou a pripravkami? Pomohli, alebo je to len zabity cas a vyhodené nemale peniaze? Neviem, ci to skusit alebo radsej nieco ine.
Budem Vam vdacna za akykolvek postreh. Dakujem.

denda1301
26. mar 2014

@sepelka ja mam 4jedla denne a zeleninu ku tomu a mozem activiu 0%tuku a cottage syr light...na vazenie idem na buducu stredu...a kolko si dala dole od februara a z akej vahy? 😉

bambulicek
26. mar 2014

Teraz sú na zlavomate zlacnené jedlá z prodietic.eu. Tiež je to výrobca z Francúzska a 7 jedál je za 12,90, miesto 18,90. Veľmi dobrý je chlebík, do kltorého zamiešam pažítku, bylinky a rascu a upečiem 20 min. Aj čokoládové sušienky, pečú sa 12-15min.na papieri lyžičkou urobím kôpky a z jedného sáčku vyjde 7 koláčikov.

denda1301
26. mar 2014

@bambulicek no super 10kg za iba 6tyzdnov???ja mam pocit ze zatial som dala dole minimum oproti tu vsetkym 😠 mna chyta hlad teraz uz od tretieho dna tak sem tam dam už aj šunku 😒 nefokazem hladovat mam dceru malu a pri nej potrebujem energiu...

denda1301
26. mar 2014

@bambulicek ja som zatial na jednotke a uvidim co mi povie ci som nieco dala dole ten brusny tuk a ci pojdem do druhej fazy hned...

denda1301
26. mar 2014

@bambulicek
@sepelka
@kohutka1975 zienky vraj je dobry tento caj piť pri dietke odporuca ho moja poradkyňa 🙂

kohutka1975
26. mar 2014

@denda1301 tak s cajom suhlaaim.uz som ho volakedy davnejsie pila. Ja uz som aa konecne tiez rozhybala a na buduci tyzden mam prve stretnutie tak sa puatim uz aj ja do chudnutia. Uz sa tesim a Vam drzim palce a pevnuuuuu volu

denda1301
26. mar 2014

@kohutka1975 tak potom daj vediet ako to prebehlo u teba...ja som rada ze som sa konecne rozhybala a zacala nieco zo sebou robit lebo v lete by som sa asi nie v plavkach ale v neoprenovom obleku musela kupat 😀

kohutka1975
26. mar 2014

@denda1301 ani mi nehovor.ja som zacala byt zo seba uz depresivna tak som rada ze som sa dokopala.dufam ze to nebudu vyhodene peniaze a ze sa mi podRi zhodit.urcite dam vediet ako som sa rozbehla.je lepsie sa takto o to s niekym podelit. Aj som zvedava ako dopadne tvoje prve meranie a vazenie.fakt drzim palce

denda1301
26. mar 2014

@kohutka1975 este fotka cim zacinam ja 🙂 len pre inspiraciu ak by si nevedela si vybrat...odporucam azijsku polievku do ktorej davam brokolicu alebo hlivy....nakolko mna osobne nezasytila samotna ale ak mas rada cinu tak mnamky 😎

denda1301
26. mar 2014

@bambulicek ty si si aj jedlo dochucovala hribami alebo zeleninou?

denda1301
26. mar 2014

@kohutka1975 ja obdivajem zeny ktore si daju len 4x sačok s vodou a medzi tym nic.Mna samotne jedlo nezaSyti tak musim priavat vela zeleniny...aj tebe drzim paste a neboj spolu to dokazeme 😉

blue99
26. mar 2014
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.

ja ich neobdivujem ja sa desím samé E-čka ,nahražky....a potom sa čudujú ako dopadnúúú

kohutka1975
26. mar 2014

@denda1301 diky si zlata.som zvedava co mi bude chutit.a bud kludna ja urcite budem pozierat kopec zeleniny a robim nocne tak som zvedava ajo to zvladnem

bambulicek
27. mar 2014

@denda1301 Ku všetkým slaným jedlám som pridávala kopec zeleniny, aj do polievky. Hlivu 0,5kg som urobila s trochou cibuľky, aj keď sa cibuľa v 1. fáze nemá a lyžicou olivového oleja a k tomu proteínový chlieb z prášku. Z tej dávky som mala 3 porcie. Denne jem takmer 1kg zeleniny, nie vždy. Bielu reďkev, okrúhlicu, uhorku surovú, zvyšok zeleniny naparený. Kapustovú polievku so zelerom, čierne korenie a soľ môžeš mimo tých 4 jedál, keď si hladná. Takže pri toľkej zelenine nemôžeš byť hladná, hoci pažravá som.

sepelka
27. mar 2014

včerajšie váženie : - 9,7 kg tuku. Ešte 2 týždne a dám si pauzu.

denda1301
27. mar 2014

@sepelka Gratulujem aj ja chcem🙂))) a to si dala dole za 2tyzdne?si ina macherka

denda1301
27. mar 2014

@bambulicek ja miesto cibule robim vsetko na pore ktory sa moze....a medzi jedlami si co davas ak ta prepadne hlad?

sepelka
27. mar 2014

@denda1301 som na protissime od 14.2. 🙂

denda1301
27. mar 2014

@sepelka hej ale to si potom kolko dala uz dole od 14.2?

sepelka
27. mar 2014

@denda1301 asi 10 kíl. Nič moc, ale aspoň toľko. U niekoho to ide rýchlejšie u niekoho menej 🙂

bambulicek
28. mar 2014

@denda1301 Ak ma prepadne hlad si dávam tú okrúhlu bielu redkev, ktorá je takmer bez chuti a nie je štiplavá, alebo uhorku poriadny kus, ale zvyčajne nemám hlad. Raňajky mám o 6:45, obed 11:30, olovrant 15:00 a večera 18:00, ak idem cvičiť, tak po cvičení, čo sa sice nemá, ale pred cvičením mi to nevychádza a večer chodím skoro spať s deťmi. Teraz si dávam kvôli vyprázdnenie psylium v tobolkách, čo má navodiť pocit sýtosti, ale u mňa to spôsobilo pažravosť, ale lepší sa to. Asi som si musela zvyknút.

bambulicek
28. mar 2014

Aj ja som na Protissime od 9.2. a myslím, že vyše 10 kg dole je pekne, a je to hlavne tuk a nie voda a svaly, netreba super rýchlo chudnút, dôležité je neotočiť smer.

denda1301
28. mar 2014

@sepelka podla mna za 6tyzdnov dole 10kg fantazia 😉 co by som ja za to dala keby som takato frajerka ako ty...mne staci tych 10,9 a mam svoju vahu 58kg....ale ide to pomalicky.Moja mama dala za 2tyzdne v 1 faze dole 4,6kg..
@bambulicek ja tiez jem redkovku stale a zvykla som si dako aj na tie divne sackove chute...xi xi len mam chut na sladke tak som kupila steviu a davam si ju do kavy.A co proteinove tycinky?Skusila si uz?
@sepelka ty si stale v 1 faze?

sepelka
28. mar 2014

@denda1301 ťažko povedať či v 1. 🙂 už asi nie. mám už šunku, kuracie mäso, ryby. A skúsila som aj proteinový chlieb normálne z pekárne. Poradkyňa hovoril, že občas môžem.

bambulicek
28. mar 2014

@denda1301 Ja nie som na sladké, hoci mám takú nadváhu, takže ani teraz nemám chuť na sladké, krotiť sa musím pred banánom. Som teraz v 2.fáze a skúsila som tyčinku karamelovo-orieškovú dovolená je od 1. fázy, ale je hrozne sladká a nechávam si balíček na cesty, alebo dovolenku. Lenže sladké sú aj pudingy a čokol-hruškový kokteil. Ak máš chuť na sladké daj si miesto olovrantu z protissima už hotové, netreba ich piecť nejaké mufiny, alebo neviem ako sa volajú a sú príšerne sladké. Určite ti postačia. Ja mám skôr chuť na pečivo, ale o 2 týždne si môžem pridať aj to. Zatiaľ si robím proteínový chlieb.

denda1301
28. mar 2014

@bambulicek No ja som si povedala ze kym neschudnem tych aspon 8kg tak pecivo nehrozi:( No ved uvidim co mi povie poradkyna na buduci tyzden..
@bambulicek @sepelka .Baby neviete v com spociva ta Kembricska dieta?Nie je to tato proteinova?Kamoska mi volala ze ma jedlo tak na dva tyzdne a dala by mi ho...ale bojim sa ak to nie je toto...

bambulicek
28. mar 2014

@denda1301 na www.cambridgediet.sk je rozpis jedál a zloženie, ale protissimo, vyrába Francúzsko a zloženie je iné, menej cukrov a tukov, bielkovín rovnako. Aspoň na prvý pohľad sa mi zdá.

denda1301
28. mar 2014

@bambulicek si zlata dakujem

allyklima
28. mar 2014

Ahojte, po dlhom čase sa opäť ozývam. Protissimo - 13kg dole, vrátila som sa späť k pôvodnej strave, všetko naspäť. Po nejakom čase som sa dala na Cambridge - je to podobný základ, ale nemusíte do seba ládovať plno vitamínov naviac, pretože už ich obsahujú sáčky. Mám dole za necelé 4 mesiace 20kg (s diétou som začala min. rok v auguste) a zatiaľ sa držia. Avšak ja som to už začala preháňať a aj napriek radám som dosť často vynechala aj to jedno jedlo ktoré som mala jesť. No a na zdraví sa to odrazilo.. teraz lietam po doktoroch, lebo nevieme čo presne mi je.. ono to nebolo iba diétou, ale všetko so všetkým súviselo - stres v práci (účtovníci asi viete o čom hovorím), malé dieťa, úbytok kg príliš rýchlo, málo pohybu atd. Takže proteínová diéta - áno, stále s ňou súhlasím ALE pod dozorom a dodržiavať čo vám znalá osoba povie. A hlavne to nepreháňať. Ak schudnete nejaké pekné kg, začnite pomaličky návrat k normálnej strave a hlavne si naštudujte všetko o zdravej výžive. Ja som ani netušilo čo všetko môžem za čo zameniť a bude to chutiť rovnako, ale bude to mať o polovicu menej kalórií. Je to celá veda a nedá sa to v skratke popísať. Ale určite sa nemusíte vzdať sladkostí a sacharidov ako takých (samozrejme až po diéte), len si treba určiť aké a v akom množstve. Dôležitý je pohyb, aj minimálny stačí a piť hlavne VEĽA VODY. Potom je úspech zaručený.
Po skúsenostiach s oboma diétami, odporúčam Cambridge. Konzultovať s odborníkom a hlavne dodržiavať všetko čo radia. Ináč nemám výhrady, diéta funguje.

allyklima
28. mar 2014

A ešte jednu vec som zabudla pridať. Viscerálny tuk (vnútorný zlý tuk) mi pri tejto diéte klesol o polovicu.. z 9 na 4 (to je nejaká tabuľka na to, ale 4 je v norme).
Zároveň keď mi teraz robili krvné testy, tak boli veľmi milo prekvapení aké mám dobré výsledky.
To, že mi bolo v poslednom čase zle a zatiaľ výsledky neukázali žiadnu abnormalitu, bude podľa mňa stresom, minimom spánku (max.4hodky denne), chrbticou (sedavé zamestnanie) a myslím, že s diétou to nemá nič spoločné (uvidíme čo povedia výsledky z gastra žalúdka z dnešného dňa), ale ja verím, že je to chrbtica 🙂.. najlepšie zo všetkých ostatných chorôb s ktorými ma strašili 🙂